התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מחפש המלצה לחלפס איכותי.

400SM
02-09-2015, 11:36
לצערי גוגל לא העלה תוצאות למעט פרסומות של חנויות שמוכרות בעצמם.
אני מניח שהיו תוצאות בפורום הקודם אבל גוגל לא מצליח להגיע לארכיון, אם קיים אחד.

בכל אופן, אני צריך המלצה לחליפת סערה ממש איכותית. תקציב עד 300-400 שקל.
מחפש המלצות מאנשים שיש להם.
תודה רבה.

Paz
02-09-2015, 12:52
מניסיון של חורפים ב 7 השנים האחרונות: מכנס של rst וכרגע עם מכנס של רוויט. שניהם טובים מאוד.
לגבי חלפ"ס יש לי מעיל חלפ"ס של ארנב אנרגיה עם ריפוד שאותו אני לובש בימים קרים וגשומים מאוד מעל המעיל חורף, לרוב המעיל מספיק וצריך רק מכנס.
המעיל חלפ"ס המדובר מסיבי ומחמם וניתן ללבישה גם מעל למעיל קיץ אם אתה רוצה לחסוך קנייה של מעיל חורף.

ממליץ לך לבדוק ולרכוש לפני תחילת החורף כדי שלא יהיה מחסור בדגמים ומידות.

400SM
02-09-2015, 16:55
תודה רבה, בעיקרון יש לי מעיל חורף של ספידי שהוא מעולה.
אני לא יודע מי ממכם זוכר את החורף של שנה שעברה שהיה איזה חודש פסיכי ברמה לא נורמלית. המעיל כבר לא תפקד מבחינת הגנה מהגשם. חדר את כל 3 השכבות בכמה נסיעות מאוד גשומות שנפלתי עליהם.
אז אני מעדיף להשקיע בחלפס מטורף לכל צרה שלא תהיה כי אני נייד רק עם אופנוע ואני נוסע הרבה.
פז אני מודה על התשובה : ) אשמח לשמוע עוד המלצות/ביקורות

Paz
02-09-2015, 17:54
תודה רבה, בעיקרון יש לי מעיל חורף של ספידי שהוא מעולה.
אני לא יודע מי ממכם זוכר את החורף של שנה שעברה שהיה איזה חודש פסיכי ברמה לא נורמלית. המעיל כבר לא תפקד מבחינת הגנה מהגשם. חדר את כל 3 השכבות בכמה נסיעות מאוד גשומות שנפלתי עליהם.
אז אני מעדיף להשקיע בחלפס מטורף לכל צרה שלא תהיה כי אני נייד רק עם אופנוע ואני נוסע הרבה.
פז אני מודה על התשובה : ) אשמח לשמוע עוד המלצות/ביקורות

גם אני באותה סיטואציה כמוך, רוכב ביומיום ובכל מזג אוויר, לא יודע איפה אתה גר אבל מניסיון שלי באמת שאין הרבה ימים "מטורפים "בחורף אבל אתה צודק, מספיק לחוות טראומה אחת של נזילת מעיל כדי לקנות חלפ"ס בנוסף או לשקול נעיל יותר איכותי...
מה גם שלרכב רטוב מפריע לריכוז ומאוד לא בטיחותי.
ממליץ לך לעבור בחנויות ולבדוק את ההיצע.

samt
02-09-2015, 18:30
אחרי שנים של חלפ"סים... עברתי לרוויט הורייזן, מעיל +מכנס, שזה רק דוגמא לקונספט של שכבה מגינה ממים מולחמת אינטגרלית בשכבה החיצונית - ואין יותר נזילות ואין יותר חלפ"ס...
כולל אחרי שעתיים בגשם. כמובן שצריך גם כפפות ומגפיים בסטנדרד גבוה לחורף. יקר ושווה.

Paz
02-09-2015, 21:58
אחרי שנים של חלפ"סים... עברתי לרוויט הורייזן, מעיל +מכנס, שזה רק דוגמא לקונספט של שכבה מגינה ממים מולחמת אינטגרלית בשכבה החיצונית - ואין יותר נזילות ואין יותר חלפ"ס...
כולל אחרי שעתיים בגשם. כמובן שצריך גם כפפות ומגפיים בסטנדרד גבוה לחורף. יקר ושווה.

אתה צודק, השיקול הוא מבחינת אופי וזמן הנסיעה, אם נסיעות היומיום שלי הן נסיעות קצרות של כמה דקות בעיר אני לא יודע אם שווה לקנות מכנס ייעודי ומגף אטום למים.
בנוגע למעיל וכפפות ברמה גבוהה אני לא חושב שאפשר להתפשר.

uriar
03-09-2015, 19:51
בתקציב הזה לא תמצא חלפס איכותי באמת. אולי 300-400$...

nihrider
03-09-2015, 21:58
ומגף אטום למים.
.

יש למישהו פה ניסיון עם ערדליים?

קסד
03-09-2015, 22:56
יש למישהו פה ניסיון עם ערדליים?

פיתרון מצויין. תופס אפס מקום כשזה מקופל אבל מחזיק עונה שתיים.

Paz
04-09-2015, 00:00
פיתרון מצויין. תופס אפס מקום כשזה מקופל אבל מחזיק עונה שתיים.

ממליץ על משהו ספציפי?

nihrider
04-09-2015, 00:20
איך אלה נראים?

http://www.apexmotors.co.il/category/%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%92%D7%A9%D7%9D

הסיבה היחידה שעוד לא קניתי היא שאין לי מושג איזה מידה להזמין.
אני small במעיל ומכנס, איזה חלפ"ס להזמין בהנחה שהוא יעלה מעל שניהם?

חליפת סערה בטנת חימום לרט Laret
₪399.00

חליפת סערה בטנת חימום בלייד Blade
₪479.00

לערדליים יש מידה?

ohaddi
04-09-2015, 01:09
אני אישית מאוד מרוצה מהחלפס של ברוש ובעיקר מהמכנס.
יש לי מכנס מרופד שמונע לחלוטין כניסת מים וקור.
ניסיתי מכנסיים של חברות שונות אך חזרתי להשתמש במכנס של ברוש.

מבחינת חלפס עליון אני פחות מרגיש את ההבדלים באיכויות וכל אחד עושה את העבודה בשבילי.

המלצה שלי, אם אתה לקראת קניה חדשה, קנה חלפס בולט כמו אלו עם הצהוב זרחני. חשוב לשמור על נראות ופי כמה וכמה בזמן גשם וראות לקויה.

nihrider
04-09-2015, 01:54
יש לברוש כמה סוגים. איזה יש לך?

קסד
04-09-2015, 06:39
ממליץ על משהו ספציפי?

זור, ספארקס אנא עארף הכל אותו דבר.
יש כאלה עם סוליות מדופנות שזה אמור להיות טוב אבל אני כל הזמן דרכתי על הדפנות וזה חירפן אותי.
שמועות מספרות (וראיתי פעם במו עייני) שאין צורך בסוליה שלמה. זה לא מגף לרפת. יותר בכיוון שכמיית ניילון לנעל. אבל כזה יש רק באמריקה.

הערדליים הכי טובות הן אלה הצבאיות של האב"כ ממלחמת המפרץ הראשונה, מצד שני להיכנס לכאלה זה סשן bdsm בפני עצמו.

רונן
04-09-2015, 09:13
גם אני ממליץ על ברוש לבעלי תקציב מצומצם, מקסימום תמורה למחיר. יש להם גם ערדליים (מסריחות פחד אבל עובדות)

Paz
04-09-2015, 09:16
זור, ספארקס אנא עארף הכל אותו דבר.
יש כאלה עם סוליות מדופנות שזה אמור להיות טוב אבל אני כל הזמן דרכתי על הדפנות וזה חירפן אותי.
שמועות מספרות (וראיתי פעם במו עייני) שאין צורך בסוליה שלמה. זה לא מגף לרפת. יותר בכיוון שכמיית ניילון לנעל. אבל כזה יש רק באמריקה.

הערדליים הכי טובות הן אלה הצבאיות של האב"כ ממלחמת המפרץ הראשונה, מצד שני להיכנס לכאלה זה סשן bdsm בפני עצמו.

תודה קסד, תכלס אין דבר יותר מעצבן מלהגיע לעבודה עם גרביים רטובות, גם אם יש נעל אטומה תמיד יש איזה רווח מעצבן בין החלפס לפתח של הנעל.

קסד
04-09-2015, 13:43
בשביל זה יש את הגומיות שנקרעות במכנס.