צפייה בגרסה מלאה : סיום שבוע ראשון עם האופנוע הראשון
אז בקצרה, אחרי הרבה שנים של ציפייה, הגיע תורי. קניתי לפני שבוע MT09 שנת 2015.
אין לי יכולות השוואה, אבל האופנוע מדהים. קליל, מזגזג כמו קטנוע בעיר, נותן ביצועי על מחוצה. נתקלתי בלא מעט ביקורות על המתלים הגרועים, לא סובל מזה ועדיין לא רוכב חזק מספיק כדי להרגיש.
תקופה טובה לרכוב, יש הרבה גשמים ואחריהם שמש חמימה וכבישים נקיים, ניצלתי כמעט את כל ההזדמנויות. רכבתי כבר כ-1000 ק"מ בהערכה גסה. מתוכם טיול בשבת לים המלח.
משתף סרטון קצרצר מהיום, בין לכביש לבית גוברין ועוד סיבוב קטן בכיכר. לא מעניין במיוחד אבל יצאתי בלי סוללה ולא היו קטעים מעניינים, גם בגלל התנועה המרובה יחסית.
*יש לרגע או שניים מהירות לא חוקית בסרטון, לא סגור אם זה בסדר להעלות את זה בלי צנזור..
https://www.youtube.com/watch?v=YU0K3NvL5-g&feature=youtu.be
קיפיבןקיפוד
25-01-2018, 01:35
שלום ערומקו,
תתחדש ותהנה, זה כיף גדול (-:
הדבר שיותר מפריע מזווית הצילום והמהירות החצילית שלך (לשאלתך, כן - מומלץ לצנזר) זה העובדה שאין לך מיגון על הרגליים והברכיים.
אתה לא אוהב ללכת? אתה נהנה שיש לך מפרקים ?
בתור אחד עם מספיק ברזל בגוף כדי לבנות פיגום קטן, ממליץ לך להתמגן.. חבל לך על הזמן שיקח לך להבריא.
(כאן תמו 30 שניות של תשדיר בריאות הציבור.)
שלום ערומקו,
תתחדש ותהנה, זה כיף גדול (-:
הדבר שיותר מפריע מזווית הצילום והמהירות החצילית שלך (לשאלתך, כן - מומלץ לצנזר) זה העובדה שאין לך מיגון על הרגליים והברכיים.
אתה לא אוהב ללכת? אתה נהנה שיש לך מפרקים ?
בתור אחד עם מספיק ברזל בגוף כדי לבנות פיגום קטן, ממליץ לך להתמגן.. חבל לך על הזמן שיקח לך להבריא.
(כאן תמו 30 שניות של תשדיר בריאות הציבור.)
תודה רבה, כשצירפתי את הסרטון מהזרוע תיארתי לעצמי שתגיע תגובה כזו, ובכל אופן העליתי את הכל ככה RAW כדי לקבל ביקורות לכאן ולכאן. לצערי עוד לא קניתי מיגון ולא עומד באיפוק.אני אמור לטוס בפברואר לחו"ל וכנראה שאחזור עם ציוד מלא מיגון מלא.
לגבי המהירות, אני לא ממש חזיר, פשוט 3 שניות של פתיחת מצערת בכל הילוך עושות את ההבדל. כל השבוע רכבתי על STD, והיום בפעם הראשונה רק שמתי מצב A - לא משמעותי, כמו שחשבתי.
יפה מאוד
תודהhttp://fullgaz.co.il/forums/images/smilies/thumbsup2.gif
mudale222
25-01-2018, 03:17
נראה אופנוע כיף.. אהתי את הצליל גם..
בקשר למהירות - כל דבר מעל 150 חובה לצנזר אפשר ללכת על שטויות כאלה אשכרה לכלא.
Delirious1989
25-01-2018, 07:38
אוי הקנאה.. תתחדש וסע בזהירות!!
נשמע שהאגזוז מקורי? Mt בלי אקרפוביץ'? חשבתי שהחיה הזו נכחדה
Sent from my T5 using Tapatalk
תתחדש.
לגבי מיגון, גם נעליים סגורות גבוהות יהיו שיפור. אני חושב שכבר עשר שנים לא הלכתי עם נעלי ספורט (-;
כיכר היא מקום רע להטיות (אספלט גרוע ופי ארבע מטומטמים סביבך מאשר בכביש רגיל).
אבל כל זה נכתב סתם מקנאה...
moonshield
25-01-2018, 13:26
נראה אש, תתחדש וסע בזהירות!
רק המלצה אחת, תשקול לשנות את הזווית של המצלמה. המיכל ופס שליש פריים, ולוח השעונים תופס גם כמעט שליש. כשאתה רוכן אז בכלל לא רואים כמעט רקע (כביש, נוף וכו').
תתחדש ותהנה..
רציתי רק להוסיף שהתקופה הכי רגישה (לא רוצה לרשום מסוכנת) זו בשבועיים לחודש ראשון.
זו תקופה שנראה לך שכבר אתה מכיר את הכלי ומתחיל להכיר את הגבולות.
רק שיהיה לך בראש ברקע שאתה עדיין לומד את הכלי והיכולות שלך.
בהצלחה.
ממליץ לך להסיר את הסרטון (בגרסתו הנוכחית).
חוץ מזה, תהנה חבר - נראה אופנוע של 100% כיף.
אוי הקנאה.. תתחדש וסע בזהירות!!
נשמע שהאגזוז מקורי? Mt בלי אקרפוביץ'? חשבתי שהחיה הזו נכחדה
האמת שעם אקרפוביץ. כנראה לא מומחש בגלל הרוח. הותקן השבוע.
Sent from my T5 using Tapatalk
אליפות ,תהנה ותן בגז :-)
תתחדש.
לגבי מיגון, גם נעליים סגורות גבוהות יהיו שיפור. אני חושב שכבר עשר שנים לא הלכתי עם נעלי ספורט (-;
כיכר היא מקום רע להטיות (אספלט גרוע ופי ארבע מטומטמים סביבך מאשר בכביש רגיל).
אבל כל זה נכתב סתם מקנאה...
אתה צודק, הכיכר שם גדול ומאספלט חדש, אז פחות נורא. מניח שמכירים אותו, כ10 דק נסיעה בהמשך הדרך בסרטון. (לא מתמצא שם עדיין)
נראה אש, תתחדש וסע בזהירות!
רק המלצה אחת, תשקול לשנות את הזווית של המצלמה. המיכל ופס שליש פריים, ולוח השעונים תופס גם כמעט שליש. כשאתה רוכן אז בכלל לא רואים כמעט רקע (כביש, נוף וכו').
יצאתי לטיול ספונטני וזה כל מה שהיה לי, יש לי כמה אביזרים אצל חבר ובדרך מעליXפרס ואשתדל לשפר איכות בהמשך
תתחדש ותהנה..
רציתי רק להוסיף שהתקופה הכי רגישה (לא רוצה לרשום מסוכנת) זו בשבועיים לחודש ראשון.
זו תקופה שנראה לך שכבר אתה מכיר את הכלי ומתחיל להכיר את הגבולות.
רק שיהיה לך בראש ברקע שאתה עדיין לומד את הכלי והיכולות שלך.
בהצלחה.
תודה, זה תמיד אצלי בראש. החיים ביד המצערת. הגבולות של הכלי בטח רחוקים בהרבה משלי, ואני לא ממהר לשום מקום. (מגיע מהר בכל זאת:biggrin: )
תתחדש! אין על ההרגשה הזאת!
תתחדש ותהנה!!
ממליץ בחום על קורס רכיבה גם בשביל הבטיחות/ביטחון וגם בשביל הפאן במקום סטרילי.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
שים לב זה אחד האופנועים הכי שקרניים שיש, רגע אתה מלך העולם ושולט בכל, ושנייה אחרי זה כבר לא.
תשיג מיגון, לא משנה מהיכן, מחבר, בהשאלה, יד 2 באמת לא משנה איך, כי בלי מיגון אתה מהמר גרוע.
הדם בוער אצלך, ההורמונים משתוללים, ויש לך סוס לא מאולף לך לעשות קורס רכיבה טוב.
אתה ארנבת, כל המשתמשים בכביש והולכי הרגל הם ציידים ועונת הציד אף פעם לא נגמרת!
רכוב בזהירות, זכור את עקומת הלמידה ותדע, תאונות קורות תמיד כשאתה הכי בטוח שאתה בסדר!
מצטער אבל ג'ונגל שם בחוץ.
אתה צודק בכל מילה, אני רק לא מסכים עם הביטוי "אופנוע שקרן". מהנסיון הקצר שלי מדובר באופנוע בהמה עם מומנט מטורף שלא יתפתה להרים את האף או להחליק עם הזנב בכל הזדמנות(מבלי להזכיר צבע שמן טרי של סימוני כביש), במידה ולא ירסנו אותו בחוכמה. מעבר מגז סגור לפתוח אבל - המכונה עובדת כמו שהיא עובדת וצריך ללמוד ולהבין אותה. השקרן היחיד יכול להיות אני(":number1:אני יכול לתת יותר גז כאן"), משתדל שלא. אני בתקופת מבחנים אז אתאפק עם הנסיעות הגדולות השבוע, בתקווה לקנות ציוד בשבוע הבא. קורס רכיבה כמו שאמרתי יגיע בהמשך.
