צפייה בגרסה מלאה : צריך חוות דעת על סליידרים ורק ממי שיש לו ניסיון בנושא
אז ככה
אני חושב אם לקנות סליידרים מאליי אקספרס
Motorcycle CNC Aluminum Alloy Frame Slider Anti Crash Caps For CBR650F 2014-2017 CBR650R 2014-2017 CB650F 2014-2017
http://s.aliexpress.com/FFzYV7ZV?fromSns=WhatsApp
מקווה שתצליחו לפתוח תקישור..בכל מקרה הם נראים לי כיאלו ברגע של תאונה או החלקה לא עלינו, המבנה שלהם יכול לשבור תבלוק מנוע ולכופף איפה שזה לא יהיה שהן מתחברות...
יש כאן ניסיון למישהו עם סליידרים מהסוג הזה או בכללי הזמין ואכן התעקמו ופגעו במנוע ומכלוליו יותר מאשר עזרו?
סתם לידע ,בחברה(הונדה) עולים משהו כמו 800 שקל ללא הרכבה.
Dresdner
29-08-2018, 20:17
זה מסין, גם אם מישהוא היזמין משהוא שנראה אותו הדבר זה יכול להיות ממפעל/מחסן/סככה אחר.
החשש שלך שזה יכול לעשות נזק מוצדק לכן תשקיע יותר כסף למוצר מחברה שלא עשתה הנדסה הפוכה אלה פיתחה וניסתה את המוצרים שלה.
סליידר אינו מוצר קוסמטי - זהו מוצר שנועד להגן על האופנוע ועל השילדה. ככזה, הוא תוכנן ויוצר ע"י מהנדסי מכונות לאחר חישוב העומסים בהם הוא אמור יהיה לעמוד.
תיקון הנזק שעלול להגרם לך כתוצאה מהחלקת של האופנוע עם סליידרים "סיניים" (ח"ח כמובן!) יעלה לך כל כך הרבה יותר מהפרש המחירים שאתה מנסה לחסוך בין מוצר אמיתי לבין חיקוי סיני.
חוץ ממדבקות, שאין להן שום אכיב בטיחותי או תחזוקתי, אני לא רואה סיבה לקנות מוצר סיני, שבמקרה הטוב, הועתק על ידי אדם שמבין מה הוא עושה.
זה לא שווה את זה.
סגור! באמת חשבתי לחסוך כמה שקלים אבל חלילה הנזק אחרי יהיה פי כמה וכמה .
תודה רבה !
איי.די.מוטורספורט
31-08-2018, 09:10
סליידר אינו מוצר קוסמטי - זהו מוצר שנועד להגן על האופנוע ועל השילדה. ככזה, הוא תוכנן ויוצר ע"י מהנדסי מכונות לאחר חישוב העומסים בהם הוא אמור יהיה לעמוד.
תיקון הנזק שעלול להגרם לך כתוצאה מהחלקת של האופנוע עם סליידרים "סיניים" (ח"ח כמובן!) יעלה לך כל כך הרבה יותר מהפרש המחירים שאתה מנסה לחסוך בין מוצר אמיתי לבין חיקוי סיני.
חוץ ממדבקות, שאין להן שום אכיב בטיחותי או תחזוקתי, אני לא רואה סיבה לקנות מוצר סיני, שבמקרה הטוב, הועתק על ידי אדם שמבין מה הוא עושה.
זה לא שווה את זה.
מוצריי בטיחות קונים תחת מותג חזק
מוצריי בטיחות קונים תחת מותג חזק
סליידרים זה לא מוצר בטיחות. במקרה הכי טוב הם שומרים מפני נזק לפרינג (ולא למנוע). הם טובים בדרך לכל להחלקות ולנפילות בחניה.
קרא ביקורות בחו״ל - תראה שאין אף חברה שמבטיחה תוצאה כלשהי.
תקנה סיני ותראה מה קיבלת. נראה עשוי טוב - תתקין; לא - ספר כאן :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
mudale222
01-09-2018, 16:10
סליידרים זה אחד החארטות בעולם האופנועים.
בזבוז כסף וסיכון מיותר לאופנוע.
סליידרים זה אחד החארטות בעולם האופנועים.
בזבוז כסף וסיכון מיותר לאופנוע.
לא נכון, קניתי לנינגה שלי לא מזמן סט שיוצר ע"י קוואסאקי (חלק OEM לכול דבר ועניין), 2 אנשים בפורום מחול עם אותו סט פרסמו תמונות מהחלקות שלהם איתו (אותו אופנוע..) ושמר על הפיירינג יפה מאוד. כמובן שהכול תלוי בזווית ובמהירות. אבל לא תרצה שעכשיו ישבר לך פלסטיק / תתעקם לך ידית רק כי הוא נפל לך בחנייה או לקחת סיבוב לא נכון.
כמו שאמרתי. שומר על פיירינג בהחלקות במהירות לא גדולה. ונפילות בחניה. לא קשור לבטיחות בשום צורה.
mudale222
02-09-2018, 09:56
לא נכון, קניתי לנינגה שלי לא מזמן סט שיוצר ע"י קוואסאקי (חלק OEM לכול דבר ועניין), 2 אנשים בפורום מחול עם אותו סט פרסמו תמונות מהחלקות שלהם איתו (אותו אופנוע..) ושמר על הפיירינג יפה מאוד. כמובן שהכול תלוי בזווית ובמהירות. אבל לא תרצה שעכשיו ישבר לך פלסטיק / תתעקם לך ידית רק כי הוא נפל לך בחנייה או לקחת סיבוב לא נכון.
יכול לגרום לטוטל לוסט לאופנוע ע"י עיקום השלדה + משמש כרגל ציר שגורם לאופנוע להתהפך לפעמים עוד כמה פעמים ולרסק את כולו.
בנוסף הרבה פעמים מתעקם גם בנפילה במקום ושובר את הפלסטיק.
בקיצור במהירות מאוד איטית כנראה שגם ככה הנזק יהיה מינימלי ובמהירות מהירה יכול רק להזיק (הרי אמור בכל מקרה להיות מתוכנן להתעקם במהירויות גבוהות בשביל לא לעקם שלדה, אז בכל מקרה אין תועלת ויכול רק להזיק).
רוצה באמת להגן תשים כלוב התהפכות. סליידרים מה נעשה, פשוט חרטא.
ואגב ראיתי מספיק נינג'ות (כולל שלי) שרק סבלו מסליידרים.
Dresdner
02-09-2018, 12:08
יכול לגרום לטוטל לוסט לאופנוע ע"י עיקום השלדה + משמש כרגל ציר שגורם לאופנוע להתהפך לפעמים עוד כמה פעמים ולרסק את כולו.
בקיצור במהירות מאוד איטית כנראה שגם ככה הנזק יהיה מינימלי ובמהירות מהירה יכול רק להזיק (הרי אמור בכל מקרה להיות מתוכנן להתעקם במהירויות גבוהות בשביל לא לעקם שלדה, אז בכל מקרה אין תועלת ויכול רק להזיק).
לפעמים אני רואה בפורומים אחרים אנשים רושמים איך הסליידר דפק להם את האופנוע ואז מתברר שהם אפילו לא יודעים איזו חברה הם התקינו כי הרי סליידר זה סליידר.
בתאונות במהירות גבוה הסליידר לא עושה יותר נזק ממה שהיה קורה גם ככה אם תוכנן נכון ובמהירות איטית ראיתי יותר מפעם אחת איך אפשר להרים את האופנוע ולהמשיך לרכב לעומת תאונות אחרות בלי סליידרים שמכסי המנוע חוררו והשביתו את האופנוע.
mudale222
02-09-2018, 15:49
אני התקנתי סליידים ב850 שקל של shogun, בפחות מ20 קמ"ש, התעקמו ושברו את הפלסטיקה וב100 קמ"ש גרמו לאופנוע להתהפך ולהתרסק עוד איזה 3 פעמים.
אח"כ הורדתי אותם והבטחתי לעצמי שאני סליידרים לא קונה יותר.
מההתרשמות שלי זה כמו הרבה דברים אחרים בחיים שאינטואטיבית אולי נראים מגניבים וטובים, אבל בפועל בקושי תורמים משהו ולפעמים מזיקים יותר משעוזרים - מה שבטוח שהם מבזבזים לך כסף.
לא חידשת לי כלום, שמע כפרה, יש סליידרים ויש סליידרים. לא יודע מה חברים שלך שמו על האופנוע שלהם וגם לא ממש אכפת לי.
אני לא עוצם עיניים, פשוט יש לי אמונה במהנדסים של קוואסאקי שתכננו את זה קצת יותר טוב מחברה סוג ז' כמו שוגאן.
לרגע אני לא מאמין שזה ימנע או ימעזר נזק במהירות גבוהה, ואם חשבת שכן... אז זה אתה. אבל בשביל ההחלקות או הנפילות ה'קזואל' זה מספיק בשבילי.
אל תשכח גם שאתה מדבר על עיצוב של בורג אחד, זה מה שזה נועד לעשות, לא לחלץ לך את האופנוע בכביש המהיר.
Dresdner
02-09-2018, 20:50
אני התקנתי סליידים ב850 שקל של shogun, בפחות מ20 קמ"ש, התעקמו ושברו את הפלסטיקה וב100 קמ"ש גרמו לאופנוע להתהפך ולהתרסק עוד איזה 3 פעמים.
אח"כ הורדתי אותם והבטחתי לעצמי שאני סליידרים לא קונה יותר.
מההתרשמות שלי זה כמו הרבה דברים אחרים בחיים שאינטואטיבית אולי נראים מגניבים וטובים, אבל בפועל בקושי תורמים משהו ולפעמים מזיקים יותר משעוזרים - מה שבטוח שהם מבזבזים לך כסף.
שואדה שוגאן? חייב להגיד שלא שמעתי עליהם לפני היום אז נכנסתי לגוגל וראיתי שאין להם אתר חוץ מעמוד אחד להזמנת סליידר בודד או בפייסבוק עמוד שאפילו לא מילאו את ה"אודות" כל דבר שקשור לחברה הזאת לוט בערפל לכן לא התפלא עם מדובר המוצר סיני ממותג.
בנוסף האתר שמוכר אותם וגוגל מפנה אליו moto911 מראה בגאווה סליידרים משופשפים עד החצי על אופנוע שנראה שלם, לי זה נראה שהם יותר מידי קשים ולא נשברים מתי שצריך
גם אני לא שמעתי עליהם וזה לא אומר דבר. לפי אותו גוגל מוכרים אותם המון מקומות, כולל Revzilla.
https://www.revzilla.com/common-tread/sliders-everything-you-wanted-to-know-and-some-stuff-you-didnt
Dresdner
03-09-2018, 09:29
גם אני לא שמעתי עליהם וזה לא אומר דבר. לפי אותו גוגל מוכרים אותם המון מקומות, כולל Revzilla.
https://www.revzilla.com/common-tread/sliders-everything-you-wanted-to-know-and-some-stuff-you-didnt
יש לך לינקים ליצרן עצמו ? אולי פיספסתי אולי לא אבל עצם זה שגוגל לא מקפיץ את אתר היצרן בדף הראשון לא משרה ביטחון.
יש לך לינקים ליצרן עצמו ? אולי פיספסתי אולי לא אבל עצם זה שגוגל לא מקפיץ את אתר היצרן בדף הראשון לא משרה ביטחון.
מדד מוזר. יש לך לינק ליצרן מראות (לדוגמא)? זה כולה סליידר - חתיכת מתכת עם בורג.
למה מוזר?
כמו כול דבר בחיים (טוב, כמעט כול דבר), מה תעדיף לקנות, מוצר של חברה שמכבדת את עצמה ויש לה מוניטין מוכח (במקרה שלנו, דוגמת R&G / Puig, או חלק OEM של יצרן), או "חברה" שיש לה עמוד מפוקפק באינטרנט (שבמקרה מהכירות שלי בפורומים מחול, שוגאן דווקא "מוכר"). אבל עדיין, אם קניתי אופנוע בכמה עשרות אלפים טובים,
לא ממש יזיז לי (ואני מאמין שהמנטליות של כולם כאן אמורה להיות ככה) עוד 500-1000 שקל על משהו איכותי...זה האופנועים שלכם בסופו של דבר. כאילו לא גונבים אותנו מכול כיוון במדינה הזאת, לא מבין מה הסיפור לעשות קניה כמו שצריך.
סליידר. פיסת מתכת 10סם עם בורג. מה חברה ומה מכבדת? תגיד, ברגים אתה גם קונה מ-״חברה שמכבדת את עצמה״?
Dresdner
03-09-2018, 13:12
מראות איכותיות? כן יש לי, תכתוב Rizoma בגוגל.
זה נכון שסליידר זה רק חתיכת פלסטיק ובורג אבל יש הבדל אם אתה רוצה להשתמש בזה כמתלה למעיל או להגן על האופנוע, אם אתה רוצה שזה יגן על האופנוע אז יש צורך בהנדסה, בחישוב עומסים וכוחות גזירה ובנוסף כל סליידר כדי שיהיה אפקטיבי צריך להיבדק על האופנוע שלו הוא מיועד, זה לא אומר שירסקו אופנוע בשביל זה אבל יצרנים רציניים משכיבים את האופנוע על הצד כדי לראות את נקודות המגע עם הכביש.
ה"כולה סליידר" נשמע כל כך טיפוסי לישראל ושווה ערך ל"יהיה בסדר"
מראות איכותיות? כן יש לי, תכתוב Rizoma בגוגל.
אני בטוח שלכל מוצר קיימת גרסה "איכותית" בדיוק בשביל אנשים שחושבים בצורה כזאת. אולי תרצה כבל HDMI "איכותי"?
אם אתה רוצה שזה יגן על האופנוע אז יש צורך בהנדסה, בחישוב עומסים וכוחות גזירה
זה לא מגן על כלום. גם במסמר יש הנדסה, וגם באותו כבל. וזה עדיין "כולה מסמר" ו-"כולה כבל".
בנוסף - אף אחד לא עושה חישוב עומסים לדבר הזה כי אין צורך להבטיח ביצועים (ככה עובדת הנדסה). אם תמצאה חברה שתבטיח משהו כמו "בדוק עש 100קמש" - אני אקח מילים חזרה.
mudale222
03-09-2018, 17:45
שואדה שוגאן? חייב להגיד שלא שמעתי עליהם לפני היום אז נכנסתי לגוגל וראיתי שאין להם אתר חוץ מעמוד אחד להזמנת סליידר בודד או בפייסבוק עמוד שאפילו לא מילאו את ה"אודות" כל דבר שקשור לחברה הזאת לוט בערפל לכן לא התפלא עם מדובר המוצר סיני ממותג.
בנוסף האתר שמוכר אותם וגוגל מפנה אליו moto911 מראה בגאווה סליידרים משופשפים עד החצי על אופנוע שנראה שלם, לי זה נראה שהם יותר מידי קשים ולא נשברים מתי שצריך
נו נו.. זה היה לפני כמה שנים ואז היה להם אתר יפה מאוד וזה היה בערך הסליידרים הכי יקרים שהיה אפשר לקנות לאופנוע.
כמו שהסברתי הם גם התעקמו בנפילה ב10 קמ"ש וגם שימשו כרגל ציר במהירות גבוהה. בקיצור...
מאחל בהצלחה לכל המתקינים למינהם ושלא יהיה להם צורך בסליידרים, ואם כן שלא יתעקם להם השלדה ויגידו שלום לאופנוע.
Dresdner
03-09-2018, 22:54
אני בטוח שלכל מוצר קיימת גרסה "איכותית" בדיוק בשביל אנשים שחושבים בצורה כזאת. אולי תרצה כבל HDMI "איכותי"?
זה לא מגן על כלום. גם במסמר יש הנדסה, וגם באותו כבל. וזה עדיין "כולה מסמר" ו-"כולה כבל".
בנוסף - אף אחד לא עושה חישוב עומסים לדבר הזה כי אין צורך להבטיח ביצועים (ככה עובדת הנדסה). אם תמצאה חברה שתבטיח משהו כמו "בדוק עש 100קמש" - אני אקח מילים חזרה.
לגבי ריזומה זה אכן מראות במחיר מופקע אבל אם הם יעמדו בשורה עם עוד מראות וללא כיתוב אני בטוח שהרוב יסחר בהם כי שמחזיקים מראה כזאת ביד מרגישים שהיא בנויה לתלפיות.
לגבי השאר כמו שאמרתי "כולה בורג" זה המוטו של הרבה רוכבים בישראל ובגלל זה שוק האופנועים המשומשים בארץ נראה על הפנים עם כלים שאחרי שנתיים נראים כמו אחרי 10 עם שלל קומבינות.
כשאני חושב על הסליידר ועל תפקידו אני מדמיין גוש מתכת שהוא דק מאוד בקצה שלו(דק יותר כשהוא מתחבר לשלדה)
כדי שבנפילות קטנות הוא לא ישבר, אבל בנפילות גדולות הוא ישבר מהר כדי שלא ישמש כרגל ציר.
אם אתה מעמיד מוצר של חברות עם מוניטין מוכח לעומת זבל סיני שאתה קונה באלי אקפרס ברבע עלות, הבעיה היא בך חבוב.
לגבי ריזומה זה אכן מראות במחיר מופקע אבל אם הם יעמדו בשורה עם עוד מראות וללא כיתוב אני בטוח שהרוב יסחר בהם כי שמחזיקים מראה כזאת ביד מרגישים שהיא בנויה לתלפיות.
לגבי השאר כמו שאמרתי "כולה בורג" זה המוטו של הרבה רוכבים בישראל ובגלל זה שוק האופנועים המשומשים בארץ נראה על הפנים עם כלים שאחרי שנתיים נראים כמו אחרי 10 עם שלל קומבינות.
אשכרה, כול חי בסרט שלא יודע איך האופנוע שלו נראה מבפנים אפילו מדבר על הכלי שלו כאילו יש לו צוות של מוטו גיפי פרטי אצלו בחנייה.
זה למה לא שווה לקנות כלים יד 2 במדינה הזאת...
אם אתה מעמיד מוצר של חברות עם מוניטין מוכח לעומת זבל סיני שאתה קונה באלי אקפרס ברבע עלות, הבעיה היא בך חבוב.
חבוב,אם אתה מרגיש צורך בלתי נשלט לקנות במכיר מופקע - בעיה בך. לחברה שעושה _מראות_ (!!) יש "מוניטין"? אתה בטוח מפלנטה הזאת?
אשכרה, כול חי בסרט שלא יודע איך האופנוע שלו נראה מבפנים אפילו מדבר על הכלי שלו כאילו יש לו צוות של מוטו גיפי פרטי אצלו בחנייה.
יש חדשות טובות בשבילך - אתה לא חייב להיות מכונאי רכב כדי לנהוג/לרכב. יותר מזה - לא צריך צוות של ג' פי כדי לתקן הונדה מצויה.
זה למה לא שווה לקנות כלים יד 2 במדינה הזאת...
כמובן! לא מצפה לשום דבר אחר ממי שחושב שמראה ב-150 יורו זה בסדר.
חבוב,אם אתה מרגיש צורך בלתי נשלט לקנות במכיר מופקע - בעיה בך. לחברה שעושה _מראות_ (!!) יש "מוניטין"? אתה בטוח מפלנטה הזאת?
יש חדשות טובות בשבילך - אתה לא חייב להיות מכונאי רכב כדי לנהוג/לרכב. יותר מזה - לא צריך צוות של ג' פי כדי לתקן הונדה מצויה.
כמובן! לא מצפה לשום דבר אחר ממי שחושב שמראה ב-150 יורו זה בסדר.
לא דיברתי על מראות..בכול מקרה תמשיך לשים את האופנוע שלך במוסך יבואן שיעבוד עליו מתלמד ויסגור לך את הברגים עם פטיש אוויר...
edgaroviz
05-09-2018, 01:01
סליידרים ומגיני קייסים של חברת T-REX האמריקאית הצילו לחבר את הMT-07 שלו בהחלקה של בערך 100 קמ"ש.
האופנוע החליק על הכביש וכל מה שקרה זה שהתגרד הסליידר, הקייסים נשארו שלמים, אפילו הרגלית כמעט לא השתפשפה... אני הופתעתי לטובה. זה בטוח משנה מאיזה סוג פלסטיק זה מיוצר באיזו צורה זה מתחבר לאופנוע, אבל נראה שהמוצר שווה את המחיר כי חור במנוע עולה יותר.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft