צפייה בגרסה מלאה : אישימוטו - חוויה רעה.
בדרך כלל לא נוהג לפרסם דברים כאלה אבל המקרה של היום הצריך את זה.
לפני יומיים התקשרתי לאישימוטו וענה לי בחור בשם שרון, התעניינתי בשני אופנועים מסוג DUKE 390 החלפה והוספה על שלי DUKE 200 2016.
שרון לא רצה לתת לי יותר מדיי פרטים בטלפון ופשוט אמר לי תגיע למקום ונדבר.
אוקי הסכמתי לעיניין והיום בבוקר פיניתי לי זמן ויצאתי לשם, נכנסתי לסניף ושם ישב בחור שלצערי לא זוכר את שמו, ספרתי לבחור שדברתי עם שרון ובמה אני מעוניין.
הבחור הלך איתי אל האופנועים והראה לי אותם.
אופנוע אחד עבר תאונה קלה ( שאת זה לא טרחו לומר לי בטלפון ) וכשאמרתי לו האופנוע הזה עבר תאונה הוא הגיב בזלזול לא זה בקטנה זה לא משהו רציני ואופנוע השני היה נראה טוב חדש יחסית.
התענייתי באופנוע החדש יחסית שנת 2018 במחירון אחרי שיכלול 30 אלף שח.
האופנוע שלי DUKE 200 במחירון אחרי שיכלול 15000.
חייב לציין בזאת שהאופנוע שלי נקי וחדש מאווד לעומת שני האופנועים שראיתי שם.
אוקי חזרנו לשבת אני והבחור (סוכן מכירות) לשבת ולדבר, הבחור ברוב חוצפתו הציע לי 8000 על האופנוע שלי, כשהמחירון אני מזכיר 15 אלף אחרי שיכלול.
אמרתי לו אוקי אם אתה מוריד מאצלי 7 אלף ככה בקלות שלא לצורך אז כמה אתה מוכן להוריד מאצלך? מהאופנוע שלך?
הוא ענה שמקסימום הוא יוכל להוריד 1000 שקל. הסתכלתי עליו בשוק ולא הבנתי אם שמעתי נכון, מאצלי אתה מוריד 7 אלף ככה בקלות ומאצלך במקסימום אלף? למה ? על מה ולמה?
לבחור לא הייתה תשובה עניינית.
לקחתי את הדברים שלי וברחתי משם.
התאכזתי מהם ולשם לא אחזור יותר.
מיותר לציין שהבחור התייחס בזלזול לאורך כל המפגש (בטח בגלל שיש לי אופנוע קטן וזול יחסית אז לא מגיע לי ייחס הולם).
alexsupreme
10-10-2018, 17:58
צר לי לבשר לך אבל כולם ככה.
אתה כמעט לעולם לא תקבל מחירון על הכלי שלך, 8000 שקל פחות מהמחירון זה הגיוני למדי.
תחשוב מי מגיע לסוחר כדי לעשות טרייד? או שאתה לא חושב על כסף או שלא הצלחת למכור את הכלי שלך ביד 2.
זו חווייה שגרתית סה״כ. לא הייתי מצפה ליותר.
איך ירוויח על הטרייד? הוא גם צריך למכור את הכלי ורוב הסיכוי שימכור בפחות מהמחירון, אפילו לא במעט.
לא מתאים לך תנסה למכור לבד או שתגש לעוד סוכנויות ותבדוק.
גם לי נשמע חווייה יחסית שגרתית.
אין לי בעיה שהוא יוריד לי מהמחירון למרות שהאופנוע שלי חדש גם בנראות וגם במכניות ומטופל בזמן רק על ידי מורשה.
אבל אם אתה מוריד לי מהמחירון לא סביר שתוריד גם מאצלך? מה ההבדל שני האופנועים הם יד שניה ברגע שהורדת אצלי אוטומטית אתה צריך להוריד מאצלך.
אומנם לא היתי מצפה שיוריד 7 אלף מאצלו אבל לעשות עלי רווח קל של 6000 שקל במחירים הנמוכים האלה זאת חזירות.
אתה יכול לנסות בעוד כמה סוכנויות אבל אלו המחירים שתקבל פחות או יותר
רוצה מחירים יותר נוחים - תמכור ותקנה לבד
lokimonster
10-10-2018, 19:07
תתנחם אני רכשתי וגיליתי שנדפקתי במשולש הקדוש חנות מכון בדיקה ומוסך שאחד התנער מהשני ואף אחד מהם לא סיפק את הסחורה
וכעת קצת סדר.
מדובר בסוחרים וככאלו המטרה שלהם להרוויח.
אחדים יהיו ישרים ויספרו לך את כל האמת על הכלי בטלפון אחרים ישכנעו אותך להגיע וינצלו את ההתלהבות והמומנטום שלך וייתכן שאחדים יהיו ישרים ( אני מניח שאלו יפשטו רגל במוקדם או מאוחר).
LokiMonsteR
נראה שאתה צעיר, אז עדיין יהיו לך הרבה אכזבות בחיים.
ממה חיים כל מני "טרייד"?
-לקנות -זול,למכור-יקר.
כמה?..כמה שיותר.
התייחס בזלזול לאורך כל המפגש (בטח בגלל שיש לי אופנוע קטן וזול יחסית אז לא מגיע לי ייחס הולם).כן,אני ממש שונא את השאלה "..איזה אופנוע יש לך?"
Shasha127
10-10-2018, 19:31
בדקת בד.ל.ב בשוקן אם יש להם כלי כמו שאתה מחפש?
לרוב העסקאות איתם הוגנות, בפרט שמדובר בדגמים שלהם (קטמ) אבל לא רק.
אתה יכול לנסות בעוד כמה סוכנויות אבל אלו המחירים שתקבל פחות או יותר
רוצה מחירים יותר נוחים - תמכור ותקנה לבד
כניראה שזה עדיף וזה מה שאעשה אם הסוכניות מרשים לעצמם להתחזר ככה.
תתנחם אני רכשתי וגיליתי שנדפקתי במשולש הקדוש חנות מכון בדיקה ומוסך שאחד התנער מהשני ואף אחד מהם לא סיפק את הסחורה
וכעת קצת סדר.
מדובר בסוחרים וככאלו המטרה שלהם להרוויח.
אחדים יהיו ישרים ויספרו לך את כל האמת על הכלי בטלפון אחרים ישכנעו אותך להגיע וינצלו את ההתלהבות והמומנטום שלך וייתכן שאחדים יהיו ישרים ( אני מניח שאלו יפשטו רגל במוקדם או מאוחר).
LokiMonsteR
לדעתי אדם ישר יגיע תמיד רחוק יותר.
נראה שאתה צעיר, אז עדיין יהיו לך הרבה אכזבות בחיים.
ממה חיים כל מני "טרייד"?
-לקנות -זול,למכור-יקר.
כמה?..כמה שיותר.
כן,אני ממש שונא את השאלה "..איזה אופנוע יש לך?"
זה היה ממש ככה ברגע שהוא שמע דיוק 200 ישר היחס והבעת הפנים שלו השתנתה
בדקת בד.ל.ב בשוקן אם יש להם כלי כמו שאתה מחפש?
לרוב העסקאות איתם הוגנות, בפרט שמדובר בדגמים שלהם (קטמ) אבל לא רק.
וואלה לא ניסיתי אבל אני אנסה תודה לך.
מכוון שחווית לראשונה את עולם הטרייד, לדעתי רצוי לשנות את הכותרת, בכל סוכנות היית מקבל את ההצעה המגוכחת הזו, בדיוק מהסיבות שרשמו פה החבר'ה.
*אין לי שום קשר לאישימוטו.
