צפייה בגרסה מלאה : רכישה פרטית או רכישה מחנות?
Matan555
10-07-2018, 10:02
שלום חברים,
אני שוקל בימים הקרובים לנסוע לסיבוב ולראות כמה קטנועים. אני מתלבט אם ללכת לאנשים פרטיים, לראות כמה קטנועים ולבחור אחד מהם, או פשוט ללכת לחנות אופנועים גדולה, ולקנות מהם? מה עדיף, פרטי או מחנות?
יש חנות בפתח תקווה שנקראת אופנועי מטלון - מישהו מכיר?
קיבלתי המלצה מחבר ללכת לשם. אבל לא מכיר אותם בעצמי.
אולי נותנים אופצייה של תשלומים, שיכולה להפוך את הרכישה לנוחה יותר מבחינה כספית.
HeartWood
10-07-2018, 10:35
למה לא שניהם? תנסע לסוכנות שאתה מתעניין באופנוע שיש לה, תקבל את המידע שאתה צריך ואז תקבע גם עם האנשים הפרטיים, האופציה שהכי תשתלם/תקרוץ לך - עליה לך.
לסוכנות יש כמה יתרונות על אנשים פרטיים שזה בעיקר אופן התשלום/טרייד אין, אנשים פרטיים יכולים להסתיר דברים (לא אומר שסוכנות לא יכולה אבל לאדם פרטי יש פחות מה להפסיד).
Matan555
10-07-2018, 10:36
למה לא שניהם? תנסע לסוכנות שאתה מתעניין באופנוע שיש לה, תקבל את המידע שאתה צריך ואז תקבע גם עם האנשים הפרטיים, האופציה שהכי תשתלם/תקרוץ לך - עליה לך.
לסוכנות יש כמה יתרונות על אנשים פרטיים שזה בעיקר אופן התשלום/טרייד אין, אנשים פרטיים יכולים להסתיר דברים (לא אומר שסוכנות לא יכולה אבל לאדם פרטי יש פחות מה להפסיד).
רעיון טוב, אנסה גם וגם.
יש לך המלצה על חנות כלשהי? או סוכנות? אני רוצה ללכת למקומות אמינים, לא תחמנים או נוכלים.
סוכנויות מסתירות דברים כל הזמן. יש כאלו שיותר ויש כאלו שפחות.
סוכנות גם צמודה בד"כ למוסך כך שיתר קל לה להסתיר.
לכן, או שלוקחים לבדיקה, או שבודקים בעצמכם (למי שיש הידע) ולוקחים בחשבון שייתכן שיש הפתעה, ומכינים לזה כסף.
Matan555
10-07-2018, 11:06
סוכנויות מסתירות דברים כל הזמן. יש כאלו שיותר ויש כאלו שפחות.
סוכנות גם צמודה בד"כ למוסך כך שיתר קל לה להסתיר.
לכן, או שלוקחים לבדיקה, או שבודקים בעצמכם (למי שיש הידע) ולוקחים בחשבון שייתכן שיש הפתעה, ומכינים לזה כסף.
אז אתה אומר שאם אני מחליט לרכוש קטנוע משומש מסוכנות - חייב לקחת לבדיקה, בגלל שהם יכולים להסתיר דברים?
כמה בדיקה במוסך מורשה עולה היום, 250 שח? או שזה יותר, כבר שכחתי.
אז אתה אומר שאם אני מחליט לרכוש קטנוע משומש מסוכנות - חייב לקחת לבדיקה, בגלל שהם יכולים להסתיר דברים?
כמה בדיקה במוסך מורשה עולה היום, 250 שח? או שזה יותר, כבר שכחתי.
לדעתי, אם אין לך ידע מקצועי בתחום, תיקח לבדיקה בכל מקרה! סכום הבדיקה הוא פונקציה של איזה קטנוע מדובר, האם הוא עדיין באחריות יצרן ועוד דברים כאלה ואחרים.
הצד השני של הכתוב מעלה יכול להיות גם שסוכנות שצמודה למוסך קל לה יותר לתקן תקלות ותיקונים קוסמטיים ששום אדם פרטי לא היה עושה לך.
יתרה מזו, תיקון ככול הנראה יעלה להם פחות מאשר לאדם פרטי ולכן יש מקרים ששווה לך לקנות מסוכנות מאשר לאדם פרטי שיש בקטנוע שלו את אותה תקלה ומוריד לך כמה שקלים כדי שאתה תתקן.
עוד כמה נקודות למחשבה:
ככלל השוק הוא של קונים, הכוח אצל מי שנמצא המזומן...
אלא אם כן אתה מחפש איזה אקזוטיקה, יש הרבה כלים שם בחוץ שווה לחפש בסבלנות.
יש יתרונות וחסרונות לכל אחת מה "שיטות" מעלה ודעות לכאן ולכאן, תשמע, תתיעץ ולך עם ההרגשה הכללית שלך - בסוף אתה זה שקונה.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft