מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : motoGP סבב שני - ארגנטינה

rusty james
07-04-2018, 18:26
תנאים מעורבים - קשה לאסוף דאטה על המסלול, על הצמיגים, על הסט-אפ... וקשה גם לשפר זמנים... מה יהיה?

כרגע, דרוג מוטו3, אח"כ מוטו2, ב 20:00 עולים הגדולים...

מחר מרוץ - אותן שעות בערך.

הנה לינק: http://racing.streamcartel.org/1.html?ch2

חג גז שמח :t5:6446:pirates5B15D_th:

rusty james
08-04-2018, 00:01
6447

בית-ספר הוא עשה שם בדרוג...

...ששש...לא להעיר אף אחד - המחלקה ישנה...

נעם 1
08-04-2018, 18:56
6447

בית-ספר הוא עשה שם בדרוג...

...ששש...לא להעיר אף אחד - המחלקה ישנה...

המחלקה עסוקה.
בית ספר עושים על בסיס קבוע. הימור של צל"ש או טר"ש זה לא בית ספר זה קזינו. וכידוע, בקזינו, הבית תמיד מנצח בסוף. ובמסלול האספלט ומרקז הם הבית.

איללכא...וכרגע, נראה שהמרוץ יהיה יבש.

matanccc
08-04-2018, 18:57
מישהו יודע על מקום בתל אביב שמשרד את המירוץ?

ComanDo
08-04-2018, 19:21
מישהו יודע על מקום בתל אביב שמשרד את המירוץ?

לא תכננתי להזמין או משהו
אבל אני עובד היום בליאו בלומס
תבוא נשים את המירוץ. אבל בלי סאונד... זה רק כשיש ביקוש של יותר משני אנשים 😋

tree
08-04-2018, 22:22
וואו

ehudco8
08-04-2018, 22:45
היה אחלה מרוץ

rusty james
08-04-2018, 22:56
בית ספר, בית ספר - ועוד איך בית ספר.

Race Direction - מייק ווב צריך לעשות שיעורי בית - לקרוא מחדש את החוקים של הספורט - מותר לנגח? (מוטו3 + הפיאסקו של הנמלה), מה עושים כשאופנועים יורדים מהגריד לפיט ליין - לפני הזינוק? ועוד ועוד.

מרקז מקבל אזהרות, מכתב להורים וזימון לחדר המנהל - והוא גם לא מקבל תעודה הפעם (אחרי שהתנהג כמו עצמו בימי המוטו2 - הרס לרבים וחרב לאחרים - נשאר בלי נקודות... ושיגיד תודה - מגיע לו עונש חמור יותר על ההתנהגויות - ברבים - שהוא הפגין היום).

ובעיקר - פודיום של כשרון ולא של פוליטיקה וכסף גדול - מלך העולם הבריטי - זה שהונדה לא רצו לחלוק איתו את כל השיפורים החדשים... מקום 1 - גם במירוץ וגם בטבלת האליפות.
סוזוקי ורינס בפודיום ראשון וזארקו - שלושת האנדרדוגס, שלושה יצרנים. מרוץ קשה ומותח.
יאללה טקסס

אביעד אברהמי
09-04-2018, 08:29
http://fullgaz.co.il/?p=130714

Yigal
09-04-2018, 08:52
חוסר שפיות טוטאלי, התחיל עם הנהלת המירוץ שהיו צריכים למנוע ממרקז להתחיל בכלל, זה התחיל שרשרת של שטויות.
כשהגיעו למסקנה שהגיעו היו צריכים להעניש בTIME PENALTY ולשמור על זה בסוד, במקום זה זרקו רוכב שמהיר בהרבה לאחורי הטור והכניסו כאוס למירוץ, מארקז אשם אבל מה אשמים כל אלה שצריכים להתמודד איתו על התחת שלהם?
מרקז רכב כאילו זרקו אופנוע מוטוגיפי במוטו2, עם כולם לפניו הוא הציג זמנים של שנייה פחות מהמוביל.
האם מרקז חסר אחריות? כן... האם זה במודע? לא בטוח, המהירות שבה הוא רכב אתמול, זה היה פסיכי, גורם לך לחשוב מה השאר עושים, מעבירים את הזמן?
למישהו יש ספק בכלל שאילולי התקלה בהזנקה, מארקז היה נעלם מעבר לאופק?

וזארקו העיף את פדרוסה.

HaimCo
09-04-2018, 14:21
רק אני חושב שהגרופי/ נושא הכלים/ חסר התועלת - אוצ'ו, הBff של ולנטינו צריך בעיטה הגונה בישבן?
רק בממלכת ימאהה-רוסי, לפוץ כזה - שהתפקיד שלו מסתכם בלקחת מהרוכב את אטמי האוזניים המשומשים ולהגיש לו את הכובע והפחית של הספונסר - יש סמכות לגרש מהמוסך את אלוף העולם 6 פעמים שבא להתנצל מיד אחרי התקרית, תחת קללות של הקהל.
במוביסטר ימאהה כולם כולל לין ג'רביס בובות בתיאטרון של ולנטינו ועושי דברו.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

ComanDo
09-04-2018, 14:52
רק אני חושב שהגרופי/ נושא הכלים/ חסר התועלת - אוצ'ו, הBff של ולנטינו צריך בעיטה הגונה בישבן?
רק בממלכת ימאהה-רוסי, לפוץ כזה - שהתפקיד שלו מסתכם בלקחת מהרוכב את אטמי האוזניים המשומשים ולהגיש לו את הכובע והפחית של הספונסר - יש סמכות לגרש מהמוסך את אלוף העולם 6 פעמים שבא להתנצל מיד אחרי התקרית, תחת קללות של הקהל.
במוביסטר ימאהה כולם כולל לין ג'רביס בובות בתיאטרון של ולנטינו ועושי דברו.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalkיש סיבה שהוא ה BFF של Vale
אם הוא אמר לו שלא מתאים עכשיו אז יכול להיות שלא התאים. ברור לך שהוא הרבה יותר מנושא כלים...
מרקז עשה בחוכמה שבא להתנצל. אם הוא עשה את זה מהלב או מאסטרטגיה, את זה אף אחד לא יכול לומר

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

השושנים
09-04-2018, 15:08
ילד הטוב והילד הרע, בלי הילד הרע אין ילד טוב ולהפך,
אלימות היא עניין של גאוגרפיה,
בארה"ב יש ראלי שלם למוקדש להתנגשויות והשבתת היריב,

כן הוא אגרסיבי, כן הוא נע על הספקטרום, אבל זו מלחמה שם,
מי שלא יכול לסבול את החום, שלא יכנס למטבח.

ואם כן אז שלא יתבכיין כמו ילדה שגנבו לה את הקוקיות....

Oznik
09-04-2018, 15:34
כאוהד מושבע של רוסי וכאחד שממש לא אוהב את מרקז, מרגיש לי שרוסי היה צריך להתעלות על עצמו כשמרקז הגיע לפיטס.
גם אם זה היה נגמר בהחלפת מילים קשות, זה הרבה יותר עדיף מאשר לא לקום בכלל.
גם באינסידנט הקודם בינהם רוסי היה אגרסיבי לא פחות ממרקז, בתוך הלב שמחתי שמרקז עף קיבינמט אבל בפנים מבחינתי רוסי איכזב.

האם רוסי צודק בשני המקרים? כנראה שכן.
הוא צריך להיות חכם יותר, ולתת לשופטים להעניש את מרקז על כל המעשים.

מצד שני...אני לא זוכר כזה אקשן אי פעם במוטוג'יפי, אנחנו מרוויחים אחלה עונה זה בטוח.

נעם 1
09-04-2018, 17:27
ילד הטוב והילד הרע, בלי הילד הרע אין ילד טוב ולהפך,
אלימות היא עניין של גאוגרפיה,
בארה"ב יש ראלי שלם למוקדש להתנגשויות והשבתת היריב,

כן הוא אגרסיבי, כן הוא נע על הספקטרום, אבל זו מלחמה שם,
מי שלא יכול לסבול את החום, שלא יכנס למטבח.

ואם כן אז שלא יתבכיין כמו ילדה שגנבו לה את הקוקיות....

ראשית, זה לא מלחמה.
שנית, מתים על המסלול לעיתים רחוקות. דאיג'ירו קאטו, מרקו סימונצ'לי, שויה טומיזוואה ולואיס סאלום.
שלישית, זה לא גנון. ולא מאבדים קוקיות.

העובדה שהרכיבה בטוחה באופן יחסי ושמקרי מוות נדירים מאז תחילת שנות השמונים ב GP לא משנה דבר.
פנייה איטית ב Motogp היא ב 90 קמ"ש. איני מכיר רוכב, גם לא רוכב מרוצים, שנהנה להתרסק ב 90 קמ"ש.

וכמו שכתבתי בסיקור, מרקז היה כל כך מהיר והיה יכול להשחיל את כולם בנחת עד למקום החמישי. מרקז, באופן מודע ומבחירה, רכב אגרסיבי באופן קיצוני. התנגש באלייש אספרגרו וגם ברוסי. על כך הוסיף עקיפות נוספות שביום רגיל היו מוגדרות אגרסיביות.

איללכא...ומרוצים טובים

HaimCo
09-04-2018, 19:59
https://youtu.be/uBNj8OBEssg

צפוי עד כדי גיחוך ומביך בכל קנה מידה, ולנטינו דרמה קווין רוסי מדבר לתקשורת ומספר כמה הוא מפחד כשהוא רואה את מרקז על המסלול ואיך מרקז הורס את הספורט. אגב, כשהוא עובר לאיטלקית זה אפילו נמוך יותר.

אז נכון, השרשור לא נועד להתנצחויות של אוהבי/שונאי רוסי, אבל זה קרה במירוץ ותפס חלק נכבד מתשומת הלב, עד שהאפיל על על שאר ההתרחשויות, אז הנה השנקל שלי.

זוכרים את דני פדרוסה, הרוכב הקטנטן שנדחק החוצה מקו המירוץ ע''י זרקו והתרסק בהיי סייד לפני שהשלים הקפה אחת? הוא לא רץ לבכות בתקשורת, כי הוא ושאר הרוכבים יודעים משהו שרוסי כנראה לעולם לא יצליח להפנים - כשאורות ההזנקה כבים, אתה בסה''כ עוד רוכב. אם אתה איטי, יסגרו עליך ואם תשאיר אפילו סדק קטן - מישהו כבר ידאג להכנס דרכו.
רוכב עשה עליך מהלך אגרסיבי? תן חיוך ולחיצת יד. הקבוצה כבר תדאג להגיש תלונה לרייס דיירקשן. אתה ספורטאי מקצועי בלבל הכי גבוה, לא שחקן כדורגל שכונתי.

נכון, מארק מרקז קצת איבד עשתונות, עשה שטויות והטעות הכי גדולה שלו, היא לא מה הוא עשה אלא למי הוא עשה, אבל אסור לשכוח שבעקבות הנסיבות, זכינו לקבל תצוגת רכיבה מהטובות שיש. הילד פשוט רמה אחת מעל כולם, וירטואוז של פעם בדור.

לתחושתי העליהום שמקהלת פרחי ולנטינו מנסה להרים, לא יצליח גם הפעם. לרוע מזלו של רוסי, מרקז הוא אינו סטונר, או לורנזו. הוא חזק מנטלית וקר רוח, הוא עטוף בצוות ובמשפחה תומכת ובעיקר מגובה בהישגים מרשימים ועקביים. יש לו קהל מעריצים אדיר בכל העולם וכבר הוכיח שמניפולציות כאלו ואחרות, פשוט עוברות לידו.
רוסי לעומתו מזמן כבר לא בטופ. הוא אינו מהיר כבעבר ובעיקר מתלונן על הפיתוח, בזמן שזרקו מביך אותו ואת ויניאלס על אופנוע נחות פעם אחר פעם.
עם כל זה המניפולציות התקשורתיות על יריביו, שבעבר היו הנשק הכי חזק בארסנל של רוסי, נשמעות מגוחכות כיום ומוציאות אותו קטן וקטנוני.

השושנים
09-04-2018, 21:25
ראשית, זה לא מלחמה.
שנית, מתים על המסלול לעיתים רחוקות. דאיג'ירו קאטו, מרקו סימונצ'לי, שויה טומיזוואה ולואיס סאלום.
שלישית, זה לא גנון. ולא מאבדים קוקיות.

העובדה שהרכיבה בטוחה באופן יחסי ושמקרי מוות נדירים מאז תחילת שנות השמונים ב GP לא משנה דבר.
פנייה איטית ב Motogp היא ב 90 קמ"ש. איני מכיר רוכב, גם לא רוכב מרוצים, שנהנה להתרסק ב 90 קמ"ש.

וכמו שכתבתי בסיקור, מרקז היה כל כך מהיר והיה יכול להשחיל את כולם בנחת עד למקום החמישי. מרקז, באופן מודע ומבחירה, רכב אגרסיבי באופן קיצוני. התנגש באלייש אספרגרו וגם ברוסי. על כך הוסיף עקיפות נוספות שביום רגיל היו מוגדרות אגרסיביות.

איללכא...ומרוצים טובים

זוהי מלחמה בריבוע, מלחמה על התהילה, מלחמה על המקום הראשון, מלחמה על כסף והסופנסרים,
מלחמה על הערצת הקהל, מלחמה לאומנית, מלחמה על מקום הפרנסה, מלחמה על הפרסומות על הגב.

מלחמה נגד השדים של עצמך, מלחמה נגד הפחדים, מלחמה נגד הגיל, מלחמה פסיכולוגית, ומלחמה
פיזית על המקום הנכון באספלט.

מי שחושב שמדובר במשחק שח ג'נטלמני טועה ומטעה, הכוחות הפועלים שם הסמויים והגלויים לוחצים
את המתחרים לקצה, לטוב ולרע.

מ-ל-ח-מ-ה

כשאנחנו יושבים בבית לוגמים בירה ויורקים קליפות של גרעינים שחורים למסך, יש שם אנשים שמאבדים
משקל מהלחץ והאינטנסיביות של המאמץ.

מרקז הודה שטעה, אי אפשר להגיע לאן שהגיע בלי טעויות ובלי להעמיד לעצמך אויבים ויריבים, רוסי סרב
ליד המושטת, מבלי להיכנס לוויכוח נכון לא נכון אלה העובדות.

נעם 1
09-04-2018, 22:00
זוהי מלחמה בריבוע, מלחמה על התהילה, מלחמה על המקום הראשון, מלחמה על כסף והסופנסרים,
מלחמה על הערצת הקהל, מלחמה לאומנית, מלחמה על מקום הפרנסה, מלחמה על הפרסומות על הגב.

מלחמה נגד השדים של עצמך, מלחמה נגד הפחדים, מלחמה נגד הגיל, מלחמה פסיכולוגית, ומלחמה
פיזית על המקום הנכון באספלט.

מי שחושב שמדובר במשחק שח ג'נטלמני טועה ומטעה, הכוחות הפועלים שם הסמויים והגלויים לוחצים
את המתחרים לקצה, לטוב ולרע.

מ-ל-ח-מ-ה

כשאנחנו יושבים בבית לוגמים בירה ויורקים קליפות של גרעינים שחורים למסך, יש שם אנשים שמאבדים
משקל מהלחץ והאינטנסיביות של המאמץ.

מרקז הודה שטעה, אי אפשר להגיע לאן שהגיע בלי טעויות ובלי להעמיד לעצמך אויבים ויריבים, רוסי סרב
ליד המושטת, מבלי להיכנס לוויכוח נכון לא נכון אלה העובדות.

אפשר לגבב ערמות על ערמות של מילים וליצוק תוכן ואידאולוגיה בכל דבר אבל כל הבולשיט שנערם לא מצליח להסתיר עובדה פשוטה אחת.
העובדה הפשוטה היא שמרקז רכב בצורה מסוכנת שלא לצורך. הסכנה אינה דומה למחסור בויטמין D למי שספון במשרד כל חייו. הסכנה ברורה ומידית, שעלולה לגרום לפציעות על כל הטווח שלהן ואף למוות.

איללכא...ומלחמה זה לא, לא משנה כמה פעמים תכתוב מלחמה בהקשר הזה.

Dresdner
09-04-2018, 22:02
לכל המצדדים במרקז, אם המצב ימשיך ככה הוא יגמור את הmotogp מבחינת פופלאריות.
אל תשכחו שאף אחד מהרוכבים שם הוא פרייר וכולם יכולים לעבור לסגנון רכיבה כמו של מרקז אבל אז זה כבר לא יהיה מעניין כי המנצח יהיה לא הרוכב המהיר ביותר או האסטרטג הטוב ביותר אלה הרוכב המתאבד ביותר ותאמינו לי אחרי 2-3 מירוצים כאלו אתם תעבירו ערוץ.

מרקז לא השתנה מאותה עונה שבא הוא הפריע לרוסי במהלך מירוץ כדי לסכל לו את האליפות, רק שנראה שהוא הצליח להדחיק את היצר הקקי שלו, אבל חרא תמיד צף והחרא הזה זה מרקז.

HaimCo
09-04-2018, 22:42
לכל המצדדים במרקז, אם המצב ימשיך ככה הוא יגמור את הmotogp מבחינת פופלאריות.
אל תשכחו שאף אחד מהרוכבים שם הוא פרייר וכולם יכולים לעבור לסגנון רכיבה כמו של מרקז אבל אז זה כבר לא יהיה מעניין כי המנצח יהיה לא הרוכב המהיר ביותר או האסטרטג הטוב ביותר אלה הרוכב המתאבד ביותר ותאמינו לי אחרי 2-3 מירוצים כאלו אתם תעבירו ערוץ.

מרקז לא השתנה מאותה עונה שבא הוא הפריע לרוסי במהלך מירוץ כדי לסכל לו את האליפות, רק שנראה שהוא הצליח להדחיק את היצר הקקי שלו, אבל חרא תמיד צף והחרא הזה זה מרקז.

מ2001 עד 2005 רוסי פשוט דרס את הסבב וגרף 5 אליפויות ברצף. זה לא הוריד גרם של פופלאריות מהסבב, ההיפך.

כשמארקז היה תחרותי במלזיה 2015 - זה נקרא להפריע.
כשרוסי עשה את אותו הדבר ללורנזו ב 2010 בזמן שכבר יצא מתמונת האליפות - הוא אמר משהו הסגנון ''אני רוכב מירוצים, אתם מצפים ממני לא להיות תחרותי?"
קוראים לזה דאבל סטנדרט.

אגב, אם תשאל את סטא ג'יברנאו, בטוח יהיו לו כמה דוגמאות לאגרסיביות העודפת של רוסי.

Dresdner
10-04-2018, 07:45
מ2001 עד 2005 רוסי פשוט דרס את הסבב וגרף 5 אליפויות ברצף. זה לא הוריד גרם של פופלאריות מהסבב, ההיפך.

כשמארקז היה תחרותי במלזיה 2015 - זה נקרא להפריע.
כשרוסי עשה את אותו הדבר ללורנזו ב 2010 בזמן שכבר יצא מתמונת האליפות - הוא אמר משהו הסגנון ''אני רוכב מירוצים, אתם מצפים ממני לא להיות תחרותי?"
קוראים לזה דאבל סטנדרט.

אגב, אם תשאל את סטא ג'יברנאו, בטוח יהיו לו כמה דוגמאות לאגרסיביות העודפת של רוסי.

לא נראה לי שיש מישהוא שלא מסכים שמה שהיה במירוץ האחרון לא נראה בעבר, אם תפרק את האירועים לחלקים אז תמצא שהיו דברים דומים בעבר אבל כמכלול לא!

אגב העקיפה שעשה לרוסי לדעתי לא הייתה כלכך אגרסיבית ונראת יותר כמו "תאונת עבודה" אבל שוב זה רצף האירועים ולא אירוע בודד.

השושנים
10-04-2018, 07:51
אפשר לגבב ערמות על ערמות של מילים וליצוק תוכן ואידאולוגיה בכל דבר אבל כל הבולשיט שנערם לא מצליח להסתיר עובדה פשוטה אחת.
העובדה הפשוטה היא שמרקז רכב בצורה מסוכנת שלא לצורך. הסכנה אינה דומה למחסור בויטמין D למי שספון במשרד כל חייו. הסכנה ברורה ומידית, שעלולה לגרום לפציעות על כל הטווח שלהן ואף למוות.

איללכא...ומלחמה זה לא, לא משנה כמה פעמים תכתוב מלחמה בהקשר הזה.

אני מתפלא על התגובה שלך, מדובר בספורט ובספורט יש מידת סיכון, בזירת האגרוף יש כאלה שנלחמים
חזק ויש את האגרסיביים יותר ויש את חולי הנפש שנושכים אוזן של יריב, אלה חריגים ולא ספורטיביים.

בכדורגל יש שחקנים כאלה בכל משחק, לכן יש שופט עם כרטיסים צבעוניים לחלק.

במרוצי מכוניות יש לא פעם מגע בין רכבים במאבק על המיקום, גם זה סבבה.

בהוקי קרח זה חלק נכבד מהמשחק, בכדורסל כנ"ל.

אולי בשחייה צורנית יש פחות מקום לאגרסיביות, אבל עוד לא ראיתי את רוסי בבגד ים.

האהבה והאהדה לרוסי מערערת במקצת את האובייקטיביות לא?

Meirson
10-04-2018, 11:17
מעניין אותי רק איך אתה משווה בין מרוץ מכוניות או משחק כדורגל לרכיבה על אופנוע במסלול שמהירות הפניה הממוצעת בו היא 140 קמ"ש
אתה באמת חושב שמדובר באותו סיכון? בכדור יד מותר גם להרביץ, אולי נשאיל כמה תקנות? [emoji16]
אני מאוד מסכים עם מה שנאמר מעלי, מדובר ברצף האירועים ולא ב"תיקול" הבודד
Sent from my SM-A520F using Tapatalk

ehudco8
10-04-2018, 11:57
קורא פה את כל התגובות ונזכר במערכון של הגשש החיוור "קפיטריה בטבריה"....
לרוסי זיכרון חלש ....הוא גם היה אגרסיבי ,תשאלו למשל את סטה ג'יבנרו הספרדי

נעם 1
10-04-2018, 19:08
אני מתפלא על התגובה שלך, מדובר בספורט ובספורט יש מידת סיכון, בזירת האגרוף יש כאלה שנלחמים
חזק ויש את האגרסיביים יותר ויש את חולי הנפש שנושכים אוזן של יריב, אלה חריגים ולא ספורטיביים.

בכדורגל יש שחקנים כאלה בכל משחק, לכן יש שופט עם כרטיסים צבעוניים לחלק.

במרוצי מכוניות יש לא פעם מגע בין רכבים במאבק על המיקום, גם זה סבבה.

בהוקי קרח זה חלק נכבד מהמשחק, בכדורסל כנ"ל.

אולי בשחייה צורנית יש פחות מקום לאגרסיביות, אבל עוד לא ראיתי את רוסי בבגד ים.

האהבה והאהדה לרוסי מערערת במקצת את האובייקטיביות לא?

גם אני מתפלא.
אני מתפלא שבשנה החמישית שבה אני מסקר מרוצים טוענים כנגדי שהאהדה לרוסי פוגעת באובייקטיביות שלי.
אבל בעצם על מה יש להתפלא, ב 2015, אחרי שהוכחתי באותות ובמופתים שתאוריית הקונספירציה של רוסי חסרת בסיס טענו כנגדי שהאהדה למרקז פוגעת באובייקטיביות שלי.

איללכא...ולכן, אני יכול לטעון שהוכחתי את האובייקטיביות שלי.

ilang
10-04-2018, 19:52
המחלקה מתרחבת.
יסלחו לי לי על האיחור מכבודיי.(.חזרתי מעבר לים)
ראיתי ,שמעתי , ידעתי.
זה התחיל מתקלה טכנית של מארקז. נמשך בהובר רצון לנקודות. נכון הנמלה רכב אגרסיבי. נכון גם חתר למגע.
עד שהגיע לרוסי.
לא זוכר שהמקרה היה הפוך ,רוסי התנצל. לא זוכר גם שאלוף עולם מגיע למוסך של אלוהים , יוצא אליו נער המגבת ובתנועות ביטול דוחה את המחווה./ פפנקולו.
ומסיבות העיתונאים של רוסי " אני מפחד שמארקז על המסלול, מארקז הורס את הספורט." הלו הלו
צריך לדעת מתי לפרוש בזמן. כרגע זה מארקז ועוד כמה.
אח שלי ואבא שלי לא הסתדרו.
דומים מדי..)
איך אמר נכון חיים יקיר המחלקה: למארק משפחה תומכת הוא יתגבר על לשון הרע. טוב שהמרוץ הבא לא באיטלייה.!

והיה גם מנצח קראצלו
שאפו.
(נועם 1 אתה לא צריך להוכיח לאף אחד אובייקטיביות.
שמח שאתה מחזיק את המפתחות)
המחלקה נסגרת.
האחות הגיעה.
צ'או.

ehudco8
10-04-2018, 20:46
המחלקה מתרחבת.
ראיתי ,שמעתי , ידעתי.
זה התחיל מתקלה טכנית של מארקז. נמשך בהובר רצון לנקודות. נכון הנמלה רכב אגרסיבי. נכון גם חתר למגע.
עד שהגיע לרוסי.
לא זוכר שהמקרה היה הפוך ,רוסי התנצל. לא זוכר גם שאלוף עולם מגיע למוסך של אלוהים , יוצא אליו נער המגבת ובתנועות ביטול דוחה את המחווה./ פפנקולו.
ומסיבות העיתונאים של רוסי " אני מפחד שמארקז על המסלול, מארקז הורס את הספורט." הלו הלו
דומים מדי..)
איך אמר נכון חיים יקיר המחלקה: למארק משפחה תומכת הוא יתגבר על לשון הרע. טוב שהמרוץ הבא לא באיטלייה.!

והיה גם מנצח קראצלו
שאפו.
המחלקה נסגרת.
האחות הגיעה.
צ'או.

אהבתי את הכתיבה שלך
ו+ גם לנעם1

כRובי
11-04-2018, 06:43
המחלקה מתרחבת.
ראיתי ,שמעתי , ידעתי.
עד שהגיע לרוסי.
דומים מדי..)

והיה גם מנצח קראצלו
שאפו.
המחלקה נסגרת.
האחות הגיעה.
צ'או.

ועדיין, האחריות בעקיפה היא על העוקף, לא על הנעקף. מכאן - שבעקיפה של מארקז על רוסי, הוא האחראי להתרסקות.

השושנים
11-04-2018, 07:37
גם אני מתפלא.
אני מתפלא שבשנה החמישית שבה אני מסקר מרוצים טוענים כנגדי שהאהדה לרוסי פוגעת באובייקטיביות שלי.
אבל בעצם על מה יש להתפלא, ב 2015, אחרי שהוכחתי באותות ובמופתים שתאוריית הקונספירציה של רוסי חסרת בסיס טענו כנגדי שהאהדה למרקז פוגעת באובייקטיביות שלי.

איללכא...ולכן, אני יכול לטעון שהוכחתי את האובייקטיביות שלי.

שום דבר לא אישי ואני דווקא נהנה מאד לקרוא את הדברים שלך ובין כל המוץ שמסתובב מעל המצגים דווקא אתה נחשב
לאחד שמבין...אבל, במסגרת העליהום שנערך ובמסגרת השבירה לפוליטיקלי קורקט, הנחמדות וההתייפייפות, אני מוצא
שאנחנו מאבדים משהו, כן היו טעויות בשיפוט היו גם טעויות בהתנהגות (של שני הצדדים) אבל הייתה גם תחרות.

מדובר בתחרות של רוכבים וככל שהמכונות מוגבלות יותר וכמעט זהות, לרוכב יש יותר משמעות על המושב, וכן יש יריבות,
יש יצרים, ויש אגרסיביות, זה מה שעושה את זה ליותר מעניין, הרבה יותר מילים נשפכו על המקרה הזה מול המנצחים של
המירוץ. בעוד כמה זמן מעט מאד יזכרו מי ניצח, אבל אף אחד לא ישכח את האירוע. האירוע הזה יכנס לפנתאון המירוצים.

Meirson
11-04-2018, 10:51
.... לפנתאון ההתנהגויות הבלתי ספורטיביות...
וברצינות, למה לעשות לכל שטות גלוריפיקציה? זה לא היה קרב ראש בראש על המקום הראשון במירוץ המסכם של העונה...... כמה שלא תנסה לצייר את זה בתור משהו לגיטימי, זה לא. זה ספורט של קווים, של אסטרטגיה ותכנון. לא של מכות ודחיפות

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

השושנים
11-04-2018, 11:10
ג'ינג'יס חאן (https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%27%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%99%D7%A1_%D7%97%D7% 90%D7%9F) היה רוצח המונים, שליט בלתי מעורער שכבש בכוח חצי עולם, לפני אלף שנה, מחליפו שיחק לפי החוקים
אבל אף אחד לא זוכר את שמו....

Yigal
11-04-2018, 18:15
ג'ינג'יס חאן (https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%27%D7%99%D7%A0%D7%92%D7%99%D7%A1_%D7%97%D7% 90%D7%9F) היה רוצח המונים, שליט בלתי מעורער שכבש בכוח חצי עולם, לפני אלף שנה, מחליפו שיחק לפי החוקים
אבל אף אחד לא זוכר את שמו....

קצת מוגזם לא? זה ספורט, לא קרב גלדיאטורים....

השושנים
12-04-2018, 07:34

זו בדיוק הטענה שלי.

אRני
12-04-2018, 14:29
אני חושב שמי שצפה במרוץ האחרון יחלוק עליך :)

נ.ב
אחרי הצפיה בלייב רציתי לצאת ולהרוג את מרקז.
אתמול ישבתי לצפות שוב ברוגע במרוץ, ושיניתי את דעתי. הוא פשוט היה מאוד להוט לנצח וזה מה שרייסר אמור לעשות. אם הוא היה מעיף מישהו אחר במקום את רוסי כל העליהום הזה היה נחסך.
קיבל את העונשים שלו ונראה לי שהבין איפה הייתה הבעיה - בואו נמשיך הלאה.

נעם 1
12-04-2018, 20:11
אני חושב שמי שצפה במרוץ האחרון יחלוק עליך :)

נ.ב
אחרי הצפיה בלייב רציתי לצאת ולהרוג את מרקז.
אתמול ישבתי לצפות שוב ברוגע במרוץ, ושיניתי את דעתי. הוא פשוט היה מאוד להוט לנצח וזה מה שרייסר אמור לעשות. אם הוא היה מעיף מישהו אחר במקום את רוסי כל העליהום הזה היה נחסך.
קיבל את העונשים שלו ונראה לי שהבין איפה הייתה הבעיה - בואו נמשיך הלאה.

באמת אבל באמת זה לא קשור לרוסי.
זה קשור לרצף האירועים ולנחיצותם. זה החל בדימום רגע לפני הזינוק והמשיך ברכיבה כנגד הכיוון. שזה בין מרקז לספר החוקים ולמנהלת המרוץ. העונש היה מידתי.
מיד אחרי המעבר בפיט ליין מרקז איבד את זה. פגע באלייש אספרגרו בניסיון עקיפה רק כי אלייש תיסכל אותו וגרם למרקז לרכב אחריו מספר פניות. רק סמן אחורי תחת דגל כחול מחוייב לפנות את קו המרוץ. עד שמנהלת המרוץ פסקה עונש מרקז כבר היה הרחק לפני אלייש ולא היה לו ברור למי הוא נדרש להחזיר מקום. ואז הוא התנגש שוב, הפעם ברוסי אבל זה לא באמת משנה, בניסיון עקיפה. בשני המקרים העונש היה מידתי.

ביציאה מהמעבר בפיט ליין היה ברור שגם עם קצה מהיר בשנייה להקפה מקום חמישי זה המקסימום. לא ניצחון. הלהיטות לצמצם נזקים גרמה למרקז לרכב באופן שסיכן את הרוכבים לצדו. בקצב שבו מרקז רכב, הוא היה משחיל את כולם עד למקום החמישי בכל מקרה. ולכן הרכיבה הסופר אגרסיבית לא הייתה נחוצה.

ואם אנחנו עדיין כאן. מרבית האירועים בין רוכבים, גם במהלכי עקיפה שמסתיימים רע לנעקף, מוגדרים כאירוע מרוץ. ככזה, נדיר שנענשים עליו. העקיפה של זרקו על פדרוסה במרוץ האחרון לדוגמה. אבל גם העקיפה של רוסי על ג'יברנאו בחרז ב- 2005 ונזכיר שזאת הייתה הפניה האחרונה בהקפה האחרונה במאבק על הניצחון. כך היו גם האירועים בין רוסי לסטונר בלגונה סקה ובברנו ב- 2008 ונזכיר ששם על לשון המאזניים עמד כתר האליפות. כך היו האירועים בין מרקז לרוסי בארגנטינה ואסן ב- 2015 ועוד ועוד.

אם הסתפקות בענישה במרוץ עצמו הולמת את עברו של מרקז בכניסות ברוכבים אחרים. אני בספק.

איללכא...ומרוצים טובים

ilang
12-04-2018, 20:35
אני חושב שהתגובה של אRני מדוייקת:. לאחר המרוץ בשיקול דעת מדובר בהובר רצון של מארקז ליצירת נקודות. זה מה אומרים לו ניקוד ניקוד. מיקוד. (בספרדית נשמע יותר טוב .. גם באיטלקית=פונטו)

נעם ידידי המרוץ עבר, מארקז קיבל את העונש שלו. גם רוסי עשה לו את אותו הדבר ואפילו ביותר כוונה. "קינג רוסי והחצר שלו. התגובה של רוסי לא מידתית. היא גם נובעת מהתיסכול שלו מעצמו. הילד מזדקן היורש הגיע מה לעשות. אולי אפילו עולה על המקור.?
ימים יגידו.
עכשיו מארקז צריך להרגע. ניקוד, מיקוד.

העיקר שיש לדוקטור -מגבת , אטמים ואוצו..
וו אמוס מארקז.
צאו.

נעם 1
12-04-2018, 21:05
פתחתי ואמרתי שזה לא קשור לרוסי. אבל איך שהוא זה תמיד חוזר לרוסי. במאמר מוסגר, גם רוסי יודע שההתבכיינות שלו על מרקז ועל זה שהוא מפחד לרכב על המסלול היה בולשיט מרוכז וחלק מהמלחמה הפסיכולוגית שרוסי מנהל. מדהים שרוסי לא למד שאת מרקז אי אשפר לנהל בפסיכולוגיה.

אבל נעזוב רגע את רוסי. ונתעמק במרקז.
למרקז יש היסטוריה ארוכה של עקיפות אגרסיביות שבהן הנעקף שילם מחיר- החל מאובדן מומנטום ועד להתרסקויות. החל מימיו ב- moto2 דרך כל העונות שלו ב motogp.
ועכשיו, שוב תזכירו לי את רוסי ואת ג'יברנאו וסטונר. הסיבה שתמיד חוזרים לאירועים הללו היא כי הם האירועים היחידים בסגנון הזה.

מרקז בהחלט עולה בכישרונו על רוסי. השליטה של מרקז באופנוע היא אבסולוטית ואולי אפילו שלא מהעולם הזה. כך גם התפקוד שלו תחת לחץ. מרקז זכה בשתי אליפויות במרוץ האחרון בוולנסיה בשתי הפעמים שנאלץ לעשות זאת ב 2013 וב- 2017. רוסי הפסיד כך שתי אליפויות ב- 2006 וב- 2015.

איללכא...ונפגש באוסטין

השושנים
13-04-2018, 08:14
אני חשוב שההבדל בין שני הרוכבים הוא הפחד, רוסי מפחד, מקרז לא מפחד מכלום.

Dresdner
13-04-2018, 08:22
ה"חוסר פחד" של מרקז עלה לו בהרבה התרסקויות שלו ושל אחרים, יש היגידו שהוא חסר אסטרטגיה ברכיבה, אם היה לו קצת הוא כנראה היה ברצף נצחונות בלתי פוסק כמו רוסי הצעיר.

השושנים
13-04-2018, 09:08
לא יודע לכל רוכב/ספורטאי מצליח מגיע הרגע שהוא יודע שהגיע לשיא ומשם יש רק כיוון אחד...למטה.

החכמים יודעים לפרוש בשיא, האחרים נלחמים בשיניים מלחמה (כן עוד מלחמה) אבודה מראש, כנגד
הצעירים.

הרכיבה של רוסי מזכירה את הנהיגה של שומאכר, מדויקת נקייה חסרת טעויות, לקח לו זמן ללטש אותה
הטכניקה עבדה. אבל עכשיו יש צעירים שמזנבים בו, לא מלוטשים לא נקיים אבל עם תיאבון וטוסטסטרון
בשמיים. מה ינצח הטכניקה או הרעב, הגיל או התרגיל?

יהיה מעניין!

Dresdner
13-04-2018, 09:29
לא יודע לכל רוכב/ספורטאי מצליח מגיע הרגע שהוא יודע שהגיע לשיא ומשם יש רק כיוון אחד...למטה.

החכמים יודעים לפרוש בשיא, האחרים נלחמים בשיניים מלחמה (כן עוד מלחמה) אבודה מראש, כנגד
הצעירים.

הרכיבה של רוסי מזכירה את הנהיגה של שומאכר, מדויקת נקייה חסרת טעויות, לקח לו זמן ללטש אותה
הטכניקה עבדה. אבל עכשיו יש צעירים שמזנבים בו, לא מלוטשים לא נקיים אבל עם תיאבון וטוסטסטרון
בשמיים. מה ינצח הטכניקה או הרעב, הגיל או התרגיל?

יהיה מעניין!

לפרוש בשיא זה הדבר הכי מפגר שיש בכל ספורט.
כמו שרוסי אמר כל עוד הוא תחרותי הוא התחרה.

ilang
13-04-2018, 10:22
" לפרוש בשיא זה הדבר הכי מפגר."
איזה שיא.? ולנטיינו רוסי הוא כבר מעבר לשיא שלו כבר שנים. מעבר הכוונה לזה שהוא כבר לא בליגה של עצמו הוא. מה שכן הוא בשיא הקונספרצייה שהוא רוקם כנגד רוכב שמה לעשות, הרבה יותר תחרותי ממנו. ואתה יודע מה לא משנה על איזה אופנוע הוא ירכב.
מארקז לא חף מטעיות.הווינריות שלו דוחפות אותו לקצה , לפעמים זה מכשיל אותו. אבל יש בהתנהלות של הספרדי משהו בריא והוגן, היחס שלו לאחר ולסביבה הוא ללא פוזה ותמיד עם חיוך.עניין של חינוך ומשפחה וקבוצה תומכת. אני בטוח שהנסיון להתנצל בפיט של רוסי היה אמיתי. אבל מה לעשות בצד השני מתחבא לו הדוקטור החייכן שכבר קשה לו עם היורש המוצהר ולמה לו לוותר על המלכות. אז הוא שולח את אוצו איש המגבת לבטל את המחווה. רוסי עדיין תחרותי כי זה עדיין רוסי בעל הרצון לנצח עם אופנוע מפעל והרבה כוח. רק חבל שהכל מסתובב על המטר מרובע שלו עצמו.
מי שהורס את הענף בו הוא יושב זה לא מארקז, זה הוא עצמו.
הבעייה שכמו כל שחקן ודמות פופולרית הוא מכור לאהבה ולמחיאות הכפיים לא יכול בלי כל זה.
רק שלא יבוא מעריץ נלהב שלו וינסה לפגוע במארקז. מקווה שלא.
צ'או.

השושנים
13-04-2018, 11:14
יצר תחרות אי אפשר לדכא, הבעיה שהגוף כבר יכול פחות, תשאלו טייסי קרב למה הפרישה שלהם כל כך מוקדמת.

עוד לא נולד המנייאק שיעצור את הזמן!

Dresdner
14-04-2018, 01:20
יצר תחרות אי אפשר לדכא, הבעיה שהגוף כבר יכול פחות, תשאלו טייסי קרב למה הפרישה שלהם כל כך מוקדמת.

עוד לא נולד המנייאק שיעצור את הזמן!

מי שפורש בשיא הוא פחות ספורטאי ויותר מגלומן, רוסי תחרותי נקודה, עוקף כמו גדול את רוב הצעירים ונמצא בחוד, אליפות או לא הוא עדיין עולה לפודיום, למה שיפרוש? הוא ספורטאי בדם וגופו עדיין לא בגד בו הוא עדיין מהיר רק שדורנה בשנים האחרונות עבדו הרבה על מנת שהפערים הטכנולוגים מבחינת חומרה ותוכנה יהיו קטנים בין הקבוצות לכן מה שרוסי נהנה ממנו פעם איננו עוד.
מקווה שעוד הרבה ילמדו ממנו איך ספורטאי צריך להתנהג, לפרוש בשיא זה לחלשים כמו סטונר, עם ביאג'י היה מקשיב לשטויות שלכם הוא לא היה מגיע לשיא השני שלו בסופרבייק ואני בטוח שהיו מי ש"עודדו" אותו לפרוש לפני זה

ilang
14-04-2018, 11:10
דרזדנר היקר. סטונר לא חלש". הוא מעדיף להיות יותר עם המשפחה שלו.
אגב הבנתי שגם אתה.
ראיית שחור ולבן. (אולי כי אן הרבה שמש.)
לגבי "קינג רוסי מצידי שיתחרה עד גיל 65. אפשר לא לאהוב אתו אבל תשוקה ורצון לנצח נשאר אצלו בדם.ו גם אהבת מארקז היורש.
ש.שלום.

נעם 1
16-04-2018, 20:37
ואם כבר אמרנו שעקיפות זה עסק מסוכן. דני פדרוסה, שעלה להייסייד במהלך העקיפה האגרסיבית של יוהאן זרקו כשהוא נלחם על המקום עם גז פתוח על פס רטוב, שבר את עצם הרדיוס בידו הימנית בנחיתה על האספלט בארגנטינה.
פדרוסה צפוי לחזור להתחרות בחרז בעוד מעט יותר משבועיים.

איללכא...והנה מגיע אוסטין

Dresdner
16-04-2018, 21:50
דרזדנר היקר. סטונר לא חלש". הוא מעדיף להיות יותר עם המשפחה שלו.
אגב הבנתי שגם אתה.
ראיית שחור ולבן. (אולי כי אן הרבה שמש.)
לגבי "קינג רוסי מצידי שיתחרה עד גיל 65. אפשר לא לאהוב אתו אבל תשוקה ורצון לנצח נשאר אצלו בדם.ו גם אהבת מארקז היורש.
ש.שלום.

בזמן שארנולד שוורצנגר התאמן לתחרות מר עולם אבא שלו נפטר באוסטריה, הוא קיבל את הבשורה בטלפון אמר תודה סגר וחזר להתאמן.

ההקרבה היא החוזק וזה לא מתאים לכל אחד, סטונר היה חלש (חוץ מזה שהיה מתבכיין כמו ילדה קטנה כל מירוץ שני)

ilang
16-04-2018, 22:35
"הקרבה היא החוזק וזה לא מתאים לכל אחד". מסכים בהחלט איתך.
עולם המרוצים לא מתאים לכל אחד. ההקרבה מתחילה מגיל מילדות ונמשכת עד הפרישה. הסבב העולמי לא משאיר הרבה זמן למשפחה.
למרות שאפשר לראות לעיתים גם את אשתו של קארצלו. את אישתו וילדיו של ג'וני ריי אלוף הסופרבייק, ואת משפחתו של מארקז אביו ואימו המלווים אותו לכל מקום. הקרבה וחוזק.
לסטונר זה לא התאים כנראה.
ועדיין שמו הולך לפניו, כרוכב
וכמפתח ואם יחליט לחזור -יתפנה לו מקום כנראה "בהונדה". אן צורך לבטל ולזלזל.
אבידזיין.