התחברות

צפייה בגרסה מלאה : Motogp יפן יש אליפות.!

ilang
21-10-2018, 21:06
סופיילר לא ספויילר. היה או לא היה
1, 2 , 3, 4 ,5 ,6 ,7.

אליפיות למארקז . !!בספרדית זה נשמע יותר טוב.
הנמלה מבטיח אליפות נוספת שיש עוד 3 סבבים בקופה.
דובי הגנטלמן האיטלקי מתרסק ונכנע.
וואמוס מאראקז.

החלמתי חלום .? מסתובב בחצר הפורום . אפילו אן האחות נעלמה, גם המבוגר האחראי .
שוב נשארנו לבד
אבל יש אליפות ..!
צאו" ודש לדוקטור.

Dresdner
21-10-2018, 22:10
העניין הוא שרוב המעריצים של המוטו ג'יפי היו מעדיפים לראות כל רוכב אחר מאשר מרקז כאלוף (חוץ ממעריצים מבית), כמו שכבר נאמר רוכב מעולה ספורטאי אפס.

ilang
21-10-2018, 22:50
דרזדר שגרירנו היקר. "רוב המעריצים של המוטוgp? מעדיפים לראות כל רוכב אחר מלבד מארקז?"
אולי הכוונה לרוב מעריצי ולנטינו רוסי ? . כי לשאר העולם לא נראה לי ששיש בעייה לראות את מארק מארקז האלוף כמו שהוא.:
רוכב מעולה , ספורטאי ענק.
צאו.
, 1, 2, 3 , 4 , 5, 6 ,7
בגרמנית זה נשמע יותר טוב..
איין , צוואי, דראיי..
צאו.
אחינו.

נעם 1
22-10-2018, 00:48
העניין הוא שרוב המעריצים של המוטו ג'יפי היו מעדיפים לראות כל רוכב אחר מאשר מרקז כאלוף (חוץ ממעריצים מבית), כמו שכבר נאמר רוכב מעולה ספורטאי אפס.

שוב? אתה לא מתעייף מלחפור את זה? ואולי זה יום השנה השלישי הקרב ובא למרוץ ההוא בספנג 2015 ואם כבר...בוא נשפוך מעט שמן למדורה:

ספנג 2015 MOTOGP

רוסי מאבד את העשתונות וארבע נקודות אליפות ללורנזו

פדרוסה מנצח בספנג בתצוגת רכיבה נפלאה. פול פוזישן בזינוק, הול- שוט לפניה 1 ומשם כל הדרך עד לדגל השחמט. לורנזו, אמנם הצליח לצמצם את הפער ל 3/4 שניה אבל פדרוסה מנהל את המרוץ מהחוד ובחציו השני של המרוץ מגדיל את הפער למעל שלוש שניות בקו הסיום.
לורנזו מזנק בינוני מהמקום הרביעי על הגריד וביציאה מפניה 1 מאבד שני מקומות ליאנונה ודובי רוכבי קבוצת דוקאטי אבל בפניה 4 לורנזו מבצע מהלך עקיפה מבריק שמותיר גם את יאנונה וגם את דובי מאחור. לורנזו, האיש עם המשימה, עוקף את רוסי על הבלמים לפני 1 כשרוסי מנסה, ללא הצלחה, לסגור לקו הפנימי. רוסי ולורנזו כמעט נוגעים האחד בשני אבל לורנזו טס לפנים ומשאיר רוסי מאחור. לורנזו, שרוכב בקצב מסחרר נצמד למרקז. מרקז יוצא רחב בפניה 4 ומשאיר את הדלת פתוחה ללורנזו למקום השני, שאותו יחזיק גם בחציית קו הסיום.

