צפייה בגרסה מלאה : התלבטות בין joyride 200 לx evo
aviv talis
04-03-2018, 13:16
היי מתלבט לגבי קניית קטנוע יד 2 , ההתלבטות היא בין הx evo 250 לבין הjoyride 200 והתקציב הוא סביב 8500 ש׳׳ח .
לא מוצא x evo אטרקטיבי במחיר הזה , רובם עם ק׳׳מ גבוה סביב ה40 אלף אז חזרתי לאופציית joyride 200 אך מפחיד אותי הקטע שהוא גניב ..
עד כמה זה עוזר אם אקשור אותו כל פעם מחוץ לבית ולכל מקום שאגיע ?
מה דעתכם ?
rusty james
04-03-2018, 17:15
קשיררה עם שרשרת, לעצם נייח (עמוד/גדר), מנעול דיסק על גלגל קדמי וכיסוי.
שלושת אלה יציקו לך כל פעם... אבל אם תתמיד - גנבים מזדמנים ימשיכו הלאה - לקטנוע מאובטח פחות.
חוצמזה, ג'וירייד לא רק גניב, הוא גם פחות אמין ובעל התנהגות כביש נחותה. כמעט מכל מתחרה אחר בקטגוריה.
אישית הייתי מחפש גדול גלגלים (hd2/סימפוני בסאן יאנג, אגליטי בקימקו) - או מחכה ל אקסאבו שמור.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
aviv talis
04-03-2018, 20:57
קשיררה עם שרשרת, לעצם נייח (עמוד/גדר), מנעול דיסק על גלגל קדמי וכיסוי.
שלושת אלה יציקו לך כל פעם... אבל אם תתמיד - גנבים מזדמנים ימשיכו הלאה - לקטנוע מאובטח פחות.
חוצמזה, ג'וירייד לא רק גניב, הוא גם פחות אמין ובעל התנהגות כביש נחותה. כמעט מכל מתחרה אחר בקטגוריה.
אישית הייתי מחפש גדול גלגלים (hd2/סימפוני בסאן יאנג, אגליטי בקימקו) - או מחכה ל אקסאבו שמור.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
תודה חבר ! אציין שאני לא בחור גדול (1.70) ככה שגדול גלגלים נראה לי פחות יתאים לי ..
rusty james
04-03-2018, 21:53
עד שלא תמדוד, לא תדע...
- זמינים לישיבה באולמות היבואנים - שם גם ישמחו לתאם לך רכיבת מבחן.
מכנסים בארבעמאות שקל, נכנסים לתא ומודדים.
קטנוע בכמה אלפים - לא תמדוד?
* אציין שגדולי הגלגלים בד"כ מגיעים עם מושב צר יחסית - לעומת הרבה קטני אופן בהם המושב כה רחב - עד כדי כך שהוא מקשה על הגעה לרצפה...
והיתרון של גדולי האופן הוא בבטיחות! - מעבר על מהמורות, היגוי ויציבות וגם הנאה לא קטנה מהרכיבה...
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft