צפייה בגרסה מלאה : קניתי אופנוע, בהתחייבות של מוכר(סוכנות) לנתונים שפורסמו ביד 2 אבל הרישיון לא תואם.
היי כולם, קניתי אופנוע יד 2 חשבתי שזה מציאה, ועכשיו ככה.
עסקה בוצע שילמתי את התמורה, אך עדיין לא הובער בעלות ואופנוע עדיין בסוכנות.
שניסיתי לעשות לאופנוע ביטוח, אמרו לי שהוא שנתון 2015 ולא 2017 כפי שהתחייב סוחר( כן טעות שלי שלא בדקתי את הרישיון)
בסוף מסתבר שהכן כן האופנוע הוא שנתון 2015 ולא 2017 בסוכנות הודיעו לי שטעו בנתונים וזה לא הנץונים נכונים מה שפורסם ביד 2.
1. ביקשו ממני פשוט לבוא ולקחת את הכסף בחזרה, השאלה היא, האם אני יכול לבקש הפחתת מחיר על האופנוע ואם זו זכותי.
2. מה הזכות שלי? על פי חוק הגנת הצרכן.
חיפשתי בהמון מקומות ולא מצ4תי סעיף מדויק לגבי דו גלגלי.
עזרה תתקבל בברכה!
matanbar26
16-12-2018, 22:44
נתנו לך החזר כספי מלא? במידה וכן, פה נגמרות הזכויות.
נכון, שאם הם מטעים בכוונה אז הם חשופים לתביעה אבל במקרה שלך הם מחזירים לך את כל הכסף.
לדעתי, הייתי לוקח את הכסף, אומר תודה ומחפש מקום אחר לקנות בו אופנוע.
אם אתה ממש רוצה אתה יכול להציע להם: אני אקנה את האופנוע אבל במחיר נמוך יותר, אולי יסכימו ואולי יחכו למישהו שלא ישים לב וישלם מחיר מלא.
mudale222
16-12-2018, 23:55
קח את הכסף ותגיד תודה לאלוהים שקיבלת אותו ככה בלי שום בעיות.
תודה רבה חברה, מסכים ען שנייכם, הסוכנות היה פצצה, פשוט הסתקרנתי, לפחות אמרו לי את כול האמת.
נתנו לך החזר כספי מלא? במידה וכן, פה נגמרות הזכויות.
נכון, שאם הם מטעים בכוונה אז הם חשופים לתביעה אבל במקרה שלך הם מחזירים לך את כל הכסף.
לדעתי, הייתי לוקח את הכסף, אומר תודה ומחפש מקום אחר לקנות בו אופנוע.
אם אתה ממש רוצה אתה יכול להציע להם: אני אקנה את האופנוע אבל במחיר נמוך יותר, אולי יסכימו ואולי יחכו למישהו שלא ישים לב וישלם מחיר מלא.
קח את הכסף ותגיד תודה לאלוהים שקיבלת אותו ככה בלי שום בעיות.
אפשר לסגור תודה!
קח את הכסף ואל תיכנס אליהם יותר. יהיה נחמד גם אם תזהיר אחרים
600 ירושלמי
17-12-2018, 13:52
קח את הכסף ואל תיכנס אליהם יותר. יהיה נחמד גם אם תזהיר אחרים
להזהיר ממה בדיוק?
עשו טעות, הודו שטעו, החזירו את כל הכסף מבלי שהוא ביקש אפילו.
אני משער שאתה אחד מיחידי הסגולה על הפלנטה הזאת שמעולם לא טעו ולעולם לא יטעו...
להזהיר ממה בדיוק?
עשו טעות, הודו שטעו, החזירו את כל הכסף מבלי שהוא ביקש אפילו.
אני משער שאתה אחד מיחידי הסגולה על הפלנטה הזאת שמעולם לא טעו ולעולם לא יטעו...
לי זה מריח קומבינה ישראלית. הם היו חייבים להציע ביטול אחרי שהסיפור התגלה.
600 ירושלמי
17-12-2018, 14:13
הם היו חייבים להציע ביטול אחרי שהסיפור התגלה.
לפי איך שאני הבנתי את הסיפור זה ב-ד-י-ו-ק מה שקרה.
Dresdner
17-12-2018, 20:47
באירופה יש דילרים עם מאות אופנועים במתחם אחד, אין מצב שכל האופנועים יהיו עם תאור מדיוק לכן נהוג לכתוב בסוף המודעה "למרות המאמצים התכנו טעויות במודעה, נא לפנות לאיש המכירות למידע מדוייק"
קשה לי להאמין שרצו לעבוד עליו כי זה ברור שבסוף הלקוח ידע את שנת היצור ועובדה שהוא גילה את זה מאד מהר בעזרת הביטוח.
alexsupreme
20-12-2018, 12:53
באירופה יש דילרים עם מאות אופנועים במתחם אחד, אין מצב שכל האופנועים יהיו עם תאור מדיוק לכן נהוג לכתוב בסוף המודעה "למרות המאמצים התכנו טעויות במודעה, נא לפנות לאיש המכירות למידע מדוייק"
קשה לי להאמין שרצו לעבוד עליו כי זה ברור שבסוף הלקוח ידע את שנת היצור ועובדה שהוא גילה את זה מאד מהר בעזרת הביטוח.
מריח לי כמו שיטת מצליח. אם כל העסקה הייתה בע״פ, הדילר יכל לטעון שכל הפרטים היו רשומים והלקוח קנה בידיעה מלאה של מה הוא קונה.
שנתון של כלי זה פחות או יותר המרכיב העיקרי שקובע את המחיר של העסקה. זה לא משהו שטועים בו.
לפחות שמת לב. הבא אחריך אולי לא ישים לב.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft