התחברות

צפייה בגרסה מלאה : cbr 250 נכבה בעמידה אחרי תדלוק (כ"ע)

Zahiy123
26-10-2018, 12:25
שלום אני חדש בתחום ואשמח לעזרה.
קניתי cbr 250 שנת 2011 הוא נסע מצויין והניע בנגיעה בלי בעיות בכלל יום אחרי שתדלקתי אותו בפעם הראשונה (לא בתחנה שאני מתדלק בדכ) כל פעם שאני עומד עם האופנוע הוא נכבה אמרו לי להשים תוסף לדלק ועברו כבר 3 ימים מאז ששמתי אותו ועדיין המנוע נכבה אומנם לוקח לו קצת יותר זמן אבל הוא נכבה. מה יכולה להיות הבעיה?

ayalzo
26-10-2018, 12:57
שתדלקת בנזין מלוכלך.
(או סולר)

Zahiy123
26-10-2018, 13:00
לא תדלקתי בנזין אבל השאלה אם בפעם הבאה שאני אתדלק זה צריך להסתדר או שצריך ללכת למוסך לנקות את כל המערכת?

moonshield
28-10-2018, 11:37
לא תדלקתי בנזין אבל השאלה אם בפעם הבאה שאני אתדלק זה צריך להסתדר או שצריך ללכת למוסך לנקות את כל המערכת?למה אתה מתכוון ב ''לא תדלקתי בנזין'', אז מה כן תדלקת? סולר, מתנול, אוריאה?
תנסה לנצל את מירב הנוזל שתדלקת, או לחליפין לשאוב אותו מהמערכת, ואחריזה לתדלק בתחנה שאתה מכיר וסומך על הדלק שלהם. אם התקלה חוזרת, ממליץ ללכת למוסך.

Zahiy123
28-10-2018, 12:21
למה אתה מתכוון ב ''לא תדלקתי בנזין'', אז מה כן תדלקת? סולר, מתנול, אוריאה?
תנסה לנצל את מירב הנוזל שתדלקת, או לחליפין לשאוב אותו מהמערכת, ואחריזה לתדלק בתחנה שאתה מכיר וסומך על הדלק שלהם. אם התקלה חוזרת, ממליץ ללכת למוסך.
התכוונתי לא תדלקתי סולר תדלקתי 95.
שמתי תוסף שעוזר טיפה וככל שהדלק נגמר האופנוע מחזיק טיפה יותר זמן מונע. השאלה שלי אם זה יכול להיות משהו רציני יותר

Jack_R1
28-10-2018, 13:56
כן, זה יכול להיות משהו רציני יותר. אני מניח שהוא מוזרק - אם פילטר הדלק נסתם, אז תוסף הדלק יעזור בערך כמו כוסות רוח למת.

כמו כן, כותרת השרשור בפורום הטכני צריכה לכלול שם הכלי ותיאור קצר של הבעיה. המילה "בעיה" אינה תאור קצר של בעיה, לכן ערכתי את הכותרת. אנא הקפד על כותרות תקינות להבא.