צפייה בגרסה מלאה : איך למכור את הקטנוע מהר יותר?
אהלן חברים,
אני מנסה כבר למעלה משבוע למכור את הקטנוע שלי. דיאלים ס3 אדוונס 250 סמק. שנת 2014.
המחירון שלו בכלל 10 אלף, חשבתי שאני לוקח מציאה ואח"כ החלטתי למכור בגלל מעבר לכלי אחר.
מוכרים אותם ב 5000 + ואני מוכר רק ב 4000 מחיר סופי, אחרי שירדתי.
ועדיין - שום טלפונים! אף אחד לא מתעניין אפילו!
מה הולך כאן? למה אף אחד לא רוצה לקנות?
מישהו פה מבין במכירות של קטנועים ואופנועים?
תודה
זה קטנוע בלי שוק בכלל,קשה למכור אותם אם אין לו נתונים מעולים ז"א ק"מ נמוך יד ראשונה או שניה מצב חיצוני טוב ומטופל לפי הספר.
כי יש הרבה כלים כאלו ואפשר למצוא במחירים סבירים כלים מעולים עם כל הנתונים שהזכרתי מעלה,לכן גם אם אחד מהנתונים חסר בכלי שאתה מוכר יהיה קשה למכור,אבל שטוף את הכלי יפה צלם אותו תמונות שנראות טוב בסוף יגיע קונה,גם כלים מעולים מחברות אחרות ומוכרות יותר לוקח זמן למכור.
בהצלחה
אגב אני בעלים של כלי כזה מאותו שנתון ויכול להעיד שמדובר באחלה כלי שעושה את העבודה במינימום מחיר,אני כבר עם 53K ק"מ וכנראה שלעולם לא אמכור אותו אלא כשייסים את חייב ימכר לחלקים בכמה גרושים..
הכל תלוי בקמ של הכלי שלך.
לפי מה שפישפשתי ביד 2 ראיתי שיש כלים מעל 50,000 קמ למכירה במחיר שלך וזה אומר לפי הראש הישראלי אם הכלי עבר מעל 50,000 קמ הקטנוע לא שווה כלום כי זה לפני השקעה של מנוע.
מחשבה ישראלית דפוקה לפי דעתי.
לפי דעתי תלך לטרייד כמה שתקבל תקבל ותקנה את הכלי שאתה רוצה.
טל.
לך איתו לביטוח, מה יתנו יתנו.
קודם כל - שבוע זה ממש ממש מעט זמן.
שנית - תן לינק למודעת המכירה ונראה אם יש אפשרות לשפר שם משהו.
היצע וביקוש, כנראה שזה לא כלי מבוקש אבל נכון שזה מעט זמן, תתעזר בסבלנות או שתנסה ללכת לטרייד, אם יהיה אחד כזה שירצה לקחת את הכלי.
אין שם עוד הרבה מה להוריד במחיר.
Sniper434
05-11-2018, 10:40
זה קטנוע בלי שוק בכלל,קשה למכור אותם אם אין לו נתונים מעולים ז"א ק"מ נמוך יד ראשונה או שניה מצב חיצוני טוב ומטופל לפי הספר.
כי יש הרבה כלים כאלו ואפשר למצוא במחירים סבירים כלים מעולים עם כל הנתונים שהזכרתי מעלה,לכן גם אם אחד מהנתונים חסר בכלי שאתה מוכר יהיה קשה למכור,אבל שטוף את הכלי יפה צלם אותו תמונות שנראות טוב בסוף יגיע קונה,גם כלים מעולים מחברות אחרות ומוכרות יותר לוקח זמן למכור.
בהצלחה
אגב אני בעלים של כלי כזה מאותו שנתון ויכול להעיד שמדובר באחלה כלי שעושה את העבודה במינימום מחיר,אני כבר עם 53K ק"מ וכנראה שלעולם לא אמכור אותו אלא כשייסים את חייב ימכר לחלקים בכמה גרושים..
בלי שוק ?! נו באמת!
את שלי מכרתי תוך יומיים מפרסום המודעה ביד 2.
שנתון 13, 36 אלף ק"מ ב6 אלף לפני חודשיים.תשקיעו בתמונה איכותית ובפרטי המודעה ותצליחו.
קטנוע 250 ס3 אדוונס שנת 2014 מטופל ומתוקתק, מצורפת קבלה. אני הכי זול בכל הלוח יד שנייה, אין מה לדבר על המחיר בכלל הוא סופי ולא גמיש בכלל 4000 שווה כל שקל.
זו המודעה שלך ביש 2? חוץ מהטקסט המעצבן ולא מועיל ולא מזמין להתקשר גם התמונות ממש אבל ממש גרועות.
אני הייתי עובר למודעה הבאה... והמודעה הבאה יש מוכר במחיר שלך בדיוק עם שתי תמונות סבירות ביותר ובלי טקסט מיותר...
תהיה חכם, תכתוב 6אלף ותתגמש מול הקונה, ככה הוא ירגיש שהוא דפק אותך בתחת.
לכתוב לא גמיש ממש מעצבן את הקונה הישראלי
ובעצם אתה זה שמרוויח.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft