צפייה בגרסה מלאה : פנצ'ר בצמיג - תיקון או החלפה
sabreson
13-02-2019, 22:22
שלום, ברשותי איקס מקס 250 ועליו צמיגי פירלי.
הצמיג האחורי עבר 8,000 קמ. והיה בו כבר פנצ'ר אחד (באמצע)
עכשיו יש פנצר נוסף בצד הצמיג (תמונה)
1. האם לדעתכם ניתן לתקן?
2. אם לא, האם כדאי לשקול קניית צמיגים פשוטים יותר (וסבירים) ופשוט להקטין את מרווחי ההחלפה בין צמיג לצמיג (מה שממילא אני לא מצליח לעשות כשיש הרבה פנצרים)
תודה לעוניםhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20190213/3f9e174cf6b087e08596f1161c256beb.jpg
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
נראה שמיקום המסמר או מה שזה יהיה קרוב לדופן הצמיג, רוב בעלי המקצוע שמכבדים את עצמם לא יתקנו כזה פאנצ'ר ועדיף שכך.
שיקול קניית צמיגים זולים יותר הוא עניין סובייקטיבי, האם אתה מעדיף להשקיע פחות על הדבר שמחבר אותך לכביש? צמיג טוב יכול למנוע תאונה או אפילו למנוע החלקה.
נראה לי יותר סביר להבין מדוע יש לך הרבה פאנצ'רים. אם אתה מרבה לנסוע בשוליים הייתי מנסה להימנע מתי שאפשר (כולל חציית סימוני אי תנועה) שכן לרוב כל החפצים החדים או בכלל הרבה אובייקטים מוצאים את הבית שלהם באיזורים הללו.
sabreson
14-02-2019, 00:29
אז זה העניין, שאינני נוסע הרבה בשוליים, אבל במעט שזה קורה- יש פנצר.
כוונתי הייתה לקניית צמיגים בינוניים , שעדיין איכותיים
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
matanbar26
14-02-2019, 08:48
כמו שרשמו לך, זה נראה קרוב לדופן.
מה גם שזה נראה בורג/מסמר די גדול.
לגבי פתרון,יש מקום בשם רינו טייר בתל אביב ששמים בתוך הצמיג חומר שאמור למנוע פנצ'רים (הוא לא מונע כניסת מסמרים אבל הוא אמור למנוע את הפנצ'ר עצמו).
אין לי מושג לגבי טיב הדבר כי לא ניסיתי בעצמי.
Rossonero
14-02-2019, 12:29
כמו שהצמיג נראה צריך להחליף אותו בלי קשר לפאנצ'ר.
כמו שרשמו לך, זה נראה קרוב לדופן.
מה גם שזה נראה בורג/מסמר די גדול.
לגבי פתרון,יש מקום בשם רינו טייר בתל אביב ששמים בתוך הצמיג חומר שאמור למנוע פנצ'רים (הוא לא מונע כניסת מסמרים אבל הוא אמור למנוע את הפנצ'ר עצמו).
אין לי מושג לגבי טיב הדבר כי לא ניסיתי בעצמי.
היה לי באופנוע הקודם את הפתרון של רינו טייר, אני חושב שהדבר הכי נוח היה שישנה אחראיות על כל פאנצ'ר..פעמיים היו לי פאנצ'רים ובאתי אליו ותיקנו על המקום ללא עלות.
רעיון טוב לפותח השרשור, הייתי בודק את הנושא ורוכש צמיג איכותי עם מיגון.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft