צפייה בגרסה מלאה : גלג"ש אחורי מאלומיניום
שלום לכולם
אני רוכב על CB500x ורכשתי לאחרונה את הסט הנ"ל : https://www.amazon.co.uk/gp/product/B075GMJFDX
לא שמתי לב שמדובר בגלגלש אחורי מאלומיניום.
אני נוטה לא לרכב אגרסיבי, עדיין עם הסט המקורי עם 38K, ורק במאומן משחרר קצת כייף.
האם "אכלתי אותה" ושווה להזמין גלג"ש אחורי מפלדה ? האם ניתן להסתבר עם הגלג"ש החדש?
כעיקרון מדובר על אלומיניום 7075 שעבר טיפול זיקון סטנדרטי T6.
תודה רבה
Dresdner
26-06-2018, 23:01
כתוב STEEL בכותרת
Dresdner
26-06-2018, 23:03
במחיר הזה לא קיבלת אלומיניום
https://www.rad.eu/fr/c/p/44618-afam-kit-chaine-01059209.htm
Dresdner
26-06-2018, 23:07
זה מה שקיבלת בקיט
https://www.extraproducts.gr/index.php/en/component/virtuemart/view/productdetails/virtuemart_product_id/131282/virtuemart_category_id/2254/lang/en-GB
קיבלתי בוודאות מאלומיניום שתיארתי כי זה מה שכתוב באריזה מאחור וזה לא פלדה בגלל המשקל
Dresdner
27-06-2018, 08:03
בכל אופן לפי המק"ט של הקיט זה לא
Tribalmistyc2
27-06-2018, 09:37
פשוט תבדוק אם זה מתמגנט או שלא.
בו נצא מנקודת הנחה שזה אלומיניום להזמין גלגש אחורי חדש או שזה משהו מקובל וידוע ?
Dresdner
27-06-2018, 19:36
בו נצא מנקודת הנחה שזה אלומיניום להזמין גלגש אחורי חדש או שזה משהו מקובל וידוע ?
אין כמעט מי שמשתמש באלומיניום שזה כבר אומר משהוא.
שים תמונה אני יגיד לך אם זה הדגם מאלומיניום או לא
mudale222
27-06-2018, 20:46
לא צריך לפחד מגג"ש אלומיניום.
הוא נאכל יותר מהר מפלדה אבל שוקל פחות (למי שביצועי קצה בראש מעייניו).
בקיצור, לא משהו ממש מהותי לכאן או לכאן. רוב האנשים משתמשים בפלדה כי זה מחזיק יותר וההבדל בביצועים מינורי.
Dresdner
27-06-2018, 22:03
בקיצור, לא משהו ממש מהותי לכאן או לכאן. רוב האנשים משתמשים בפלדה כי זה מחזיק יותר וההבדל בביצועים מינורי.
האלומיניום קיים כבר 15 שנה בשוק במחירים סבירים יחסית ועדיין לא ממש נמכר מה שכן נמכר נמכר יותר כבלינג.
אין טעם לקנות מוצר כזה.
Dresdner
27-06-2018, 22:06
צילום של החלק מאחור
כן זה דגם הפרימיום והוא עם אלומיניום, אגב זה לא הסט ששמת בלינק מאמזון
יש מצב לתמונה קידמית? משהוא לא מסתדר כאן
בגדול כתוב מאחורה שהשרשרת מתאימה לגלגש אלומיניום
Dresdner
27-06-2018, 22:13
ככה נראה AFAM אלומיניום
6609
אני מחר יוסיף תמונה של הקדימה מה שמוזר ויכול להיות שזאת טעות כתיב אבל בחלק האחורי של האריזה רשום גלגל אחורי אלומיניום וגלגש אחורי פלדה ???
חולק עליך.
אלומיניום נאכל הרבה יותר מהר, ואת "היתרון" במשקל ניתן להרגיש אך ורק במסלול.
רוכב שמעוניין להוציא קילומטראז' גבוה מסט שרשרת גלגל"ש - שייקנה גלג"שים ממתכת (הניסיון הכי טוב שלי כרגע - עם AFAM).
לפות"ש - אם הזמנת מתכת, וקיבלת אלומיניום - בקש שיחליפו לך. אמאזון אמורים להיות מאוד טובים בשירות לקוחות.
מסיבה לא ברורה אני לא מצליח לעלות תמונה.
נבינביא גלגש מפרטזילה מפלדה. האם אמורה להיות בעיה בשילוב בין חברה x מקדימה ו y מאחורה בהנחה ומספר השיניים לפי היצרן ?
תודה
בקיצור במבחן המגנט יצא שזה לא אלומיניום תודה לכולם
אין בעיה לשלב חברות שונות בגג"ש קדימה ואחורה.
אלומיניום אכן נאכל הרבה יותר מהר ובאופנוע כביש זה לא מוצדק בעליל מחוץ למסלול.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft