מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : קומפרסור ללחץ אוויר + Power Bank שאלת חיבורי חשמל

קידוזו
11-01-2019, 13:40
עמדות מילוי האוויר בתחנות הדלק לרוב מזייפות ולרכב כשאני לא יודע אם הצמיגים קרים או בלחץ גבוה מדי ובכלל אם אני בתחום הנכון מציק לי.

השבוע דווקא כשמיהרתי, הגעתי לתחנה אחרי שבוע שהאופנוע עמד, התחברתי למשאבה ואחרי 2 נסיונות (קסדה על הראש) הבנתי שאני מרוקן אוויר והמשאבה אשכרה שואבת את הגלגל. עברתי לתחנה הסמוכה על 10 PSI בנסיעה איטית בצומת עמוסה כשהאופנוע לא יציב ומתנדנד. שם הסתבר לי שהשעון מראה לחץ לא אחיד בכל מילוי. פעם 32 ופעם 35 כשאני צריך 36. הסתיים טוב הפעם.

צפיתי את הרעה החולה מבעוד מועד ולפני חודש , כשהייתי במוד מנטלי של השלמות ציוד רכשתי קומפרסור ו-
Power Bank באינטרנט.

השאיפה למלא בבית אוויר לפני הנסיעה (סוללה תזין את הקומפרסור) וכגיבוי אם צריך בדרך.
כמו טמבל לא חשבתי על החיבורים בין הסוללה - USB לקומפרסור.

מצורפות תמונות עם סוגי החיבורים.

שאלות

האם יש דרך לחבר בין ה USB של Power Bank לאחד מהחיבורים של הקומפסור?
האם כדאי לעשות שקע חשמלי קבוע באופנוע ולוותר על השימוש ב- Power Bank?
אם כן, איזה סוג של שקע כדאי מתוך האפשרויות של הקומפרסור? הכי אמין, בטוח. (רוכב על Honda NC ואפשר בתא מיכל)
מה שם החיבור בקומפרסור שדומה לשני גלילים מוארכים?

אשמח גם להערות ותובנות מבעלי ניסיון

JohnnyDough
11-01-2019, 14:26
הpower bank מסוגל אולי להוציא אמפר/שניים (וגם את זה לא הייתי מנסה לאורך זמן) בעוד שהקומפרסור צריך משהו מסדר גודל של 10 אמפר (יש לי כזה ויש שם פיוז הגנה של 15A). זה פשוט לא מתאים.

אתה יכול לשלוף את חיבור המצת ולהחליף אותו בשני החיבורים האחרים ובשביל זה נמצא המחבר של הגלילים העגולים.
אם המצבר שלך נגיש בקלות אז אתה יכול להתחבר אליו ישירות עם הקרוקודילים בעת הצורך. אם הוא לא נגיש אז אתה יכול להתחבר אליו באופן קבוע עם השייבות העגולות (מצד ימין) ולהעביר את המחבר של הגלילים העגולים למקום נגיש שיאפשר לך לחבר אליו את הקומפרסור בעת הצורך.

ואגב, העט לחץ אויר המסופקת גם לא במיוחד מדויקת.

ModChiP
11-01-2019, 15:01
מה שאתה צריך זה סוללת התנעה לכלי רכב שמסוגל להוציא 12V
אלה תחבר מתאם של מצת של רכב.

JohnnyDough
11-01-2019, 16:10
ניסית לעשות את זה פעם?
סוללות התנעה כאלה בנויות לספק מאות אמפרים לאורך שניה/שתיים ואז חייבות לנוח. אין לי מושג אם הן מסוגלות לספק סדר גודל של 10A על כמה דקות.

ModChiP
11-01-2019, 16:23
אני עושה ככה.

JohnnyDough
11-01-2019, 16:34
אני עושה ככה.

:thumbsup:

jkob.s
12-01-2019, 05:40
לא ממליץ כ"כ על קומפסור וסוללת התנעה. כן אוכל להמליץ לך להוציא חיבור 12V מהמצבר לקומפרסור, או בגרסה הקומפקטית יותר להסתובב עם מד לחץ איכותי.
הפתרון שלי (BMW ידועים בונטילים שלא אוהבים קומפרסורים של תחנות דלק) זה מוצר מסדרת M12 של מילווקי.
https://www.ebay.com/itm/Milwaukee-Inflator-Tool-12-Volt-Lithium-Ion-Cordless-Compact-Anti-Vibration-New/232921450691?hash=item363b3348c3:g:HtYAAOSwerRblPm 7:rk:10:pf:0

Tribalmistyc2
12-01-2019, 12:19
סוללת התנעה לא מיועדת לשימוש הזה.
הרבה יותר נכון יהיה לחבר ישירות למצבר.

ModChiP
12-01-2019, 14:10
לא ברור לי למה אסור להשתמש בסוללת התנעה.
אבל תמשיכו בהפחדות שלכם.

ayalzo
12-01-2019, 15:00
החיבורים שיש בבוסטרים ניידים הם בד"כ ec5.
יש מליון סוגי מתאמים לזה. (מתייחס לשאלה על חיבור של זוג גלילים).
אני הכנתי זוג תנינים שמתחברים אליהם כי התנינים המקוריים מוגנים ולא נותנים לבוסטר לשמר במקום מצבר (כשמזהים צריכה חריגה או נסיון טעינה, ההגנה מנתקת).
אבל יש גם מתאם לשקע מצית רגיל
כמו זה למשל:
https://www.aliexpress.com/item/-/32804269948.html
(צריך רק לוודא שהזכר-נקבה הם בכיוון הנכון.
מעבר לזה, יש באיביי גם קומפרסורים נטענים.
והכי פשוט ונכון יהיה להוסיף לאופנוע שקע מצת אטום למים.
הפעלה של קומפרסור לשלושים שניות כשהאופנוע מונע, כנראה (לא לוקח אחריות) ל תגרום נזק למצבר ולסלילים.

diesel
13-01-2019, 01:39
תקנה משאבה ידנית עם מד דיגטלי מדויק. יש כאלה איכותיות. מילא את רוב השימוש בה הוא למטרת הוספת כמה psi שאבדו עם הזמן

xlib
13-01-2019, 14:36
אין לי מושג אם הן מסוגלות לספק סדר גודל של 10A על כמה דקות.
10A על כמה דקות (נניח 10) זה 1666mAh - זה סוללה יותר קטנה מזאת שב-iPhone.

לא ברור לי למה אסור להשתמש בסוללת התנעה.
אבל תמשיכו בהפחדות שלכם.
גם לי זה לא ברור. ברור שאפשר - שאלה של קיבולת סוללה. מצד שני - לא כל אחד מחזיק סוללה כזאת, ומצבר לאומת זאת יש לכולם.

erani99
13-01-2019, 15:32
תקנה משאבה ידנית עם מד דיגטלי מדויק. יש כאלה איכותיות. מילא את רוב השימוש בה הוא למטרת הוספת כמה psi שאבדו עם הזמן
יש לך משהו טוב?/קישור לכזו?

erani99
13-01-2019, 15:39
לא ממליץ כ"כ על קומפסור וסוללת התנעה. כן אוכל להמליץ לך להוציא חיבור 12V מהמצבר לקומפרסור, או בגרסה הקומפקטית יותר להסתובב עם מד לחץ איכותי.
הפתרון שלי (BMW ידועים בונטילים שלא אוהבים קומפרסורים של תחנות דלק) זה מוצר מסדרת M12 של מילווקי.
https://www.ebay.com/itm/Milwaukee-Inflator-Tool-12-Volt-Lithium-Ion-Cordless-Compact-Anti-Vibration-New/232921450691?hash=item363b3348c3:g:HtYAAOSwerRblPm 7:rk:10:pf:0
כן, ספר לי על זה :tomato2:
כל פעם שאני מתכוון למלא אויר בגרמני, אני נכנס לכוננות ספיגה ומריץ בראש על כמה תחנות יש לי אחת על יד השניה, אם בראשונה לא ייתפוס האויר לתוך הגלגל הקדמי בפייה השחוקה שהתעללו בה של התחנה (הוונטיל של הקדמי הוא הבעייתי בבימרים - הוא בצד ויש להבין את הראש של הגרמנים לקלות הרוכב למילוי האויר, אבל הוונטיל קצר לחלק מהפיות של תחנות הדלק !!!, לכן מסתובב במעיל עם מאריך/ברך לוונטיל. לא מושלם כי בעת הניתוק שלו מאבד קצת אויר, אבל זה יותר טוב מלאבד 10~15 PSI בניסיון נואש למלא אויר!! :-(( )

diesel
13-01-2019, 16:17
יש לך משהו טוב?/קישור לכזו?

כן בטח. מדובר במשאבה של ב.מ.וו. אני משמתמש בה באופן קבוע מזה שנתיים. היא לא פחות ממדהימה: קלה, קומפקטית ויעילה מאוד. יש בה שתי אוריינטציות - נפח או לחץ. והכי חשוב, טיפשה לחלוטין, במובן הטוב.

https://www.ebay.com/itm/BMW-Motorcycle-Compact-Tire-Pump-Foot-pump-digital-pressure-gauge-Genuine-New/282528583767?epid=1109496633&hash=item41c8041057:g:OmwAAOSwMvtZQ8YQ:rk:1:pf:0

JohnnyDough
13-01-2019, 17:25
10A על כמה דקות (נניח 10) זה 1666mAh - זה סוללה יותר קטנה מזאת שב-iPhone.

זה ברור אבל השאלה אם היא בנויה לפרוק את כל התכולה שלה בצורה כזו ובקצב כזה. תנסה להוציא זרם כזה מסוללה של אייפון והיא תגמור כמו הסוללות הלוהטות של הגלקסי נוט 7.

לעניין המשאבות הידניות, אני מחזיק בבית משאבת רגל די סטנדרטית, עם מד לחץ מובנה (ודי מדויק) שקניתי לפני כמה שנים במגה ספורט והיא משמשת אותי בשביל להוסיף מעט לחץ בצמיגים כשאני בבית. עובד גם עם הצמיגים של המכונית.
את הקומפרסור הקטן אני לוקח איתי למקרה של פנצ'ר בדרך.

xlib
13-01-2019, 18:35
זה ברור אבל השאלה אם היא בנויה לפרוק את כל התכולה שלה בצורה כזו ובקצב כזה. תנסה להוציא זרם כזה מסוללה של אייפון והיא תגמור כמו הסוללות הלוהטות של הגלקסי נוט 7.

סוללות התנעה יכולות להוציא זרם חזק. הם יותר דומות לסוללות ברחפנים מאשר לסוללות באייפון.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קידוזו
13-01-2019, 21:48
הpower bank מסוגל אולי להוציא אמפר/שניים (וגם את זה לא הייתי מנסה לאורך זמן) בעוד שהקומפרסור צריך משהו מסדר גודל של 10 אמפר (יש לי כזה ויש שם פיוז הגנה של 15A). זה פשוט לא מתאים.

ואגב, העט לחץ אויר המסופקת גם לא במיוחד מדויקת.
ממש לא מדוייקת...חן חן.

לגבי שאר התגובות. וואלה לא יצאתי עם תובנה מה לעשות. משאבה ידנית ב-500 ש"ח אחרי שכבר השקעתי סכום גבוה מזה מוציא אותי פראיייר עם קבלות. נראה לי שאלך על שקע מצית. המצבר באופנוע לא הכי נגיש.

ModChiP
13-01-2019, 21:59
הקומפרסור מושך 4 אמפר ממדידה שעשיתי.
קומפרסור פשוט של 150 שקל.

xlib
13-01-2019, 22:02
לגבי שאר התגובות. וואלה לא יצאתי עם תובנה מה לעשות. משאבה ידנית ב-500 ש"ח אחרי שכבר השקעתי סכום גבוה מזה מוציא אותי פראיייר עם קבלות. נראה לי שאלך על שקע מצית. המצבר באופנוע לא הכי נגיש.

ומה בעיה? שקע צמית זה דבר די שימושי.

erani99
14-01-2019, 10:41
כן בטח. מדובר במשאבה של ב.מ.וו. אני משמתמש בה באופן קבוע מזה שנתיים. היא לא פחות ממדהימה: קלה, קומפקטית ויעילה מאוד. יש בה שתי אוריינטציות - נפח או לחץ. והכי חשוב, טיפשה לחלוטין, במובן הטוב.

https://www.ebay.com/itm/BMW-Motorcycle-Compact-Tire-Pump-Foot-pump-digital-pressure-gauge-Genuine-New/282528583767?epid=1109496633&hash=item41c8041057:g:OmwAAOSwMvtZQ8YQ:rk:1:pf:0
יקר החרא..טוב נו, מקורי של במוו

600 ירושלמי
14-01-2019, 10:47
התחברתי למשאבה ואחרי 2 נסיונות (קסדה על הראש) הבנתי שאני מרוקן אוויר והמשאבה אשכרה שואבת את הגלגל. עברתי לתחנה הסמוכה על 10 PSI בנסיעה איטית
ככה, לידע כללי שלך ושל העתידים להתקל באותה סיטואציה.
יש במשאבות מילוי אויר של תחנות נדלק כפתור עם ציור של גלגל עם פנצ'ר.
אם היית לוחץ עליו זה היה ממלא לך את הגלגל.

כשאתה מכוון ללחץ מסוים המשאבה קודם בודקת כמה אויר יש בגלגל ואז עושה השוואת לחצים בין מה שהיא קראה לבין מה שביקשת. אם המשאבה תקולה או לא מכויילת אפשר להגיע למצב אליו הגעת.
במצב "פנצ'ר" זה פשוט דוחף לך אויר לגלגל מבלי להתייחס למצבו הנוכחי.

לא היית מקבל מדד לכמה אויר יש אבל לא היית נשאר עם 10 PSI.

יום מקסים.

erani99
14-01-2019, 10:59
ככה, לידע כללי שלך ושל העתידים להתקל באותה סיטואציה.
יש במשאבות מילוי אויר של תחנות נדלק כפתור עם ציור של גלגל עם פנצ'ר.
אם היית לוחץ עליו זה היה ממלא לך את הגלגל.

כשאתה מכוון ללחץ מסוים המשאבה קודם בודקת כמה אויר יש בגלגל ואז עושה השוואת לחצים בין מה שהיא קראה לבין מה שביקשת. אם המשאבה תקולה או לא מכויילת אפשר להגיע למצב אליו הגעת.
במצב "פנצ'ר" זה פשוט דוחף לך אויר לגלגל מבלי להתייחס למצבו הנוכחי.

לא היית מקבל מדד לכמה אויר יש אבל לא היית נשאר עם 10 PSI.

יום מקסים.
נו מה החוכמה?.. איך תדע כמה אויר מילאת?
וידוע שיש את הכפתור למילוי אויר לצמיג ללא אויר/פלאט טייר, זה עדיין לא עוזר אם אתה לא יודע כמה אויר יש לך בגלגל

600 ירושלמי
14-01-2019, 11:29
נו מה החוכמה?.. איך תדע כמה אויר מילאת?
וידוע שיש את הכפתור למילוי אויר לצמיג ללא אויר/פלאט טייר, זה עדיין לא עוזר אם אתה לא יודע כמה אויר יש לך בגלגל

מה תעדיף:
לרכב עד לתחנה הבאה עם צמיג מרוקן מאויר או "10PSI" כמו שכתב פות"ש
או
לרכב עם צמיג שמרגיש מלא (כל דבר בין 25 ל45 PSI, ואני סתם מקצין)
?

עריכה לשם הבהרה:

עברתי לתחנה הסמוכה על 10 PSI בנסיעה איטית בצומת עמוסה כשהאופנוע לא יציב ומתנדנד.

ayalzo
14-01-2019, 14:26
בד"כ כשהמשאבה תקולה (לא כשהיא לא מזהה לחץ בצמיג) גם הכפתור פנצ'ר לא עוזר,
וזה קורה לי לא מעט.
לגבי כמה אוויר יש לך, תמיד תחזיק מד לחץ קטן (לי יש את העט עם השנתות שקופצות החוצה) גם אם הוא לא מדויק, הבדל של כמה psi לפה או לשם לא יעשו כלום. זה רק לנסיעה עד לפנצ'ריה/מוסך.

erani99
14-01-2019, 16:12
מה תעדיף:
לרכב עד לתחנה הבאה עם צמיג מרוקן מאויר או "10PSI" כמו שכתב פות"ש
או
לרכב עם צמיג שמרגיש מלא (כל דבר בין 25 ל45 PSI, ואני סתם מקצין)
?

עריכה לשם הבהרה:
מעדיף שהפייה תעבוד ותכניס אויר יותר משהיא מוציאה !!!
ואיך תמלא אם הפייה גם ככה לא מכניסה רק מאבדת לך אויר מהוונטיל??.. מה יעזור כפתור פלא כלשהו?

600 ירושלמי
14-01-2019, 16:29
מעדיף שהפייה תעבוד ותכניס אויר יותר משהיא מוציאה !!!
ואיך תמלא אם הפייה גם ככה לא מכניסה רק מאבדת לך אויר מהוונטיל??.. מה יעזור כפתור פלא כלשהו?
כן. ברור שאתה מעדיף שהפייה תעבוד. גם בלי פונט מודגש וסימני קריאה אני די בטוח שהייתי מסיק את זה.

בוא אני אפרט לך כדי שתבין את כוונתי, ברשותך:

א. כן. אתה וכולם מעדיפים משאבה עובדת ותקינה על פני אחת תקולה. גם אני. מוזרים שכמותנו.

ב. כשאתה מנסה למלא אויר בתחנת דלק והצמיג לא מתנפח יש כמה אופציות:
1. יש לך פנצ'ר ואין אויר בכלל ולכן המשאבה (שאותה כיוונת ללחץ מסוים) לא מזהה לחץ נגדי ולכן לא מזרימה לחץ לתוך הצמיג.
2. אין לך פנצ'ר, סתם חסר קצת לחץ אויר. אתה דוחף את הפייה פנימה, היא נכנסת טוב ושום דבר לא קורה. בדר"כ מה שיקרה בשלב זה זה שהלחץ מהצמיג יברח חזרה לכיוון המשאבה, אתה לא תשמע שום דבר ואז תגלה שהזונה (AKA- משאבה) גנבה לך אויר. חוצפה.
במקרה זה אם תכוון את המשאבה למצב פנצ'ר המשאבה תשחרר לחץ אויר החוצה בלי קשר לה ואם היא מקבלת בחזרה, מה שאומר שכל עוד הונטיל בצמיג שלך תקין ואכן הצלחת לדחוף את הפייה פנימה- יתמלא לך אויר.
3. ניסית למלא אויר אבל כלום לא קורה. רק יורד אויר. באסה. במקרה זה או שהפייה דפוקה (ואז תשמע שיורד אויר) או שלא חיברת את הפייה לונטיל כמו שצריך (ואז תשמע שיורד אויר). בשני המקרים האלו אם גילית את זה רק כשהגעת ל10PSI אז ברכותיי- אתה אהבל (לא אתה ספציפית, כפרה, כל מי שזה קורה לו).

רכיבות טובות וחורף חמים.

Fistuk
14-01-2019, 17:53
יקר החרא..טוב נו, מקורי של במוו

מצאתי את המשאבה חדשה אצל מוכר באוקראינה :-) 340 ש"ח ומשלוח חינם. קניתי, נראה לי שווה בשביל משהו שיש סיכוי שיחזיק יותר זמן ממה שקומפרסור חשמלי שמתחבר למצבר באותו מחיר יחזיק. אדווח אם וכאשר תגיע

קידוזו
14-01-2019, 20:49
בשני המקרים האלו אם גילית את זה רק כשהגעת ל10PSI אז ברכותיי- אתה אהבל (לא אתה ספציפית, כפרה, כל מי שזה קורה לו).

אני אהבל נסיבתי. יש לי אלרגיה לטקס ההתארגנות (מעיל, כפפות, קסדה משקפי שמש, שימון לומבגו לפני כיפול הברך...) ובנוסף מיהרתי. השילוב גרם לי למלא אוויר ליד כביש סואן עם כפפות וקסדה ולא הבחנתי שהציבור עצמו תקול יעני, קרוע. רק בפעם השניה בלי הכפפה והקסדה הבנתי שאני אהבל וכמו אהבל נסעתי לתחנת הדלק הבאה במקום להיכנס ישר לפנצ'ריה. רגע, בפנצ'ריה בסבב הראשון מילא הבעלבית את האוויר בשני הגלגלים. בסבב השני מילא הפועל. כששאלתי כמה מילא בקידמי אמר בערך 42. ביקשתי לראות ואז הסביר לי שהמד בשעון מזייף וזה בעצם 36. למחרת, בתחנה אחרת גיליתי שהקדמי מנופח ב 44, כמו האחורי. זה אחרי שהמד עט הלא מדוייק הראה פעם אחת 50 ופעם 42 והתחנה השניה זייפה בין המדידות בשיעור דומה.

המציאות הארצישראלית עוקפת את קישון בסיבוב.

600 ירושלמי
14-01-2019, 21:31
אני אהבל נסיבתי. יש לי אלרגיה לטקס ההתארגנות (מעיל, כפפות, קסדה

כולנו יוצאים אהבלים לפעמים.
החשוב הוא שאנחנו לומדים לקחים.
וכן, כולנו פה יודעים שלפעמים, ליד הכביש, עם קסדה על הראש וכפפות על הידיים החושים קצת מאבדים מחדותם.
קורה, קרה.

שלא יחסר לך אויר לעולם.

600 ירושלמי
14-01-2019, 21:33
אני אהבל נסיבתי. יש לי אלרגיה לטקס ההתארגנות (מעיל, כפפות, קסדה

כולנו יוצאים אהבלים לפעמים.
החשוב הוא שאנחנו לומדים לקחים.
וכן, כולנו פה יודעים שלפעמים, ליד הכביש, עם קסדה על הראש וכפפות על הידיים החושים קצת מאבדים מחדותם.
עם זאת, בניתוח האפשרויות שהעליתי לא לקחתי בחשבון צינור קרוע. אם האויר בורח מטר ממך ואתה עם קסדה על הראש, לא בטוח שתשמע. אם האויר בורח מהונטיל זה בדר"כ 20 ס"מ ממך ואז אתה אמור לשמוע.
מצטער- לפי הניתוח שלי לא נפלת בדיוק להגדרת האהבל. אנא נסה שוב במועד מאוחר יותר.
קורה, קרה.

שלא יחסר לך אויר לעולם.

erani99
14-01-2019, 23:10
טוב נשמה.. לא צריך להתרגז כי לא הבנת אותי - ואתה הרי אגבר חוכם, יודע בדיוק להפסיק לנסות אחרי בדיוק פעם וחצי ושייברח רק 3~4 PSI וזהו..
SORRY, רוב הגדול של הרוכבים היו מנסים (בוא נגיד ברוגע יחסית ובלי כפפות וקסדה ושנעים בחוץ והמעיל לא מעיק בקיץ ואתה לא בדיוק ממהר..) איזה פעמיים שלוש, כי לא בז**ן שלהם ושלי למצוא עוד תחנה ועוד אחת עד שתהיה פייה נורמלית (תוסיף לזה שזה בגלל גם הוונטיל הקצר הצידי בקדמי של הגרמנים וגם לדעתי באיטלקים יש את אותו הטריק), והנה לך איבוד של לפחות 45~50% של אויר.. הרי לא צריך להיות אדיוט ולנסות יותר מפעמיים והופ כל ניסיון של שתים שלוש שניות יש לך פחות כמעט 20 PSI
(עכשיו אל תתפוס אותי בחישובים, אבל מקווה שהבנת את העיקרון)

ayalzo
14-01-2019, 23:38
ירוששמאות,
אני לא יודע איפה אתה גר, אבל באזור שלי יש לא מעט משאבות תקולות. כלומר, בכל זמן נתון, בשתיים מתוך שלוש תחנות הקרובות אליי, תהיה תקלה. זה שתשים מצב פנצ'ר לא יעזור לך.
כשחסר קצת אוויר, המשאבה עדיין מזהה.
אתה צריך להיות בpsi ממש נמוך כדי שהיא לא תזהה.
כשהמשאבה לא עובדת, אתה לא תמיד תשמע בריחת אוויר. נכון, אתה גם לא תשמע הזרמת אוויר פנימה, אבל כבר אמרנו שלא כולם שומעים כל הזמן.
כשאתה עם, נגיד, 18-20 psi, אם לא שמת לב תוך שלוש ארבע שניות, אתה כבר ב10. ככל שהצמיג קטן יותר (קטנועים, צמיגים קדמיים...), זה קורה יותר מהר.

600 ירושלמי
15-01-2019, 11:39
צודקים כולכם.
אני בכלל לא הבנתי אתכם.
אני מנסה לפשט פעולה מאוד מורכבת ואני בכלל לא מבין אותה.
אני לא גר בארץ, אני גר במדינה קסומה שבה כשאני מגיע לתחנת דלק למלא אויר אני רק צריך לנסוע במרחק של עד 43.6 אינץ מהמשאבה והצמיג מתמלא לבד.
אני מעולם לא נתקלתי במשאבה תקולה. לא ב20+ שנה שאני נוהג ורוכב וגם לא בתקופה שאחרי הצבא שעבדתי בתחנת דלק.
כשאני חוזר מהארץ הקסומה שלי לארץ לביקור וחסר לי אויר בגלגל אני בכלל מזמין גרר, לא לוקח סיכונים. לא מבין איך העסק הזה עובד בכלל.
פעם אפילו ביקשתי לקנות ביילו 32PSI אויר, צחקו עליי. הרגשתי מושפל.

והכי כיף להתנצח ולא להבין איך פעולה פשוטה ותשומת לב יכולים למנוע מאנשים להתקע ולרכב בחוסר יציבות עם 10 PSI בכביש סואן. אבל מה לי ולזה? אהבל שמשעמם לו בעבודה וסתם כותב הודעות בכדי לשפר את כישורי ההקלדה שלו.

רכיבות מעולות ונטולות תקלות לכולם.

ayalzo
15-01-2019, 12:28
זאת בדיוק הבעיה שלך. שמשעמם לך רק בעבודה.
תהיה מובטל כמוני, ותוכל לכתוב משעמום כל היום.