מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : שוקל לקנות cb650f חדש..מה אומרים??

שי33
19-08-2018, 18:00
אשמח לשמוע את חוות דעכתם בכל היבט על האופנוע הזה ואם למשיהו יש ניסיון איתו זה בכלל יהיה נהדר
אני רוכב משהו כמו שנה על קימקו 250 ובכלל אני בעולם האופנועים משהו כמו שנה וקצת..\
אני מגיע מעולם הרכב שזה תחום עבודתי וידוע לי שברכבים כמעט ואין עבודה בהונדה(חוץ מטיפולים שיגרתיים)

אשמח לשמוע את תגובתכם.
תודה.

Maxi
19-08-2018, 19:41
מה השימושים העקריים שלך?

עשית עליו נסיעת מבחן ?

על אף שמדובר באופנוע סלחן יחסית, לא בטוח שכדאי לך עם ניסיון של שנה על קטנוע להתחיל ממנו, למרות שזה לגמרי אפשרי.

RRfanatic
19-08-2018, 20:12
אל תקנה חדש. הכלי הזה מאבד מהערך שלו חבל"ז.

אתה יכול לקנות משומשים בלי בעיה והסחירות שלו בשוק היד2 על הפנים.

שי33
19-08-2018, 21:34
השימושים אלי בעיקר הם נסיעות ארוכות מתל אביב לנתניה וחזרה על בסיס יומי,וגם קצת בתוך העיר..
חושבים שעדיף את הmt-07? t אני חושב שברמת האמינות הונדה דיי ראשונים בטבלה..
המחיר שלו הוא 60 ויש מבצע בימי מכירות עליו והוא נמכר 55,עכשיו אני נותן את הקימקו 250 2017 שלי
הוא עשה כמעט 26 אלף בעד 12 אלף שקל(לפחות אני מקווה כך כי הציעו לי 11)
לפי דעתי משתלם..גם ממש נדלקתי עליו המראה והעובדה שהוא 4 צילינדר..

RRfanatic
19-08-2018, 21:54
המנועים של הונדה משעממים. כמובן זה אינדיבידואלי :-)
אמטי07 יש כמו מים ביד2 ואפשר למצוא אחלה דילים. במיוחד עכשיו שיצא דגם "מחודש".

אולי כדאי שתסתכל על הGSR 750 של סוזוקי אם אתה דלוק על 4 צילנדרים.
גם בGSR יש צורה ישנה וחדשה ואפשר להשיג צורה ישנה באחלה מחיר ואין בו שום דבר רע.
להפך - אני אהבתי מאוד את האופנוע עם הצורה הישנה מאשר את החדשה (יורו4)

Maxi
20-08-2018, 07:01
השימושים אלי בעיקר הם נסיעות ארוכות מתל אביב לנתניה וחזרה על בסיס יומי,וגם קצת בתוך העיר..
חושבים שעדיף את הmt-07? t אני חושב שברמת האמינות הונדה דיי ראשונים בטבלה..
המחיר שלו הוא 60 ויש מבצע בימי מכירות עליו והוא נמכר 55,עכשיו אני נותן את הקימקו 250 2017 שלי
הוא עשה כמעט 26 אלף בעד 12 אלף שקל(לפחות אני מקווה כך כי הציעו לי 11)
לפי דעתי משתלם..גם ממש נדלקתי עליו המראה והעובדה שהוא 4 צילינדר..

אין לך ניסיון על אופנועים, אתה לא יודע מה אתה אוהב ומה לא, מה מושך אותך יותר ומה פחות, על מה אתה נהנה ועל מה לא וכד.

בנוסף, אני חושב שאתה מפספס את הנקודה שבאופנועים רצוי להתקדם בהדרגה, לצבור ניסיון ויכולת רכיבה ואז, על פי הרצון, לעלות מדרגה.

אני למשל לא חושב שזה רעיון טוב ישר לעלות מקטנוע ל GSR750.

אני לגמרי יכול להבין את המשיכה הראשונית שלך ל 4 צילינדר אבל יהיה כנראה טוב וחכם הרבה יותר להתחיל מאופנוע סטייל אדוונצר (למשל ויסטרום 650 או משהו דומה).

אם לא היו לך נסיעות יחסית ארוכות היה אפילו עדיף להתחיל מפחות מזה - זה לא תמיד פחות מהנה (תלוי איזה אופי רכיבה יש לך). כדוגמה - הדיוק 390 הוא אופנוע קטן בנפח ובכס אבל מהנה מאוד ברכיבה עם התנהגות כביש מעולה.

Paz
20-08-2018, 07:55
יאמהה כבר לא פחות אמינים מהונדה ואפילו עקפו אותם, תראה מבחנים מחו"ל.
כמובן שאם זה כלי משומש צריך לעשות בדיקה ולבדוק היסטוריית טיפולים.
אפשר לעלות מקטנוע 250 לאופנוע פול סייז, אני עשיתי את זה ועליתי ל 4 צילינדר עם 75 כ"ס, זה תלוי בך וכמה אתה רוכב שקול.
הייתי בודק גם את ה SV החדש.

Maxi
20-08-2018, 08:27
הכול אפשרי וחלק מהבחירות מאוד אינדיבידואליות.

אני למשל עשיתי נסיעת מבחן על ה SV ולא הייתי מחליף את הדיוק 390 בו בחיים, גם אם הם היו עולים בדיוק אותו דבר.

Paz
20-08-2018, 09:41
הכול אפשרי וחלק מהבחירות מאוד אינדיבידואליות.

אני למשל עשיתי נסיעת מבחן על ה SV ולא הייתי מחליף את הדיוק 390 בו בחיים, גם אם הם היו עולים בדיוק אותו דבר.

צודק, תשדרג ל 690/790

שי33
20-08-2018, 22:26
תודה רבה חברים היום כבר שמתי מקדמה על הCB פשוט נדלקתי על האופנוע הזה ותכלס אין לי ניסיון ''בכבדים'' אבל רכבתי קצת בהודו נסיעות דיי ארוכות
וגם על הקטנוע השגתי שליטה דיי מלאה--בכל מקרה השכלתי.
תודה רבה.

FoxLight
21-08-2018, 00:13
רק תזכור שעכשיו את רגיל לתא מטען שיש לך בקטנוע ובאופנוע לא יהיה לך את זה(אלא אם כן אתה שם ארגז, או קונה NC750X)
אני רואה ששמת כבר מקדמה אז תתחדש ותזכור שיש פתרונות חלקיים לקסדה לדוגמה(מבחינת איחסון)

AsafA
21-08-2018, 06:11
אין לך ניסיון על אופנועים, אתה לא יודע מה אתה אוהב ומה לא, מה מושך אותך יותר ומה פחות, על מה אתה נהנה ועל מה לא וכד.

בנוסף, אני חושב שאתה מפספס את הנקודה שבאופנועים רצוי להתקדם בהדרגה, לצבור ניסיון ויכולת רכיבה ואז, על פי הרצון, לעלות מדרגה.

אני למשל לא חושב שזה רעיון טוב ישר לעלות מקטנוע ל GSR750.

אני לגמרי יכול להבין את המשיכה הראשונית שלך ל 4 צילינדר אבל יהיה כנראה טוב וחכם הרבה יותר להתחיל מאופנוע סטייל אדוונצר (למשל ויסטרום 650 או משהו דומה).

אם לא היו לך נסיעות יחסית ארוכות היה אפילו עדיף להתחיל מפחות מזה - זה לא תמיד פחות מהנה (תלוי איזה אופי רכיבה יש לך). כדוגמה - הדיוק 390 הוא אופנוע קטן בנפח ובכס אבל מהנה מאוד ברכיבה עם התנהגות כביש מעולה.

מצטרף לדבריו של מקסי.
אתה עדיין לא יודע מה מתאים לך ולכן אין טעם לקנות אופנוע חדש. תחליף 3-2 אופנועים, תעלה בנפח, תבחן סגנונות שונים ואז תרכוש מהחברה את הכלי שהכי נכון בשבילך.

דבר נוסף, להונדה אין בקרת החלקה. זה לא חכם לעלות מקטנוע לאופנוע כזה בלי ניסיון קודם. לפחות תרכוש כלי עם בקרת החלקה שיכולה לשמור עליך מטעויות של מתחילים.

Busy
21-08-2018, 07:29
בחירה מצוינת,אם אתה יכול להרשות לעצמך חדש,למה לא?
בטח יד2 זול יותר...בלה-בלה-בל
אבל אם יש יכלת עבור חדש- אין ספק.
וגם 650 יכל להספיק לדי הרבה זמן.

Maxi
21-08-2018, 08:32
תודה רבה חברים היום כבר שמתי מקדמה על הCB פשוט נדלקתי על האופנוע הזה ותכלס אין לי ניסיון ''בכבדים'' אבל רכבתי קצת בהודו נסיעות דיי ארוכות
וגם על הקטנוע השגתי שליטה דיי מלאה--בכל מקרה השכלתי.
תודה רבה.

עשית עליו נסיעת מבחן ?

אRני
21-08-2018, 12:35
ה-CB650F מיוצר ללא שינוי כבר 5 שנים, היה כאן במבחן ארוך טווח והאינטרנט מלא במידע ומבחנים. איזה מידע חסר לך?

עריכה: אני רואה שאתה אחרי שלב המקדמה. מברוק! אם טרם עשית אז קורס רכיבה יהיה השדרוג הגדול הבא שלך :thumbsup:

naked
22-08-2018, 07:55
ה-CB650F מיוצר ללא שינוי כבר 5 שנים, היה כאן במבחן ארוך טווח והאינטרנט מלא במידע ומבחנים. איזה מידע חסר לך?

עריכה: אני רואה שאתה אחרי שלב המקדמה. מברוק! אם טרם עשית אז קורס רכיבה יהיה השדרוג הגדול הבא שלך :thumbsup:

מזל טוב! גם אני כמעט קניתי אחד כזה ובסוף פזלתי לMT09. לא ממליץ לוותר על קורס רכיבה בשום אופן. מציל חיים ומשפר את הרכיבה באופן מדהים.

שי33
23-08-2018, 20:42
תאמת שלא עשיתי נסיעת מבחן ואני עדיין ברישיון A1 בניתי שהשביתה תסתיים בכל הזמן הזה שחשבתי מה לקנות אבל מסתבר שעוד לא..
גם הקטנוע שלי התחיל ממש לזייף ורציתי להיפטר ממנו בהקדם כי כבר נמאס.
בכל מקרה חברים תודה רבה על העצות והטיפים.

Maxi
24-08-2018, 08:58
שמחנו לתת לך עצות וטיפים אבל חבל שאתה לא מקשיב להם.

לפני שאתה רוכש כלי לפחות תעשה עליו נסיעת מבחן.

בכול אופן - תתחדש.

ofir
24-08-2018, 12:24
תתחדש!
אחלה אופנוע.

חמוד מאוד, לא מאיים, 4 בשורה חלק וצפוי...
לקרוע את הניילון זו הרגשה נהדרת - עד סוף ההרצה תלמד את הכלי,
קח אותו ברגוע- ויהיה לך המון כיף.

בסך הכל לא מדובר על rr-שקר-r כלשהוא,
זה אופנוע תקציב, פשוט ומהנה.

הוא יעשה את רוב מה שתבקש בכיף.

זה היה האופנוע שחשבתי עליו, ובסוף החלטתי על gsr.
האמת - כבר לא זוכר למה לא קניתי אותו....

ees
24-08-2018, 19:15
עשית עליו נסיעת מבחן ?
מצטרף.
מקווה שעשית עליו נסיעת מבחן.

Maxi
24-08-2018, 19:19
מצטרף.
מקווה שעשית עליו נסיעת מבחן.

הוא לא עשה

שי33
25-08-2018, 14:04
חח לא עשיתי אבל כל כך נדלקתי עליו שאתם יודעים איך זה לפעמיים פשוט בא לך משהו ולא אכפת מה..
תשמע אין לי כזה ניסיון גם להבדיל ממש מאופנוע לאופנוע
מאמין שיהיה בסדר..

בןהלאמשחיז
26-08-2018, 12:13
הרבה פעמים נסיעת מבחן משקרת.
תהנה מהכלי.

tree
26-08-2018, 13:30
תהנה מהכלי.

יש לך דרך יותר טובה?

בןהלאמשחיז
26-08-2018, 13:48
יש לך דרך יותר טובה?

כן, רכיבת מבחן של יומיים או שבוע. לא שעתיים בלחץ.
כי משעתיים חוץ מלהתרגש שאתה על כלי חדש אתה לא מרגיש שום חסרון של הכלי. ועוד לא נולד האופנוע המושלם.
עשיתי רכיבות מבחן בחרתי כלי לא נכון רק כדי לבעוט אותו לכל הרוחות. קניתי כלי בלי רכיבת מבחן והוא עדיין אצלי אחרי 10 שנים.

mudale222
26-08-2018, 17:02
חחחח, כן, ומי בדיוק ייתן לך רכיבת מבחן של שבוע?
בחסד בקושי מקבלים רכיבת מבחן של שעה.

tree
26-08-2018, 21:10
אני לקחתי לאחרונה הרבה אופנועים (לפחות בשבילי) לרכיבת מבחן ורכיבה של שעה שעתיים דיי מספיקה לפי דעתי כדאי להבין האם האופנוע בשבילך. אם לא הייתי לוקח לרכיבת מבחן היו יכולות להיות לי כמה טעיות יקרות באמתחתי עכשיו.
BMW S1000R הרבה מתלוננים על החום מנוע אבל מה שהיה בלתי נסבל עבורי זה הקלאץ בתוך העיר.
Ducati SuperSport מראות רוקדות זו דווקא תלונה ידועה אבל אתה לא מבין עד כמה עד אשר אתה רוכב עליו.
ועוד כמה דוגמאות טובות.
חוץ מזה שאחד הדברים הכי חשובים לי באופנוע זו הארגונומיה שלו וקשה מאוד לחוות אותה בלי רכיבה, למרות ש http://cycle-ergo.com/ עוזר לפעמים להבין חלק מהתמונה. זה לא שאני יכול להעמיד את כל האופציות אחד ליד השני ולקפץ ביניהם.
בקיצור זה מעבר לי להבין איך מי שהוא קונה אופנוע בלי רכיבת מבחן.
אני גם לא מבין מה ייתן סוף שבוע שלם עם האופנוע שאי אפשר היה לתכנן קצת מראש להספיק בכמה שעות.

ees
26-08-2018, 21:19
תהנה מהכלי.
לפחות שעה לשבת עליו ולרכב? להבין אם התנוחה נוחה או לא? איך הגב? איך הרגליים? איך אתה עם הרוח?
המינימום שבמינימום.

chase
26-08-2018, 22:08
אני לקחתי לאחרונה הרבה אופנועים (לפחות בשבילי) לרכיבת מבחן ורכיבה של שעה שעתיים דיי מספיקה לפי דעתי כדאי להבין האם האופנוע בשבילך. אם לא הייתי לוקח לרכיבת מבחן היו יכולות להיות לי כמה טעיות יקרות באמתחתי עכשיו.
BMW S1000R הרבה מתלוננים על החום מנוע אבל מה שהיה בלתי נסבל עבורי זה הקלאץ בתוך העיר.
Ducati SuperSport מראות רוקדות זו דווקא תלונה ידועה אבל אתה לא מבין עד כמה עד אשר אתה רוכב עליו.
ועוד כמה דוגמאות טובות.
חוץ מזה שאחד הדברים הכי חשובים לי באופנוע זו הארגונומיה שלו וקשה מאוד לחוות אותה בלי רכיבה, למרות ש http://cycle-ergo.com/ עוזר לפעמים להבין חלק מהתמונה. זה לא שאני יכול להעמיד את כל האופציות אחד ליד השני ולקפץ ביניהם.
בקיצור זה מעבר לי להבין איך מי שהוא קונה אופנוע בלי רכיבת מבחן.
אני גם לא מבין מה ייתן סוף שבוע שלם עם האופנוע שאי אפשר היה לתכנן קצת מראש להספיק בכמה שעות.

אישית לא הרגשתי מי יודע מה חום על הגרמני, ובקשר להילוכים, יש QS ככה שהידית בפעולה רק בעמידה וגם זה רק אם החלטת להשאר בראשון ולא בניוטרל.

torquser
27-08-2018, 10:12
קיבלתי אתמול את הCB650F.
אף על פי שכולמו חכמים, כולנו נבונים, כולנו יודעים את התורה, לא עשיתי עליו רכיבת מבחן קודם.
אופנוע תענוג.
אותך ראיתי בביג בויז אתמול?

Maxi
27-08-2018, 11:12
אתה גם יכול להיכנס לחנות בגדים ולקחת מכנס בלי למדוד ויש סיכוי שהוא יתאים - אז מה ??

Busy
27-08-2018, 11:22
האופנוע שלי קניתי בלי נסיעת מבחן ,אף פעם לא רכבתי על כלים מסוג זה,חברה זו .
אבל יצא בול :)
מזל?

torquser
27-08-2018, 17:04
אתה גם יכול להיכנס לחנות בגדים ולקחת מכנס בלי למדוד ויש סיכוי שהוא יתאים - אז מה ??
אז כל התיאוריות של המומחים מטעם עצמם קורסות

mudale222
27-08-2018, 20:33
לא קשור למזל.
אלא אם בן אדם מחפש סוג מאוד ספציפי של אופנוע או שהוא קונה אופנוע מאוד קיצוני כמעט כל האופנועים שמוכרים היום יהיו בסדר.
במיוחד בנישה הזאת של הנייקדים הבינוניים, יהיה די קשה להתבאס על כמעט כל כלי אחר בקטגוריה.
כאילו, היית קונה במקום: z800 או sv או gsr או mt, מישהו באמת יכול להגיד שהאופנועים האלה גרועים או יבאסו?
יש רק עניין של התאמה ספציפית לרוכב מנוסה שיודע מה הוא רוצה אבל כולם אופנועים טובים סה"כ.

torquser
28-08-2018, 16:32
לא קשור למזל.
אלא אם בן אדם מחפש סוג מאוד ספציפי של אופנוע או שהוא קונה אופנוע מאוד קיצוני כמעט כל האופנועים שמוכרים היום יהיו בסדר.
במיוחד בנישה הזאת של הנייקדים הבינוניים, יהיה די קשה להתבאס על כמעט כל כלי אחר בקטגוריה.
כאילו, היית קונה במקום: z800 או sv או gsr או mt, מישהו באמת יכול להגיד שהאופנועים האלה גרועים או יבאסו?
יש רק עניין של התאמה ספציפית לרוכב מנוסה שיודע מה הוא רוצה אבל כולם אופנועים טובים סה"כ.
:thumbsup:

בןהלאמשחיז
28-08-2018, 18:33
לא ראיתי עוד מישהוא שנותן לך כלי לסופ"ש. נכון בקושי נותנים לשעתיים וזה קשה.

ולכן נסיעת מבחן לא אומרת כלום.

לקחתי את הSS של דוקטי וחוץ ממראות שלא שוות כלום היו לו עוד כמה באגים ופאקים.

קניתי כלי של חברה אחרת אחרי נסיעת מבחן - בנסיעה לא היו לו באגים ולכן חשבתי שהוא יתאים. אבל ביום יום הוא היה מיותר. אז כן אחרי כמה חודשים שהבנתי שאני והוא לא הולכים ביחד.

קניתי כלי אחר שבניסעת מבחן היה זוועה כי היה לו באג. ובשלי אין והכלי מיליון דולר.

אז כן אני חושב שנסיעת מבחן זה טוב, אבל לא לשעתיים.

ורוב הכלים היום הם טובים יותר או טובים פחות, אבל לא גרועים

Maxi
30-08-2018, 07:04
אין קשר לכלי טוב - לא מדובר באמינות של כלי אלא מדובר בהתאמה לרוכב ספציפי וזה מאוד אישי.

וכן - יש כלים שיבאסו רוכב אחד ולא רוכב אחר! אם יש לך מספיק ניסיון אתה תדע את זה גם אחרי סיבוב יותר קצר משעה.

torquser
02-09-2018, 13:19
אין קשר לכלי טוב - לא מדובר באמינות של כלי אלא מדובר בהתאמה לרוכב ספציפי וזה מאוד אישי.

וכן - יש כלים שיבאסו רוכב אחד ולא רוכב אחר! אם יש לך מספיק ניסיון אתה תדע את זה גם אחרי סיבוב יותר קצר משעה.
:thumbsup: