צפייה בגרסה מלאה : (כ"ע) שאלות לגבי עלות מכס על קסדה
Tilbalisti
25-11-2018, 12:46
שלום לכולם.
יש באפשרותי לקנות קסדה ב1080 מחול.
מישהו יודע כמה מכס+ מעמ יעלו עד שתגיע אליי הביתה ?
יש לי גם אפשרות לקנות אותה קסדה ב1500 שח כולל כל המיסים ולא אצטרך לשלם עוד שקל.
יש למישהו מושג ?
אם זה מחיר דומה הייתי מעדיף לקנות ב1080 וללמוד את הפרוצדורה עם המכס להכיר את העניין, ואולי גם למקרה שלא יתפסו.
תקנה בארץ.
למרות שבאחוזים זה נראה מהותי, לעניות דעתי 420 זה כסף קטן שלאו דווקא יצדיק את הסיכוי לעיכוב הקסדה במכס, מיסוי + תקינה. כך גם, תהיה לך בארץ אחריות על הקסדה במידה וישנה בעיה.
עם זאת, אילו היה מדובר בקסדה יקרה יותר עם הפרש ניכר בעלות מול ישראל, בהחלט היה נכון להמר.
אם בכל זאת תחליט להמר, תריץ בפורום חיפוש. יש לפחות שני שרשורים שבהם מופיעה הפרוצדורה לרבות העלויות הכרוכות בתקינה.
תיקון. אתך הסליחה - לא שמתי לב ששתי הקסדות מחו״ל.
במקרה זה בכל זאת כדאי לשלם מיסים מראש כיוון שזה מקטין את הסיכויים שהקסדה תעצר בתהליך ותידרש לתקינה (מה גם שהסיכוי שתצטרך לשלם מיסים על הקסדה הוא גם ככה גבוהה).
Tilbalisti
25-11-2018, 13:41
היי מצמץ, יש לך מושג מה המקסימום מיסים שאני אשלם? כי אני מעוניין להכיר את הפרוצדורה של המכס ולא אכפת לי לחכות חודשיים.. רק העיקר שלא יצא לי יקר יותר כל העניין.
היי מצמץ, יש לך מושג מה המקסימום מיסים שאני אשלם? כי אני מעוניין להכיר את הפרוצדורה של המכס ולא אכפת לי לחכות חודשיים.. רק העיקר שלא יצא לי יקר יותר כל העניין.
אמרו לך: תעשה חיפוש בפורום. הסכום לטכניון הוא קבוע ומע"מ קבוע באחוזים.
הנה כמה שזה עלה לי: http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/13924-%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%94%D7%95-%D7%A7%D7%A8%D7%94-%D7%A9%D7%A7%D7%A1%D7%93%D7%94-%D7%A0%D7%A2%D7%A6%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%9B%D7%A1-*%D7%95%D7%9C%D7%90*-%D7%94%D7%99%D7%99%D7%AA%D7%94-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%94-%D7%90%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%98%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%9F?p=120719&viewfull=1#post120719
Tilbalisti
25-11-2018, 15:37
וואו 730 שקל מיסים, לא שווה בכלל
משתף בניסיון טרי שלי (מזה שבועיים) הזמנתי קסדה מאנגליה (דגם שלא מיובא לארץ. יש לו את כל התקנים הנדרשים), דרך ה- Global Shipping Program של איביי, כך שאתה משלם את המשלוח והמכס מראש ולא אמור להתעסק בשטויות. אך במהרה הבנתי את גודל הטעות!
הקסדה נתקעה כחודש במכס, וסוף סוף לאחר אלף מיילים/טלפונים ומה לא, יצרתי קשר עם מעבדת הטכניון שהייתה אמורה לקבל אותה לבדיקה. שילמתי 322 ש"ח לבדיקה, ושעות ספורות לאחר מכן, אני מקבל מייל מחברת השילוח שהקסדה נשלחה חזרה למוכר, ללא כל פירוט. ויצאו מהתמונה. פניתי לאייבי שהתנערו מהאחריות, המוכר לא בקטע ואפילו הטכניון לא מחזיר לי את הכסף ששילמתי על בדיקה שלא בוצעה.
אז לסיכום: חודשיים של מריחות, אני ללא קסדה, נפרדתי מ- 1100 + 322 ש"ח ללא כל תמורה, ואף אחד לא לוקח אחריות על כך.
xiLike2Doitx
01-12-2018, 23:35
משתף בניסיון טרי שלי (מזה שבועיים) הזמנתי קסדה מאנגליה (דגם שלא מיובא לארץ. יש לו את כל התקנים הנדרשים), דרך ה- Global Shipping Program של איביי, כך שאתה משלם את המשלוח והמכס מראש ולא אמור להתעסק בשטויות. אך במהרה הבנתי את גודל הטעות!
הקסדה נתקעה כחודש במכס, וסוף סוף לאחר אלף מיילים/טלפונים ומה לא, יצרתי קשר עם מעבדת הטכניון שהייתה אמורה לקבל אותה לבדיקה. שילמתי 322 ש"ח לבדיקה, ושעות ספורות לאחר מכן, אני מקבל מייל מחברת השילוח שהקסדה נשלחה חזרה למוכר, ללא כל פירוט. ויצאו מהתמונה. פניתי לאייבי שהתנערו מהאחריות, המוכר לא בקטע ואפילו הטכניון לא מחזיר לי את הכסף ששילמתי על בדיקה שלא בוצעה.
אז לסיכום: חודשיים של מריחות, אני ללא קסדה, נפרדתי מ- 1100 + 322 ש"ח ללא כל תמורה, ואף אחד לא לוקח אחריות על כך.
במידה ושילמת בפייאפל אתה מכוסה דרכם, פשוט תפתח מחלוקת (Dispute ).
matanbar26
02-12-2018, 00:35
בהנחה ושילמת דרך פייפאל אתה מכוסה (בדיוק כמו שרשמו מעליי).
תפתח דיספיוט תקבל את הכסף חזרה.
לגבי הטכניון-הם מבחינתם עשו את העבודה שלהם (אישרו את הקסדה) אז אין סיבה שיחזירו לך את הכסף.
נשמע כמו שרשרת של טעויות, חלקן מן הסתם גם שלך. הטעות הראשונה היא ההזמנה
דרך ה- Global Shipping Program של איביי. אני לא סומך עליה אף פעם - זה לא אמאזון!
האמת שטרם נעצרה לי קסדה בGSP, אבל זה בהחלט לוקח Forever עד שהקסדה מגיעה.
להבנתי, הטעות כנראה התחילה בזה שהזמנתי קסדה מחו"ל.
לצערי לא שילמתי דרך פייפאל, אז אכלתי אותה. בינתיים מחכה לקסדה שתגיע למוכר בחזרה, ואני אמור לסמוך על אמינותו בדיווח. מן הסתם הקסדה יכולה להגיע אליו והוא ישלול זאת. אין לי דרך לעקוב, כי חברת השילוח המקומית לא לוקחת אחריות. בעצם אף אחד לא.
הטכניון שלח לי מייל שהבדיקה לא בוצעה, ועל כן דרשתי החזר. פתאום הפסיקו לענות.
כנראה שזה מחיר שרשרת הטעויות שהתחילו בי.
בןהלאמשחיז
02-12-2018, 12:54
להבנתי, הטעות כנראה התחילה בזה שהזמנתי קסדה מחו"ל.
לצערי לא שילמתי דרך פייפאל, אז אכלתי אותה. בינתיים מחכה לקסדה שתגיע למוכר בחזרה, ואני אמור לסמוך על אמינותו בדיווח. מן הסתם הקסדה יכולה להגיע אליו והוא ישלול זאת. אין לי דרך לעקוב, כי חברת השילוח המקומית לא לוקחת אחריות. בעצם אף אחד לא.
הטכניון שלח לי מייל שהבדיקה לא בוצעה, ועל כן דרשתי החזר. פתאום הפסיקו לענות.
כנראה שזה מחיר שרשרת הטעויות שהתחילו בי.
גם אם שילמת בכרטיס אשראי אתה יכול לפתוח טופס הכחשת עסקה. שבה אתה מודיע שלא קיבלת את המוצר.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft