התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שוקל לרכוש מצלמה לקסדה

RORO
17-05-2018, 16:46
שלום.
אני שוקל לרכוש כבר זמן מה מתלמה לקסדה, לצורכי תיעוד קבוע בשגרה, צורכי ביטוח (בתקווה שלא אצטרך) .
מתלבט מה לקנות ואיפה? הקסדה שלי Nolan N87 חדשה דנדשה אם זה רלוונטי. התקציב לא מוגדר כל כך אבל מעדיף לא להוציא הרבה. המטרה היא כמו שציינתי רק תיעוד שיגרתי, שיהיה נוח לתפעול ואיכות מספקת.
מה אומרים על הSena Prism tube?
תודה

moonshield
17-05-2018, 17:01
אם זה רק למטרות תיעוד, ממליץ לך לשקול מצלמה קבועה על הכלי. היתה לי מצלמת קסדה (סינית) שעבדה יפה עד שהחליטה למות ועכשיו יש לי סט מצלמות קבועות על האופנוע. ההבדל ביניהם בנוחות שימוש הוא גדול, לא צריך להיתעסק עם הדלקה/כיבוי, טעינה של הסוללה או ניקוי כרטיס הזיכרון אחת ל, מצד שני איכות הצילום פחות טובה (720 לעומת 1080), שיכוך הרעידות לא קיים, וההתקנה מצריכה מעט התעסקות עם הכלי (לעומת הדבקה לקסדה).
את המצלמה קניתי מעלי, בהמשך לאיזה שירשור ישן בפורום ציוד (נראלי שקוראים לו 'טיפ למצלמות דרך' או משהו כזה, פתח אותו משתמש בשם יוסי).

RORO
17-05-2018, 17:08
ראיתי בעבר את האשכול המדובר והתרשמתי שמדובר בעבודת התקנה שמעבר ליכולות הטכניות שלי. חוץ מזה שלא כל כך מתחשק לי לאלתר דברים על הקטנוע (xmax 250)

moonshield
17-05-2018, 17:31
ראיתי בעבר את האשכול המדובר והתרשמתי שמדובר בעבודת התקנה שמעבר ליכולות הטכניות שלי. חוץ מזה שלא כל כך מתחשק לי לאלתר דברים על הקטנוע (xmax 250)על ה cb500x שלי לקח לי שעה של עבודה ברגוע, עם בירה ופירוק מספר פעמים כדי להגיע לסידור אופטימלי. זה לא דורש יכולות טכניות מתקדמות יותר מאשר להעביר נקודת חשמל או ריקמה.

RORO
17-05-2018, 18:36
על ה cb500x שלי לקח לי שעה של עבודה ברגוע, עם בירה ופירוק מספר פעמים כדי להגיע לסידור אופטימלי. זה לא דורש יכולות טכניות מתקדמות יותר מאשר להעביר נקודת חשמל או ריקמה.
הבנתי... איך זה נקרא? יש לך אולי לינק לרכישה? מה המחיר בערך?
אגב חיפשתי את המצלמה שדיברתי עליה באמאזון ולא שולחים לארץ, חיפשתי באמאזון גרמניה ויש רק אחת משומשת ובrevzilla אין במלאי כרגע

RORO
19-05-2018, 13:52
מה אתם אומרים על ה Sena 10c שהיא דיבורית + מצלמה ?

moonshield
19-05-2018, 15:05
בשרשור מתחתיך (טיפ למצלמות דרך) ישנה טבלה עם פירוט של מצלמות של אותה יצרנית (Vsys אם אני לא טועה), אני קניתי את ה C6.

crazyclown
19-05-2018, 18:43
שלום.
אני שוקל לרכוש כבר זמן מה מתלמה לקסדה, לצורכי תיעוד קבוע בשגרה, צורכי ביטוח (בתקווה שלא אצטרך) .
מתלבט מה לקנות ואיפה? הקסדה שלי Nolan N87 חדשה דנדשה אם זה רלוונטי. התקציב לא מוגדר כל כך אבל מעדיף לא להוציא הרבה. המטרה היא כמו שציינתי רק תיעוד שיגרתי, שיהיה נוח לתפעול ואיכות מספקת.
מה אומרים על הSena Prism tube?
תודה

היי אני משתמש ב sena prism tube כבר לא מעט זמן ודי מרוצה.

תוכל לקרוא את הסקירה שעשיתי עליה בשירשור הזה:
המלצות למצלמת קסדה/קטנוע לצורך תיעוד
https://r.tapatalk.com/shareLink?share_fid=68434&share_tid=11194&share_pid=101398&url=http%3A%2F%2Ffullgaz%2Eco%2Eil%2Fforums%2Fshow post%2Ephp%3Fp%3D101398&share_type=t

itai
21-05-2018, 13:38
יש לי אחת למכירה אם תרצה

ayalzo
21-05-2018, 14:58
אם תקציב הוא לא שיקול הסנה שהיא גם דיבורית היתה הבחירה שלי.

קיפיבןקיפוד
21-05-2018, 17:22
רכשתי את הסנה פריזם טיוב בארץ היהודים ואחרי חצי שנה הבטריה הלכה לה לעולמה- מצילום של שעתיים פלוס היא הפכה למקסימום חצי שעה.
מחיפושים באינטרנט זה תקלה ידועה שמצריכה החלפת בטריה, שהפלא ופלא לא מוכרת על ידי סנה ואין מאיפה לקנות אותה באופן רשמי - צריך לפנות לדוד איביי בשביל זה. (חיפשתי גם בארץ ב7 מקומות ללא הצלחה). אם היה מחיר ריאלי, ניחא - אבל במחיר של אלף ש״ח צפיתי לאיכות גבוהה יותר.
לצערי, גם השירות של יבואן סנה לקה בחסר, בקיצור- ממתין לקונטור רואם 4.

זה הבטריה שצריך (המספר הראשון זה המימדים שלה):
6544