מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : מעוניין בחוות דעת - קניית אופנוע

Yossibr
21-01-2018, 02:15
בהתחלה הייתי מעוניין ב ninja 650 אבל די מהר שיניתי את דעתי ונתפסתי חזק על ה MT -07, אשמח לשמוע את דעתכם בעניין ויותר לגבי ה MT.
עד עכשיו רכבתי על CBR300R, כרגע עושה רישיון בלי הגבלה ומעוניין להוציא את האופנוע חדש מהחברה, הסכום מקסימום 65 כולל אקרפוביץ פול סיסטם ( אז למי שיציע יד שנייה תחסכו 😉 )

tanin
21-01-2018, 05:02
למה לא sv חדש ב 46? אין סיבה לשלם יותר על אופנועים דומים בביצועים. אלא אם אתה מפוצץ אז תיקח ktm1290 וזהו

כRובי
21-01-2018, 06:46
למה לא sv חדש ב 46? אין סיבה לשלם יותר על אופנועים דומים בביצועים. אלא אם אתה מפוצץ אז תיקח ktm1290 וזהו

אשכרה.
גם אותו הספק מנוע, גם עם אותה סחירות, גם אותה קטגוריה אבל הסוזוקי זול משמעותית יותר. ועוד ניצח את ה-MT בהשוואתי המפורסם של פול גז כאן באתר.
במחיר הזה, הוא יוסיף פול סיסטם אקרופוביץ' ועוד יישארו לו 10,000 שקלים ביד.

etz301
21-01-2018, 15:03
קשה להצדיק את פער המחירים הנוכחי....אולי רק עיצוב חצוף יותר בmt

AsafA
21-01-2018, 21:14
ואם אתה כבר מוציא 65, לא עדיף לוותר על אקרופוביץ ולקחת cbr650 או cb650 עם מנוע 4 בשורה, או gsxs750 עם בקרת אחיזה ומצבי ניהול מנועי (שאולי אחד מהם כולל גם הפחתת הספק)? לשניהם אמורים להיות מכלולים עדיפים על ה-07.

jkob.s
22-01-2018, 11:50
עזוב את היתרונות של הsv על הmt (בחו"ל הם נמכרים במחיר דומה)
אבל יש לך אפשרות לחתום על חוזה אחריות מול מטרו, או חוזה אחריות מול עופר אבניר.
הבחירה פשוטה לדעתי...

ניסו
22-01-2018, 13:37
בגדול הם צודקים... אבל אל תקשיב להם, לך על הMT

ees
22-01-2018, 14:50
אל תלך על כלום. תמונות בפרוספקטים זה דבר אחד, קריאת מבחנים זה דבר שני ורכיבת נסיון זה דבר שלישי.
תוציא בנחת את הרישיון ואז תכייף ברכיבות מבחן.
אתה יכול להיות מופתע לרעה מה Mt 07 לא בגלל שהוא אופנוע לא טוב אלא בגלל שהוא לא מתאים לך.

ees
22-01-2018, 15:08
ואם אתה כבר חושב על ה Mt, תוותר על השטות של האקרופוביץ ולך על mt09 שהוא "רק" 5k מעל התקציב שלך ונותן לך אופנוע אחר לגמרי.

erani99
22-01-2018, 16:18
אפשר להבין מה הקטע של המלאןטלפים כסף להוציא על פול סיסטם ואקרפוביק?.. זה הרי לא נותן כלום חוץ מרעש ועוד כמה ק"ג פחות (שלא בדיוק מורגשים בתכל'ס)
המהנדסים במפעל יצרו מערכת פליטה מקורית שמותאמת לכלי, נכון שברוב המקרים בכלים החדשים של השנים האחרונות אפשרי להתקין סליפ-און תחליפי פתוח והמחשב יעשה את ההתאמות, אבל זה לא נותן כלום חוף מרעש ובקפיירים כשסוגרים גז מהר.. אם רוצים לשפר באמת צריך לעשות מודיפיקציות על שאר המערכות (מחשב הזרקה, שסטומים..)
לא חבל על עשיריית אלפים?, וואלה יש לאנשים כסף לשפוך על שופוני

גילוי נאות - יש למפלץ הגרמני שלי אקרפוביק, כי קניתי אותו איתו, אם היה המקורי ישר הייתי מחליף (חוץ מרעש של פרארי והפלצות בקפיירים בסגירות גז מהירות פעם ב.. זה לא נותן כלום)

מצמץ
22-01-2018, 16:39
אני נהנה מאד מהאקרו... ביחוד מהגרגור בנמוכים :p האם זה מאסט? ממש לא! אבל זה בהחלט חלק מההנאה. ממש כמו לרכוש מחשב עם עכבר, קלדת, רמקולים ומסך משודרגים שמגבירים את חווית המשתמש למרות שהמחשב הוא אותו המחשב.

ולגופו של עניין מסכים שאם כבר 09.

Mמהר
22-01-2018, 16:44
נסיעת מבחן על הsv והmt תעזור לקבל החלטה. מה שנוח לאחד לא נוח לאחר שבנוי אחרת או מעדיף אופי אופנוע אחר.

danielk
22-01-2018, 16:58
למה אתה לא מכניס למשוואה את הDUKE690?
ואם כבר duke690, אז למה לא להכניס למשוואה את דגם הR?

הוא מצוייד באגזוז אקרפוביץ כבר מהחברה, בלמים של ברמבו רדיאליים, מצבי רכיבה, בקרת אחיזה, צמיגי מצלר M7R, מתלים מתכווננים, 3 מצבי abs (כולל abs בהטייה), קלאץ' הידראולי, מאותתי לד, שלדה וג'נטים כתומים, סליידרים, מסך TFT צבעוני, וואן סיט, ועוד שלל פינוקים שמגיעים כבר עמוסים על האופנוע מהחברה.

AsafA
23-01-2018, 09:04
קח בחשבון שבדגמים החדשים (יורו 4), ככל הנראה, כבר לא ניתן לפרק את המשתיק, כך שאין הרבה הבדל בסאונד. אציע לך לברר מול אקרופוביץ לפני הרכישה.
ראה מה פרסם מישהו עם f700gs שרכש אקרופוביץ בתקן יורו 4:
6247
אגב, אצלי מותקן סליפ און אקרופוביץ עם משתיק, בתחילת נסיעה ובחניון של העבודה, יש לו סאונד יפה, אבל בנסיעה אני בכלל לא שומע את האגזוז.

danielk
23-01-2018, 10:39
קח בחשבון שבדגמים החדשים (יורו 4), ככל הנראה, כבר לא ניתן לפרק את המשתיק, כך שאין הרבה הבדל בסאונד. אציע לך לברר מול אקרופוביץ לפני הרכישה.

אתה צודק וגם קצת לא.
בשונה מהעבר שאת המשתיק היה ניתן לשלוף באמצעות הברגה פשוטה, ולהחזיר אותו כשמתחשק לך, היום כבר אין את הבורג הזה והמשתיק תקוע באופן קבוע. (זה כמובן קורה בדגמי יורו 4)
מה שעושים לרוב בדגמי יורו 4, ונתקלתי לא פעם, זה מסירים את המשתיק לצמיתות (קודחים אותו החוצה) לרוב האנשים שקנו את האגזוז מראש לא מעניין המשתיק.

Dresdner
23-01-2018, 21:22
אפשר להבין מה הקטע של המלאןטלפים כסף להוציא על פול סיסטם ואקרפוביק?.. זה הרי לא נותן כלום חוץ מרעש ועוד כמה ק"ג פחות (שלא בדיוק מורגשים בתכל'ס)
המהנדסים במפעל יצרו מערכת פליטה מקורית שמותאמת לכלי, נכון שברוב המקרים בכלים החדשים של השנים האחרונות אפשרי להתקין סליפ-און תחליפי פתוח והמחשב יעשה את ההתאמות, אבל זה לא נותן כלום חוף מרעש ובקפיירים כשסוגרים גז מהר.. אם רוצים לשפר באמת צריך לעשות מודיפיקציות על שאר המערכות (מחשב הזרקה, שסטומים..)

גילוי נאות - יש למפלץ הגרמני שלי אקרפוביק, כי קניתי אותו איתו, אם היה המקורי ישר הייתי מחליף (חוץ מרעש של פרארי והפלצות בקפיירים בסגירות גז מהירות פעם ב.. זה לא נותן כלום)

כעיקרון מסכים איתך אבל המהנדסים במפעל לא יצרו מערכת שמתאימה לאופנוע אלה מערכת שמתאימה לרגולציה, אני בטוח שאם תקן היורו לא היה קיים האגזוזים היו בנויים אחרת ובצורה שתנצל את מה שיש למנוע לתת.

Tribalmistyc2
23-01-2018, 21:36
כעיקרון מסכים איתך אבל המהנדסים במפעל לא יצרו מערכת שמתאימה לאופנוע אלה מערכת שמתאימה לרגולציה, אני בטוח שאם תקן היורו לא היה קיים האגזוזים היו בנויים אחרת ובצורה שתנצל את מה שיש למנוע לתת.
רגולציה שנעשתה בצורה אופטילמית לביצועים.

Dresdner
23-01-2018, 21:52
רגולציה שנעשתה בצורה אופטילמית לביצועים.

שום דבר לא אופטימלי במערכות פליטה בימינו, מערכות פליטה הם שורה של אילוצים למהנדס במפעל.

KKatkov
24-01-2018, 11:28

המהנדסים במפעל יצרו מערכת פליטה מקורית כשהם מונעים בין היתר משיקולי תקציב, רעש (יותר נכון, 0 רעש בימינו) ופליטת מזהמים.
ביצועים או צליל ערב לאוזן נמצאים די נמוך בסדר העדיפויות, לפחות באופנועי תקציב בינוניים.
מערכת פליטה תחליפית תהיה קלה יותר, תשחרר עוד טיפונת הספק ותספק סאונד של אפנוע, ולא של ג'וימקס.
השאלה היא האם שווה לשלם על זה את המחיר הלא מבוטל - אבל זאת כבר החלטה אישית של כל אחד.
מבחינתי, כל אופנוע יורו 4 חייב סליפ-און תחליפי לכל הפחות.

erani99
24-01-2018, 11:31
שום דבר לא אופטימלי במערכות פליטה בימינו, מערכות פליטה הם שורה של אילוצים למהנדס במפעל.
בוא נגיד שזה חונק ומגביל בגלל רגולציות, אבל כמו שטרייבלמיסטיק2(תהיו בריאים עם הניקים שלכם פה) ציין, אופטימלית לביצועים.
וכמו שציינתי - רוצה לשפר?, תעשה את זה כמו שצריך, לא להחליף חלק מהמערכת - בדר"כ רק את הדוד - ולקרוא לזה "שיפור".. רק שיפרת את הסיכוי להתחרשות אם כבר.
אה, ואין לי בעיה שההגדרה היא רק לרעש, רק שלא ישחקו אותה שהם משפרים. שיקראו לילד בשמו
סליחה, גם פוזה. לא פחות חשוב

Tribalmistyc2
24-01-2018, 13:53
אילוצים שנפתרים על ידי מהנדסים,בשביל הם קיימים.
נפתרים בצורה אופטימלית = מינימום סירוס שאפשרי,בהתחשב בתקציב וביעוד של אותו מנוע.

Dresdner
24-01-2018, 19:24
בוא נגיד שזה חונק ומגביל בגלל רגולציות, אבל כמו שטרייבלמיסטיק2(תהיו בריאים עם הניקים שלכם פה) ציין, אופטימלית לביצועים.
וכמו שציינתי - רוצה לשפר?, תעשה את זה כמו שצריך, לא להחליף חלק מהמערכת - בדר"כ רק את הדוד - ולקרוא לזה "שיפור".. רק שיפרת את הסיכוי להתחרשות אם כבר.
אה, ואין לי בעיה שההגדרה היא רק לרעש, רק שלא ישחקו אותה שהם משפרים. שיקראו לילד בשמו
סליחה, גם פוזה. לא פחות חשוב

בישראל רוב הרעש מאגזוזים נובע מהעובדה שכולם מוציעים את הDB KILLER או קונים תוצרת אמריקאית שלרוב מגיעה בלי DB KILLER מלכתחילה בלי כל התחשבות לאנושות שמנסה לישון.
יש דודים בשוק שיורידו משקל ויעלו את כח הסוס במקסימום עד 2 כח סוס אבל יש אופנועים שזה משחרר את המנוע ולא בהכרח זה מתבטא במהירות, רוב הרוכבים (לא בישראל) מחפשים את חלקות המנוע שהייתה לפני התקנות המחמירות ודוד בלבד יכול לתת את זה.
לראיה אנשים מבוגרים על אופנועים ללא יומרות ספורטיביות קונים אגזוזים תחליפיים (שוב, לא בישראל)
אישית אף פעם לא חיפשתי מהירות אבל שיפרתי את האופנועים שלי לתת עקומת מומנט שטוחה ככל האפשר בלי בורות מובנים של אותם מהנדסים שטרייבל חושב שהם מתגברים על הכל.

אילוצים שנפתרים על ידי מהנדסים,בשביל הם קיימים.
נפתרים בצורה אופטימלית = מינימום סירוס שאפשרי,בהתחשב בתקציב וביעוד של אותו מנוע.

ספר את זה לבעלי וי סטרום 1000 הדור הישן ובמיוחד אלו של 2002-2003 אופנוע שלא היה צריך לצאת ככה מהמפעל, מפות הזרקה מחורבנות והכל בשם היורו

ees
24-01-2018, 19:51
ספר את זה לבעלי וי סטרום 1000 הדור הישן ובמיוחד אלו של 2002-2003 אופנוע שלא היה צריך לצאת ככה מהמפעל, מפות הזרקה מחורבנות והכל בשם היורו
פגשתי אותך ב2006 כדי שתציל אותי (ויסטרום 1000 2014) ותכוון את מפת ההצתה. הכיוון שלך החזיק שנים ועדיין מחזיק אצל הבעלים החדשים.

Dresdner
24-01-2018, 22:13
פגשתי אותך ב2006 כדי שתציל אותי (ויסטרום 1000 2014) ותכוון את מפת ההצתה. הכיוון שלך החזיק שנים ועדיין מחזיק אצל הבעלים החדשים.

טוב לשמוע, הכיוון אז נעשה מאד בעדינות מכוון שפחדתי לכוון לטוס חזרה ולהשאיר אותכם עם מנוע מגמגם, עם קצת זמן היה אפשר להגיע לתוצאות עוד יותר טובות.

Tribalmistyc2
24-01-2018, 22:48
הדיון הוא על מערכות פליטה ולא על מפות הזרקה.

ees
24-01-2018, 22:53
הדיון הוא על MT 07....

Dresdner
24-01-2018, 23:10

המצב שם זהה, כל חלק במנוע מיוצר מפשרות, פעם הפשרות היום בין ביצועים לאמינות ששם היצרן היה רק צריך לקבוע את השוק המיועד למוצר אבל היום כל חלק מיוצר במחשבה של איך מביאים טכנולוגיה שבבסיסה יותר ממאה שנה לעבור תקנים ברף מאד גבוה ולפעמים לא הגיוני.

Tribalmistyc2
24-01-2018, 23:34
המצב שם זהה, כל חלק במנוע מיוצר מפשרות, פעם הפשרות היום בין ביצועים לאמינות ששם היצרן היה רק צריך לקבוע את השוק המיועד למוצר אבל היום כל חלק מיוצר במחשבה של איך מביאים טכנולוגיה שבבסיסה יותר ממאה שנה לעבור תקנים ברף מאד גבוה ולפעמים לא הגיוני.
עדיין לא מבין.
לא תראה R1 שסירסו אותו באגזוז כי הוא צריך לעמוד בתקנים,ישקיעו מחשבה איך להביא את המנוע לביצועים מירביים ע"ח עמידה בתקנים.
יצרנים משקיעים בטכנולגית "אנטי סירוס" על מנת להוציא ביצועים מיטביים.
כמובן כמות ההשקעה כעלות \יעוד הכלי.

הדיון הוא על MT 07....
הדיון הוא לא איתך.

ees
24-01-2018, 23:50
הדיון הוא לא איתך.
הדיון הוא רק בינך ובין דרזדנר?

erani99
25-01-2018, 12:12
הדיון הוא רק בינך ובין דרזדנר?
בעיקר עכשיו, אבל אני זרקתי את הכפפה :biggrin:
ולא, זה לא קשור לכלי ספציפי, הדיון פה הוא בכללית על להחליף סליפ-און/דוד ממקורי לתחליפי וגם אולי סעפת.
ולדעת השינוי כן מורגש אולי בכלים הקטנים - עד 500~600, כאלו שהם בהגדרה קלים וחלשים יחסית לכלים עם יותר מכמאה סוסים וכ 10 קג"מ ויותר.
אלו הקלים והחלשים יזכו לשני דברים בהחלפה - משקל קל יותר שמשעותית יורגש אולי, והשניים שלושה סוסונים שיוספו למנוע (גם זה בספק).
אלו החזקים מעל הסביבות 90~100 סוסים וקשת קג"מ ליניארית וטובה ההחלפה לא תורגש כ"כ (שוב, כמו שציין דרסדנר - יש כאלו כלים שסובלים גם ממחשב הצתה המצויד במפות שלא עושות חסד עם יכולת המנוע..)

Dresdner
25-01-2018, 15:43
בעיקר עכשיו, אבל אני זרקתי את הכפפה :biggrin:
ולא, זה לא קשור לכלי ספציפי, הדיון פה הוא בכללית על להחליף סליפ-און/דוד ממקורי לתחליפי וגם אולי סעפת.
ולדעת השינוי כן מורגש אולי בכלים הקטנים - עד 500~600, כאלו שהם בהגדרה קלים וחלשים יחסית לכלים עם יותר מכמאה סוסים וכ 10 קג"מ ויותר.
אלו הקלים והחלשים יזכו לשני דברים בהחלפה - משקל קל יותר שמשעותית יורגש אולי, והשניים שלושה סוסונים שיוספו למנוע (גם זה בספק).
אלו החזקים מעל הסביבות 90~100 סוסים וקשת קג"מ ליניארית וטובה ההחלפה לא תורגש כ"כ (שוב, כמו שציין דרסדנר - יש כאלו כלים שסובלים גם ממחשב הצתה המצויד במפות שלא עושות חסד עם יכולת המנוע..)
כעיקרון אתה צודק אבל זה יותר קשור לגודל הבוכנה מאשר לכח הסוס.

כדוגמא יותר קשה להביא מנוע חד צילנדר עם כמעט 700 סמ"ק לעמוד בתקן בהשוואה לאופנוע 700 סמ"ק בעל 4 צילנדרים.

erani99
25-01-2018, 16:05
כעיקרון אתה צודק אבל זה יותר קשור לגודל הבוכנה מאשר לכח הסוס.

כדוגמא יותר קשה להביא מנוע חד צילנדר עם כמעט 700 סמ"ק לעמוד בתקן בהשוואה לאופנוע 700 סמ"ק בעל 4 צילנדרים.
אם אתה אומר... I'll take your word for that
וואלה החכמנו.
רגע, אז מה זה אומר?, שאם לכלי עם צילינדר אחד 700 סמ"ק יוחלף דוד לחליפי פתוח מול נגיד כלי עם אותו נפח רק עם מנוע 4 בשורה, בחד-צילינדר יורגש הרבה יותר הבדל? (כמו שאתה אומר שהחד צילינדר בגלל שקשה לעמוד בתקינה מסרסים אותו הרבה יותר?)

nadav6
25-01-2018, 16:33
קשת קג"מ ליניארית

אין דבר כזה קשת לינארית

KKatkov
25-01-2018, 17:26
עדיין לא מבין.
לא תראה R1 שסירסו אותו באגזוז כי הוא צריך לעמוד בתקנים,ישקיעו מחשבה איך להביא את המנוע לביצועים מירביים ע"ח עמידה בתקנים.
יצרנים משקיעים בטכנולגית "אנטי סירוס" על מנת להוציא ביצועים מיטביים.
כמובן כמות ההשקעה כעלות \יעוד הכלי.

הדיון הוא לא איתך.

זה לא משנה.
אם לא היה יורו 4, ה-R1 היה מוציא עוד איזה 10-20 סוסים.
לא משנה כמה תשקיע, יש גבול ליכולות של ה"אנטי-סירוס".
שלא נדבר על זה, שבמקרה של MT-07, לא משקיעים כמו ב-R1 כדי לאפשר לעקוף את התקנים, כי זה מייקר את האופנוע.
איך שלא תסובב את זה, לתקני הפליטה והרעש יש מחיר במשקל ובביצועי המנוע. המהנדס במפעל לא יכול להחליט שזה לא מתאים לו, כי הוא לא יקבל תקינה.
אתה, לעומתו, יכול - כל עוד לא מודדים זיהום לאופנוע בטסט.

Tribalmistyc2
25-01-2018, 21:30
זה לא משנה.
אם לא היה יורו 4, ה-R1 היה מוציא עוד איזה 10-20 סוסים.
לא משנה כמה תשקיע, יש גבול ליכולות של ה"אנטי-סירוס".
שלא נדבר על זה, שבמקרה של MT-07, לא משקיעים כמו ב-R1 כדי לאפשר לעקוף את התקנים, כי זה מייקר את האופנוע.
איך שלא תסובב את זה, לתקני הפליטה והרעש יש מחיר במשקל ובביצועי המנוע. המהנדס במפעל לא יכול להחליט שזה לא מתאים לו, כי הוא לא יקבל תקינה.
אתה, לעומתו, יכול - כל עוד לא מודדים זיהום לאופנוע בטסט.

תודה על החידוד.
לפני ההסבר היה נדמה לי שאין שום השפעה על ההספק מצד התקנים ושמהנדס המנועים הוא הודיני.

ועכשיו תרשה לי לחדד לך את משמעות המילים מיטבי ואופטימיזציה,כי לא נראה שהבנת למה הכוונה בשום פוסט שלי.
כשמביאים משהו לידי אופטימיזציה או מוציאים ממנו את המיטב,הכוונה היא לקחת מצב ולהוציא ממנו best case scenario.
דהיינו - כשאנחנו מפתחים אופנוע ספורט נתכנן אותו בצורה שיעמוד בתקנים עם יחסי הספק\משקל הכי טובים שנוכל להוציא באילוצי התכנון המכני והתקציב - "טכנולוגית אנטי סירוס".

Dresdner
25-01-2018, 21:38
אם אתה אומר... I'll take your word for that
וואלה החכמנו.
רגע, אז מה זה אומר?, שאם לכלי עם צילינדר אחד 700 סמ"ק יוחלף דוד לחליפי פתוח מול נגיד כלי עם אותו נפח רק עם מנוע 4 בשורה, בחד-צילינדר יורגש הרבה יותר הבדל? (כמו שאתה אומר שהחד צילינדר בגלל שקשה לעמוד בתקינה מסרסים אותו הרבה יותר?)

כבר העלתי כאן בעבר קובץ של משרד התחבורה הגרמני שמראה את פליטת המזהמים של כל האופנועים הנמכרים בגרמניה, הקובץ היה בתקופת היורו 3 או 2 אני כבר לא זוכר ושם ראו בבירור שחד צילנדרים גדולים מזהמים יותר אם כי עדיין בתוך התקן, האופנועים בעלי 4 צילנרים ובמיוחד "הרגועים" היו הנקיים ביותר (הכי קרוב לרכב).
הסיבה לזה היא שעל אותו נפח ב4IL יש לך 4 מזרקים 4 מצתים 4 בתי מצערת ותאי שריפה קטנים יותר כל זה מביא לשריפה יותר יעילה ופחות שאריות דלק שלא נשרף.

נוחכתי לראות את זה מקרוב בעבודה, מכונה עם תא (כמו צילנדר) שמזרימה גזים לתא (כמו דלק) מציתה אותם עם גלי רדיו (כמו מצת) ובכך יוצרת פלזמה (כמו שריפה), הוחלט לבנות את הדור הבא של המכונות ולמישהוא היה ראיון "גאוני" לקחת את אותה מכונה ופשוט להגדיל את ממדיה, המכונה הייתה כישלון והפלזמה הייתה לא יציבה, הפיתרון היה להכניס גלי רדיו לתא מלמעלה ולמטה (כמו מצת כפול) להכניס את הגז מעוד איזור כדי ליצור יותר נפח והנה זה עובד.

בתא עם חלל גדול יש בעיות לשרוף את כל הדלק שנכנס במיוחד אם יש לך פלאג אחד, ב4IL זה בעצם אותו נפח רק מפוצל לתאים קטנים יותר שאיתם ניתן לשרוף את הדלק ביתר יעילות.

לגבי השאלה שלך התשובה היא כן אבל לאו דווקא בכח הסוס, שהחלפתי לדוד תחלפי (שקט ותקני) במנוע חד צילנדר 660 היה אפשר לרכב בסל"ד נמוך יותר מבעבר ולפתוח מצערת חזק מסלד נמוך מבלי שהאופנוע יגמגם, החלקות בתפעול הייתה שווה את המחיר (בחו"ל), מבחינת כח הסוס היצרן טען לכח סוס אחד על דיינו.
ב4IL הסאונד נותן את רוב הרגשת השיפור ויש גם שיפור במראה שזה חשוב לרוב האופנוענים אז כל עוד זה לא מחריש אוזניים מי שרוצה שישים גם 10K דולר על מערכת פליטה כל עוד טוב לו עם זה...