לגבי הדם - רוב הזמן הוא זורם למוח בשביל ריכוז, לא לאשכים בשביל הגז :).
אגב
אח שלי(23) עם נסיון רכיבה בסיסי על 50 סמ"ק לפני כמה שנים, התלהב מהרעיון, עושה בשבוע הבא טסט, וקנה Ninja 250SL.
זה אומר שהסתבכת עם אמא...
זה אומר שהסתבכת עם אמא...
מסכנה, אני מקווה שנוכל אי פעם לפצות אותה על הסבל הנפשי. אבל למען האמת ברגע שהיא ראתה את הנינג'ה הקטנטן היא נרגעה מעט. :)
אבל למען האמת ברגע שהיא ראתה את הנינג'ה הקטנטן היא נרגעה מעט. :)
קטן קטן אבל זריז בטירוף, בעירוני כמובן.
הזכרת לי את התקופה עם הבייבי CBR, בול מה שצריך למסלול בארץ או לאימונים של אופנוען מאומן.
האופנוע הזה שקרן כי יכול לספק הרבה יותר במנוע ופחות במתלים, על מנת להשוות את היכולת תצטרך
לשפר פרט ליכולת הרכיבה שלך גם את המתלים לקשוחים יותר ובלתי מתפשרים, גם נושא הצמיגים
צריך לעבור בחינה מחודשת.
לרוב הרוכבים השפויים זוהי מכונה מצוינת אבל יהיו כאלה שיפלו קורבן לשקרים שלו...
קטן קטן אבל זריז בטירוף, בעירוני כמובן.
הזכרת לי את התקופה עם הבייבי CBR, בול מה שצריך למסלול בארץ או לאימונים של אופנוען מאומן.
בהחלט אחלה כלי. צחקתי בקסדה כשהאצתי בהילוך ראשון עליו בפעם הראשונה, אבל נהניתי איתו כל הדרך מבאר-שבע לאשקלון.
האופנוע הזה שקרן כי יכול לספק הרבה יותר במנוע ופחות במתלים, על מנת להשוות את היכולת תצטרך
לשפר פרט ליכולת הרכיבה שלך גם את המתלים לקשוחים יותר ובלתי מתפשרים, גם נושא הצמיגים
צריך לעבור בחינה מחודשת.
לרוב הרוכבים השפויים זוהי מכונה מצוינת אבל יהיו כאלה שיפלו קורבן לשקרים שלו...
הבנתי את כוונתך. היום ניהלתי שיחה עם חבר ואמרתי שאם האופנוע הזה יישאר לטווח ארוך, בשאיפה להעביר אותו סדנת שיפורים קטנה. כרגע צמיגים חדשים, Bridgestone S21, זכיתי לגרד להם את הצ'ופצ'יקים בצד שמאל, נשאר צד ימין. (הצ'יקן-סטריפ יושב 1מ"מ לפני..)
מזכיר שכישורי הרכיבה שלי כרגע נמוכים מהיכולות של הכלי, אז אני לא מוגבל בגלל המתלים, למרות שכבר יצא לי להבין את הבעיה שלהם בכבישים פחות איכותיים ובסיבובים.
הבנתי את כוונתך. היום ניהלתי שיחה עם חבר ואמרתי שאם האופנוע הזה יישאר לטווח ארוך, בשאיפה להעביר אותו סדנת שיפורים קטנה. כרגע צמיגים חדשים, Bridgestone S21, זכיתי לגרד להם את הצ'ופצ'יקים בצד שמאל, נשאר צד ימין. (הצ'יקן-סטריפ יושב 1מ"מ לפני..)
מזכיר שכישורי הרכיבה שלי כרגע נמוכים מהיכולות של הכלי, אז אני לא מוגבל בגלל המתלים, למרות שכבר יצא לי להבין את הבעיה שלהם בכבישים פחות איכותיים ובסיבובים.[/QUOTE]
זה בדיוק מה שמפחיד אותי.
זה בדיוק מה שמפחיד אותי.
זה צריך להפחיד אותו.. אתה אני והשאר יכולים רק ליעץ, אבל הפחד צריך להגביל אותו ולשים לו גבולות.
אם אין פחד, there goes the neighborhood :(
מזכיר שכישורי הרכיבה שלי כרגע נמוכים מהיכולות של הכלי, אז אני לא מוגבל בגלל המתלים, למרות שכבר יצא לי להבין את הבעיה שלהם בכבישים פחות איכותיים ובסיבובים.
זה בדיוק מה שמפחיד אותי.
:frustrated:ברכיבה רגילה ולא בכוונה
:frustrated:ברכיבה רגילה ולא בכוונה
חשבת על קריירה מקצוענית?
שמישהו יירה בי כבר.....
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft