מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : התיעצות מכנסי / חליפת רכיבה - פדים למיכל

RoadSwimmer
21-05-2018, 20:42
אשמח לקבל עיצה הכוונה בסוגייה: האם לרכוש חליפת רכיבה או פדים לצידי המיכל, טוב יודע שזה נשמע הזוי אסביר...

מוצא את עצמי מחליק עם הברכיים על מיכל הדלק, מה שיכול לפתור זאת זה הדבקה של פדים יעודיים בצידי המיכל. אמממה ברוב המקרים זה אף מוסיף ללוק של האופנוע ואף נראה יפה, במקרה שמדבר עליו זה ייראה מכוער ויכער את האופנוע. לכן מעדיף למצוא פתרון אחר.

האם מכירים מכנס / חליפת עור שיכולה להעלים את הבעיה? חליפה / מכנס / חליפה נמצאים ברשימת הרכישות העתידית שלי, אולי זה הזמן להחליף את מגיני הברכיים הסטנדרטיות והדגמ״ח של ברוש...

האם יש פתרון אחר? האם מכנס / חליפת עור אכן יפתרו את הבעית ההחלקה על המיכל, או שפשוט צריך לאמן את שרירי המפסעה :omfg:
תודה!

Yuv_Coehn
21-05-2018, 22:13
המכנס של ברוש לא ישנה לך דבר - זה מכנס רגיל שתפורים לו מבפנים מיגונים למיניהם (הוא אחלה אבל לא הפתרון לבעיה שלך).
מכנס עור מחליק פחות ממכנס רגיל ואם אתה רוכב ספורטיבי בכל מקרה מומלץ לקנות אחד.

אני מניח שאתה מדבר על כך שאתה מחליק בבלימות אז הטיפ שלי הוא לא לפחד להעביר משקל אל הכידון.
אם המיכל דלק שלך צר יותר מאופנועים אחרים ובאמת מקשה על לחבק אותו אולי שווה להוסיף את המדבקות האלה שאתה מדבר עליהן.

שים לב שכל המשקל עובר לידיים:
http://photos.motogp.com/2011/09/03/27+casey+stoner,+motogp_0_slideshow_169.jpg

Zurs
22-05-2018, 03:48
ממליץ לך תחפש מדבקות של techspec.
יש כל מיני סוגים, אני באופן אישי אוהב את ה- x-line שלהם.

bubin689
15-06-2018, 02:40
תחפש באיביי Stomp Grip לדגם של האופנוע שלך היו אצלי בשני אופנועים והזמנתי כבר לחדש