מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : היכן אתם שמים את הקסדות והמעילים?

mastery
15-02-2018, 11:38
היי,

שמתי על האופנוע שלי בכוונה ארגז גדול (ומכוער) בנפח 52 ליטר. נכנס אליו הכיסוי, קסדה אחת, מגיני ברכיים, כפפות והשרשרת (ונשאר עוד קצת מקום לפאוץ קטן).
בנפח כזה לא אמורות להיכנס 2 קסדות ומעילים? המעיל בגלל המגן גב פשוט לא יכול להיכנס וגם בלעדיו אני לא רואה איך נכנסות שתי קסדות ושני מעילים.
הגיוני? ציפיתי ליותר מדי? מה כן יכול להיכנס לנפח של 52 ליטר?

kanter.m
15-02-2018, 12:10
בבית

השושנים
15-02-2018, 12:21
חביבי רק 3 ארגזים. - עמותת ידידי הארגזים

ees
15-02-2018, 13:15
כמו השושנים, בחורף בגלל כל הציוד, אני נוסע בכיף עם 3 ארגזים. לכל מקום שאני מגיע הכל מאופסן באופנוע וקל לי. סה״כ 118 ליטר.
ולענינך: בארגז 52 נכנסות 2 קסדות ואולי מעיל קיץ עם מגיני בירכיים.
האם זה הגיוני? כן, זה נפח נתון, זו לא תקלה.

moonshield
15-02-2018, 14:03
אני משאיר בארגז רק את מגיני הברכיים. הקסדה, מעיל, כפפות ונעליים נשארים עלי.

אברי
15-02-2018, 14:03
ארגזים זה פשרה.

miki
15-02-2018, 14:18
חביבי רק 3 ארגזים. - עמותת ידידי הארגזים

אכן ... ועדיין למרות שלושת הארגזים עתירי הנפח ... אני אוהב לרכוב עם תיק גב :smoke:
ולא, אין לי שום בעיית נפח או אחסון ... סתם שרוט ...

השושנים
15-02-2018, 14:25
ארגזים זה פשרה.

ארגזים זה ברכה. - הקרן למען הארגז בישראל.

ees
15-02-2018, 14:27
ארגזים זה פשרה.
ארגזים זה דבר נפלא שהופך את האופנוע ליותר פרקטי. שתיה, אוכל, ציוד, ערכת קפה, מקום לאחסון. מעולה לטיולים ונוח ביום יום.
סוביקטיבי, אבל כל אחד עם מה שהוא רוצה מהאופנוע שלו.

rider
15-02-2018, 15:38
המעיל עליי, אופנוען אמיתי גם בקיץ!
עם שלושה ארגזים עשיתי סופ"ש עם אישתי בכנרת.

Fistuk
15-02-2018, 15:55
ארגזים זה ברכה. - הקרן למען הארגז בישראל.

ברור - כמה שיותר משקל ונפח הופכים את האופנוע לזריז ומהנה יותר. אפשר גם להוסיף טריילר לחובבי אקסטרים

TundraOG
15-02-2018, 16:12
אצלי הארגז אם זכור לי 46 ליטרים, יכול להחזיק רשת למושב, ערכת כלים קטנה, מעיל ממוגן קשיח, קסדה שלמה ענקית (3XL) וכפפות. ב-די-יוק.
וכן, זה מכוער, זה לא סקסי, והחבר'ה יכולים להסתלבט - עד שמגיע טיול ופתאום להם כבד על הגב והם מבקשים לזרוק את ערכות הקפה אצלך :) תמיד מציל את המצב.
וגם - למישהו כמוני שאופנוע זה כלי הרכב העיקרי והיחיד שלו, זו האופציה היחידה של מקום אחסון נורמלי שאינו...קטנוע.

jkob.s
15-02-2018, 17:34
אופנוע לא יכול להקרא כלי רכב אם אין לו סט ארגזים של 100 ליטר לפחות.
ובמידה ואין ארגז בכלל הרוכב הוא חמור. יען נושא משא על גבו כמו חמור במדינות עולם שלישי.

השושנים
15-02-2018, 17:46
שמישהו יעיר את הכרוב.

השושנים
15-02-2018, 17:51
ברור - כמה שיותר משקל ונפח הופכים את האופנוע לזריז ומהנה יותר. אפשר גם להוסיף טריילר לחובבי אקסטרים

זריזות והנאה הם שני דברים שונים, אפשר להיות זריז גם עם 3 ארגזים וציוד, הרוב תלוי ברוכב
ובמנוע, וכשיש לך מנוע חזק לא הארגזים מגבילים אותו, וההנאה שלי היא מקום לציוד כשאני
עוזב את האופנוע ללא ציוד מגביל עלי, לפתוח ערכת קפה בטיול, ולקחת כל מה שמתחשק לי
לכל מקום, גם אם זה הכי לא נחוץ בעולם...

תמונת אילוסטרציה של ההנאה שלי:

https://scontent.ftlv5-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/11885038_10153461710928548_6252925269735012058_o.j pg?oh=609ce8d8a670b51e121236531ef00dfa&oe=5B205961

https://scontent.ftlv5-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/11807241_10153432847123548_7038721644027588678_o.j pg?oh=8d9a066d1593cd49fcf6ac480acc4f16&oe=5B06DE79

JohnnyDee
16-02-2018, 02:42
מילא על קטנוע שמנמנן או אדוונצ'ר מבוגר..
יש אופנועים שפשוט לא סקסי ארגז.
אין מכוער.
תקנו קטנוע.

gal.l
16-02-2018, 03:18
ארגז ותיקי אוכף. בחורף ויחד עם נסיעות לעבודה ולימודים, חייב שיהיה לי מקום לאחסן את הציוד חורף, תיק, מנעולים וכו'. מכער או לא, זה הכלי תחבורה שלי ואני צריך גם נוחות ביום יום על חשבון "מראה". אצלי יש גם ארגז גדול, נכנסת קסדה ומעיל עם עוד טיפה ציוד, או שתי קסדות ועוד כמעט כלום.

FoxLight
16-02-2018, 21:08
אם אני הולך למקום קבוע אז מעיל אני לוקח איתי, מגנים שם בתיק. וגם קסדה איתי.
אם אני הולך לעשות סידורים ולא רוצה להיסחב עם דברים כי זה לא נוח, אז:
מוותר על מעיל ושם במקום מגני מרפקים שאחר כך אני שם בתיק.
ואת הקסדה או סוחב איתי או קושר עם מנעול אופניים לאופנוע.

FoxLight
16-02-2018, 21:09
אין מכוער.
תקנו קטנוע.
על אופנוע אדוונצ'ר לשים ארגז לא גדול מידי עדין נראה יפה.

השושנים
17-02-2018, 08:46
אין מכוער.
תקנו קטנוע.

האם אופנוען אמתי נראה "סקסי"?

בואו נבחן לרגע את האמירה של ג'וני יותר לעמוק, האם מטרת האופנוע לגרום לרוכב תוספת לתדמית?

רוב הבנות בקטע לא שוביניסטי לחלוטין, מעבירות את עצמן מקצה שיפורים כואב ויקר רק בכדי להראות
קצת יותר סקסיות, זה מקובל ולגיטימי בכל העולם החל מניו-יורק ועד לג'ונגלים באפריקה. צורת המראה
הסקסי משתנה בהתאם לגאוגרפיה אבל העיקרון נשמר.

אבל האם אופנוע אמור להראות סקסי או בעליו?

נניח ואתה יוצא לדייט ראשון עם נסיכת חלומותיך על אופנוע סקסי, חודש יולי, מרכז ת"א, אתה מגיע
עם מעיל הקיץ החדש, קסדת השוברט היקרה, זוג ככפות קיץ רוויט, השרשרת שנעלת את האופנוע השאירה
כתם לכלוך על החולצה המכופתרת, כי סחבת אותה על הכתף עד לחניה. וויתרת על מגני הברכיים, כי לא
היה איפה לשים אותם, מקסימום נחליף ברך...ואתה מזיע, (ת"א רבותיי, תמיד מזיעים בת"א) הגברת מגיעה
במיני קצרצר גופיה צבעונית קטנה במידה, מריחה כמו שדה פרחים עם תיק קטן לדברים אישיים.

עכשיו אתה רוצה לחבק אותה לשלום אבל, אתה מזיע אש, ביד ימין קסדה בתוכה כפפות שאתה מפחד לאבד
המעיל פתוח ברישול להסתיר את הכתם ו...יש לך אופנוע סקסי...

מוותר על החיבוק, זורק לה הייי כזה, בקול בס, שלא תשמע את ההתרגשות.

רוצים לשבת, אתה מחפש שולחן לארבע, כיסא לציוד ושתיים לכם, אין שולחנות של שלוש. המלצרית מעקמת
את האף, אתה מזיע עוד קצת, שולחן לשתיים, דוחף את הקסדה מתחת לכיסא, מקבלת שריטה, אתה לא יכול
לזוז.. המעיל נופל בפעם החמישית ממסעד הכיסא, לתוך שלולית האוכל שהמלצרית שפכה.

יוצאים לראות סרט, אתה מחבק את הקסדה, בודק שהכפפות בפנים, המעיל על הכתף, הגברת קצת חסרת
סבלנות...

אתה מתפלל שיהיה מקום בכיסא לידך, מרפי עובד שעות נוספות יושב לידך בחור שמנמן ואוכל פופקורן,
חלק מהם נופלים לתוך הקסדה...

יוצאים מהסרט אתה מושך אייתך את הציוד, יד כואבת ואתה לא מרוכז.

"אלי או אליך?"
"עזוב, באתי עם חברה והיא תיכף תאסוף אותי יש לי בחינה מחר..."
"היה נחמד"
"כן"
"תתקשרי"
"בטטטטח"
"ביייי"

אתה חוזר לאופנוע, מגלה שאיבדת כפפה, רץ חזרה לאורך כל המסלול, לא מוצא! חוזר הביתה עם כפפה אחת.

מאונן, הולך לישון. סקסי.

(האפשרות השניה להגיע לדייט עם רכב, ואז האופנוע הסקסי נעול תחת כיסוי בבית...)

אופנוען אמתי מתגלח עם לדרמן, יש לו גריז מתחת לציפורניים, לפגישה ראשונה הוא מגיע עם חולצת המועדון
השחורה שמסתירה כתמים, הציוד על האופנוע שחונה באדום לבן על המדרכה בכניסה לפאב הוא שוטף פנים
בשירותים ומנגב עם הבנדנה. סקסי. המלצרית לוקחת אותם לשולחן הקבוע, הוא מחבק את המלצרית ונותן טיפ.
אחרי שעתיים חוזרים לאופנוע הוא מוציא מהארגז קסדה נוספת ורוכבים אליו לבית, מתפשטים, דפיקה בדלת
המלצרית סיימה משמרת מתפשטת גם, שלישיה...

ותעבור אתה לקטנוע!

dice
17-02-2018, 09:52
ארגזים זה נוח ופרקטי עד שאתה נכנס לפקקים של ת"א
אתמול בעמידה ראשון ברמזור של עזריאלי מישהי מבוגרת לא שמה לה לארגזים והתחילה לנסוע ונגעה עם הכנף בארגז מה שהביא לנפילה ולשמחתי ללא נזק משמעותי (שריטה קטנה של אופי בארגז)
היא ראתה אותי אבל לא הבינה שאני רחב כי היא לא ראתה את הארגז

Fistuk
17-02-2018, 10:03
שושני, נראה לי שאתה קצת מפספס את הנקודה... האופנוע סקסי בעיני הרוכב, לבחורות ודייטים וכולי, אין קשר לזה בכלל.

השושנים
17-02-2018, 10:42
אין יותר סקסי מזה:

https://i.ytimg.com/vi/uqU2BsNj_Wc/maxresdefault.jpg

https://www.cycleworld.com/sites/cycleworld.com/files/styles/1000_1x_/public/import/embedded/wp-content/uploads/2013/04/GVWR-101.jpg?itok=xtBkqp4J

http://wide.piaggiogroup.com/en/articles/travels/bikers-without-borders-25-years-travelling-on-a-moto-guzzi-v65-florida/foto1.jpg

http://www.advpulse.com/wp-content/uploads/2017/12/spencer-conway-round-the-world-riding-adventure-motorcycle-2.jpg

Khc
17-02-2018, 13:19
קסדה וכפפות בארגז האחורי,
מעיל ומגיני ברכיים איתי.
בקיץ- קסדה איתי ולא בארגז (לא כיף להתבשל בראש עוד לפני תחילת רכיבה)
בחורף-בלילות קרים מאוד (כמעט ולא קרה השנה) כפפות עולות הביתה, להתחיל את הבוקר עם טמפרטורה נעימה יותר בידיים.

Ritalin
17-02-2018, 14:19
בארגז
------
כפפות
מנעול דיסק
אפוד+אזיקונים+פנס ראש+פיוזים
כיסוי אופנוע

מעיל וקסדה באים איתי לאן שאני הולך
גם אם הקסדה הייתה נכנסת לארגז לא הייתי מכניס אותה כי זה פשוט מגעיל לשים אותה על הראש אחרי שהיא היתה בארגז

אציין שיש לי רק 2 נסיעות ביום
יכול להיות שאם הייתי מהוריד מעיל וקסדה יותר פעמים המצב היה שונה

naked
17-02-2018, 16:14
...
ותעבור אתה לקטנוע!

אחת ההודעות הטובות שנכתבו בפורום העשור האחרון. תודה.:biggrin:

nrnrnr
17-02-2018, 16:46
סליחה על השאלה הטיפשית קצת..
לא מפחיד להשאיר קסדה ומעיל בארגז או מזוודות?
צריך להחליף מנעול ליותר מסיבי מהפשוט שמגיע עם הארגז?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

ees
17-02-2018, 16:56
לא מפחיד להשאיר קסדה ומעיל בארגז או מזוודות?
תלוי..
אם אני מגיע לעבודה, אקח איתי את מה אני יכול. בטיולים, אם מגיעים למסעדה למה לי לסחוב סתם ציוד במקום לאחסן בארגז?
זה גם תלוי היכן אתה מחנה. בטיול בעכו למשל, חנינו במקום מרכזי, כך שהסיכון לפריצה קטן. זה כיף לטייל מבלי להיסחב עם ציוד.
אין שום מנעול בטוח.

סער666
17-02-2018, 16:56

בואו נבחן לרגע את האמירה של ג'וני יותר לעמוק, האם מטרת האופנוע לגרום לרוכב תוספת לתדמית?

רוב הבנות בקטע לא שוביניסטי לחלוטין, מעבירות את עצמן מקצה שיפורים כואב ויקר רק בכדי להראות
קצת יותר סקסיות, זה מקובל ולגיטימי בכל העולם החל מניו-יורק ועד לג'ונגלים באפריקה. צורת המראה

נניח ואתה יוצא לדייט ראשון עם נסיכת חלומותיך על אופנוע סקסי, חודש יולי, מרכז ת"א, אתה מגיע
עם מעיל הקיץ החדש, קסדת השוברט היקרה, זוג ככפות קיץ רוויט, השרשרת שנעלת את האופנוע השאירה
כתם לכלוך על החולצה המכופתרת, כי סחבת אותה על הכתף עד לחניה. וויתרת על מגני הברכיים, כי לא
היה איפה לשים אותם, מקסימום נחליף ברך...ואתה מזיע, (ת"א רבותיי, תמיד מזיעים בת"א) הגברת מגיעה
במיני קצרצר גופיה צבעונית קטנה במידה, מריחה כמו שדה פרחים עם תיק קטן לדברים אישיים.

עכשיו אתה רוצה לחבק אותה לשלום אבל, אתה מזיע אש, ביד ימין קסדה בתוכה כפפות שאתה מפחד לאבד

רוצים לשבת, אתה מחפש שולחן לארבע, כיסא לציוד ושתיים לכם, אין שולחנות של שלוש. המלצרית מעקמת
את האף, אתה מזיע עוד קצת, שולחן לשתיים, דוחף את הקסדה מתחת לכיסא, מקבלת שריטה, אתה לא יכול

יוצאים לראות סרט, אתה מחבק את הקסדה, בודק שהכפפות בפנים, המעיל על הכתף, הגברת קצת חסרת
סבלנות...

אתה מתפלל שיהיה מקום בכיסא לידך, מרפי עובד שעות נוספות יושב לידך בחור שמנמן ואוכל פופקורן,

"אלי או אליך?"
"היה נחמד"
"כן"
"תתקשרי"
"בטטטטח"
"ביייי"

אתה חוזר לאופנוע, מגלה שאיבדת כפפה, רץ חזרה לאורך כל המסלול, לא מוצא! חוזר הביתה עם כפפה אחת.

מאונן, הולך לישון. סקסי.

אופנוען אמתי מתגלח עם לדרמן, יש לו גריז מתחת לציפורניים, לפגישה ראשונה הוא מגיע עם חולצת המועדון
השחורה שמסתירה כתמים, הציוד על האופנוע שחונה באדום לבן על המדרכה בכניסה לפאב הוא שוטף פנים
בשירותים ומנגב עם הבנדנה. סקסי. המלצרית לוקחת אותם לשולחן הקבוע, הוא מחבק את המלצרית ונותן טיפ.
אחרי שעתיים חוזרים לאופנוע הוא מוציא מהארגז קסדה נוספת ורוכבים אליו לבית, מתפשטים, דפיקה בדלת

ותעבור אתה לקטנוע!

יש לי CBR650F - אני לא אשים עליו ארגז בחיים.. אבל כל מה ששושנים כתב, לצערי נכון....
כתוצאה מכך, אם אני קובע דייט ואנחנו לא נפגשים במקום אני מגיע במונית

stanly
17-02-2018, 21:26
לעבודה אני סוחב את הכל איתי. אבל פעולה פשוטה לכאורה: להגיע לחוף הים ולעשות הליכה\ריצה.
צריך מקום לקסדה, כפפות, מעיל, מגיני ברכיים ומגפיים.

לא פשוט, כנראה חייב להתקין ארגז לבייבי נינג'ה.

razielr
17-02-2018, 22:02

סבלנות...

"אלי או אליך?"
"היה נחמד"
"כן"
"תתקשרי"
"בטטטטח"
"ביייי"

מאונן, הולך לישון. סקסי.

ותעבור אתה לקטנוע!

גדול :-)
כל הכבוד

Zurs
17-02-2018, 22:37

סבלנות...

"אלי או אליך?"
"היה נחמד"
"כן"
"תתקשרי"
"בטטטטח"
"ביייי"

מאונן, הולך לישון. סקסי.

ותעבור אתה לקטנוע!

גדול אתה!

scott12
18-02-2018, 01:04
מתחת למושב ובארגז.
עושה גם קניות לשבועיים בסופר ויש תמיד מקום

nrnrnr
18-02-2018, 08:22
תלוי..
אם אני מגיע לעבודה, אקח איתי את מה אני יכול. בטיולים, אם מגיעים למסעדה למה לי לסחוב סתם ציוד במקום לאחסן בארגז?
זה גם תלוי היכן אתה מחנה. בטיול בעכו למשל, חנינו במקום מרכזי, כך שהסיכון לפריצה קטן. זה כיף לטייל מבלי להיסחב עם ציוד.
אין שום מנעול בטוח.תודה [emoji3]

כRובי
18-02-2018, 08:36
שמישהו יעיר את הכרוב.

קורא, עוקב ונעצב.

ליבי נכמר על התירוצים, הסיבובים, המעקפים, העליות, והירידות שהחבר'ה פה צריכים לעשות כדי לשכנע שארגז עם שני גלגלים תחתיו, זה עדיין לא חטא.

אהבתי את תמונות הטיילים מרחבי העולם שאתם מריירים עליהם כאילו מינימום מעצב גדול צייר את קווי המתאר של האופנועים הללו... זה באמת היה מצחיק.

רבותיי: כמה סאלטות באוויר שלא תעשו, לא תצליחו לשכנע. אולי על ההדיוטות זה עובד. אולי אלו "שלא מבינים" חושבים כך. אולי נהגי המכוניות חושבים שבאמת הרגע סיימתם לחצות את ראלי דקאר ואתם בדרך להקיף שוב את כדור הארץ - אבל עלינו? לא תעבדו.
לרכוב מראשון לציון עד הרצליה עדיין לא נחשב למסע. לחצות את איילון בדרך לאורות הניאון שבמשרד, לא נחשב. לצלוח את הפקקים בעיר התחתית בחיפה, לא נחשב. אתם לא באמת זקוקים ל-3 ארגזים+שק"ש מלמעלה כדי להגיע לעבודה. צאו מהסרט.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

(באהבה ובחיוך :dance: :biggrin:)

השושנים
18-02-2018, 08:42
כרובי ידידי, בימים אלה הקמתי את עמותת ידידי הארגזים אח תאום לגרין-פיס.

את תגובת העמותה אתה כבר תקבל...

(באהבה ובחיוך :dance:
:biggrin:
)

א הזקן
18-02-2018, 08:58
קורא, עוקב ונעצב.

ליבי נכמר על התירוצים, הסיבובים, המעקפים, העליות, והירידות שהחבר'ה פה צריכים לעשות כדי לשכנע שארגז עם שני גלגלים תחתיו, זה עדיין לא חטא.

אהבתי את תמונות הטיילים מרחבי העולם שאתם מריירים עליהם כאילו מינימום מעצב גדול צייר את קווי המתאר של האופנועים הללו... זה באמת היה מצחיק.

רבותיי: כמה סאלטות באוויר שלא תעשו, לא תצליחו לשכנע. אולי על ההדיוטות זה עובד. אולי אלו "שלא מבינים" חושבים כך. אולי נהגי המכוניות חושבים שבאמת הרגע סיימתם לחצות את ראלי דקאר ואתם בדרך להקיף שוב את כדור הארץ - אבל עלינו? לא תעבדו.
לרכוב מראשון לציון עד הרצליה עדיין לא נחשב למסע. לחצות את איילון בדרך לאורות הניאון שבמשרד, לא נחשב. לצלוח את הפקקים בעיר התחתית בחיפה, לא נחשב. אתם לא באמת זקוקים ל-3 ארגזים+שק"ש מלמעלה כדי להגיע לעבודה. צאו מהסרט.

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

(באהבה ובחיוך :dance: :biggrin:)

כמי שחי עם האופנוע ועיקר הרכיבות שלו זה בית - עבודה - בית....
בטח שאפשר בלי ארגז. אפשר להיסחב לכל מקום עם הקסדה, המעיל ויתר ציוד המגן. אפשר לקנות אוכל במזנון במקום להביא לנץ' מהבית. אפשר לחיות יומיים בלי קפה וחלב כי אין לך איפה לשים קניות בדרך הביתה. אפשר לא להביא את הנייד הביתה ולהשאר עוד 3 שעות בעבודה. אפשר עוד הרבה דברים.
כמו שכבר כתבתי בנושא אחר, אפשר לחטוף איידס בשירותים, אבל זה לא נוח.
אם אתה חי עם האופנוע ולא יוצא רק לטיולי סופ"ש, איכות החיים שנותן לך ארגז היא חסרת תחליף.
מצד שני, חצי מהאוכלוסייה (בד"כ עם שיער ארוך) משקיעות הון, כאבים וסבל בלהיראות יותר טוב. אז אם אופנוע בלי ארגז עושה לך את זה - תסבול להנאתך. בחירה שלך.

כRובי
18-02-2018, 09:17
כמי שחי עם האופנוע ועיקר הרכיבות שלו זה בית - עבודה - בית....
בטח שאפשר בלי ארגז. אפשר להיסחב לכל מקום עם הקסדה, המעיל ויתר ציוד המגן. אפשר לקנות אוכל במזנון במקום להביא לנץ' מהבית. אפשר לחיות יומיים בלי קפה וחלב כי אין לך איפה לשים קניות בדרך הביתה. אפשר לא להביא את הנייד הביתה ולהשאר עוד 3 שעות בעבודה. אפשר עוד הרבה דברים.
כמו שכבר כתבתי בנושא אחר, אפשר לחטוף איידס בשירותים, אבל זה לא נוח.
אם אתה חי עם האופנוע ולא יוצא רק לטיולי סופ"ש, איכות החיים שנותן לך ארגז היא חסרת תחליף.
מצד שני, חצי מהאוכלוסייה (בד"כ עם שיער ארוך) משקיעות הון, כאבים וסבל בלהיראות יותר טוב. אז אם אופנוע בלי ארגז עושה לך את זה - תסבול להנאתך. בחירה שלך.

לא סובל לרגע. נהנה מכל היכולות המלאות (!) של האופנוע. לא רק מאלו שנותרו אחרי שהארגז עיוות לו את הדינמיקה הבסיסית.

א הזקן
18-02-2018, 09:47
לא סובל לרגע. נהנה מכל היכולות המלאות (!) של האופנוע. לא רק מאלו שנותרו אחרי שהארגז עיוות לו את הדינמיקה הבסיסית.

כרובי, אתה ממש בחור משעשע.

ספר לי מה היכולות הדינמיות שאני מפסיד ברכיבה של 8 ק"מ בעליות, ירידות, פקקים ורמזורים של חיפה על וורסיס 1000 בגלל הארגז ששוקל אולי 10 קילו (בד"כ פחות).

מה שאתה אומר היה אולי נכון אם היית רוכב על כלי קטן וקל דרך כביש ברמה של נס הרים. למקרים כמו שלי (ואני מניח ששל הרבה רוכבים אחרים) זה פשוט לא רלבנטי.

אגב, ניסיתי לרכב בלי הארגז. אין שום שינוי.

כRובי
18-02-2018, 09:53
כרובי, אתה ממש בחור משעשע.

אני שמח שאתה משועשע. אבל מבין השורות עולה נימה של מרמור ואכזבה. כאילו השעשוע עליו אתה מצהיר, מנסה להסתיר את העובדה שלא הבנת את ההומור שבדבר.

אבל עזוב: נמשיך בנימה ובכיוון של האשכול הזה

ספר לי מה היכולות הדינמיות שאני מפסיד ברכיבה של 8 ק"מ בעליות, ירידות, פקקים ורמזורים של חיפה על וורסיס 1000 בגלל הארגז ששוקל אולי 10 קילו (בד"כ פחות).

פשוט מאוד: מחיר הקנייה ששילמת על האופנוע? היה גבוה מדי. עלות הדלק? גבוהה מדי. עלות הביטוח? גבוהה גם היא. לפי השימוש שאתה מתאר ושמאפיין את שימושייך לדו גלגלי: היית צריך לרכוש קטנוע. ואז גם היה היגיון בארגז.
:)

erani99
18-02-2018, 11:03
אני עם כרובי - ארגז על הזנב זה רעה חולה לכל כלי עם דינמיקה בסיסית (לקטנעים סליחה, להם הדינמיקה הבסיסית לא בדיוק קשורה, להוציא קטנועים ספורטיבים כדוגמת הטיל-עארס או מתחריו, גם על אלו הארגז מגעיל ת'שועלים!! יש לכם תא מתחת לתחעת חבר'ה, אז תשתמשו רק בו :smoke:)
יש ארגזי צד, ברוחב הכידון/מראות, כדי שלא תבכו שאלו מפריעים בהשתחלות

א הזקן
18-02-2018, 11:05
אני שמח שאתה משועשע. אבל מבין השורות עולה נימה של מרמור ואכזבה. כאילו השעשוע עליו אתה מצהיר, מנסה להסתיר את העובדה שלא הבנת את ההומור שבדבר.

אבל עזוב: נמשיך בנימה ובכיוון של האשכול הזה

פשוט מאוד: מחיר הקנייה ששילמת על האופנוע? היה גבוה מדי. עלות הדלק? גבוהה מדי. עלות הביטוח? גבוהה גם היא. לפי השימוש שאתה מתאר ושמאפיין את שימושייך לדו גלגלי: היית צריך לרכוש קטנוע. ואז גם היה היגיון בארגז.
:)

באותה נימה: כרובי, אתה קצת מזכיר לי את אשתי (הקודמת). לא, לא בגלל הזקן. גם היא ידעה יותר טוב ממני מה טוב בשבילי.

ניסיתי קטנוע. יותר מאחד. לא בשבילי. לא מתחבר עם הישיבה (להבדיל מרכיבה), לא עם התנהגות הכביש ולא עם וריאטור (גם הרכב שיש לי הוא אספנות עם גיר ידיני).

ואתה יודע למה שלמתי את מה ששילמתי (לדעתך יותר מדי)? כי אני יכול. וכי בפעם ב... שאני יוצא לרכיבת תענוגות (מישהו אמר כביש בית אורן?) או לרכיבה ארוכה יחסית (ת"א, ירושלים) אני נהנה מכל שנייה וגם מהעובדה שאני לא צריך לסחוב אתי את כל הציוד כשאני יורד מהאופנוע או להזיע בגב מהתרמיל שאני נושא או להתחיל כל רכיבה בקשירת ציוד על המושב האחורי ופרוק כשאני עוצר.

lokimonster
18-02-2018, 11:19
מאחר ואני לא מוטרד מהסקס אפיל שלי אני מרשה לעצמי לא להתקלח להתגלח וללבוש את אותו זוג תחתונים עד שאלו מתקשים.

היתרון בארגז שאם תוך כדי רכיבה ברח לך משהו אתה תמיד יכול לשלוף מגבונים לנגב שלא ישרוף ולהמשיך.

ארגזים זה מצויין ולמרות שביום רגיל אני לא זקוק לארגז אני תמיד שמח שיש בתוכו ספריי לתקרים מנעול כיסוי, אם צריך קסדה לאחד הילדים וכן הלאה (ארגזי הצד משמשים לטיולים ארוכים בלבד אם בכלל).

מי שרוכש אופנוע כדי להיות סקסי אני מניח שהכל ייגמר אחרי 3 שניות מההתרגשות וספק אם הפרטנרית באמת תחזור.

אין בדברים משום להעליב לפגוע או להגעיל אף אחד.

erani99
18-02-2018, 11:29
מאחר ואני לא מוטרד מהסקס אפיל שלי אני מרשה לעצמי לא להתקלח להתגלח וללבוש את אותו זוג תחתונים עד שאלו מתקשים.

היתרון בארגז שאם תוך כדי רכיבה ברח לך משהו אתה תמיד יכול לשלוף מגבונים לנגב שלא ישרוף ולהמשיך.

ארגזים זה מצויין ולמרות שביום רגיל אני לא זקוק לארגז אני תמיד שמח שיש בתוכו ספריי לתקרים מנעול כיסוי, אם צריך קסדה לאחד הילדים וכן הלאה (ארגזי הצד משמשים לטיולים ארוכים בלבד אם בכלל).

מי שרוכש אופנוע כדי להיות סקסי אני מניח שהכל ייגמר אחרי 3 שניות מההתרגשות וספק אם הפרטנרית באמת תחזור.

אין בדברים משום להעליב לפגוע או להגעיל אף אחד.
אכן, ותוסיף: אם אין לזה עובש אני שם את זה על השיש במטבח עד שיהפוך לירקרק ואז נוגס (תשאלו את אשתי והבנות, חושבות שאני פסיכי..לכו תשכנעו אותן שזה פניצילין מהטבע :biggrin:)
סקסי?!?!?, כן! - חייב להיות בעיני, אם זה לא זה לא שלי. כל השאר? - שיזדיינו ויסתכלו על איזה חארלי

jkob.s
18-02-2018, 13:51
וכי למה לא ליהנות מ2 העולמות? ביום יום עם ארגז אחורי, בקניות וטיולים ארוכים עם ארגז אחורי וארגזי צד, וברכיבות סופ"ש עם תיק גב.
להזכירכם, וזה נתון שמשום מה נעלם בכל דיון על ארגזים.
רבותיי! ארגזים בימינו נשלפים!

scott12
18-02-2018, 15:55
לא מבין מה הבעיה בארגז.זה כלי תחבורה ולא מבין מה אכפת אם נראה יפה או לא.צריך לשרת את הצרכים.מצחיק אותי לראות את אילו שהולכים עם תיק גב וקסדה לכל מקום רק כי חושבים שזה מכער את האופנוע.במיוחד כשזה הכלי התחבורה שיש להם.גם היה לי רכב אז היתי קונה אופנוע אבל בגלל שאין אז הלכתי על קטנוע וארגז וככה עושה קניות כל שבועיים.

alexsupreme
18-02-2018, 17:55
לא מבין מה הבעיה בארגז.זה כלי תחבורה ולא מבין מה אכפת אם נראה יפה או לא.צריך לשרת את הצרכים.מצחיק אותי לראות את אילו שהולכים עם תיק גב וקסדה לכל מקום רק כי חושבים שזה מכער את האופנוע.במיוחד כשזה הכלי התחבורה שיש להם.גם היה לי רכב אז היתי קונה אופנוע אבל בגלל שאין אז הלכתי על קטנוע וארגז וככה עושה קניות כל שבועיים.

אתה משווה עקב סטילטו לטבע נאות.

ayalzo
18-02-2018, 23:04
ממש לא.
סטילטו אולי עושה ישבן יפה אבל הוא ממרר את החיים.
אופנוע גם נראה טוב וגם הרבה יותר כיפי מקטנוע.
תשווה בין טבע לרדבק. ולרדבק אין בעיה לשים ארגז.
וחוץ מזה, כל בחורה שיש לה יותר מחצי גרם של שכל תעדיף טבע נאות על פני סטילטו.....

scott12
18-02-2018, 23:55
מה זה משנה אם נראה טוב או לא.שניהם אמצעי תחבורה.זה לא שאתם תוקעים אותו.
אולי יותר כיף אבל כשזה כלי תחבורה עיקרי ואין רכב אז עדיף פרקטי ולא שצריך להסחב עם הקסדה ותיק גב ואז לעשות קניות בסופר באוטובוסים

JohnnyDee
19-02-2018, 02:39
לא מבוגר מדי בשביל שלישייה?
שושני בסיפור שלי אתה מתעורר ומצחצח שיניים וממהר לעבודה עם כל ה50 קילו ציוד בארגזים שלך.
בסוף בא איזה עבריין על SRV850 וחולף עלייך בטיסה עם המלצרית ועם הדייט שלך ועם עוזי קטן במושב,התיקי יד של שניהן ומלא קונדומים.
בינתיים תעצור בצד להתרענן על פק"ל קפה מהגזייה והמיכל גז שאתה סוחב בארגז. :winner:
ובאמת בלי להכנס לפינות אבל מה סקסי בתמונות שהעלת?
רק זקנים. ואופנועים זקנים.

JohnnyDee
19-02-2018, 02:45
ויותר סקסי מזה אין.
ואם כבר מי שעדיין מעדיף את האופנוע לנסיעות מנהלתיות הוא כנראה צריך להרגיש "גדול" תמיד.
פעם הם היו שנאת חיי, היום הם אהבה.
אופנוע זה נפש ושקט ולבד וכל אופנוע יהיה לא נוח בעליל ולא כיף ומקרב כמו קטנוע.
לבד זה אופנוע, ביחד הרבה יותר טוב קטנוע.
ובכללי ליום יום.
6309
6310

השושנים
19-02-2018, 08:50
לא מבוגר מדי בשביל שלישייה?
שושני בסיפור שלי אתה מתעורר ומצחצח שיניים וממהר לעבודה עם כל ה50 קילו ציוד בארגזים שלך.
בסוף בא איזה עבריין על SRV850 וחולף עלייך בטיסה עם המלצרית ועם הדייט שלך ועם עוזי קטן במושב,התיקי יד של שניהן ומלא קונדומים.
בינתיים תעצור בצד להתרענן על פק"ל קפה מהגזייה והמיכל גז שאתה סוחב בארגז. :winner:
ובאמת בלי להכנס לפינות אבל מה סקסי בתמונות שהעלת?
רק זקנים. ואופנועים זקנים.

אבא פר והבן שלו פר בוגר רעו באחו, מרחוק הבחינו בעדר פרות גדול.

"אבא אבא בוא נרוץ ונדפוק איזה פרה...." אמר הפר הצעיר.

"רגע, יא איבני" אמר האב, "אנחנו נלך לאט ודפוק את כל העדר"

פער הדורות!

תיק יד מלא קונדומים מצוין, אף אחד מהם לא יתרבה באמת. אם הבחורה נמשכת למהירות
אז היא עוד לא יודעת מה היא מפסידה...

ויותר סקסי מזה אין.
ואם כבר מי שעדיין מעדיף את האופנוע לנסיעות מנהלתיות הוא כנראה צריך להרגיש "גדול" תמיד.
פעם הם היו שנאת חיי, היום הם אהבה.
אופנוע זה נפש ושקט ולבד וכל אופנוע יהיה לא נוח בעליל ולא כיף ומקרב כמו קטנוע.
לבד זה אופנוע, ביחד הרבה יותר טוב קטנוע.
ובכללי ליום יום.
6309
6310

להפך, לטיולים נסיעות ארוכת ואפילו למען נוחות בסיסית אתה צריך מקום, למה?

צריך מקום לשרשרת טובה לקשור את האופנוע בכל רגע נתון שתבחר אם מברירה ואם מאונס.
(אל תספר לי על מנעול דיסק, כי זה השיטה הכי טובה לאבד אופנוע בנחת.)

אני מעדיף את האופנוע מכוסה כשהוא חונה.

יש לי סט כלים סביר, שהציל לא פעם אופנוענים אחרים.

יש לי מגבת גדולה נגד חתולים שיש להם בעיה עם הכיסא שלי.

ציוד ניקיון וטיפוח למקרה שיהיה לי קצת זמן איכות ליד האופנוע.

בחורף תיק עם חליפת סערה. ותיק קטנטן עם ציוד אלקטרוניקה לסלולאר, דיבורית,
בנק כוח, פנס.

בטיול קצת יותר רחוק גם קומפרסור, שהציל לפחות שתי רוכבים (של קטנועים אגב).

אין לי צורך אישי להרגיש גדול, להוכיח למישהו משהו, אני לא מנסה לשדר תדמית.

קניתי 3 ארגזים, הקבוע (שמתפרק בקלות) 52 ליטר, ועוד 2 מקורים שמשתחררים
בקליק, וכאשר הם מפורקים אף אחד לא יודע שהם קיימים. והם מורכבים רק לצורך.

מעולם, בשום רכיבה שלי, לא היו הארגזים הם שהגבילו אותי.

א הזקן
19-02-2018, 09:26
אתה משווה עקב סטילטו לטבע נאות.

אהבתי. זה בדיוק ההבדל בין אופנוע בלי ארגז לאופנוע עם ארגז.
סטילטו נועלים פעם ב... בשביל לדפוק הופעה. כמו אופנוע לסופי שבוע שמשמש להשחזות כשמזג האוויר מרשה.
בחורה שהולכת עם סטילטו ביום יום (בהנחה שהיא עומדת או הולכת רוב הזמן) דנה את עצמה לאי נוחיות גדולה ולמחלות גב. הפשרה הפונקציונלית היא טבע נאות ביום יום וכשיש צורך לדפוק הופעה סטילטו.
מי שחי עם האופנוע - ארגז ביום יום וכשיוצאים להשחזות להוריד אותו.
מש"ל

erani99
19-02-2018, 10:48
הנה, גם פרקטי גם אופה וגם נותן כשצריך.. וגם לדעתי יפה:

6311

נחזור לנושא - אני משאיר בארגזי הצד רק כפפות ומגיני ברכיים. כרגע רק כפפות כי מגיני הבירכיים שיש לי כרגע קצת גדולים ונכנסים בלחץ, צריך להרחיב טיפה את מזוודת הספורט כדי שתיכנס בכיף (אומרים שמזוודות הצד הספורטיביות האלו של הגרמנים במוד הרחב שלהן יכולות להכיל קסדה.. לא ניסיתי)

chase
19-02-2018, 11:02
אופנוע אין ברירה ולכן משאירים אותו ברחוב (רובנו לפחות), ציוד ניתן לקחת ולכן אני שואל האם אתם לא מפחדים מפני פריצת ארגזים וגניבת ציוד?

erani99
19-02-2018, 11:06
לפני שני הבימרים האחרונים היה לי ZZR1100 כשבע שנים עם תיקי אוכף רכים עם ריץ'רץ' כולה. בחיים לא פתחו לי אותם וגנבו משם משהו מהרחוב..
מה שכן כיסיתי אותו חלק נכבד מהזמן שהוא עמד בחוץ כל פעם, אז לאידע, אולי זה מה שגרם לחוסר עניין

JohnnyDee
20-02-2018, 12:24
טוב בכל זאת לדעתי אם חשקה נפשך בפרקטיות יתרה יש המון קטנועים יפים וחזקים ולא צריך ארגז.
ואם לבד ובלי הבת זוג שלי, ממזמן חוזר לאופנוע שטח.

השושנים
23-02-2018, 18:46
https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/28166284_10156042562873548_4725852035079247559_n.j pg?oh=c223dd7c5a2ff0343b3c1d91671734d4&oe=5B4BE94C

השושנים
23-02-2018, 19:11
http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/13901-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-quot-%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%91-quot

השושנים
24-02-2018, 08:34
ניחוח חו"ל:

https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20139598_10155430971038548_1851823289300832227_n.j pg?oh=0e517fad10936001e5741c103505611f&oe=5B10AFFE

https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20229065_10155430972978548_1448406437100618488_n.j pg?oh=dfa4ea3a193287711079ed93916827ea&oe=5B05190C

https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20108647_10155430986098548_2151771813332336218_n.j pg?oh=1704af71f730cc57b26879fa2f52339b&oe=5B1599A6

https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20246223_10155430987108548_6514876613909095715_n.j pg?oh=0043e3715b79ede1a586b0ace32fe69d&oe=5B154792

uriar
24-02-2018, 12:35
חזרה לנושא: אני לא משאיר כלום בארגז גם בימים בהם אני רוכב איתו. אני מרכיב אותו בעיקר בימי הגשם בשביל התיק ומשאיר אותו תמיד ריק ולא נעול. פעם השארתי קסדה ומעיל בארגז לחמש דקות מול המשרד באבא הלל בר"ג וכשחזרתי הוא היה ריק. זה היה לפני מעל ל-15 שנה אבל מאז: אם לא חובה לא משאיר כלום בארגז. אם אני לא רוצה להיגרר עם הציוד אני שם אותו בארגז ולוקח את כל הארגז קומפלט איתי כמו מזוודה. הארגז הוא מעולה להעברת מטען ממקום למקום אבל לא לאחסון בזמן חניה. לא כל עוד המשטרה ובתי המשפט מאפשרים לגנבים לגנוב באין מפריע.

השושנים
24-02-2018, 20:42
חזרה לנושא: אני לא משאיר כלום בארגז גם בימים בהם אני רוכב איתו. אני מרכיב אותו בעיקר בימי הגשם בשביל התיק ומשאיר אותו תמיד ריק ולא נעול. פעם השארתי קסדה ומעיל בארגז לחמש דקות מול המשרד באבא הלל בר"ג וכשחזרתי הוא היה ריק. זה היה לפני מעל ל-15 שנה אבל מאז: אם לא חובה לא משאיר כלום בארגז. אם אני לא רוצה להיגרר עם הציוד אני שם אותו בארגז ולוקח את כל הארגז קומפלט איתי כמו מזוודה. הארגז הוא מעולה להעברת מטען ממקום למקום אבל לא לאחסון בזמן חניה. לא כל עוד המשטרה ובתי המשפט מאפשרים לגנבים לגנוב באין מפריע.

אתה מזכיר לי את הסיפור על הבחור שאכל עם אשתו ארוחת ערב, הגב' נכשלה בבליעה נחנקה ומתה.

הגיעו חברת קדישא, אספו את הגופה והתחלו להוריד אותה במדרגות, בסיבוב פגעה האלונקה במעקה
ובדרך נס נפלט מפיה של האישה הגוש והיא שבה לחיים.

ככה חיו עוד 20 שנה, עד שנפחה את נשמתה, כאשר רצו הקברנים להוריד אותה מהדירה, אמר להם הבעל,
"שם למטה בסיבוב תיזהרו!"...

15 שנה אתה אוכל חרא סתם...רק אומר.

uriar
24-02-2018, 21:10
15 שנה אתה אוכל חרא סתם...רק אומר.
למה אוכל חרא? המעיל והכמנס תלויים על קולב ומאווררים במקום להתקווצ'ץ', הקסדה מתאווררת על מדף בזמן שהמצלמה נטענת. אוויר לכפפות, למגפיים, לבאף - איפה פה אכילת חרא? הציוד של מי יחזיק יותר זמן? הציוד של מי יותר מסריח?

גם אתה מזכיר לי בדיחה:

אחד נכנס לבר ומבקש קולה עם רום. להפתעתו, הברמן מגיש לו תפוח."מה זה?", הוא שואל, "ביקשתי קולה עם רום!".
"תטעם", אומר לו הברמן.
הבחור נותן ביס בתפוח ואומר "נו מה? תפוח - מה נהיה?".
"תסובב אותו לצד שני" אומר הברמן.
הבחור מסובב, נותן ביס ומתפעל: "מדהים! יש לזה טעם בדיוק של רום קולה!"
בעודו זולל, נכנס עוד לקוח לבר ומבקש וודקה רדבול. גם הוא מתפלא כשהברמן מגיש לו
תפוח.
"מה זה?", שואל, "ביקשתי וודקה רדבול!".
"תטעם", מייעץ לו הלקוח הראשון.
הבחור נותן ביס ומתעצבן: "מה אתם עובדים עלי? זה תפוח!".
"תסובב, תסובב", אומר הברמן,
הבחור מסובב את התפוח ומתלהב: "היי, יש לזה
טעם של וודקה רדבול! איזה פלא!".
בינתיים נכנס לקוח שלישי לבר, ובעודו מתלבט מה להזמין, מספרים לו השניים בהתלהבות: "בחר מה שתרצה, לברמן יש תפוחים
בכל טעם אפשרי!".
"באמת?", מחייך הבחור, "אולי יש לך תפוח בטעם כוּס?"...
הברמן בלי למצמץ שולף תפוח ונותן לו.
הבחור מתלהב, נותן ביס... ויורק בגועל: "איכססססס... יש לזה טעם של חרא!"
"אה, תסובב, תסובב"...
הקיצר שושני, תסובב...

השושנים
24-02-2018, 22:10
בוא נעשה הבחנה, הציוד שלי בבית בדרך כלל, אבל...כשאני יוצא לפאב, מטלה, בילוי, אני מחנה בנחת
מוציא שרשרת בריאה שם את ציוד הרכיבה בארגזים, מכסה את האופנוע בכיסוי ונועל.

ככה אף אחד לא מתעסק עם האופנוע כי הוא מכוסה, האופנוע נעול בשרשרת מסיבית,
ואני ציפור דרור...

ees
25-02-2018, 01:33
הכי טוב זה לצאת לטייל, עם ארגז או בלי ארגז, אבל עם ארגזים6326

lokimonster
25-02-2018, 09:03
הכי טוב זה לטייל עם מישהו אחר שיש לו ארגזים

erani99
25-02-2018, 10:44
הכי טוב זה לטייל עם מישהו אחר שיש לו ארגזים
זה ה-כ-י טוב !!!!
מזכיר לי שאני כל פעם יוצא לטיול פסק זמן של המועדון, מביא איתי במזוודות ציוד לבוש ספייר אם יהיה חם יותר או גם סנדלים בקיץ אם יהיו קטעי הליכה וגם כדי לאוורר את הרגלים, אבל חוץ מזה אני לא דואג לשאר - פקלי קפה וכל מיני טופינים קופצים החוצה משלל מזוודות וארגזי האדוונצ'רים/ג'יאסים של הקולגות בעצירות ממושכות, צריך רק לעבור בין המוקדים ללעוס קפה לרוב ולשתות עוגיות/עוגות/מאפים/וכו'

ModChiP
08-05-2018, 20:57
גניבות של ארגזים קומפלט זה דבר נפוץ בישראל?

השושנים
02-02-2022, 10:38
שושני, נראה לי שאתה קצת מפספס את הנקודה... האופנוע סקסי בעיני הרוכב, לבחורות ודייטים וכולי, אין קשר לזה בכלל.

אני מפספס...

ayalzo
02-02-2022, 10:58
מפספס גם בזמנים.

erani99
02-02-2022, 11:49
יותר מדי זמן בפנסיה, ואחרי שמתפנה לו זמן בבוקר מעדכון תמונת הכוזינה היומית על חארלי ברכיבה מתקדמת ... מחפש שרשורים מהארכיון ומעלה באוב :tomato2:

השושנים
02-02-2022, 14:20
כל דבר שיעזור ל להוציא אתכם מהחורים!

אגב מי מכם מספיק אמיץ להגיד לאשתו שהוא יוצא עם חברים לפאב או רוצה להביא אותה?

בודק התכנות למפגש ערב בפאב בי-ם!

erani99
02-02-2022, 14:34
כל דבר שיעזור ל להוציא אתכם מהחורים!

אגב מי מכם מספיק אמיץ להגיד לאשתו שהוא יוצא עם חברים לפאב או רוצה להביא אותה?

בודק התכנות למפגש ערב בפאב בי-ם!
ההיפך, גורם לנו להיכנס עמוק יותר לחורים..
ואל תאיים - תזמין נבוא. בע"ה.
תחזיר את המפגשים בשישי באיזור י-ם שהיו בשושן

NAOR2207
02-02-2022, 14:42
אני טטנטיבי