מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : התקנת אביזרים שנקנו באינטרנט במוסך- כיצד?

mastery
11-10-2018, 10:04
הי,

קניתי כל מיני סליידרים, מגן ידיים ועוד כמה דברים ופינוקים לאופנוע. רציתי לדעת איך הפרוצדורה במוסך, אני הולך אליהם עם החלקים ומבקש שירכיבו ואז הם מחייבים אותי רק על עבודה?

nrnrnr
11-10-2018, 10:30
הי,

קניתי כל מיני סליידרים, מגן ידיים ועוד כמה דברים ופינוקים לאופנוע. רציתי לדעת איך הפרוצדורה במוסך, אני הולך אליהם עם החלקים ומבקש שירכיבו ואז הם מחייבים אותי רק על עבודה?כן.
מחייבים אותך על הזמן שלוקח להם להרכיב.
תלוי כמה ההרכבה מסובכת.
יש מוסכים/מתקינים שמספיק הוגנים גם לחייב פחות אם ההתקנה/הרכבה לא מסובכת ומהירה

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

600 ירושלמי
11-10-2018, 10:45
אין שום "פרוצדורה". כל מוסך יכול להחליט איך בא לו לעבוד ויש מוסכים שיפקיעו מחיר על עבודה כזו כיוון שברוב חוצפתך קנית חלקים באינטרנט ולא מהם.
אם יש לך מוסך קבוע שאתה סומך עליו אז מן הסתם תלך אליו.
אם אין לך אני ממליץ לקבל הערכת מחיר מיותר ממוסך אחד לפני ההתקנה. רק אל תבלבל יותר מדי את המוח, תקפוץ למוסך עם האופנוע תסביר בקצרה מה אתה רוצה, תקבל הצעה (~) ותמשיך.

ayalzo
11-10-2018, 11:06
ויש גם מוסכים שלא יסכימו להרכיב לך חלקים שהבאת איתך.

כלבוטקס
11-10-2018, 14:08
הי,

קניתי כל מיני סליידרים, מגן ידיים ועוד כמה דברים ופינוקים לאופנוע. רציתי לדעת איך הפרוצדורה במוסך, אני הולך אליהם עם החלקים ומבקש שירכיבו ואז הם מחייבים אותי רק על עבודה?

אכן תחוייב על העבודה וזאת במידה וכל מה שהבאת אינו דורש התאמות מיוחדות, גש למוסך שאתה מכיר ותשאל זה הכי נכון גם שיראו מה הבאת

mastery
11-10-2018, 15:07
אכן תחוייב על העבודה וזאת במידה וכל מה שהבאת אינו דורש התאמות מיוחדות, גש למוסך שאתה מכיר ותשאל זה הכי נכון גם שיראו מה הבאת

בכלבוטקס אתם עושים התקנות או רק אם אני קונה דרככם?