צפייה בגרסה מלאה : ווריאטור פוליני ל Xmax 250
שלום.
יש לי קטנוע 2017 Yamaha Xmax 250 IRON MAX
ואני מתעניין בקיט ווריאטור פוליני. רציתי לשמוע מכם אם למישהו יצא לרכב על קטנוע כמו שלי או דומה עם ווריאטור משופר וגם בלי וכמה ההבדל מורגש. לפי קריאה שלי באינטרנט הבנתי שזה אמור לשפר את
הפתיחות והקטנוע יהיה זריז יותר אבל מעניין אותי להבין גם לגבי המשקולות כי שמתי לב שיש כל מיני קומבינציות שאפשר לעשות (קלות, בינוני, כבדות) שנותנות ביצועים שונים. דבר אחרון - בלאי? תקלות? אחריות במטרו? (במידה ועושה אצלם, מקסימום אשאל אותם)
תודה
2 Strokes
30-03-2018, 00:03
כל אופנועי ה 250 אותו חרא (כמעט) רק הכוחות סוס משתנים לדעתי והעיצוב.
אני בוחר רק מלוסי בארץ בגלל שפוליני שייך למטרו-מוטור והם יקרים סתם.
"לא יודע" איזה בעיות הם עלולים לעשות בקטעים של אחריות אבל אתה מוזמן להסתכל ברחבי הפורום.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
Xmax 300 במצבו המקורי (stock) יתן ביצועים ופתיחות זריזים יותר מאשר ה250 שלי עם ווריאטור משופר??
fastpower24
02-04-2018, 16:37
ברור ש300 יתן יותר סמק יותר כוח סוס וגם המנועים החדשים משופרים
rusty james
02-04-2018, 17:44
ברור ש300 יתן יותר סמק יותר כוח סוס וגם המנועים החדשים משופרים
ספציפית לגבי ה x max300 החדש של ימאהה - מעבר למנוע העדיף, יש שני משולשי היגוי מקדימה - כמו לטימקס - ובשונה מכל קטנוע מתחרה אחר... התנהגות כביש ללא תחרות.
הייתי לפחות עושה עליו רכיבת התרשמות - אם כבר - לפני שהייתי משקיע לא מעט זוזים על שיפור דגם חלש וישן יותר...
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
fastpower24
02-04-2018, 19:07
ספציפית לגבי ה x max300 החדש של ימאהה - מעבר למנוע העדיף, יש שני משולשי היגוי מקדימה - כמו לטימקס - ובשונה מכל קטנוע מתחרה אחר... התנהגות כביש ללא תחרות.
הייתי לפחות עושה עליו רכיבת התרשמות - אם כבר - לפני שהייתי משקיע לא מעט זוזים על שיפור דגם חלש וישן יותר...
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
עד כמה ההבדל גדול בין משולש היגוי 1 ל2
יש לו הרבה היתרונות על הxmax הישן ככה שלדעתי כן כדאי לשדרג אבל כל אחד והבחירה שלו
rusty james
02-04-2018, 21:40
עד כמה ההבדל גדול בין משולש היגוי 1 ל2 ?
- שמיים וארץ.
שווה רכיבת מבחן להתרשמות
והלוואי ושאר היצרנים יזדרזו לישר קו בנושא.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft