צפייה בגרסה מלאה : בדיקה לפני קנייה
שלום לכולם
אשמח לקבל הפניות למוסך שמבצע בדיקה לאופנוע ונותן אחריות לבדיקה באזור תל אביב / המרכז
מעוניין לרכוש אפנוע יד 2 וכמו רכב רוצה מקום אמין שיגיד לי מה המצב של הכלי,
אשמח לדעת גם מה הם טווחי המחיר של בדיקה כזו?
האפנוע שאני מכוון אליו הוא בגודל 250 סמ"ק קסטום
שבוע טוב
מקס
mudale222
17-09-2018, 09:30
אין ממש דבר כזה "אחריות לבדיקה", הם ינסו לעשות בדיקה טובה אבל אם הלך לך המנוע יום אח"כ סביר להניח שתדבר עם הלמפה.
הטווח נע בין 150-600 שקל תלוי מה עושים בבדיקה ומי עושה את הבדיקה (משטחית, דרך פירוק מלא ולייזרים לשלדה, לחץ הפוך וקומפרסיה).
יש לך את סטפן שהוא הכי מוכר בארץ (וכנראה הכי יקר בארץ), מעבר לזה יש לך המוך מוסכים מעולים שיעשו לך בדיקה טובה.
אני לא מכיר יותר מדי במרכז, אבל עשיתי פעם במוטומניה והייתי מרוצה (פירקו הכל, קומפרסיה וכו').
אין ממש דבר כזה "אחריות לבדיקה", הם ינסו לעשות בדיקה טובה אבל אם הלך לך המנוע יום אח"כ סביר להניח שתדבר עם הלמפה.
הטווח נע בין 150-600 שקל תלוי מה עושים בבדיקה ומי עושה את הבדיקה (משטחית, דרך פירוק מלא ולייזרים לשלדה, לחץ הפוך וקומפרסיה).
יש לך את סטפן שהוא הכי מוכר בארץ (וכנראה הכי יקר בארץ), מעבר לזה יש לך המוך מוסכים מעולים שיעשו לך בדיקה טובה.
אני לא מכיר יותר מדי במרכז, אבל עשיתי פעם במוטומניה והייתי מרוצה (פירקו הכל, קומפרסיה וכו').
אז אני מבין שאין דבר כזה אחריות בדיקה כמו רכבים, אז אני פשוט יכול לגשת לכל מוסך ולבקש בדיקה עם הפרמטרים שציינתה?
mudale222
17-09-2018, 12:01
גם ברכבים אין ממש אחריות על הבדיקה. במקרה הטוב אם היה ליקוי מאוד מהותי כמו שלדה שנשברה ורותכה מחדש והם לא עלו על זה - אז אחרי תביעה אולי תקבל את הכסף...
באופנועים זה עוד פחות כי אין "מכוני רכב" שבודקים לך את זה מסודר ואין ממש הסכמים שחותמים עליהם.
בקשר לבדיקה אל תבקש לייזרים כי זה נראה לי רק אצל סטפן קיים, אבל השאר כן.
lokimonster
17-09-2018, 12:26
רק לוודא שסטפן אכן מפרק פלסטיקה ובודק את המנוע ויודע מה הנוריות או ההזהרות אכן אומרות.
mudale222
17-09-2018, 16:35
רק לוודא שסטפן אכן מפרק פלסטיקה ובודק את המנוע ויודע מה הנוריות או ההזהרות אכן אומרות.
עכשיו נזכרתי שהוא עשה לך בדיקה ממש גרועה לא? ואפילו לא פירק לך את הפלסטיקה או משהו בסגנון.
אז באמת כדאי שאם פות"ש הולך אליו שיוודא את זה קודם.
lokimonster
17-09-2018, 16:50
כן בדיקה וויזואלית עם מראה של רופא שיניים.
LokiMonsteR
כך יוצא ,המצב "בדיקת אופנוע לפני קניה" הרבה יותר גרוע מהבדיקות רכב,ששם רוב החברות לא לוקחות אחריות על כלום ,ובדיקות גם חלקם...לא ממש מקצועיות .
תודה רבה על התגובות !
אבקש את מה שרשמו כאן
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft