מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : המלצה לאופנוע של מבוגרים

Cheburek
16-05-2018, 07:22
וואו הרב זמן לא כתבתי פה.

אז שוב שלום לכולם.
אני עם ניסיון של 6 שנים על הכביש, עברתי את כל ההדרכות שאפשר לעבור בארץ ימי מסלול והכשרות. בכללי על בסיס יום יומי על האופנוע.

אחרי שעברתי תאונה, קניתי ג'ילרה ראנר 200 שמשרת אותי נאמנות כבר שנתיים.
החלפתי עבודה ואני מוצא את עצמי נוסע הרבה בבין עירוני והג'ילרה הקטן מרגיש לא טוב על הכביש המהיר. אין יכולת עקיפה והשיוט ב110-120 מאמץ את המנוע ובכללי מרגיש לא נוח בבין עירוני.

במצב האידיאלי הייתי רוצה לקנות את אחד האדוונצ'רי הגדולים של KTM אבל אני מוגבל בתקציב. (20K)
אני מחפש אופנוע שירגיש נוח בבין עירוני ואולי קצת שטח קל

כרגע אני מתעניין בVSTROM עדיפות לליטר או בטנרה 660.
איך האופנועים האלה בשנתונים מתקדמים?
איזה עוד אפשרויות יש לי?

השושנים
16-05-2018, 08:34
על פי הנתונים שלך הויסטרום ייתן לך נוחות טובה יותר בכביש מהטנרה שעדיף על הויסטרום בשטח.

התקציב שלך בעייתי. במחירים האלה תמצא רק נבלות.

Paz
16-05-2018, 09:34
על איזה קילומטרז' מדובר? הויסטרום 650 יספיק? למרות שבתקציב הזה הוא גם פשרה רצינית בשנתון...

Cheburek
16-05-2018, 10:18
יום יום פת-תל אביב-הרצליה
פעם בחודש נסיעה לבאר שבע.

התקציב יכול להתגמש קצת אבל לאקזמפלר מיוחד מאוד.

Busy
16-05-2018, 10:34
היתי מגדיל תקציב מראש.
בכלים ישנים מסוג זה גם כדאי לבדוק ב.מ.וו
יש מצב למצוא ישן וגם מתוחזק ברמה

Meirson
16-05-2018, 10:43
אם מעניין אותך פייזר ליטר דור ראשוו, אתה מוזמן לדבר איתי בה.פ.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

levil
16-05-2018, 12:18
אופנוע למבוגרים ? יש מלא פה (http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/7893-%D7%94%D7%91%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%9C%D7%99).

השושנים
16-05-2018, 12:44
היתי מגדיל תקציב מראש.
בכלים ישנים מסוג זה גם כדאי לבדוק ב.מ.וו
יש מצב למצוא ישן וגם מתוחזק ברמה

במחיר הזה אם תמצא אחד שמור אני קונה בלי בדיקה....

Dresdner
16-05-2018, 13:14
הויסטרום 650 (הדגם הישן) טוב יותר מה 1000 (הדגם הישן) אז אני ממליץ לך לוותר על ה1000 וללכת על ה650.

הטנרה 660 אופנוע מעולה אבל אתה צריך לחשוב קודם אם באמת אתה הולך להשתמש ביכולות השטח שלו כי בכביש הוא יותר פשרה (לא רעה בכלל) בהשוואה לוי סטרום 650

Busy
16-05-2018, 13:46
במחיר הזה אם תמצא אחד שמור אני קונה בלי בדיקה....
ל משפת הראשון שלי אתה לא מתייחס ?
אני מבין אותך.
מצד שני,ל דוגמה, זכור לי מכירה אופנוע של strelok הסתיימה בסכום דומה.
לא מכיר אותו אבל בכל אופן...

השושנים
16-05-2018, 13:57
ל משפת הראשון שלי אתה לא מתייחס ?
אני מבין אותך.
מצד שני,ל דוגמה, זכור לי מכירה אופנוע של strelok הסתיימה בסכום דומה.
לא מכיר אותו אבל בכל אופן...

לא מתייחס למשפט הראשון שלך, כי אמרת דבר והיפוכו.

אין BMW ראוי לתנאים שהציב פותח השרשור במחיר הזה ואפילו ביותר.

בתקציב של 20K הייתי הולך על קטנוע גדול וחדש ככל האפשר ומקווה לטוב.

אי אפשר לאחוז את המקל בשני קצותיו ולהשאיר את העוגה שלמה.

Ami
16-05-2018, 14:27
תגדיר מבוגר

Cheburek
16-05-2018, 14:44
תגדיר מבוגר

נוח בטוסיק.
עם מספיק כוח אבל לא כזה שירגיש חוליגן.

אתה יודע האופנוע שאתה קונה כשאתה ניסיתה את הכול.

Ami
16-05-2018, 14:48
אולי SV 650 בן כמה שנים יכנס לך לתקציב ולהגדרות

KKatkov
16-05-2018, 14:54
אני חולק על אלה שאומרים שאי אפשר למצוא את אחד האופנועים שמעניינים אותך, במצב טוב - ובתקציב שקבעת.
השוק היום קשה, ומי שרוצה למכור - מתגמש חזק.
מבין שני הכלים, הויסטרום יהיה נוח יותר, הטנרה טוב יותר בשטח. כדי לנצל כראוי את הטנרה, רצוי להיות רוכב גבוה וחזק פיזית.
שני האופנועים מאוד אמינים, הטנרה כנראה טיפה יותר זול לאחזקה.

השושנים
16-05-2018, 16:59
מבוגרים זקנים הזכיר לי את זה:

אופנוע של זקנים"...כן שמעתי את הביטוי הזה בהקשר לורסיס 1000, לא הצלחתי לפצח את הנוסחה.
פעם מזמן כשמישהו רצה להתייעץ הוא פנה לזקנים, לחכמים אלה עם ניסיון החיים, שראו דבר או שתיים ועדין זוכרים,
לצ'יף הזקן ראש השבט. "מועצת החכמים" הסנהדרין ...
היום זקן נחשב איטי, מטרד, העולם שלו כבר לא רלוונטי, הוא מעכב, עוצר את ריצת הצעירים עד, עד שהם הופכים
בעצמם למבוגרים חסרי סבלנות, לזקנים נרגנים ומתים.
ילד שלא יודע לקבל "לא" יהפוך בהכרך למבוגר שלא יודע לקבל "לא" ומי שאין לו את הסבלנות והיכולת להיכנס לנעל אחרת
כצעיר לא יעשה זאת גם בבגרותו. אף אחד לא יחמוק באמת משיני הזמן, אלה אם יתפוגג הרבה לפני, מסיבה עצובה כזאת
או אחרת וכמה מבוגר צריך להיות בשביל להיות "זקן"?

אני מכיר כמה זקנים שילמדו את כל הצעירים דבר או שתיים בכביש/שטח הרפתקה... כי אנחנו ביקרנו כבר בקצה השני
של ה-200 קמ"ש ויותר, זה לא המצאה של דור ה...

את הארץ כבר חרשנו מצפון לדרום מערב עד למזרח, וגם בחו"ל, השארנו חותם.
זה היה יותר קשה, יותר מאתגר, עם אופנועים פחות מתקשרים שעושים עבור הרוכב את רוב העבודה, להפסיד לאופנוע
טוב יותר זה פחות כואב מלהפסיד לרוכב טוב יותר!

עצם העובדה שאנחנו עוד פה, רק אומר שעשינו משהו בסדר לאורך הדרך הארוכה הזאת. נכון אנחנו כבר לא בשיא הכושר,
הגב כואב וזאת הסיבה שתנוחת עובר על אופנוע לא מתאימה לנו, הפלטינות לוחצות, הראייה כבר לא משהו, האינסטינקטים
שהצילו אותנו לא פעם נרדמים לפעמים, וקצת יותר כואב הכל, קצת יותר קשה להרים רגל גבוה מעל המושב, או להחזיק 350 ק"ג
בין הרגליים. אבל הניצוץ שם, הידע התובנות, אולי התעייפנו מלבקר במוסכים, לרדוף אחרי חלקים, כן נוחות היא כבר לא מילה גסה.
וכן יש לנו איתנו מטען נוסף, אותו אנו מצרפים בגאווה ואהבה. אנחנו כבר לא לבד זה לא "אני" האני הפך לאנחנו.
גרושים קונים הארלי בסוכנות ע"י הרבנות, כי אולי הארלי יביא להם פרק ב' או לפחות זיון.
כן התבססנו ואנחנו לא מתנצלים על זה, אנחנו יכולים להרשות לעצמינו את הטוב ביותר עבורנו. 120 כ"ס מסודרים בשורה,
כיסאות נוחות, אמינות ידועה, והכל מריח חדש, כל גרם גומי שאני משאיר על הכביש שלי מהרגע הראשון. אותם עצמות שישנו
באוהלי סיירים, במדינות אויב, ישנות עכשיו בצימרים ומלנות במדינות שרואים רק בגלויות ובסרטים,

אבל על דבר אחד לא ותרתי לאורך כל הדרך, תמיד היה איתי אופנוע, תמיד!

אופנוע של זקנים בתחת שלי!

rider
16-05-2018, 19:09
אם אתה מוותר על שטח תחשוב גם על ורסיס
אבל רק אחד שנולד לאחר 2009

NAOR2207
16-05-2018, 19:55
נוח בטוסיק.
עם מספיק כוח אבל לא כזה שירגיש חוליגן.

אתה יודע האופנוע שאתה קונה כשאתה ניסיתה את הכול.
בתקציב הזה ו "משנתון מתקדם" זה לא הולך ביחד.
נוח בטוסיק מיתרגם לישיבה זקופה ומהלך מתלים. כמו הדו"שימושים של פעם.
* אזהרת עצות אחיתופל *
בספקטרום הנבלתי (שלא לומר בר מינני) אתה יכול למצוא טנרות מהמילניום הקודם, או אפילו סופר טנרה של פעם.
בספקטרום האזוטרי אתה יכול למצוא
* קטום 640 אדוונצ'ר
* אפריליה פגאסו
* בימר f650 או f650gs
אולם בחירה נורמלית באמת תהיה טנרה.
ה DR650 החדשים לא בתקציב וללא מיגון רוח והישנים סתם נבלות (ולא מתאימים באמת לשיוט בכבישים)
וכל זה נאמר בהתיחס לרצון שלך לפעמים לרדת מהשביל לאיזה סינגל ולא לשלם מחיר כבד מדי על הטעות הזו.

גילוי נאות: הכותב חטיאר המחותן לנבלה מסורבת גט.

alexsupreme
16-05-2018, 20:18
אני יודע שזו המלצה לא פופולרית אבל ראיתי איזה הונדה אינטגרה שמתקרב לתקציב שלך.
הישיבה זקופה, שלדה של אופנוע והמנוע אמנם לא סופר ספורטיבי אבל הוא ישייט בנוחות ב-140 ויש לו מומנט שלא נופל מכל הדו"שים האחרים ברשימה כאן.
המנוע יכול בכיף לעבור את ה-200,000 ואם אני לא טועה, כל הכלים מגיעים עם ABS כסטנדרט.
https://i.imgur.com/l4J5dhF.png

אם אתה ממש מתעקש על תנוחת ישיבה של אופנוע, יש טריק קטן שניתן לעשות
https://i.imgur.com/ytssRHW.png

Yigal
16-05-2018, 23:21
ראיתי טראנסלאפ 700 ביד 2, 2008 עם פחות מ40000 ק"מ, 21000 שקל.
אוווו יש בולדוג ב23000 :O

tanin
17-05-2018, 00:52
תבדוק סוזוקי גלדיוס 650 הם נמכרים בזול

erez59
17-05-2018, 11:03
אני רוכב על אופנוע "למבוגרים", אבל אני לא בטוח שהוא מתאים לצעירים...

Cheburek
17-05-2018, 11:50
תודה על ההמלצות. אני רואה שהמבוגרים לקחו את זה קשה לגבי האופנוע "למבוגרים" אולי אתם צודקים. "אופנוע לבוגרים" יותר מתאים.

הלכתי לראות כמה אקזמפלרים של טנרות ונראים דווקא די טוב לגילם. הבנתי שהמנוע 660 שלהם הוא בין האמינים, זה נכון?

KKatkov
17-05-2018, 13:52
תודה על ההמלצות. אני רואה שהמבוגרים לקחו את זה קשה לגבי האופנוע "למבוגרים" אולי אתם צודקים. "אופנוע לבוגרים" יותר מתאים.

הלכתי לראות כמה אקזמפלרים של טנרות ונראים דווקא די טוב לגילם. הבנתי שהמנוע 660 שלהם הוא בין האמינים, זה נכון?

ממה ששמעתי - זה קלאצ'ניקוב.
נראה לי שאתה קורא רוסית - אז הנה, קח:
http://www.motoxp.ru/journal/iron/segment/antimarketing.html

Dresdner
17-05-2018, 18:13

אמין מאד ותוצרת איטליה מה שלא מפריע לאנשים להגיד "אחי זה יפני" אם אני לא טועה האופנוע עצמו מורכב בצרפת במפעל MBK (יצרן קטנועים).

היו דיווחים של אום קראנק משוחרר, בדגמים חדשים יותר זה כבר תוקן אבל לא יודע מאיזה שנה, בכל מקרה אפשר לתפוס את הבעיה מבעוד מועד (רעש) ולסדר במוסך.