התחברות

צפייה בגרסה מלאה : Mt 07 מצבר

Avivmt07
24-03-2018, 12:27
ברשותי mt 07 די חדש סוף 2017
בכלי מורכב איתוראן
לא נסעתי עליו יותר משלוש פעמים בחודש האחרון
אתמול ניסיתי להניע מראה שאין חשמל כלל
באפליקציה של איתוראן מראה מתח חשמל נמוך
כשאני מחבר לאופנוע כבלים הוא מניע אבל כשאני מוריד את היד מהגז הוא מתכבה
ומראה שאין חשמל בכלל
תודה לעוזרים👍

Avivmt07
24-03-2018, 13:24
[QUOTE=Avivmt07;121628]ברשותי mt 07 די חדש סוף 2017
בכלי מורכב איתוראן
לא נסעתי עליו יותר משלוש פעמים בחודש האחרון
אתמול ניסיתי להניע מראה שאין חשמל כלל
באפליקציה של איתוראן מראה מתח חשמל נמוך
כשאני מחבר לאופנוע כבלים הוא מניע אבל כשאני מוריד את היד מהגז הוא מתכבה
ומראה שאין חשמל בכלל
עדכון הצלחתי לנסוע על האופנוע הסקאלה משקרת בצורה יוצאת דופן
ונדלקה נורה של המנוע
תודה לעוזרים👍[

rusty james
24-03-2018, 13:57
או שהמצבר נפרק לגמרי ואינו מקבל יותר טעינה, או שהאופנוע לא מייצר/מעביר טעינה באופן תקין.
- סביר להניח שהמצבר נגמר וצריך החלפה.

אם זה אכן המצב, בדוק, אחרי החלפה למצבר תקין, מה זרם הזליגה באופנוע כשהסוויץ' מכובה; זה לא תקין שמע' כאלו ואחרות ירוקנו מצבר באופנוע שעומד כמה ימים.

Pentos
24-03-2018, 16:54
גש למוסך או למישהו שיש לו מטען מצברים. תטעין אותו שעתיים - שלוש ואני מאמין שיסתדר לך.
ולהבא תגדיר באפליקציה של איתוראן צריכת זרם נמוכה.

ayalzo
24-03-2018, 20:17
הטענה נכונה של מצבר שנפרק לגמרי (בהנחה והוא לא נהרס), לוקחת יותר משעתיים שלוש. אם אתה צריך יש לי מטען חכם באזור כוכב יאיר.

Avivmt07
25-03-2018, 00:35
תודה רבה רבה לכולם מחר אבדוק

Dresdner
25-03-2018, 09:48
סביר להניח שהאיתורן פרק את המצבר, נכון יש להם צריכה נמוכה אבל גם לזה יש גבול ואם האופנוע עמד תקופה מסויימת הוא נפרק

spa-i0
25-03-2018, 11:52
תבדוק מה שאמרו לגבי הפקודות באפליקציה(שזה על צריכה נמוכה).
אצלי גם מותקן איתורן באופנוע וגם אחרי שבועיים הוא מניע בלי שום בעיות.

ees
25-03-2018, 12:08
כל סוללה של רכב (בעיקר של אופנוע) כשלא נוסעים בכלי (נוסעים, לא רק מניעים) עלולה להתרוקן, במיוחד עם צרכן חשמל כמו איתוראן (או כל חברה אחרת) אפילו עם צריכה קטנה ככל שתהא.
מעבר לזה, האם אתה חונה במקום סגור שבו האות של ה GPS או הסלולר חסום?

Zurs
25-03-2018, 18:25
אני בתת קרקעי עם האופנוע שלי, גם עם איתוראן. המצבר שלי חוסל לגמרי כמעט (המצבר בן שנתיים האופנוע אצלי קרוב לשנה), זה הגיע למצב שתוך יומיים שלושה ללא הנעה אני מחפש מישהו כגיבוי שיניע אותי בדחיפה.
מאמין שהאיתוראן מרשה לעצמו להתפרע ולהגביר את התשדורת שלו כאשר אין סיגנל GPS או סלולאר (כמו טלפון במעלית לצורך העניין), וממש לצרוך הרבה אנרגיה. לא יצא לי להעמיק בזה באמת.

לצערי אין לי פתרון כרגע, סתם משתף את החוויה שלי. אולי להתייעץ עם כלבוטקס (במקרה שלי), או במקרה שלך אצל מי שהתקנת.

ees
25-03-2018, 19:26
אני בתת קרקעי עם האופנוע שלי, גם עם איתוראן. המצבר שלי חוסל לגמרי כמעט (המצבר בן שנתיים האופנוע אצלי קרוב לשנה), זה הגיע למצב שתוך יומיים שלושה ללא הנעה אני מחפש מישהו כגיבוי שיניע אותי בדחיפה.
מאמין שהאיתוראן מרשה לעצמו להתפרע ולהגביר את התשדורת שלו כאשר אין סיגנל GPS או סלולאר (כמו טלפון במעלית לצורך העניין), וממש לצרוך הרבה אנרגיה. לא יצא לי להעמיק בזה באמת.

לצערי אין לי פתרון כרגע, סתם משתף את החוויה שלי. אולי להתייעץ עם כלבוטקס (במקרה שלי), או במקרה שלך אצל מי שהתקנת.
צריכת החשמל של המערכת בחניון תת קרקעי או כל מבנה סגור ללא קליטה היא גבוהה יותר.
כמו כן יש את פקטור מה מרווח הזמן שבו האופנוע לא נוסע (להניע אותו לא עושה משהו חיובי למצבר).
במקרה שלך Zurs, יש מצברים שבהם שנתיים זה סוף חייו של המצבר.
הפתרון היחידי אם זה אפשרי-לחבר את האופנוע למטען חכם בחנייה. זה מה שאני עושה והוא נדלק כמו שד גם אחרי תקופות ארוכות של חניה (שבועיים-עד חודש).

Zurs
26-03-2018, 15:10
צריכת החשמל של המערכת בחניון תת קרקעי או כל מבנה סגור ללא קליטה היא גבוהה יותר.
כמו כן יש את פקטור מה מרווח הזמן שבו האופנוע לא נוסע (להניע אותו לא עושה משהו חיובי למצבר).
במקרה שלך Zurs, יש מצברים שבהם שנתיים זה סוף חייו של המצבר.
הפתרון היחידי אם זה אפשרי-לחבר את האופנוע למטען חכם בחנייה. זה מה שאני עושה והוא נדלק כמו שד גם אחרי תקופות ארוכות של חניה (שבועיים-עד חודש).

נכון, המצבר גמור.
קרה לי בעבר שהמצבר היה מחזיק יותר משבוע בתת קרקעי ועכשיו בקושי יומיים שלושה הוא מחזיק. צריך להחליף אותו מתישהו.
לצערי אין לי מקום לחבר את המצבר לשקע, אצטרך לעשות משהו אחר במקום.