שלוש הקפות לתוך המרוץ מתחיל מאבק חריף בין מרקז במקום השלישי לרוסי במקום הרביעי. המאבק החל כבר במסיבת העיתונאים ביום חמישי בטרם המרוץ כשרוסי מאשים את מרקז על כך שהוא מתערב באופן בוטה במאבק האליפות בין רוסי ללורנזו. למשך חמש הקפות מרקז ורוסי נאבקים בעוז על המקום השלישי תוך שהם עוקפים האחד את השני מספר רב של פעמים. המאבק בין רוסי למרקז על המסלול אגרסיבי באופן יוצא דופן. רוסי מסמן למרקז בידיו מספר פעמים אולי בניסיון לגרום למרקז להפסיק את החתול והעכבר ולגרום לשניהם לרדוף אחרי לורנזו ופדרוסה. המאבק בין שני הניצים מגיע לרתיחה בפניה 12 של ההקפה השביעית: רוסי, על הבלמים נכנס לקו הפנימי בפניה 12, מרקז לא מוותר ובהיפוך הכיוון לפניה 13 מרקז עוקף את רוסי מבחוץ. עקיפה שנדונה לכישלון כי בכניסה לפניה 14 לרוסי קו פנימי משל מרקז. רק, שרוסי במקום לחזור לגז ביציאה לישורת האחורית מאט, מרחיב את קו המרוץ, נצמד למרקז ומפנה אליו את מבטו לא פעם אלא פעמיים. בנקודה זאת בזמן נוצר מגע בין רוסי למרקז כשבסופו מרקז מתרסק ופורש מהמרוץ. רוסי חוצה את קו הסיום במקום השלישי.

רוסי שוב מסיים על הפודיום. כשזה לו הפעם ה 15 מתוך 17 מרוצים ב 2015. רוסי מאבד רק ארבע נקודות אליפות ללורנזו והפער בזינוק בולנסיה יעמוד על 7 נקודות לטובתו. אבל רוסי במו ידיו פגע אנושות בסיכוי שלו לזכות באליפות ה Motogp ב 2015:
נכון לכתיבת שורות אלה, רוסי נמצא אשם על ידי מנהלת המרוץ בתקרית עם מרקז ונענש בשלוש נקודות עונשין. במילים אחרות, אם בערעור למוסדות ה FIM לא יחול שינוי בעונשו, רוסי יזנק למרוץ בוולנסיה מהמקום האחרון בגריד. על מנת לזכות באליפות, ללא תלות בלורנזו, על רוסי לסיים במקום השני.

2 Strokes
22-10-2018, 01:41
אין מה לצפות בזה, עם כל הכבוד.
דור המייסדים הלך ונעלם ונשאר רק רוסי...
במקומם באו חרא של נהגים כמו 99, 93 (באופי - ממש כמו מספר 3 דאז).

הנהגים הצעירים באים בלי ערכים כלשהם העיקר לרמוס את כולם ובכל דרך.
לא יהיו יותר נהגים כמו מספר 46 (בקטגוריית ה 250cc), 58 (ז"ל), 26 (לב זהב), 27 (הילד הטוב) והאחרון החביב עליי 24 ("מלך ההחלקות").

זאת סיבה אחת למה לא צריך לצפות. הסיבה הנוספת והאמיתית היא המנועים. רק הותיקים יודעים שרוב הדור הצעיר לא מסוגל לנהוג על האופנועים הישנים - ללא בקרה, 2 פעימות, זה היה לנהוג על משאלת מוות.
ואם נתקדם אז היום טכנולוגית E כבר עושה את מעלה דרכה ומנועים של 1000 וולט ויותר עושים את דרכם לקטגוריה המובילה הבאה שבה יהיו אופנועים הרבה יותר טובים מהקיימים (עם גיר בעל 3 הילוכים בלבד או גיר אוטומטי מלא ועד 300 כוחות סוס).

אז באמת שאין מה לצפות בקטגוריה הזו יותר...

Sent from my MI 5X using Tapatalk

Dresdner
22-10-2018, 07:44
שוב? אתה לא מתעייף מלחפור את זה? ואולי זה יום השנה השלישי הקרב ובא למרוץ ההוא בספנג 2015 ואם כבר...בוא נשפוך מעט שמן למדורה:

ספנג 2015 MOTOGP

רוסי מאבד את העשתונות וארבע נקודות אליפות ללורנזו

פדרוסה מנצח בספנג בתצוגת רכיבה נפלאה. פול פוזישן בזינוק, הול- שוט לפניה 1 ומשם כל הדרך עד לדגל השחמט. לורנזו, אמנם הצליח לצמצם את הפער ל 3/4 שניה אבל פדרוסה מנהל את המרוץ מהחוד ובחציו השני של המרוץ מגדיל את הפער למעל שלוש שניות בקו הסיום.
לורנזו מזנק בינוני מהמקום הרביעי על הגריד וביציאה מפניה 1 מאבד שני מקומות ליאנונה ודובי רוכבי קבוצת דוקאטי אבל בפניה 4 לורנזו מבצע מהלך עקיפה מבריק שמותיר גם את יאנונה וגם את דובי מאחור. לורנזו, האיש עם המשימה, עוקף את רוסי על הבלמים לפני 1 כשרוסי מנסה, ללא הצלחה, לסגור לקו הפנימי. רוסי ולורנזו כמעט נוגעים האחד בשני אבל לורנזו טס לפנים ומשאיר רוסי מאחור. לורנזו, שרוכב בקצב מסחרר נצמד למרקז. מרקז יוצא רחב בפניה 4 ומשאיר את הדלת פתוחה ללורנזו למקום השני, שאותו יחזיק גם בחציית קו הסיום.

שלוש הקפות לתוך המרוץ מתחיל מאבק חריף בין מרקז במקום השלישי לרוסי במקום הרביעי. המאבק החל כבר במסיבת העיתונאים ביום חמישי בטרם המרוץ כשרוסי מאשים את מרקז על כך שהוא מתערב באופן בוטה במאבק האליפות בין רוסי ללורנזו. למשך חמש הקפות מרקז ורוסי נאבקים בעוז על המקום השלישי תוך שהם עוקפים האחד את השני מספר רב של פעמים. המאבק בין רוסי למרקז על המסלול אגרסיבי באופן יוצא דופן. רוסי מסמן למרקז בידיו מספר פעמים אולי בניסיון לגרום למרקז להפסיק את החתול והעכבר ולגרום לשניהם לרדוף אחרי לורנזו ופדרוסה. המאבק בין שני הניצים מגיע לרתיחה בפניה 12 של ההקפה השביעית: רוסי, על הבלמים נכנס לקו הפנימי בפניה 12, מרקז לא מוותר ובהיפוך הכיוון לפניה 13 מרקז עוקף את רוסי מבחוץ. עקיפה שנדונה לכישלון כי בכניסה לפניה 14 לרוסי קו פנימי משל מרקז. רק, שרוסי במקום לחזור לגז ביציאה לישורת האחורית מאט, מרחיב את קו המרוץ, נצמד למרקז ומפנה אליו את מבטו לא פעם אלא פעמיים. בנקודה זאת בזמן נוצר מגע בין רוסי למרקז כשבסופו מרקז מתרסק ופורש מהמרוץ. רוסי חוצה את קו הסיום במקום השלישי.

רוסי שוב מסיים על הפודיום. כשזה לו הפעם ה 15 מתוך 17 מרוצים ב 2015. רוסי מאבד רק ארבע נקודות אליפות ללורנזו והפער בזינוק בולנסיה יעמוד על 7 נקודות לטובתו. אבל רוסי במו ידיו פגע אנושות בסיכוי שלו לזכות באליפות ה Motogp ב 2015:
נכון לכתיבת שורות אלה, רוסי נמצא אשם על ידי מנהלת המרוץ בתקרית עם מרקז ונענש בשלוש נקודות עונשין. במילים אחרות, אם בערעור למוסדות ה FIM לא יחול שינוי בעונשו, רוסי יזנק למרוץ בוולנסיה מהמקום האחרון בגריד. על מנת לזכות באליפות, ללא תלות בלורנזו, על רוסי לסיים במקום השני.

מאז היו עוד תקריות שלא קשורות דווקא לרוסי אלה לאופי החרא של הרוכב המדובר.

ilang
22-10-2018, 07:47
" אז באמת אן לצפות בקטגורייה הזאת יותר" ... לא הבנתי את זה?! מה העולם משתנה , הטכנולוגייה משתנה ,היורשים מנצחים אן לצפות בזה?" חרא של רוכבים באופי?93?
לא מובן. בוא נסגור את התחרות כי אן כמו 46...
העולם משתנה אני רוצה לרדת..
אל תצפה יותר, תסתכל בארכיון. אני אחכה למרוץ הבא .
ולגבי מערצי 46 אן מה להוסיף רואים את העולם תחת מספר אחד בלבד.
.
צאו.ו ברכות למארקז.
...

2 Strokes
22-10-2018, 14:15
" אז באמת אן לצפות בקטגורייה הזאת יותר" ... לא הבנתי את זה?! מה העולם משתנה , הטכנולוגייה משתנה ,היורשים מנצחים אן לצפות בזה?" חרא של רוכבים באופי?93?
.
צאו.ו ברכות למארקז.
...

הציטוטים לא מדויקים וזה חבל.
46 כבר זקן.
העולם לא תחת כנפו כי הוא לא לקח אליפות כבר כמה שנים (מהמון סיבות ואחת מהן זה כי הוא מזדקן).
הוא כן עוזר לרוכבים חדשים אבל היו פעמים שהוא גם התנהג בחוצפה (היית כנראה ילד ב 2002 אז לא צפית).
כמו כל ארגון גדול כשיש לך איש שיווק חזק ואתה בונה שם (כדוגמת: שברולט) ואחרי כמה שנים אתה נופל בערכך (מהמון סיבות) עדיין יהיו אנשים שילכו אחרייך. בנוסף כל איטליה אוהדת את הבחור ויש אחוז גבוהה של צופים בתחרויות האלו.
אם נלך למדינות אחרות, אז לא הרבה אוהדים אותו ודווקא מספר 26 תפס יותר וגם 27 (תלוי יבשת).
הערה: כשאתה אומר משהו תהיה עובדתי, אובייקטיבי או לפחות לא סובייקטיבי.

erani99
22-10-2018, 15:00
46 מבוגר, אבל זה לא הוא הרי, זה האופנוע שנחות מההונדה ומהדוקאטי.. וזה מדהים בכלל איך הוא מגיע למקומות ה 3~4 עם כזה כלי שעל פניו דיי נחות משני הנ"ל.
וכן, מה לעשות שהשם שלו זה באזז מטורף שמוכר מרצ'נדייז ומביא מלא צופים למרוצי ה MOTOGP.
הייתי עם חבר בגמר בוולנסיה ב 2014, כמה כבוד המקומיים עשו לו, שבכלל כבר לפני המירוץ האליפות היתה בכיס של מארקז.
אני ניטרלי, למרות שיש העדפה ל DOC, אבל עם כלי נחות והשנים שעוברות ההתבגרות לא משפרת יכולות, להוסיף על זה שמארקז הוא הצעיר הנמרץ והמעיז על כלי חזק יותר, זה מראה על עליונות של הנמלה על הדוקטור.. ד"א, בצעירותו מרקז גם היה אחד מהילדים שתרגלו שם ב"חווה" של הדוקטור באיטליה

נעם 1
22-10-2018, 15:29
אין מה לצפות בזה, עם כל הכבוד.
דור המייסדים הלך ונעלם ונשאר רק רוסי...
במקומם באו חרא של נהגים כמו 99, 93 (באופי - ממש כמו מספר 3 דאז).

הנהגים הצעירים באים בלי ערכים כלשהם העיקר לרמוס את כולם ובכל דרך.
לא יהיו יותר נהגים כמו מספר 46 (בקטגוריית ה 250cc), 58 (ז"ל), 26 (לב זהב), 27 (הילד הטוב) והאחרון החביב עליי 24 ("מלך ההחלקות").

זאת סיבה אחת למה לא צריך לצפות. הסיבה הנוספת והאמיתית היא המנועים. רק הותיקים יודעים שרוב הדור הצעיר לא מסוגל לנהוג על האופנועים הישנים - ללא בקרה, 2 פעימות, זה היה לנהוג על משאלת מוות.
ואם נתקדם אז היום טכנולוגית E כבר עושה את מעלה דרכה ומנועים של 1000 וולט ויותר עושים את דרכם לקטגוריה המובילה הבאה שבה יהיו אופנועים הרבה יותר טובים מהקיימים (עם גיר בעל 3 הילוכים בלבד או גיר אוטומטי מלא ועד 300 כוחות סוס).

אז באמת שאין מה לצפות בקטגוריה הזו יותר...

כשגי'אקומו אוגסטיני, קני רוברטס האבא, פרדי ספנסר, ווין גארדנר, ווין רייני, קווין שוואנץ ומיק דוהאן שרכבו על אותם מפלצות 2 פעימות מדוברות מתפלאים ונפעמים מיכולות הרכיבה של רוסי, לורנזו, פדרוסה, סטונר ומרקז אני חושש כי, עם כל הכבוד, אני נאלץ להצטרף אל ענקים ממני הגמד.
הקשקוש שאומר שסטונר או לורנזו או מרקז לא היו מסוגלים לרכב על מפלצות הצווי פעימות. נו, כמו במילת הפתיחה של המשפט. קשקוש.

MotoE תהיה חלק מהסבב כבר בעונה הבאה. עתיד המרוצים בחשמל אבל עוד בעונה הבאה אם העתיד כבר כאן.

איללכא...וגם לוותיקים כמוני יש מה לראות ב Motogp וגם ב Moto2 ו- Moto3

נעם 1
22-10-2018, 16:57
מאז היו עוד תקריות שלא קשורות דווקא לרוסי אלה לאופי החרא של הרוכב המדובר.

מניסיוני הדל כאן וגם בפורומים אחרים בעולם, אופיו המחורבן\אופיו הטוב של מרקז הוא תלוי מושא האהדה של השופט. בסיקור שלי, אני משתדל לראות את הדברים נכוחה. אני חייב להודות, שאני חושב שרוסי וגם מרקז הם רוכבים נפלאים. אין לי בעיה עם האופי הרייסרי של שניהם.

איללכא...אז נסכים שלא להסכים?

Dresdner
22-10-2018, 19:07
.
צאו.ו ברכות למארקז.
...

יש הרבה רוכבים מעניינים לצפייה בקטגוריה הבכירה ככה שזה ממש לא רק רוסי רק לי אישית (ועוד הרבה כמוני) לא כיף לראות רוכב שמחליט לעכב רוכב אחר או רוכב אגרסיבי שגורם לאחרים לרדת מהמסלול.
אגב כל רוכב בקטגוריה הבכירה יכול להוציא רוכב אחר מהמסלול באותם טריקים בזויים אבל רובם בוחרים שלא כדי לא להרוס את הספורט הזה

ilang
22-10-2018, 20:52
" היית כנראה ילד ב2002 אז לא צפית.."
סחתיין על המחמאה.
ב2002 הייתי ילד בסוף השלושים...
לגבי הראייה "אומרים שהיה פה שמח לפני שנולדתי..."

אומר לדעתי התחרות של המטוGP רק משתבחת בעונות האחרנות.
וכן ל46 יש ערך.
אבל יש גם ערך 93 חדש.

בחצרו של רוסי לא אוהבים את מארקז. כי הם מבנים שהיורש כבר כאן . והקץ מתקרב למלוכה.
אבל לא נורא, הם ימצאו יורש חדש ויחתימן אותו לחוזה בקבוצה אצל אלוהים.
צאו וואמוס מארקז .
מזל טוב אחינו

Dresdner
22-10-2018, 21:05
" היית כנראה ילד ב2002 אז לא צפית.."
סחתיין על המחמאה.
ב2002 הייתי ילד בסוף השלושים...
לגבי הראייה "אומרים שהיה פה שמח לפני שנולדתי..."

אומר לדעתי התחרות של המטוGP רק משתבחת בעונות האחרנות.
וכן ל46 יש ערך.
אבל יש גם ערך 93 חדש.

בחצרו של רוסי לא אוהבים את מארקז. כי הם מבנים שהיורש כבר כאן . והקץ מתקרב למלוכה.
אבל לא נורא, הם ימצאו יורש חדש ויחתימן אותו לחוזה בקבוצה אצל אלוהים.
צאו וואמוס מארקז .
מזל טוב אחינו

אכן משתבח עם הרבה רוכבים טובים עם אופי על המסלול ומחוצה לו, דווקא הפייזהאוט האיטי של רוסי הוא שהציל את המוטו ג'יפי, אם היה פורש בשיא המוטו ג'יפי היה נראה לגמרי אחרת לכן אני כמעט בטוח שבדורנה ידעו את זה ומאחורי הקלעים ליקקו לו את הביצים כולל רים ג'וב כי אחרי הכל מדובר כאן בהרבה כסף.

קשה לי להבין למה תמיד אתה שם את מרקז מול רוסי יש עוד הרבה רוכבים טובים ואני מאז הפוסטר של B.A מ The A-team מעל המיטה שלי לא סוגד לאף אדם.

ilang
22-10-2018, 21:16
B.A ברקוס A.team. יפה. אני לא סוגד לכלום. רק מעריך ספורטאים טובים.
ורוכבים טובים.
(חוץ מזה יש לי משהו משותף לנמלה שנינו נולדנו באותו היום.. עד כאן המשותף, ואהבה להונדה כמובן.)

שאני רואה את הרוכב את השליטה האבסולוטית, הוינריות, הברק , אומר לעצמי אנוכי -אם אני לא כזה לפחות כיף לי לראות ולהנות.
ו
נכון יש עוד רוכבים טובים אבל הכוכבים מה לעשות הם 46 ו93.
אגב לא לעולם.
צ'או
וסתיו יפה שם שגריריינו.

2 Strokes
22-10-2018, 23:26
46 מבוגר, אבל זה לא הוא הרי, זה האופנוע שנחות מההונדה ומהדוקאטי.. וזה מדהים בכלל איך הוא מגיע למקומות ה 3~4 עם כזה כלי שעל פניו דיי נחות משני הנ"ל.
וכן, מה לעשות שהשם שלו זה באזז מטורף שמוכר מרצ'נדייז ומביא מלא צופים למרוצי ה MOTOGP.
הייתי עם חבר בגמר בוולנסיה ב 2014, כמה כבוד המקומיים עשו לו, שבכלל כבר לפני המירוץ האליפות היתה בכיס של מארקז.
אני ניטרלי, למרות שיש העדפה ל DOC, אבל עם כלי נחות והשנים שעוברות ההתבגרות לא משפרת יכולות, להוסיף על זה שמארקז הוא הצעיר הנמרץ והמעיז על כלי חזק יותר, זה מראה על עליונות של הנמלה על הדוקטור.. ד"א, בצעירותו מרקז גם היה אחד מהילדים שתרגלו שם ב"חווה" של הדוקטור באיטליהכל מילה נכונה.
לפחות יש לך ידע נרחב (:

הלוואי ולרוב הצופים היה מיני מידע ממה שיש לך.

ComanDo
22-10-2018, 23:55
איזה כיף שהמחלקה התעוררה [emoji6] מזמן לא היה פה קצת רעש.
או שאולי אני נעדרתי [emoji848]

מזל טוב למארקז, הרוויח את זה (לצערי, כן?)

אולי שנה הבאה לדוקטור, אולי לא.
אני רק מבסוט מהעונה של דובי. מת עליו. כבר כבר עונות שהוא והאופנוע והקבוצה משתפרים ולא מוותרים וזה מוכיח את עצמו.

פורזה דובי!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

erani99
23-10-2018, 10:28
כל מילה נכונה.
לפחות יש לך ידע נרחב (:

הלוואי ולרוב הצופים היה מיני מידע ממה שיש לך.

.. ומה זה אומר?, שהתקבלתי למחלקה הסגורה? :smoke:
טוב, את מבחני הקבלה אני צריך לעבור אצל נועם1 ואילןG ה"ילד" (אילן, אם נולדת באותו יום של מרקז, אז אתה באמת ילד,,או שזה רק התאריך בשנה ולא באותה שנה?, ב 2002 כשאתה היית ב 30 הנמלה היה פחות מבן 10 לדעתי)

2 Strokes
23-10-2018, 15:06
.. ומה זה אומר?, שהתקבלתי למחלקה הסגורה? :smoke:
טוב, את מבחני הקבלה אני צריך לעבור אצל נועם1 ואילןG ה"ילד" (אילן, אם נולדת באותו יום של מרקז, אז אתה באמת ילד,,או שזה רק התאריך בשנה ולא באותה שנה?, ב 2002 כשאתה היית ב 30 הנמלה היה פחות מבן 10 לדעתי)לא יודע אם התקבלת, תשאל אותם?
אבל זה ממש כיף לראות מישהו עם ידע ממשי ולא סתם עוד אוהד שאוהב מהירות...

ilang
23-10-2018, 15:16
התקבלת 99: !. עכשיו נא לגשת
לאחות אן . לקחת כדור , ללכת לישון עד למרוץ הבא.

והנה היה שווה להכנס למחלקה קבלת מחמאה של מבין.

כי אנחנו שם לא זוכרים ,לא מבינים, רק חולמים בן כדור לכדור. בקרוב מוטו E חשמלי . טיפול ראשון on the ho use..
צאו ודש.

DRMANIA
23-10-2018, 16:07
איזה אמוציות במחלקה, כנראה שהיה משהו בעונה הזאת 😁

חמש אליפויות למשייף הספרדי. אוהבים או לא, מה שנרשם בדפי ההיסטוריה נחתם ביום ראשון (לפחות עד שנשיג דלוריאן). לעניות דעתי, זו האליפות שעבד הכי קשה בשבילה בקטגוריה הבכירה, ומגיע לו. אני אומנם צופה קבוע ב-GP רק מ-1993 (עם השלמת כל העונות מסוף שנות ה-60', ככה על הדרך) ועוד איזה אליפות, אולי שתיים (או שבעים 😊) , אבל אני חושב שאני יכול להגיד שמעטים הרוכבים שראיתי לאורך השנים אשר מחוברים כ"כ למכונה עליה הם רוכבים. מרקז הרבה יותר בוגר היום לדעתי, ויחד עם יכולת הרכיבה הזאת נראה ששאר הגריד פשוט צריך להשתדרג.
עדיין, העונה הזאת הייתה מעניינת מקודמותיה. דובי הוא הפתעת השנתיים האחרונות, ללא ספק. הייתי די בטוח שהוא כבר בשלהי הקריירה שלו. לצערי, על אף הצלחותיו, איני חושב שקורץ מ"חומר של אלופים". הוא היה כזה גם בימי ה-125 וה-250. עדיין, הוא מפתיע.

ההפתעה הבאה בתור היא שמכל הגריד הדי צעיר והמרשים ב-GP, עם כל האלק' השיוויונית ובלי נערות המטריה להסחת הדעת, הרוכב הבא בטבלה הוא רוסי. איפה כל הרוכבים האלה?? השנה היו עוד ניצוצות פה ושם, והיו קצת מלחמות בשדה, אבל עדיין מאכזב שאף רוכב צעיר יותר לא הראה יכולות עקביות שיתנו איתות לעתיד הסדרה הזו. נקווה שיעלו הילוך שנה הבאה.

tree
23-10-2018, 16:19
אני אהבתי העונה שזרקו וקרטשלו לפני הרבה אופנועי מפעל אחרים.

ilang
23-10-2018, 17:34
איזו דרמה...! לאט לאט חוזרים החוסים.
זהירות הדלת נסגרת!, כמה טוב לקבל פרשנות חינם, 3 ארוחות, מסלול המראה, כדורים , אחיות מוסמכות.( חלקם תאומות..)
עוד חסרים כמה חוסים שנעלמו ; במבה מתוקה?
מחלקה נסגרת..
אגב במחלקת הסופרבייק דרושים חוסים...
צאו"
ומחכה לאבא של מארקז...

ilang
23-10-2018, 17:43
דרמה למארקז 7 אליפיות לא 5
או שאני טועה...)

נעם 1
23-10-2018, 21:59
דובי הוא הפתעת השנתיים האחרונות, ללא ספק. הייתי די בטוח שהוא כבר בשלהי הקריירה שלו. לצערי, על אף הצלחותיו, איני חושב שקורץ מ"חומר של אלופים". הוא היה כזה גם בימי ה-125 וה-250. עדיין, הוא מפתיע.

חומר של אלופים, בוודאות כן. אלוף ה- 125 ב- 2004 עם חמישה ניצחונות, מקום שני חמש פעמים, מקום שלישי פעם אחת, מקום רביעי ארבע פעמים כשרק באסטוריל דובי לא מסיים. אלוף.
בעונה הראשונה ב- 250 סמ"ק הוא מסיים שלישי ואז פעמיים כסגנו של לורנזו. ב- 2007 דובי זוכה להתנצלות פומבית נדירה ממנהל HRC שמודה קבל עם ועולם בכך שה- NSR250 שהונדה נותנת לדובי אינו טוב מספיק בשביל להתמודד על האליפות מול ה- RS250 של אפריליה.

אם דובי יגיע לפתיחת 2019 כשהוא חמוש בדוקאטי GP19 בשל ואפוי למרקז יהיה מעניין מאד.

איללכא...וגם אז אהמר על מרקז

ilang
23-10-2018, 23:45
אנדרה דוביציוזו הוא אכן אלוף . אלוף איטלייה , אלוף אירופה, אלוף 125.
מעבר לזה ההרגשה היא שהוא כמו יין איטלקי טוב שמתיישן טוב.

עונה טובה , תקופה טובה, חיבור אמיתי למפעל . מעבר לזה שהוא קונצנזוס אצל כולם. וגם שהוא מפסיד או נאבק עם הנמלה הספרדית עדיין שומר את הדברים כפרופורצייה של הספורט.
למרות כל המתח מסביב האיש שומר על צניעות. אם הוא יקח את האליפות הבא אשמח בשבילו.

פורצה דובי.
יש רק בעייה 1 במשוואה לחלום מארק מארקז...
צאו'.

DRMANIA
25-10-2018, 01:49
חומר של אלופים, בוודאות כן. אלוף ה- 125 ב- 2004 עם חמישה ניצחונות, מקום שני חמש פעמים, מקום שלישי פעם אחת, מקום רביעי ארבע פעמים כשרק באסטוריל דובי לא מסיים. אלוף.
בעונה הראשונה ב- 250 סמ"ק הוא מסיים שלישי ואז פעמיים כסגנו של לורנזו. ב- 2007 דובי זוכה להתנצלות פומבית נדירה ממנהל HRC שמודה קבל עם ועולם בכך שה- NSR250 שהונדה נותנת לדובי אינו טוב מספיק בשביל להתמודד על האליפות מול ה- RS250 של אפריליה.

אם דובי יגיע לפתיחת 2019 כשהוא חמוש בדוקאטי GP19 בשל ואפוי למרקז יהיה מעניין מאד.

איללכא...וגם אז אהמר על מרקז

אנדרה דוביציוזו הוא אכן אלוף . אלוף איטלייה , אלוף אירופה, אלוף 125.
מעבר לזה ההרגשה היא שהוא כמו יין איטלקי טוב שמתיישן טוב.

עונה טובה , תקופה טובה, חיבור אמיתי למפעל . מעבר לזה שהוא קונצנזוס אצל כולם. וגם שהוא מפסיד או נאבק עם הנמלה הספרדית עדיין שומר את הדברים כפרופורצייה של הספורט.
למרות כל המתח מסביב האיש שומר על צניעות. אם הוא יקח את האליפות הבא אשמח בשבילו.

פורצה דובי.
יש רק בעייה 1 במשוואה לחלום מארק מארקז...
צאו'.

טוף, אולי הייתי צריך לשנות את הניסוח ל"חומר של אלופים בקטגוריה הבכירה". אין עוררין על קריירה מפוארת, אני עוקב אחריו מאז אליפות אירופה. עם זאת, כנראה שנסכים לא להסכים. משהו באישיותו תמיד נתן לי תחושה שיהיה "THE BEST OF THE RESTׂ". קצת כמו שאחרי השנתיים שלוש הראשונות של פדרו הצנון (שעכשיו הינו חביב לפני פרישה, בשבילי תמיד יהיה הצנון המקורי, זכות ראשונים לפני לורנזו הצנונית), פשוט כבר הייתה תחושה שיש כאן רוכב מוכשר ביותר שכנראה לא יהיה אלוף MOTO GP.
אל תעלבו כאן בשביל דובי, שלא יובן לא נכון: ה"התעוררות" שלו אחרי 10 שנים בקטגוריה מעוררת השראה, לא פחות. מעטים ביותר רוכבי המרוץ בעולם אשר הצליחו להילחם בטופ אחרי לא מעט שנים בינוניות. ומי יודע, אחרי שתי עונות כאלה, אולי שנה הבאה תגיע גלידה. לעניות דעתי, דוביציוזו יהיה אלוף MOTO GP אך ורק אם לרוכבים המובילים האחרים יהיו עונות ממש מחורבנות עם תקלות או פציעות. לפני שתתעצבנו על וודאות התרכובת ממנה הוא עשוי, דעו שאשמח מאוד אם אכן יזכה ואשמח לטעות. מגיע לו, הוא בחור טוב :rolleyes2:.

אגב, עניין ה-NSR250 והתנצלויות יפניות הוא תירוץ נוח. האראדה רכב ב-93' עם אופנוע נחות בהרבה מנחיתותו של אותו NSR לעומת האפריליה ב-2007, ולקח אליפות בלי התנצלויות. ויש עוד לא מעט דוגמאות לאלופים שכאלה. אני חושב שדווקא הפרופורציות בהן מתמרן דובי הן אלה ששמרו על המושב שלו בקבוצות כמו רפסול ודוקאטי - כמו שאמרת ilang, הוא יודע לשמור על צניעות ורוגע, ומעטות הפעמים שאני זוכר אותו מוציא תסכול על האופנוע/קבוצה. וזה אולי קצת מה שחסר לו (שוב, זו דעתי בלבד) - הבנאדם מאבד קדמי במרדף האחרון שלו באליפות, חוזר לפיטס ועושה למצלמה תנועות מפויסות של "נגלגל את זה לעונה הבאה". אפשר לפרש את זה כרוגע ובגרות. אני חושב שזה לא מספיק דחף מול היריבים העומדים לפניו. או שסתם בא לי לראות אותו זורק ת'קסדה לתוך הקיר :smoke:.