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
johnny drama
10-10-2018, 21:19
אם יש לך אופנוע כזה נקי ושמור, תמכור בפרטי עדיף לך ולא בטרייד.
בטרייד אתה תמיד מפסיד כלקוח, נקודה.
שחשבתי לעשות טרייד ליד 2 על אופנוע שלי (דיוק 690 ) באישימוטו הציעו לי 8-10 אלף שקל שמחירון הוא 30. בשאר במקומות קיבלתי יותר מ 18.
וכן אחד הכלים שהתענייתי בטלפון מול אישימוטו היה Z800, שבאתי פיזית למקום התברר שהוא אחרי החלקה.
וכן זה אותו בחור שרון.
מצטרף לחוות דעת שלילית על המקום.
רוצה דיוק משומש? יש לך דיוק משומש?
תתקשר לדלב לבחור בשם דניאל
Yadin Tal
11-10-2018, 00:33
אנשים לא מבינים שעסקים צריכים להרוויח כסף, גם להם בסוף היום יש משפחה לפרנס.
אתה בצעמך יודע את זה שאין לכלי שלך שוק כזה טוב... מדבר על הדיוק 200. שעושים עסקאות כאלה אי אפשר לצפות לקבל מחירון, לא טוב לך תמכור ביד 2 ותנסה לקבל מחירון.
*חייב לציין שאני לא מכיר אותם ואין לי שום קשר אליהם חוץ מפעם אחת שהתקשרתי לברר מחיר לגבי 07 שהם מוכרים ;)
חוויה רגילה...רעה בשבילך אבל רגילה בדעה אובייקטיבית.
לגבי תאונה או תקלות בכלי, יש בדיקות ובאחריותך לבדוק את הכלי. כמובן שבתור בית עסק מחובתם הגילוי הנאות שאכן היה כי הרי אמר לך שעבר תאונה כשהגעת.
מאחל לך למכור מעל המחירון ולקנות מתחת :)
אנשים לא מבינים שעסקים צריכים להרוויח כסף, גם להם בסוף היום יש משפחה לפרנס.
אתה בצעמך יודע את זה שאין לכלי שלך שוק כזה טוב... מדבר על הדיוק 200. שעושים עסקאות כאלה אי אפשר לצפות לקבל מחירון, לא טוב לך תמכור ביד 2 ותנסה לקבל מחירון.
*חייב לציין שאני לא מכיר אותם ואין לי שום קשר אליהם חוץ מפעם אחת שהתקשרתי לברר מחיר לגבי 07 שהם מוכרים ;)
ממש לא ציפיתי לקבל מחירון, אבל גם לא ציפית שהוא יוריד לי 7 אלף שקל על כלי ששווה 15 אלף.
תוריד 2000 תוריד 3000 קח תרוויח אבל 7 אלף? ממחיר כזה זול ? יותר מדי.
ממש לא ציפיתי לקבל מחירון, אבל גם לא ציפית שהוא יוריד לי 7 אלף שקל על כלי ששווה 15 אלף.
תוריד 2000 תוריד 3000 קח תרוויח אבל 7 אלף? ממחיר כזה זול ? יותר מדי.
מחירון לא משקף היום כלום, בטח לדיוק 200 שלך, שאין לו שוק. זה עניין של היצע וביקוש. היחידים שהולכים לפי מחירון זה חברות הביטוח. צא מהסרט אם אתה חושב שמישהו יתן לך עליו 15.
אין לי שום קשר לאישימוטו, לא מכיר אותם חוץ מלראות מודעות בפייסבוק והם מעניינים לי את הביצה. אני לא סוכן או עובד בתחום בכול עיסוק שהוא, רק אומר לך את המציאות כפי שהיא.
Guccii800
11-10-2018, 12:01
אתה כמעט לעולם לא תקבל מחירון על הכלי שלך, 8000 שקל פחות מהמחירון זה הגיוני למדי.
תחשוב מי מגיע לסוחר כדי לעשות טרייד? או שאתה לא חושב על כסף או שלא הצלחת למכור את הכלי שלך ביד 2.
איך בדיוק הגיוני?, להוריד 50% מהמחירון זאת חזירות לשמה.
ולבקש פי שתיים ממחירון זאת לא חזירות? יש דגמים שזה קורה בהם.
כמו שאמרו. מחירון טוב לביטוח.
יש מעט דגמים הנמכרים במחיר דומה, השאר- שוק פרוע.
אין לי ניסיון עם אישימוטו ספציפית, אבל כשאני ניסיתי לעשות טרייד היו סוכנויות שהציעו לי 60% מתחת למחירון והיו שהציעו 30% מתחת. זה ההבדל בין חזירות להצדקה כלכלית. בסוף מכרתי לבד - כמובן שביותר מההצעה הטובה ביותר.
השוק פרוע לגמרי, אני רואה מלא כלים מעולים, לדוגמה בפייסבוק שמפורסמים בכל מיני קבוצות כבר המון זמן ובמחירים אטרקטיביים וכלום.
mudale222
11-10-2018, 15:30
זה סתם אונס לשמו. ביד 2 הם על איזור ה15.
במקום ללכת לטריידים שיאנסו אותך סתם כי אתה עצלן, שים אותו ב13,000 ביד 2 וכנראה תעיף אותו מהר מאוד. מקסימום תתגמש לעוד 1K.
torquser
11-10-2018, 16:19
יש לך סבלנות? תמכור לבד. בטרייד אפפעם לא תקבל מחיר אטרקטיבי. יש מקומות במשולש שוקן שאני לא נכנס אליהם.
moonshield
11-10-2018, 17:21
הוא עוד יצא בזול עם כלי ממותג שיש לו שוק (סוג של). על הדיאלים שהיה לי הציעו לי סכום יותר נמוך מגריטה.
פות''ש, תתעודד. חווית לראשונה את חווית השירות הישראלי הענף הדו''ג והטריידאין. כמו שאמרו לך מקום הגון יותר היה אומר לך מראש בטלפון כמה הם יכולים להציע לך, או שהיה אומר לך בכנות בחנות שהוא לא יכול להציע לך יותר וממליץ לך לנסות למכור באופן פרטי. מקום הגון פחות.... נו התנסת בזה כבר.
600 ירושלמי
11-10-2018, 17:58
מקום הגון יותר היה אומר לך מראש בטלפון כמה הם יכולים להציע לך,
אף אחד לא אומר בטלפון כמה הוא יציע לך על כלי שהוא לא ראה. זה מוסך, עסק. לא גמ"ח.
וקח בחשבון שבדר"כ כל אחד חושב (ואומר) שהכלי שלו הכי שמור בעולם, "כמו חדש". בפועל, אנשים חיים בסרט.
מי שרוצה למכור ביותר מאשר מבסוכנות שיפרסם לבד, יקבל מלא טלפונים הזויים, יענה על כל מיני שאלות של נודניקים, ידאג להקפיץ מודעות כל יום, יקבע עם אנשים, יתווכח, ילך באמצע יום עבודה לבדיקות (שלא תמיד מניבות מכירה) ושיהנה.
עשיתי באישימוטו שתי עסקאות טריידאין והם היו בסדר גמור .
יש כלים עם שוק חלש שיכולים להיתקע בחנות הרבה זמן והם לוקחים את זה בחשבון בתמחור שלהם (עד שהכלי שלך לא נמכר הם לא רואים רווח בכלל) , אין לך מה להתבאס וזו הפרנסה שלהם בסופו של יום.
במקרה שלי קיבלתי באישימוטו מחיר טוב יותר מאשר הצעה שקיבלתי מהיבואן של הכלי (בהבדל משמעותי)...
זה תחביב יקר ואמוציונלי , קח את זה באיזי ותהנה מהריגוש של ההחלפה לכלי חדש.
בקיצור: אתה צריך לשנות את הכותרת. אומנם החווייה שלך הייתה לא נעימה ובאופן סובייקטיבי אי אפשר להתכחש למה שאתה הרגשת, אבל עולה ההרגשה מקריאת הכותרת כאילו עשו לך עוול או "ניסו לדפוק אותך". ולא כך הדבר.
לטרייד אין יש מחיר ויש לו עלות. ובמקרה הזה, אתה הוא המוכר והם הקונה. אם הם חוו בעבר קשיים במכירת כלי כמו שלך (יש להם ניסיון רע איתו) או אם יש להם את הידע לפיו המכירות של הדגם שלך לא "הולכות בקלות" או אם יש להם מלאי גדול יחסית של אופנועים מהדגם הזה - כל אלו יגרמו להם לרצות לקנות את האופנוע שלך בפחות ממה שאתה חושב שהוא שווה. הם הלקוח, הם קונים ממך את הכלי - זכותם לא לרכוש אותו במחיר שנראה לך אלא במחיר שנראה להם. זה דינו של כל משא ומתן בתחום הקנייה ומכירה. הם לא חייבים לקנות את האופנוע שלך ולפי המחיר שקיבלת, הם גם לא רוצים ממש לעשות זאת.
התמחור שקיבלת לוקח בחשבון, מלבד הרווח שלהם, גם את העמידה הממושכת שצפויה לו אצלם.
העלות של הטרייד אין במקרה הזה עבורך, כוללת את חיסכון הזמן הזמינות המהירה של הכלי אותו אתה רוכש, של פתרון האשראי שהם מציעים (להשלים את היתרה בכרטיס אשראי, מימון או שיקים שאדם פרטי לא יכול לתת לך כשהוא רוכש ממך) ועוד יתרונות שכבר ציינו כאן מעלי. האם העלות שווה או לא שווה לך? זה עניין שלך להחליט. אבל אתה לא יכול לטעון נגדם שהם "הצד הרע" בעניין.
מפה ועד לטעון שהם לא בסדר, הדרך ארוכה. מאוד ארוכה.
בקיצור: אתה צריך לשנות את הכותרת. אומנם החווייה שלך הייתה לא נעימה ובאופן סובייקטיבי אי אפשר להתכחש למה שאתה הרגשת, אבל עולה ההרגשה מקריאת הכותרת כאילו עשו לך עוול או "ניסו לדפוק אותך". ולא כך הדבר.
לטרייד אין יש מחיר ויש לו עלות. ובמקרה הזה, אתה הוא המוכר והם הקונה. אם הם חוו בעבר קשיים במכירת כלי כמו שלך (יש להם ניסיון רע איתו) או אם יש להם את הידע לפיו המכירות של הדגם שלך לא "הולכות בקלות" או אם יש להם מלאי גדול יחסית של אופנועים מהדגם הזה - כל אלו יגרמו להם לרצות לקנות את האופנוע שלך בפחות ממה שאתה חושב שהוא שווה. הם הלקוח, הם קונים ממך את הכלי - זכותם לא לרכוש אותו במחיר שנראה לך אלא במחיר שנראה להם. זה דינו של כל משא ומתן בתחום הקנייה ומכירה. הם לא חייבים לקנות את האופנוע שלך ולפי המחיר שקיבלת, הם גם לא רוצים ממש לעשות זאת.
התמחור שקיבלת לוקח בחשבון, מלבד הרווח שלהם, גם את העמידה הממושכת שצפויה לו אצלם.
העלות של הטרייד אין במקרה הזה עבורך, כוללת את חיסכון הזמן הזמינות המהירה של הכלי אותו אתה רוכש, של פתרון האשראי שהם מציעים (להשלים את היתרה בכרטיס אשראי, מימון או שיקים שאדם פרטי לא יכול לתת לך כשהוא רוכש ממך) ועוד יתרונות שכבר ציינו כאן מעלי. האם העלות שווה או לא שווה לך? זה עניין שלך להחליט. אבל אתה לא יכול לטעון נגדם שהם "הצד הרע" בעניין.
מסכים איתך ולא מסכים.
אם ידעת שהשוק של האופנוע שלי לא משהו הרי אמרתי לך את סוג האופנוע עוד בשיחת טלפון ואתה לא מהסס לעשות איתי החלפה אז למה אמרת לי לבוא?
למה לקחתי חצי יום חופש ובזבזתי מזמני כדי לשמוע את הזלזול הזה?
תגיד לי בטלפון שמע אתה תקבל מחיר נמוך מהמחירון ואל תחרטט אותי שאתה צריך לראות את האופנוע כדי להחליט מה המחיר שלו.
600 ירושלמי
12-10-2018, 08:12
תגיד לי בטלפון שמע אתה תקבל מחיר נמוך מהמחירון ואל תחרטט אותי שאתה צריך לראות את האופנוע כדי להחליט מה המחיר שלו.
אולי הוא לקח כמובן מאליו שאתה כבר יודע שבטרייד תקבל מחיר נמוך מהמחירון. דבר שעכשיו, אחרי השרשור הזה, הבנת שיקרה בכל טרייד.
ושוב- אף אחד לא יודע להעריך מחיר לפני שהכלי מולו. אין לו זמן לשבת ולשמוע את סיפור חייו של כל אופנוע בטלפון, לעשות שיקלול עד הדף ולהציע מחיר. ונאמר שכן- לך תסתמך על מה שאנשים מספרים לך בטלפון. אנשים חיים בסרט שיש להם אופנועים מלוקקים ונוטים לשכוחצלספר על הפאקים.
ובנימה אחרת- נראה שלקחת את הסיפור כעלבון אישי. אתה לא צריך להעלב ובטח לא אישית. יש מחיר לחוויה של להכנס למוסך/סוכנות, לשתות קפה, לחתום על מסמך או שניים ולצאת עם כלי אחר. המחיר הוא לא זול ולא מתאים לכל אחד אבל זה המחיר.
מצד שני- יש מחיר ללמכור לבד ולקנות לבד (ולעיתים להשאר בין לבין בלי כלי).
כל אחד ומה שתמאים לו ולכיס שלו.
ואין לי שום קשר בשום צורה לאישימוטו. הייתי שם פעם לתיקון פנצ׳ר לפני איזה 15 שנה. זהו.
ושיהיה בהצלחה.
אני מכרתי עכשיו רכב של אשתי. מחירון, 21, בסוכניות טריעד הציעו לי בין 9,000 ל12,000.
לי לא היה זמן להתעסק ןמבחינתי כמעט הלכתי על זה. אשתי לא הסכימה ולקחה על עצמה את ההתעסקות. לקח חודש והרבה תיזוזים ואנשים מעצבנים, אבל האוטו נמכר ב19,000 (וזה מחיר גבוה, וזמן קצר, השכן שלי עמד חודשים עם רכב למכירה ובסוף הוריד את המחיר לרצפה כדי להפטר ממנו).
אגב,
ברור שאיכשהו בסוף אני התעסקתי עם המכירה יותר ממנה, אבל כמו לטרייד, גם לנישואין יש מחיר...
אני לא יודע אם אתה מסתלבט עליו או שאין לך שמץ מושג בהיגיון.
באמת נראה לך סביר שמציעים לו כמעט 50% מהמחירון כאילו שזה אופנוע אחרי שיקום מתאונה? יש לי הרגשה שאתה עובד באישימוטו:biggrin-new:
מנסיון איתם תמיד הכלי שלך לא סחיר/העונה בשנה לא טובה וכד'. גם אני יצאתי מהם בתחושה שזלזלו בי והיו מאוד מאוד חזירים.
חוויה נוספת מהם, כלי שהכרתי את ההסטוריה הבעייתית שלו, פורסם כשמור להפליא מנהג מבוגר וזהיר...
זו החוויה שלי אצלם
alexsupreme
15-10-2018, 17:15
אני לא יודע אם אתה מסתלבט עליו או שאין לך שמץ מושג בהיגיון.
באמת נראה לך סביר שמציעים לו כמעט 50% מהמחירון כאילו שזה אופנוע אחרי שיקום מתאונה? יש לי הרגשה שאתה עובד באישימוטו:biggrin-new:
זה נאמר אך ורק כי המחירון לא משקף את הערך האמיתי של האופנוע.
אחרי שבוע או שתיים ביד2 אתה יכול לראות בדיוק כמה שווה כל כלי. הדיוקים הקטנים הם כלים נפוצים בטירוף והסחירות שלהם על הפנים.
כשאני באתי לעשות טרייד על הטימקס 530 קיבלתי עליו מחירון ולא ציפיתי לקבל אגורה פחות. הכל עניין של היצע וביקוש.
בסופו של דבר, אפשר יותר להדגיש מה השפיע ביותר על הדעה הקונה.
1 בטלפון הם לא אמרו שאחד האופנועים המעניינים לא ממש בסדר -שקר סוחרים ,נפוץ מאוד-לא רק אישימוטו
2 יחס
בזלזול לאורך כל המפגש , בגלל אופנוע קטן-די נפוץ,אני גם מכיר
3 הציע לו חצי מחיר של המחירון על האופנוע שלו- נגיד.. - מחירון הוא לא שוק, העלות של מחירון עבור אופנוע כזה אף אחד לא ייתן,כמה וכמה אלפים פחות.
4 דרשו מחיר מחירון על האופנוע שהיה להם -..אז דרשו...-יקבלו פעם?.. יש מצב.
אם הרצון שלהם להרוויח יותר איכשהו ניתן להסביר, אז היחס כלפי לקוח פוטנציאלי - לא.
זה נאמר אך ורק כי המחירון לא משקף את הערך האמיתי של האופנוע.
אחרי שבוע או שתיים ביד2 אתה יכול לראות בדיוק כמה שווה כל כלי. הדיוקים הקטנים הם כלים נפוצים בטירוף והסחירות שלהם על הפנים.
כשאני באתי לעשות טרייד על הטימקס 530 קיבלתי עליו מחירון ולא ציפיתי לקבל אגורה פחות. הכל עניין של היצע וביקוש.
אם מחיר המחירון לא משקף את הערך האמיתי של האופנוע אז מה כן?
אתה כניראה שוכח שמחיר המחירון נקבע ומסתמך גם על מצב השוק..
חוץ מזה דפדף ביד 2 תראה בכמה הדיוקים מפורסמים ואל תדבר שטויות.
נאלץ להסכים עם כל מילה.
אלו חוקי הג'ונגל חביבי.
אם מחיר המחירון לא משקף את הערך האמיתי של האופנוע אז מה כן?
אתה כניראה שוכח שמחיר המחירון נקבע ומסתמך גם על מצב השוק..
חוץ מזה דפדף ביד 2 תראה בכמה הדיוקים מפורסמים ואל תדבר שטויות.
כשהייתי נתקל בקונים מהסוג שלך הייתי שולח אותם ליצחק לוי לקנות ממנו.
המחירון הוא קנה מידה התחלתי ונחמד שלא תמיד משקף הרבה, דאטס איט.
המספר שאנשים רושמים ביד 2 זה המחיר שהם חולמים לקבל בחלומות הרטובים שלהם.
Ecliptica
15-10-2018, 22:53
לי היה סיפור דומה אבל שונה, מעולם לא עשיתי טרייד אבל חפצה נפשי בשידרוג... במקרה הזה הוא הסכים להביא לי מחירון על שלי, אבל רצה 26500 מעל המחירון על שלו בטרייד:frustrated:
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft