צפייה בגרסה מלאה : חווית שירות מטרו אשדוד - בקיצור ....
אשכול הקודם , שבהם התלבטתי בין הMT09 ל Z900 , הלכתי לעשות נסיעת מבחן על Z900 בסניף מטרו שבאשדוד , כבר על ההתחלה
מנהל האולם בא בגישה לא נחמדה (כנראה ראה צעיר בן 23 והחליט שלא מתאים לו ) ציין בפניי שנסיעת מבחן היא אך ורק מגיל 25
וAאני יכול רק לשבת על האופנוע , בנוסף לזה שאל אותי אם בכלל אני יכול להרשות לעצמי דבר כזה , לא מכבד , לא יפה ומעליב , נסעתי מרחובות , נכון לא נסיעה של שעתיים , אבל בטלפון אישה אמרה לי ברור שלא תיהיה בעיה וצריך רק את רמת הרישיון המתאימה , פשוט בושה שזה אשכרה סוכנות שמנסה למכור כלים ועוד כלים מוצלחים , בסופו של יום לא עשיתי את הנסיעת מבחן , וחזרתי הביתה עם טעם מר .
mudale222
09-09-2018, 17:17
קבעת אתם בטלפון?
קבעת אתם בטלפון?
כן 3 ימים קודם לכן
תכתוב את זה על עמוד הפייסבוק שלהם.
זה לא לעניין בשנת 2018 לקבל שירות שכזה
mudale222
09-09-2018, 18:55
כן 3 ימים קודם לכן
אז ממש בושה.
לא מספיק לכתוב על הוול שלהם. הם גם מוחקים תגובות.
שלח מייל למחלקת שירות של היבואן.
ואח"כ לך וקנה אופנוע של המתחרים.
מזכיר לי..היתי עולה חדש,רציתי לקנות רכב מחנות
זלזול ..מסתקלים עלך כמו קבצן רחוב,יחס מגעיל
מנהל האולם בא בגישה לא נחמדה (כנראה ראה צעיר בן 23 והחליט שלא מתאים לו ) ציין בפניי שנסיעת מבחן היא אך ורק מגיל 25
.
מה ״לא נחמד״ פה?! מנהל ציין לך נוהל חברה. נוהל הגיוני ביותר - לא מכיר הרבה בני 23 שיש להם 80אלף לבזבז
Sent from my iPhone using Tapatalk
מה ״לא נחמד״ פה?! מנהל ציין לך נוהל חברה. נוהל הגיוני ביותר - לא מכיר הרבה בני 23 שיש להם 80אלף לבזבז
לא מכיר הרבה בני 23 שישי להם 80 אלף לבזבז?
זה תירוץ לזלזל ולנפנף לקוח שקבע מראש נסיעת מבחן ?
שירות עלוב.
לא מכיר הרבה בני 23 שישי להם 80 אלף לבזבז?
זה תירוץ לזלזל ולנפנף לקוח שקבע מראש נסיעת מבחן ?
שירות עלוב.
צר לי לאכזב אותך - אבל כן. נסיעת מבחן מיועדת לקונה פוטנציאלי ולא וכל אחד שמתעניין. מי שקבע מאיתו טעה (לא בדק גיל).
ברוך הבאה לעולם אמיתי.
JohnnyDough
10-09-2018, 11:11
זה לא בדיוק בוגאטי ומטרו בעצמם מפרסמים ביד2 כלים חדשים כאלה ב60 אלף (כנראה מרישום יד יבואן).
אז גם אם הופיע להם בדלת איזה וואחש שזחל מהשפד"ן וגם אם הביטוח שלהם באמת לא מאפשר להם לתת את הכלי לבחור בגיל הזה, הם קבעו איתו נסיעה מראש וההתנהלות צריכה להיות מתנצלת ומכובדת ובודאי לא חצופה ופטרונית.
הם קבעו איתו נסיעה מראש וההתנהלות צריכה להיות מתנצלת ומכובדת ובודאי לא חצופה ופטרונית.
צודק. אבל אני לא ראיתי כאן ״חוצפה ופטרוניות״.
אלה רק בישראל אין מקום לחוק בינלאומי "הלקוח תמיד צודק"?
JohnnyDough
10-09-2018, 11:30
צודק. אבל אני לא ראיתי כאן ״חוצפה ופטרוניות״.
יש דברים שסוכן מכירות יכול לחשוב בראש ויש דברים שסוכן מכירות יכול לשאול בצורה מנומסת מסביב (כמו למשל להתעניין בכלי שעליו הוא רוכב היום) אבל לשאול אותו אם הוא בכלל יכול להרשות לעצמו את הכלי ועוד לעשות את זה בסיטואציה שבה אתה מבטל לו אד הוק נסיעת מבחן שנקבעה מראש, זו לגמרי חוצפה ופטרוניות.
אלה רק בישראל אין מקום לחוק בינלאומי "הלקוח תמיד צודק"?
״לקוח״ זה לא מילה נרדפת ל-״כל אחד שנכנס״. זה משקונה. הבחור לא קנה כלום. גם לא מתכוון. זה לא לקוח.
יש דברים שסוכן מכירות יכול לחשוב בראש ויש דברים שסוכן מכירות יכול לשאול בצורה מנומסת מסביב (כמו למשל להתעניין בכלי שעליו הוא רוכב היום) אבל לשאול אותו אם הוא בכלל יכול להרשות לעצמו את הכלי ועוד לעשות את זה בסיטואציה שבה אתה מבטל לו אד הוק נסיעת מבחן שנקבעה מראש, זו לגמרי חוצפה ופטרוניות.
יכול להיות שפיספסתי את זה. וכן זה לא בסדר אבל לגמרי צפוי. סוכני מכירות אולי חמדנים אבל לא אידיוטים.
JohnnyDough
10-09-2018, 12:05
יכול להיות שפיספסתי את זה. וכן זה לא בסדר אבל לגמרי צפוי. סוכני מכירות אולי חמדנים אבל לא אידיוטים.
אני לא חושב שסוכן חייב לתת נסיעות מבחן ללקוח שזחל מהשפד"ן או לקוח שהביטוח לא מאפשר לו, הוא רק צריך להתייחס ללקוח בצורה מכובדת ולהתנצל לאור הנסיבות.
אני גם לגמרי מסכים שסוכן מכירות לא צריך להיות אידיוט אבל מה שמתואר כאן זו דווקא כן התנהלות של סוכן אידיוט...
תתפלא,
היום בשביל לקנות אופנוע אתה לא צריך אפילו שקל זמין.
מספיק רקורד נקי.
אני גם לגמרי מסכים שסוכן מכירות לא צריך להיות אידיוט אבל מה שמתואר כאן זו דווקא כן התנהלות של סוכן אידיוט...
אין כל ראיה לזה. דבר ראשון - מי שקבע נסיעת מבחן טעה. סוכן לא אשם בזה (אני מניח שזה לא הוא בעצמו). סוכן צדק בכל משאמר. נכון, אולי לא בצורה יפה ביותר, אבל מנגד בחור לא התכוון לקנות כלום. כי אולי - ראו איזה פלא - לבן 23 אין 80 אלף לזרוק על אופנוע.
קודם כל כבן אדם לא צריך לשפוט לפי מראה או גיל למרות הנסיון
מסחרית:זו הגישה המטופשת ביותר
במקום לרכוש לקוח לעתיד דואגים שלנצח יהיה לו סנטימנט שלילי למותג
וכל לקוח עשיר ומצליח של היום היה פעם צעיר ואולי קצר במזומן.
קצת יחס לא עולה כלום ומביא ברכה.
קודם כל כבן אדם לא צריך לשפוט לפי מראה או גיל למרות הנסיון
מסחרית:זו הגישה המטופשת ביותר
במקום לרכוש לקוח לעתיד דואגים שלנצח יהיה לו סנטימנט שלילי למותג
וכל לקוח עשיר ומצליח של היום היה פעם צעיר ואולי קצר במזומן.
קצת יחס לא עולה כלום ומביא ברכה.
אתה טועה בכל נקודה.
העבודה של סוכן - לשפוט לפי כל דבר ולזהות לקוח פוטנציאלי. פה סוכן צדק 100% (בחור לא לקוח).
יש גבול בהוצאות של ״לרכוש לקוח לעתיד״ מה שאתה רואה כאן - זה הגבול.
מי שקצר במזומן לא מבקש נסיעת מבחן על משאין כל סיכוי שיקנה. זה פשוט לא עובד כך.
הבנת הנקרא:
לא חייבים לתת לו מבחן - יחס כן.
וקצר במזומן - מי יודע לפי מראה ?
סוכן צדק ב-100% ? כנראה מעביר ללקוח את היחס מהמעביד
ולא רואה את עצמו ממשיך לאורך זמן
נקווה שהצעיר יתן לו יחס אחר כשיבוא לבקש ממנו עבודה
עוד כמה שנים
קרמה וגו'
הבנת הנקרא:
לא חייבים לתת לו מבחן - יחס כן.
כמובן.
וקצר במזומן - מי יודע לפי מראה ?
עובדה שסוכן ידע.
נקווה שהצעיר יתן לו יחס אחר כשיבוא לבקש ממנו עבודה
עוד כמה שנים
קרמה וגו'
יותר מדי סרטים -:)
כמובן.
עובדה שסוכן ידע.
יותר מדי סרטים -:)
אני אשמח לדעת איך הסוכן ידע שלי באופן אישי אין כסף לקנות ?
סוכניות אחרות שרוצות למכור גם נותנים נסיעת מבחן מגיל 21 על כלים כבדים , מכבדים את הלקוח כי אתה לא יודע מי עומד מולך .
אני רוצה לקנות מוצר שלהם , לא משנה אם חדש או לא , בושה שזה מעל גיל X רק בגלל שצעיר יותר לא יכול לקנות כי אין לו כסף .
אז אתה רוצה שאני אקנה אופנוע ב 66 אלף מבלי לעשות נסיעת מבחן , כי הסוכן החליט שאני לא יכול להרשות לעצמי ?
כל רכישות רציניות אני תמיד הולך לחנות בבגדים עבודה פשוטים. זה מאוד מעניין לראות את המוכר בחולצה לבנה, עובד עבור משכורת מינימום בתוספת אחוז המכירות מנסה דרך המראה שלך להעריך את גודל הארנק שלך ,מתייחס לך בהתאם
אני אשמח לדעת איך הסוכן ידע שלי באופן אישי אין כסף לקנות ?
סוכניות אחרות שרוצות למכור גם נותנים נסיעת מבחן מגיל 21 על כלים כבדים , מכבדים את הלקוח כי אתה לא יודע מי עומד מולך .
אני רוצה לקנות מוצר שלהם , לא משנה אם חדש או לא , בושה שזה מעל גיל X רק בגלל שצעיר יותר לא יכול לקנות כי אין לו כסף .
אז אתה רוצה שאני אקנה אופנוע ב 66 אלף מבלי לעשות נסיעת מבחן , כי הסוכן החליט שאני לא יכול להרשות לעצמי ?
אתה חמוד. מה שיפה זה שאתה באמת לא מבין.
אני לא צריך להבין , אם ככה מתנהגת סוכנות שרוצה למכור , זה בעיה שלהם.
לעומת זאת אשל (חברת היבוא של יוסאנג) עושה הכל רק כדי לנסות למכור ללקוח , היחס שמה היה שמיים וארץ לעומת מטרו .
אם ככה הסוכן התנהג , אז מה יקרה שאני כן אקנה אתקל באותו יחס במוסכים , במימוש אחריות ? זה נותן מראה לכל הדבר מבעד לקניית האופנוע
כמה חברה מוכרת יותר טוב,כך יחס כלפי לקוח ברמה נמוכה יותר.
לא תמיד..לא בכל מקום,בדרך כלל.
matanbar26
10-09-2018, 15:12
אתה נשמע כמו סוכן מכירות שמנסה להגן על יחס מחפיר מצד סוכן אחד.
מבחן לא חייב לתת, אבל לסווג בן אדם על פי הלבוש או הגיל שלו זה מטופש להחריד.
אגב, כל בן 24-25 עם עבודה של 7000-8000 שקל יכול לקבל הלוואה לקנות כלי ב-80 אלף,האם הסוכן הכניס את זה לשיקולים שלו לפני שהוא התנהג ככה?
יותר מזה, הבחור התקשר, בירר, הגיע במיוחד, לפחות תנסה לעזור לפני שאתה מחליט שהוא "לא יכול לקנות" את האופנוע.
אותי לימדו במכירות, ששירות טוב מוכר טוב יותר.
בסופו של דבר, אתה מנסה להגן על התנהגות כזאת עם תירוצים.
ואגב, בעולם אינטרנטי, שכל לקוח יכול לפרסם חוויה כזאת, אולי כדי לחשוב פעמיים איך אתה מתנהג ללקוחות פוטנציאליים.
יחס הוגן, זה הכל, לא יותר אבל בטח לא פחות.
לי זה נשמע כמו אותו סוכן שמנסה להתגוננן (ומסתבך עוד יותר) או סוכן שמכיר את המקרה המדובר ועושה נזק לחברה שבא הוא עובד.
אנא לענות לגופו של עיניין ולא לגופו של כותב. פעם הבאה זה יגיע עם כרטיס צהוב.
לי זה נשמע כמו אותו סוכן שמנסה להתגוננן (ומסתבך עוד יותר) או סוכן שמכיר את המקרה המדובר ועושה נזק לחברה שבא הוא עובד.
אחד כבר אמר שני נשמע כמו מוסכניק. עכשיו אני סוכן מכירות?
מה שאני באמת לא אוהב זה יחס לבעלי מקצוע כמו לגנבים או נוכלים.
הסוכן לא חייב להתנצל על נהלי החברה שהוא לא המציא.
אם ככה הסוכן התנהג , אז מה יקרה שאני כן אקנה אתקל באותו יחס במוסכים , במימוש אחריות ? זה נותן מראה לכל הדבר מבעד לקניית האופנוע
מזל שלמימוש אחריות לא צריך טובה של אף אחד. יש חוקים לזה. מכיוון שתיקוני אחריות הם על חשבון יצרן, ליבואן לא כל כך אכפת.
זה באמת נהלי החברה, שרק מעל גיל 25 נותנים?
אתה טועה בכל נקודה.
העבודה של סוכן - לשפוט לפי כל דבר ולזהות לקוח פוטנציאלי. פה סוכן צדק 100% (בחור לא לקוח).
יש גבול בהוצאות של ״לרכוש לקוח לעתיד״ מה שאתה רואה כאן - זה הגבול.
מי שקצר במזומן לא מבקש נסיעת מבחן על משאין כל סיכוי שיקנה. זה פשוט לא עובד כך.
אז לאור העובדה שאתה מגן על הסוכן אני מבין שלשיטתך רק מי שמגיע עם חליפה לסוכנות (או אולי חולצת צאוורון מספיק? זה עובר?) הממון מצוי בכיסו?
[נשים לרגע בצד את מה שכתבו פה החברים בנוגע לאפשרות לקחת מימון (בחלק מהמקרים גם מימון של 100%)...]
אבל עזוב את זה, כמו שכתבו פה - דרך ארץ, גם אם נהלי החברה אסרו במפורש על רכיבה של פלוני בגיל X ומטה יש דרך, וצורה להתנהג, אם היה סוכן באמת טוב אולי היה הופך אותו ללקוח אחרי הכל ולמרות האילוצים...
מעניין... אם הסוכן הזה היה מוכר TMAX והיה נכנס לסוכנות אדם שלא לובש גופיית רשת וכפכפים - היה נותן לו נסיעת מבחן או מסלק אותו מהסכונות? :frustrated:
JohnnyDough
10-09-2018, 18:26
אין כל ראיה לזה. דבר ראשון - מי שקבע נסיעת מבחן טעה. סוכן לא אשם בזה (אני מניח שזה לא הוא בעצמו). סוכן צדק בכל משאמר. נכון, אולי לא בצורה יפה ביותר, אבל מנגד בחור לא התכוון לקנות כלום. כי אולי - ראו איזה פלא - לבן 23 אין 80 אלף לזרוק על אופנוע.
הסוכן טיפש כי הוא יכול היה להתנצל ואולי לתת לו גם איזה ברושור וכוס קפה ולהפרד ממנו יפה. זה לא היה לא עולה לו כלום.
לבחור בן 23 יכולה להיות עבודה סבירה, מימון או אפילו סבא מפרגן (ואני מכיר גם כמה כאלה).
לעניין השירות אחרי המכירה, הבחור צודק ב1000%. לקוח פרטי משלם על תיקונים לפי תעריף עבודה מלא ותעריף החלפים המופרך וההזוי של היבואנים. לעומתו, תיקון באחריות יצרן מגיע בלי רווח לנותן השירות וקיים מתח בין הצורך לספק שירות ראוי שיספק את הלקוח ויהפוך אותו ללקוח חוזר, לבין הרצון למקסם את הרווח המיידי על חשבון הלקוח.
אני לא מכיר את נותני האחריות בעולם האופנועים אבל בעולם המכוניות המקביל, יש הבדלים תהומיים באיכות השירות שלקוחות מקבלים מהיבואנים השונים כשחלקם, כשיטה, מחפשים כל דרך להתנער מהאחריות.
באמת מוסך לא מקבל כסף מהיבואן במידה והתיקון באחריות?
זה נשמע כמו שקר גס, זה כמו שהפיצוציות שהפכו למרכזי דואר, מתלוננות שהם לא מרוויחות כסף ושהמסירות דואר מפריעות להם לעסקים(אגב, הפיצוציה מקבלת בערך שקל על כל חבילה שהיא מוסרת)
מבחן לא חייב לתת, אבל לסווג בן אדם על פי הלבוש או הגיל שלו זה מטופש להחריד.
אגב, כל בן 24-25 עם עבודה של 7000-8000 שקל יכול לקבל הלוואה לקנות כלי ב-80 אלף,האם הסוכן הכניס את זה לשיקולים שלו לפני שהוא התנהג ככה?
יותר מזה, הבחור התקשר, בירר, הגיע במיוחד, לפחות תנסה לעזור לפני שאתה מחליט שהוא "לא יכול לקנות" את האופנוע.
אותי לימדו במכירות, ששירות טוב מוכר טוב יותר.
בסופו של דבר, אתה מנסה להגן על התנהגות כזאת עם תירוצים.
ואגב, בעולם אינטרנטי, שכל לקוח יכול לפרסם חוויה כזאת, אולי כדי לחשוב פעמיים איך אתה מתנהג ללקוחות פוטנציאליים.
יחס הוגן, זה הכל, לא יותר אבל בטח לא פחות.
xilb לא סוכן מכירות, הוא עוד אחד משלל הטיפוסים הנחותים בתחום שלנו :) אל תתייחס.
זה נשמע כמו שקר גס, זה כמו שהפיצוציות שהפכו למרכזי דואר, מתלוננות שהם לא מרוויחות כסף ושהמסירות דואר מפריעות להם לעסקים(אגב, הפיצוציה מקבלת בערך שקל על כל חבילה שהיא מוסרת)
מוסך מקבל תשלום מהיבואן בעבור תיקוני אחריות, התשלום נמוך מאוד ביחס לתעריף אותו משלם הלקוח.
לכן מוסך יעדיף שלא להתעסק בתיקוני אחריות במידת האפשר.
ישנם לא מעט מקרים בהם בעלי מוסך מפנים לקוחות שלהם למוסכי יבואן בשל כך.
מזל שלמימוש אחריות לא צריך טובה של אף אחד. יש חוקים לזה. מכיוון שתיקוני אחריות הם על חשבון יצרן, ליבואן לא כל כך אכפת.
Sent from my iPhone using Tapatalkאתה כנראה מאוד תמים. אנשים הלכו להם מנועים חדשים ויבואנים התנערו מאחריות.
לעיניין של פות"ש - אם יש הגבלת גיל היו צריכים לומר לו אותה בטלפון. לתת לו להגיע למקום על פארש זה זילזול בזמן של בנאדם. אני מקווה שמטרו יטפלו בסוכן הזה.
רק אזכיר ששמענו פה רק צד אחד של הסיפור. המציאות עשויה להיות קצת אחרת.
אין לי שום סנטימנטים לסוכנות הספציפית הזו אבל מניסיון אישי בשנה האחרונה, היחס של הסוכנים תמיד היה מסביר פנים ומקצועי.
שנה טובה לכולם, ובעיקר לxlib.
גם אני הייתי בן 22, הגעתי לסוכנות מטרו בבגין והתעניינתי לגבי MT07, ולאחר שיחה עם איש מכירות סוכם על נסיעת מבחן כמה ימים לאחר מכן. רק כשהגעתי נזכרו לשאול לגילי, במה אני עובד, מה עשיתי בצבא, והודיעו שאין אפשרות לצאת לנסיעה. כנראה שבאותו יום לא התלבשתי מספיק טוב וחשבו שאין לי "איזה 60 אלף לבזבז".
מספר ימים לפני כן ביצעתי נסיעת מבחן על דיוק 390, כשדניאל מדלב לא היסס לרגע לתת לי לעלות על האופנוע. אבל הקטמ היה לי צפוף מדי.
כמה ימים לאחר מכן נכנסתי לסוכנות הונדה שבח, ביצעתי נסיעת מבחן על cb500, ואחרכך גם סגרתי עסקה על אופנוע חדש עם תוספות, למרות שבמוח מאחורה עדיין חשבתי על הימאהה. אז גם הבטחתי לעצמי שאם יהיה לי יום אחד ימאהה/קוואסאקי הם יהיו משומשים בלבד. אם ככה זה מרגיש לפני הקניה, אין לי מספיק וואזלין להמשך.
שנתיים לאחר מכן, עדיין "ילד בלי כסף לבזבז" הגעתי לאבניר. סגרו איתי 2 נסיעות מבחן על כלים שונים לאותו היום. כששאלתי אם אפשר קצת יותר מחצי שעה ענו לי אין בעיה קח גם שעתיים. בשבוע שאחרי הזמנתי את השיבר שאני רוכב עליו עד היום.
בכזאת קלות אפשר להפסיד או להרוויח לקוח.
JohnnyDough
10-09-2018, 23:35
לקוח שקונה כלי חדש, כמעט תמיד יטפל בו במוסך מורשה יבואן ואלה לקוחות "טובים", שקנו כלי חדש, יש להם כסף, אכפת להם מהכלי והם מוכנים לשלם יותר על הטיפולים שלו. רבים מהם ימשיכו לטפל בכלי באותו מוסך גם אחרי שהאחריות תסתיים.
מהטעם הזה, יש למוסכים תמריץ חזק מאוד לרצות להיות מורשי יבואן והם "משלמים" על זה (בין היתר) בנכונות לקבל מהיבואן/יצרן תשלום נמוך על שעת עבודה במקרה של תיקון באחריות.
כמה זה נמוך?
מעניין אותי בכמה פחות זה.
JohnnyDough
11-09-2018, 00:00
כמה זה נמוך?
מעניין אותי בכמה פחות זה.
אני לא יודע לתת לך מספר וספק אם זה מספר קבוע.
אני לא קונה את זה שמוסכים מפסידים על תיקון באחריות.
אולי ביחס לתיקונים קלים שהם לוקחים עליהם מחיר מלא של שעת עבודה+ הנפצה על מחירי החלקים.
אף אחד לא עובד בחינם.
mudale222
11-09-2018, 01:25
הם לא מפסידים שום נעליים.
הם עובדים לפי המחירון השעתי הרשמי של המוסך, בדר"כ 240 לשעת עבודה כפול השעות שהם עבדו.
הרווח היחיד שהם לא מרוויחים זה את ה50%+ שאונסים בדר"כ על חלקים בארץ.
asafpeleg
11-09-2018, 07:40
שנה טובה לכולם, ובעיקר לxlib.
גם אני הייתי בן 22, הגעתי לסוכנות מטרו בבגין והתעניינתי לגבי MT07, ולאחר שיחה עם איש מכירות סוכם על נסיעת מבחן כמה ימים לאחר מכן. רק כשהגעתי נזכרו לשאול לגילי, במה אני עובד, מה עשיתי בצבא, והודיעו שאין אפשרות לצאת לנסיעה. כנראה שבאותו יום לא התלבשתי מספיק טוב וחשבו שאין לי "איזה 60 אלף לבזבז".
מספר ימים לפני כן ביצעתי נסיעת מבחן על דיוק 390, כשדניאל מדלב לא היסס לרגע לתת לי לעלות על האופנוע. אבל הקטמ היה לי צפוף מדי.
כמה ימים לאחר מכן נכנסתי לסוכנות הונדה שבח, ביצעתי נסיעת מבחן על cb500, ואחרכך גם סגרתי עסקה על אופנוע חדש עם תוספות, למרות שבמוח מאחורה עדיין חשבתי על הימאהה. אז גם הבטחתי לעצמי שאם יהיה לי יום אחד ימאהה/קוואסאקי הם יהיו משומשים בלבד. אם ככה זה מרגיש לפני הקניה, אין לי מספיק וואזלין להמשך.
שנתיים לאחר מכן, עדיין "ילד בלי כסף לבזבז" הגעתי לאבניר. סגרו איתי 2 נסיעות מבחן על כלים שונים לאותו היום. כששאלתי אם אפשר קצת יותר מחצי שעה ענו לי אין בעיה קח גם שעתיים. בשבוע שאחרי הזמנתי את השיבר שאני רוכב עליו עד היום.
בכזאת קלות אפשר להפסיד או להרוויח לקוח.מסכים לגמרי. חווית הקניה מתחילה במפגש הראשון עם הסוכן/נציג. בטח ששירות טוב מוכר, החברות לא היו משלמות על הפונקציה הזאת אם היא היתה מיותרת. סוכן כזה שניפנף אותו- שימכור לחברים שלו. אין כמו לקנות ממתחרה שנותן שירות טוב, אנשים מדברים ויכול להיות שהמקרה הזה יגיע למישהו שיעשה עם זה משהו.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
תתפלא,
היום בשביל לקנות אופנוע אתה לא צריך אפילו שקל זמין.
מספיק רקורד נקי.
צודק, יש מימון מלא ללא מקדמה עד 100 תשלומים, טכנית כל אחד שיש לו הכנסה יכול לקנות.
כבר כתבתי בפוסט אחר, פות"ש שנכווה ממטרו עוד בטרם הפך ללקוח שלהם, הרוויח.
מה שנקרא "יצא בזול"
פולגז והאינטרנט מלאים בחוויות שירות גרועות ליבואן הזה.
מטרו קנו לעצם תדמית של HOT / סלקום...
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
רק אזכיר ששמענו פה רק צד אחד של הסיפור. המציאות עשויה להיות קצת אחרת.
אין לי שום סנטימנטים לסוכנות הספציפית הזו אבל מניסיון אישי בשנה האחרונה, היחס של הסוכנים תמיד היה מסביר פנים ומקצועי.
מהניסיון שלי עם אולם התצוגה במטרו (ועם רועי בוגאטי ספציפית) היה יחס מצוין ואפילו מעבר לזה. נכון, אני הייתי עם הכסף והאינטרס שלהם למכור.
גם אני וגם הבן לקחנו מספר כלים לרכיבה, ליותר משעה. מה שכן, לא ניתקלנו במשהו לגבי הגיל הצעיר, זה לא היה ענין בכלל.
לגבי זה אני ממש לא מבין אם ישנה מדיניות כזו ולמה, ואם כן, איך זה לא עיקבי בין כל הסוכנויות.
בטח שלא היה עניין, כי הוא בא עם האבא שלו. זה עם הפפלינוס.
בטח שלא היה עניין, כי הוא בא עם האבא שלו. זה עם הפפלינוס.
א. הפפילנוס היו של הבן, לא של אבא שלו.
ב. הרבה לפני שלב
הפפלינוס, במשך כמה שבועות, לקחנו כלים למבחן כאילו אין מחר. (וגם מדלב וגם מהונדה).
ג.
הפפלינוס לא יצאו בקלות מהכיס, היה משא ומתן לא קצר ויצאנו עם דיל טוב לנו (וכנראה גם להם).
ועדיין היה יחס יותר מטוב.
תהיו חכמים, תביאו את סבא או סבתא, ככה בטוח תקבלו רכיבת מבחן.
תהיו חכמים, תביאו את סבא או סבתא, ככה בטוח תקבלו רכיבת מבחן.
עם כמה שאני מסכים לגבי כול מה שנאמר כאן על מטרו, נראה לי אנשים שוכחים שכנראה יש משהו שבגללו הסוכן אמר לו את זה.
יכול להיות שפות"ש לא בידיוק בא עם הצהרת כוונות, היה ביישן ולא הגיב למה שהסוכן אמר לו (למרות שלדעתי אם היה רציני והיה לו כוונה אמיתית לקנות את הכלי היה סותם לסוכן מכירות את הפה, בכבוד או לא בכבוד), לא יודע מה היה שם וגם לא ממש אכפת לי. אבל אם להיות כנה גם אם אני הייתי סוכן מכירות,
לא הייתי מתלהב לתת אופנוע ליטר בכול המובנים לילד בן 23. מצטער. לא משנה אם החברה בבעלותי אם שאני עובד שכיר שם, הייתי יושב עם הבחור לשיחה לפני הכול.
בןהלאמשחיז
11-09-2018, 17:10
בטלפון הם לא היו נחמדים אז חסכתי לעצמי את הנסיעה לשם.
וואלה,
יצא לי לקבל שירות מסוכני מכירות בענף האופנועים.
אני לגמרי מאמין שיש מצב טוב שהוא נפל על סוכן מכירות חרא.
יכול להיות שלא, ושלא שמענו את כל הסיפור אבל....
כבר יצא לי להכנס לסוכנות לבקש הצעת מחיר (כתובה) על אופנוע ששוה קרוב למאה אלף,
נכנסתי לבוש בציוד רכיבה שמתקרב בטוטאל למחיר של קטנוע קטן,
ועדיין הייתי צריך להתחנן בפני ערימת הקופים העצלנים שישבו שם (ולא עשו כלום), כדי שמישהו ישב איתי.
נכון, זה היה לפני כמה וכמה שנים,
אבל שירות בישראל, זה שירות בישראל.
עם כמה שאני מסכים לגבי כול מה שנאמר כאן על מטרו, נראה לי אנשים שוכחים שכנראה יש משהו שבגללו הסוכן אמר לו את זה.
יכול להיות שפות"ש לא בידיוק בא עם הצהרת כוונות, היה ביישן ולא הגיב למה שהסוכן אמר לו (למרות שלדעתי אם היה רציני והיה לו כוונה אמיתית לקנות את הכלי היה סותם לסוכן מכירות את הפה, בכבוד או לא בכבוד), לא יודע מה היה שם וגם לא ממש אכפת לי. אבל אם להיות כנה גם אם אני הייתי סוכן מכירות,
לא הייתי מתלהב לתת אופנוע ליטר בכול המובנים לילד בן 23. מצטער. לא משנה אם החברה בבעלותי אם שאני עובד שכיר שם, הייתי יושב עם הבחור לשיחה לפני הכול.
אתה שוב מפספס את הנקודה.
בסדר, מישהו טעה ואמר לו שהוא יכול לקחת נסיעת מבחן, למרות שהוא לא יכול. זו בעיה, אבל תקלות קורות וכולם מבינים.
מה שאתה היית אמור לעשות בתור אותו סוכן שלא מתלהב לתת לילד אופנוע ליטר זה להתנצל מעומק ליבך על הטעות שנעשתה, להבהיר לו שזו מדיניות חברה ולא משהו אישי נגדו (גם אם זה כן כי הוא נראה לך תפרן), להציע לו משהו לשתות ואולי אפילו להציע רכיבת מבחן על אופנוע אחר שאתה כן יכול לתת לילד בן 23, כדי שהנסיעה שלו עד לכאן לא תהיה מיותרת לגמרי.
גם אני זוכר הרבה מקרים דומים, כשבתחילת דרכי הייתי סטודנט תפרן ורכבתי על DR350, ובהרבה מוסכים שהגעתי אליהם לתקן דברים שהיו מעבר ליכולתי תמיד דאגו שאני ארגיש טוב מאד שמבחינתם אני ילד תפרן שכולם יודעים שלא הולך לשפוך שם כסף ובטח לא להחליף בקרוב לאופנוע חדש.
מיותר לציין שלא חזרתי לאף אחד מהמוסכים האלה יותר מפעם אחת, והיום כשאני כבר לא סטודנט ולא תפרן אני לא אדרוך שם וגם אמליץ לחברי לא ללכת לשם.
זה לא חוכמה לתת שירות טוב ללקוחות שברור שהולכים לשפוך כסף.
יש הסבר פשוט : חוסר תחרות.
אם היה מספר יבואנים של אתו יצרן,גם יחס כלפי לקוח היה שונה .
אתה שוב מפספס את הנקודה.
בסדר, מישהו טעה ואמר לו שהוא יכול לקחת נסיעת מבחן, למרות שהוא לא יכול. זו בעיה, אבל תקלות קורות וכולם מבינים.
מה שאתה היית אמור לעשות בתור אותו סוכן שלא מתלהב לתת לילד אופנוע ליטר זה להתנצל מעומק ליבך על הטעות שנעשתה, להבהיר לו שזו מדיניות חברה ולא משהו אישי נגדו (גם אם זה כן כי הוא נראה לך תפרן), להציע לו משהו לשתות ואולי אפילו להציע רכיבת מבחן על אופנוע אחר שאתה כן יכול לתת לילד בן 23, כדי שהנסיעה שלו עד לכאן לא תהיה מיותרת לגמרי.
גם אני זוכר הרבה מקרים דומים, כשבתחילת דרכי הייתי סטודנט תפרן ורכבתי על DR350, ובהרבה מוסכים שהגעתי אליהם לתקן דברים שהיו מעבר ליכולתי תמיד דאגו שאני ארגיש טוב מאד שמבחינתם אני ילד תפרן שכולם יודעים שלא הולך לשפוך שם כסף ובטח לא להחליף בקרוב לאופנוע חדש.
מיותר לציין שלא חזרתי לאף אחד מהמוסכים האלה יותר מפעם אחת, והיום כשאני כבר לא סטודנט ולא תפרן אני לא אדרוך שם וגם אמליץ לחברי לא ללכת לשם.
זה לא חוכמה לתת שירות טוב ללקוחות שברור שהולכים לשפוך כסף.
מסכים עם כול מה שאמרת.
לעניות דעתי אין שום הגבלה על הגיל בנסיעות מבחן מלבד הרישיון, זה נשמע לי כמו בולשיט. הוא פשוט לא בא לו טוב.
יש הסבר פשוט : חוסר תחרות.
אם היה מספר יבואנים של אתו יצרן,גם יחס כלפי לקוח היה שונה .
בוא נתחיל עם יבואן נפרד לכל מותג ונמשיך משם
בוא נמשיך....אין שום פתרון באופק.
האופנוע אי אפשר לקנות בmotoin או revzilla
MasterOz
12-09-2018, 21:56
אחד כבר אמר שני נשמע כמו מוסכניק. עכשיו אני סוכן מכירות?
מה שאני באמת לא אוהב זה יחס לבעלי מקצוע כמו לגנבים או נוכלים.
הסוכן לא חייב להתנצל על נהלי החברה שהוא לא המציא.
בזמן האחרון אני לא מגיב הרבה...אפילו בכלל.
במקרה שלך אחרוג.
1. אין לך שום הבנה בשרות לקוחות
2. אתה חד משמעית טועה בכל אחת מהתגובות שלך בשרשור הזה
3. אם היית נותן לי, או אם מישהו היה נותן לי שרות כמו הסוכן של מטרו...היה מקבל ממני על הראש
4. אני מכיר עשרות בני 23 עם יותר מ80K "לזרוק" על משהו...רק אתה לא מכיר
5. אם אתה מתכוון לענות לי, דאג שזה יהיה ענייני ובנימוס (כרטיס צהוב כבר יש לך...)
רק אומר :smoke:
כתבתי תגובה, אבל - התחרטתי. לא שווה.
כתבתי תגובה, אבל - התחרטתי. לא שווה.
נראה לי זה הקסד הזה.
מריח אותו מקילומטרים.
נראה לי זה הקסד הזה.
מריח אותו מקילומטרים.https://www.drugstore.co.il/content/images/thumbs/0034545_-_500.jpeg
בזמן האחרון אני לא מגיב הרבה...אפילו בכלל.
במקרה שלך אחרוג.
1. אין לך שום הבנה בשרות לקוחות
2. אתה חד משמעית טועה בכל אחת מהתגובות שלך בשרשור הזה
רק אומר :smoke:
הסעיף הראשון לא לגמרי מדויק, הסעיף השני טעות לגמרי.
עמדה שונה משלך היא לאו דווקא טעות.
קראתי את התגובות בפוסט, ואני מסכים עם חלקן.
נכון, ניתן היה לעדן את הדברים..., אבל לא מדובר במפגש מוכר/לקוח,
מדובר בשיחה בפורום - וכן דווקא נכון לדעתי להציג את הלך הרוח, והמחשבה מאחורי הדברים.
אגב, לא משנה מול עומדים - סעיף 5 תמיד נכון, לכל מצב.
לא יודע אם הם שינו נהלים או משהו אבל כשהייתי בגילך (לפני 9 שנים) נסעתי לעופר אבניר ולמטרו במטרה לעשות נסיעת מבחן על SV ועל ER (בהתאמה) אשר בזמנו עלו כ 60000 ש"ח כ"א
הכל תואם מראש, הגעתי עם רשיון נהיגה מתאים ובתוקף ועם צ'ק ביטחון ע"ס 10000 ש"ח וקיבלתי את נסיעת המבחן ללא אף הערות על גילי אלא להיפך, ישבתי על קפה עם איש המכירות לאחר הנסיעה.
כשנתיים מאוחר יותר עשיתי גם נסיעת מבחן על GSX600R באותה מתכונת בדיוק
shembar1
13-09-2018, 19:35
נראה לי שאפשר לסכם את השרשור בזה ש
א. הסוכנות לא היית בסדר בזה שאמרו לו שניתן לעשות נסיעת מבחן וקראו לו סתם.
ב. אנחנו לא יודעים את הצד השני בסיפור אז לא ניתן לומר אם הסוכן היה בסדר.
ג. בלי קשר הייתי ממליץ למטרו לאפשר נסיעות מבחן על כלים כבדים לגילאים נמוכים מ25 (כל עוד יש רישיון)אך להגדיל את הצ'ק בטחון או לתת איזו ערבות כלשהי.
אין ספק שכן קיימים נערים בני 23 עם יותר מ80K.
פעם ראשונה שאני שומע על צ'ק ביטחון. בשביל מה אם אתה ממילא חותם על מסמך התחייבות?
shembar1
13-09-2018, 21:06
זה לא מקובל היום! פשוט חותמים על חוזה נוראי ומצלמים לך את האשראי
זה לא מקובל היום! פשוט חותמים על חוזה נוראי ומצלמים לך את האשראי
לא יודע. באפריל שבאתי לעשות נסיעת מבחן על ה400 לא ביקשו ממני שום אשראי ושום כלום. תביא רישיון, קח מסמך, קח עט ותחתום...
לא יודע. באפריל שבאתי לעשות נסיעת מבחן על ה400 לא ביקשו ממני שום אשראי ושום כלום. תביא רישיון, קח מסמך, קח עט ותחתום...
קח מסמך...
ריק?
דף לבן?
ביקשו שתצייר בית ועץ?
קח מסמך...
ריק?
דף לבן?
ביקשו שתצייר בית ועץ?
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A1%D7%9E%D7%9A
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft