התחברות

צפייה בגרסה מלאה : המשטרה התקינה מלכודות מהירות – על אופנועים. לתשומת ליבכם

Maxi
03-09-2018, 12:12
http://www.doogri.co.il/news/המשטרה-התקינה-מלכודות-מהירות-על-אופ/

oradul
03-09-2018, 12:43
הציוד הזה לא כביל. כאשר עלה עניין מצלמות המהירות, דובר גם על כך שמכשירי מדידת המהירות אשר מותקנים על הניידות (דבורה), אינם אמינים ולא כבילים.
אז להתקין על האופנועים לא תשנה דבר.

Delirious1989
03-09-2018, 15:04
הציוד הזה לא כביל. כאשר עלה עניין מצלמות המהירות, דובר גם על כך שמכשירי מדידת המהירות אשר מותקנים על הניידות (דבורה), אינם אמינים ולא כבילים.
אז להתקין על האופנועים לא תשנה דבר.אז אם אני מקבל דוח מאחד כזה אני יכול להגיד לשוטר שאמרת שזה לא כביל?

Sent from my S60 using Tapatalk

oradul
03-09-2018, 15:20
בטח. שלח לו קישור לתגובה שלי. כדי שהשוטר יקרא ויסביר לך שלא אני אומר שזה לא תקין, אלא בית המשפט קבע כך מתוך כתבה בynet.

Delirious1989
03-09-2018, 15:24
בטח. שלח לו קישור לתגובה שלי. כדי שהשוטר יקרא ויסביר לך שלא אני אומר שזה לא תקין, אלא בית המשפט קבע כך מתוך כתבה בynet.אהה אז להראות לו את הכתבה בynet..
מזכיר לי את עניין הלוחית רישוי הקטנה, פולגז אמרו שאפשר להחליף בזמן שאף שוטר או מכון רישוי במדינה מכירים מזה.

Sent from my S60 using Tapatalk

NAOR2207
03-09-2018, 15:33
למה אומרת לא כבילה? אי אפשר לחבר לה כבלים?
וברצינות. כשרוצים ללמוד על נושא מסויים הולכים לאנציקלופדיה
והאנציקלופדיה של המצלמות זה מיצו -
https://www.mitsu.co.il/?p=7152

קבילה או לא - מזל שיש עדיין עו"ד (נמנעתי מהמילה עוכרי) אשר נלחמים בשבילי בבתי המשפט.
אז תודה לרובין הודים.

Shasha127
03-09-2018, 15:52
כשמערכת מתחילה להתחרפן מחוסר יכולת לגבות את מיליארדי השקלים דרך המס העקיף שנקרא "מהירות" והגיע ממצלמות המהירות שכבר כמה חודשים מושבתות ואין גביה מהערוץ הזה.

2 Strokes
04-09-2018, 04:30
זה לא נכון...
זה כביל מאוד ומשתמשים בזה בצפון בניידות סמויות.
השיטה עובדת כך:
אתה נוסע ולמשך דקה שלמה נצמד אלייך רכב (בעיקר לבן) שיש על גגו פס עם מצלמה רגילה לחלוטין.
המהירות נמדדת על ידי המהירות המצוינת של הניידת הסמויה מאחורייך.
לפי הוראות יצרן הרכב בדרך כלל יש כ-8% של זיוף בשעון מכוונים שיורד ועוד 10 קמ"ש מהדוח (משמע שבדרך כלל מורידים 20 קמ"ש מהדוח עצמו במן הרישום).
אנשים מקבלים ככה דוחות על הכבישים בדרך לצפת/כרמיאל וכו' בכמויות.

נ.ב.
אלו בדרך כלל ניידות סמוימות עם שוטר במדים בפנים אז שימו לב.
אני משער שעל אופנועים זה יהיה אחרת.

Sent from my MI 5X using Tapatalk

uriar
04-09-2018, 06:56
חברים, קבילה מהשורש ק.ב.ל. - הדוח קביל ומקובל.
כבילה מהששורש כ.ב.ל. - פחות קשור לדוחות ויותר לסאדו מאזו.

תודה.

chase
04-09-2018, 12:06
דבורה זה כלי טוב לכבישים ריקים, מעבר לזה היא לא אפקטיבית וניתן לערער עליה בבית משפט יחסית בקלות.