מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : בהמשך לגנבת הקסדה בtmax אתמול נגנב האופנוע

eladarad
26-03-2019, 20:48
לצערי אתמול ב00:35 נגנב הtmax החדש שלי שבילה איתי פחות מ3 חודשים. בפוסט קודם שהעליתי נגנבה קסדה מתא המטען לאור היום(צרפתי סירטון) אתמול הגנבים הלכו לשעת לילה לא כלכך מאוחרת.
בדקו ב12 בלילה מה המצב וחזרו בוחצי לסיים את המשימה.
האופנוע לא היה קשור (ביטחתי אותו ללא קשירות) והיה עם מנעול הגה.אני לא חושב שקשירה הייתה מונעת מהם לסיים את המשימה. עם ספריי חנקן להבנתי הסיפור נגמר ב10 שניות.
מה שכן מפריע לי זאת ההתנהלות של איתורן, מנגנון הטלטול שמופיע אחרי 12 בלילה במוקד התריע 10 דק' אחרי! הgps באפקלציה היה מכויל על מכון הכושר שלי שהייתי שם בכלל ביום ראשון ב10 בלילה לפי השעה והזמן של הפריצה ובגדול כל היתרון של איתורן ירד לטמיון.
חברת הביטוח תשלם את הגנבה אבל כבר הודיעו שלא יבטחו שוב ביטוח מלא אם בכלל.
נכון המיגונים בהחלט היו יכולים אולי להאט אותם (משיחה עם החוקר שטיפל לי במקרה הקודם 3 טימקסים נגנבו באותו בלילה בשכונה (בבלי ,תל אביב) ברור לי שהאופנוע סומן אבל אוזלת היד של המשטרה (ניידת וחצי מרמת השרון עד הבימה ) והטיפול הכושל של איתורן יכלו למנוע או לפחות לייצר התרעה. לא יכול להיות שבשכונה שקטה במרכז הארץ פשוט חוגגים ככה. אני מצרף את הסירטונים.
בלב כבד אני רוב הסיכויים לא יקנה כלי נוסף לפחות בזמן הקרוב שתפו הפיצו ואולי יום אחד יהיה פה יותר סדר https://www.dropbox.com/s/n74jar0hlvnuhn9/%D7%90%D7%9C%D7%A2%D7%93_04_20190326132358010.mp4? dl=0

https://www.dropbox.com/s/n74jar0hlvnuhn9/%D7%90%D7%9C%D7%A2%D7%93_04_20190326132358010.mp4? dl=0

Sent from my SM-N9500 using Tapatalk

ayalzo
26-03-2019, 21:08
כתבו כאן כבר עשרות פעמים.
לא לקשור זה להזמין צרות.
ופעם שסימנו את הקטנוע, צריך לקרר אותו לתקופה.

לפחות תקבל את הכסף.

Shasha127
26-03-2019, 21:10
להבא כלי שאתה רוצה לקבל חזרה ולא את הכסף מהביטוח, זעקה אחרונה בלבד.

mudale222
26-03-2019, 21:56
נו... כלי מבוקש שהושאר ללא שום אמצעי מיגון..
אפילו שהיה לי אזעקה אחרונה הייתי משתדל לפחות לשים איזה מנעול דיסק עם אזעקה או משהו.

JohnnyDough
26-03-2019, 22:40
הדבר הכי בולט בסרטון הזה הוא שיתוף הפעולה של החתולות עם הגנבים. ממש שמשון ויובב.
בנימה קצת יותר רצינית, תנחומי על האובדן. זה בהחלט מתסכל מאוד...

Maxi
27-03-2019, 12:44
לצערי אתמול ב00:35 נגנב הtmax החדש שלי שבילה איתי פחות מ3 חודשים. בפוסט קודם שהעליתי נגנבה קסדה מתא המטען לאור היום(צרפתי סירטון) אתמול הגנבים הלכו לשעת לילה לא כלכך מאוחרת.
בדקו ב12 בלילה מה המצב וחזרו בוחצי לסיים את המשימה.
האופנוע לא היה קשור (ביטחתי אותו ללא קשירות) והיה עם מנעול הגה.אני לא חושב שקשירה הייתה מונעת מהם לסיים את המשימה. עם ספריי חנקן להבנתי הסיפור נגמר ב10 שניות.
מה שכן מפריע לי זאת ההתנהלות של איתורן, מנגנון הטלטול שמופיע אחרי 12 בלילה במוקד התריע 10 דק' אחרי! הgps באפקלציה היה מכויל על מכון הכושר שלי שהייתי שם בכלל ביום ראשון ב10 בלילה לפי השעה והזמן של הפריצה ובגדול כל היתרון של איתורן ירד לטמיון.
חברת הביטוח תשלם את הגנבה אבל כבר הודיעו שלא יבטחו שוב ביטוח מלא אם בכלל.
נכון המיגונים בהחלט היו יכולים אולי להאט אותם (משיחה עם החוקר שטיפל לי במקרה הקודם 3 טימקסים נגנבו באותו בלילה בשכונה (בבלי ,תל אביב) ברור לי שהאופנוע סומן אבל אוזלת היד של המשטרה (ניידת וחצי מרמת השרון עד הבימה ) והטיפול הכושל של איתורן יכלו למנוע או לפחות לייצר התרעה. לא יכול להיות שבשכונה שקטה במרכז הארץ פשוט חוגגים ככה. אני מצרף את הסירטונים.
בלב כבד אני רוב הסיכויים לא יקנה כלי נוסף לפחות בזמן הקרוב שתפו הפיצו ואולי יום אחד יהיה פה יותר סדר https://www.dropbox.com/s/n74jar0hlvnuhn9/%D7%90%D7%9C%D7%A2%D7%93_04_20190326132358010.mp4? dl=0

https://www.dropbox.com/s/n74jar0hlvnuhn9/%D7%90%D7%9C%D7%A2%D7%93_04_20190326132358010.mp4? dl=0

משתתף בצערך - האיתור לא המשיך לפעול לאורך זמן? לא ניתן לראות יותר או קרוב לאירוע איפה האופנוע ?

eladarad
27-03-2019, 22:15
פשוט בדיחה .. לא איתור ולא נעליים

Maxi
28-03-2019, 12:48
גם אני לקוח שלהם אז אשמח אם תוכל לפרט.

Paz
28-03-2019, 14:32
העניין של איתוראן מקומם, בתור לקוח שלהם שהמקיף שלו דרש איתוראן, לצערי גם לך יש לא מעט אשמה כפי שרשמו כי לא קשרת ומיגנת בהתאם.

eladarad
29-03-2019, 16:56
דרישות הביטוח היו איתורן פעיל ואני דרשתי להיות מבוטח ללא קשירות בלילה ולכן שלמתי על זה פרמיה.
האופנוע היה בחנייה פנימית של הבניין עם פלורסנט דלוק ומצלמות
את ה3 שניות שהיה לוקח להם לשבור את השרשרת עם ספריי חנקן אני אפילו לא אתייחס.
אם חברת איתורן הייתה מתריעה בזמן על טלטול האופנוע (ירדתי בשנייה שהתקשרו) והמיקום של האופנוע היה באמת מופיע בgps אולי היינו מצליחים לתפוס אותם כי מסתבר שם אספו עוד 2 קטנועי טימקס באותו לילה בשכונה.
הקטנוע אפילו לא היה במיקום של הבית הוא הופיע במיקום האחרון שהיה חדר הכושר בירמיהו 24 שעות קודם בליל ראשון ככה שהפונקציונליות שלו פשוט לא היוותה שום פקטור, בהתחשב לזה שחברת הביטוח פוטרת אותך מקשירה כי היא סומכת על חברת האיתור ברור שחברת איתורן פישלה בגדול.
הגנבים הגיעו חצי שעה לפני אספו מלמ והיו חוזרים עם כל האמצעים הדרושים על מנת לקחת את האופנוע הדבר היחיד שלא היה בשליטתם הוא האיתורן לפחות לא בדקות הראשונות מרגע שנגעו באופנוע.

Sent from my iPad using Tapatalk

Metronome_
29-03-2019, 17:03
ייתכן שהאיתוראן טופל בחדר הכושר?

eladarad
29-03-2019, 19:05
הכל יכול להיות מצד שני לטפל באמצע הרחוב ב9 בלילה בכניסה לחדר כושר נראה לי פחות סביר במיוחד שצריך לפרק פלסטיקה או לפחות לנתק את החשמל שלו איכשהו

mudale222
30-03-2019, 00:01

קודם כל, שרשרת עבה ויפה - זה כנראה הרבה יותר מ3 שניות גם עם ספריי חנקן שספק אם כל גנב משתמש אם בכלל (לא ראיתי בארץ אף פעם שום סרטון של שימוש בזה).
דבר שני, היית מכסה שם שרשרת ומנעול דיסק ואזעקה, ספק אם בכללל מראש היו מתעסקים עם הכלי שלך. למה להם שיש כלים הרבה יותר קלים לגניבה?
בגדול גנבים שונאים כלים מכוסים כי לא יודעים איזה הגנות יש להם ובהורדה של הכיסוי בטוח מפעילים אזעקה.

moonshield
30-03-2019, 20:12
^^^^
מה שהוא אמר. אחת ההגנות הכי טובות על כלי היא כיסוי. עם כיסוי כנראה שהם אפילו לא היו יודעים שמסתתר שם טימקס כחול חדש.

eladarad
30-03-2019, 20:26
אפשר גם לבנות כלוב סביבו אין גבול לרמת האיבזור שאפשר להשים על הכלי לדעתי ברגע שסימנו אותו הסיכוי הוא קלוש להרים את הכיסוי לא משהו שימנע מגנב להגיע ליעד.שוב כל מה שאתם אומרים נכון על מנת להוריד את הסיכוי אבל כלי שנמצא 3 חודשים ונגנב מראה כמה הגנבים להוטים לזה.

ayalzo
30-03-2019, 20:42
אתה מכיר את הסיפור על החב'רה שבורחים מהדוב?
אתה לא צריך להיות מהיר מהדוב, רק משאר החב'רה...
או במילים אחרות,
אין לך איזה אופנוע אקזוטי (תכלס כרגע אין לך אף אופנוע- מצטער, אין כוונה לפגוע, לא הצלחתי להתאפק). אתה בסה"כ צריך להיות פחות אטרקטיבי לגנבים, מאשר הטימקס של השכן.

Ami
31-03-2019, 10:42
ימצאו אותו באחד מהחיסולים הבאים.

eladarad
31-03-2019, 10:50
לאאא..עם טימקס כחול לא מחסלים :)
כנראה שיילך לפירוק ויימכר בחלקים שווה יותר משלם לפי דברי החבר'ה מהזירה הטכנולוגית שבאו לקחת את הסרטים.
הם מכירים את הכנופיה ולטענתם הסירטונים עוזרים להם מאוד אינשאללה יתפסו ואז אגיש על דרך תביעה אזרחית.

Maxi
31-03-2019, 15:23
דרישות הביטוח היו איתורן פעיל ואני דרשתי להיות מבוטח ללא קשירות בלילה ולכן שלמתי על זה פרמיה.
האופנוע היה בחנייה פנימית של הבניין עם פלורסנט דלוק ומצלמות
אם חברת איתורן הייתה מתריעה בזמן על טלטול האופנוע (ירדתי בשנייה שהתקשרו) והמיקום של האופנוע היה באמת מופיע בgps אולי היינו מצליחים לתפוס אותם כי מסתבר שם אספו עוד 2 קטנועי טימקס באותו לילה בשכונה.
הקטנוע אפילו לא היה במיקום של הבית הוא הופיע במיקום האחרון שהיה חדר הכושר בירמיהו 24 שעות קודם בליל ראשון ככה שהפונקציונליות שלו פשוט לא היוותה שום פקטור, בהתחשב לזה שחברת הביטוח פוטרת אותך מקשירה כי היא סומכת על חברת האיתור ברור שחברת איתורן פישלה בגדול.
הגנבים הגיעו חצי שעה לפני אספו מלמ והיו חוזרים עם כל האמצעים הדרושים על מנת לקחת את האופנוע הדבר היחיד שלא היה בשליטתם הוא האיתורן לפחות לא בדקות הראשונות מרגע שנגעו באופנוע.

משהו באתרון לא עבד - מעניין מה.

הם כן התקשרו אליך אז הם קיבלו התראה - מיקום גם היה אמור להישלח למוקד ולאפליקציה שלך.

גם בהמשך - המוקד היה אמור להיות יכול לראות איפה האונפוע. מעניין מה היה שם.

Paz
31-03-2019, 17:42
אתה מכיר את הסיפור על החב'רה שבורחים מהדוב?
אתה לא צריך להיות מהיר מהדוב, רק משאר החב'רה...
או במילים אחרות,
אין לך איזה אופנוע אקזוטי (תכלס כרגע אין לך אף אופנוע- מצטער, אין כוונה לפגוע, לא הצלחתי להתאפק). אתה בסה"כ צריך להיות פחות אטרקטיבי לגנבים, מאשר הטימקס של השכן.

צודק 200% + להוסיף כיסוי

Paz
31-03-2019, 17:44
משהו באתרון לא עבד - מעניין מה.

הם כן התקשרו אליך אז הם קיבלו התראה - מיקום גם היה אמור להישלח למוקד ולאפליקציה שלך.

גם בהמשך - המוקד היה אמור להיות יכול לראות איפה האונפוע. מעניין מה היה שם.

היה פוסט בסופ"ש בפייסבוק של בחור עם NC מכפר סבא שהכלי שלו נגנב וגם האיתוראן אצלו לא עבד, באיתוראן ענו לו באיזה חירטוט שזה היה קשור לסוללה וחסכון באנרגיה...

Metronome_
31-03-2019, 17:47
היה פוסט בסופ"ש בפייסבוק של בחור עם NC מכפר סבא שהכלי שלו נגנב וגם האיתוראן אצלו לא עבד, באיתוראן ענו לו באיזה חירטוט שזה היה קשור לסוללה וחסכון באנרגיה...

בסופו של דבר איתוראן תלוי בקליטה סלולארית, למיטב ידיעתי אין בעיה להגיע עם משבש קליטה, או להצמיד משבש קליטה בשלב מסוים לפני הגניבה (במקרה זה בחדר הכושר, בו נקלט מיקום אחרון).
עדיף לא לשבש בזמן הגניבה אלא לפני כן, כיוון שאיתוראן לעיתים יתקשרו עם היעלמות הקליטה, זה כעיקרון גם אמור להקפיץ שיחה.

matanbar26
31-03-2019, 19:39
בסופו של דבר איתוראן תלוי בקליטה סלולארית, למיטב ידיעתי אין בעיה להגיע עם משבש קליטה, או להצמיד משבש קליטה בשלב מסוים לפני הגניבה (במקרה זה בחדר הכושר, בו נקלט מיקום אחרון).
עדיף לא לשבש בזמן הגניבה אלא לפני כן, כיוון שאיתוראן לעיתים יתקשרו עם היעלמות הקליטה, זה כעיקרון גם אמור להקפיץ שיחה.

אז היתה מניח ש:
1. שהם ידעו שיש לו איתוראן.
2. שהם ידעו לעקוב אחריו מהבית לחדר כושר.
3. שהם שיבשו לו שם את הקליטה ואז חיכו שיחזור הביתה.
אני מניח שהם פשוט חזרו לאותו מקום אחרי הפעם הראשונה וזהו.
התקלה באיתוראן היא כנראה צירוף מקרים.

אגב, לפות"ש, מה חברת איתוראן אמרה לך בנושא?

eladarad
31-03-2019, 19:52
התשובה שלהם הייתה עלובה, "מוזר פעם ראשונה שזה קורה לנו."
בעוד שלבחורה מהסוכנות ביטוח הייתה "רינה את שומעת יש פה עוד אחד שהאיתורן לא עבד לו זה כבר הרביעי השבוע חייבים להפסיק עם זה"
נראה לי שזה עניין של זמן עד שהם יורדים מהתניה המטופשת הזאת כי איתורן ברכב ואיתורן באוטו זה שני דברים שונים לגמרי.

Metronome_
31-03-2019, 19:53
לשבש זה מאוד פשוט, גם לעקוב.
לא מאמין בצירופי מקרים, הכנופיות האלה מקצועיות וכל כנופיה חיה בתא שטח די קטן עם היכרות אינטימית.
מבחינת איתוראן האופנוע ״נעלם״ בחדר כושר.

eladarad
31-03-2019, 19:53
אז היתה מניח ש:
1. שהם ידעו שיש לו איתוראן.
2. שהם ידעו לעקוב אחריו מהבית לחדר כושר.
3. שהם שיבשו לו שם את הקליטה ואז חיכו שיחזור הביתה.
אני מניח שהם פשוט חזרו לאותו מקום אחרי הפעם הראשונה וזהו.
התקלה באיתוראן היא כנראה צירוף מקרים.

אגב, לפות"ש, מה חברת איתוראן אמרה לך בנושא?לא נשמע לי הגיוני שיבשו את הקליטה כי היה הבדל של 24 שעות פלוס שעתיים הכלי נגנב בלילה שבין שני לשלישי ובמכון הייתי ביום ראשון בלילה

Metronome_
31-03-2019, 19:56
זה בהחלט פרק זמן ארוך מאוד, ארוך מדי.
אצלי לפחות, אני מקבל שיחה טלפונית בכניסה לאיזורים בהם אין קליטה. (מוצר של פוינטר אבל מניח שהם דומים טכנולוגית).

600 ירושלמי
01-04-2019, 08:39
אפשר גם לבנות כלוב סביבו אין גבול לרמת האיבזור...

נכון, אפשר לבנות גם כלוב אבל אף אחד לא הציע לך את זה.
וכן יש גבול.
מה שמנסים "לרמוז" לך פה זה שיש בעיקר גבול תחתון למיגון הכלי. מנעול, שרשרת, כיסוי, משהו!
וכן- זה מרתיע גנבים. זה מקשה. זה מסרבל את העבודה. הכל ניתן לגנוב אבל אם תקשה עליהם יהיה להם קשה יותר ואולי לא יצליחו. טוב שלא השארת מפתח בסוויץ.
אפילו הג'ויירייד לידך קשור, והוא עולה כמו הג'אנט הקדמי שלך (טוב, שהיה לך. מצטער).

איתורן ברכב ואיתורן באוטו זה שני דברים שונים לגמרי.

מה?

moonshield
01-04-2019, 12:45
אלעד, בגדול אתה צודק, נכון שמבחינת הביטוח הספיק רק איתורן, בפועל אתה יודע מה התוצאה. תסתכל על זה כמו מיגון לרוכב, מבחינת החוק אתה צריך רק קסדה, אבל כדי למזער נזקים עדיף גם לפחות מעיל וכפפות.

eladarad
01-04-2019, 13:01
אלעד, בגדול אתה צודק, נכון שמבחינת הביטוח הספיק רק איתורן, בפועל אתה יודע מה התוצאה. תסתכל על זה כמו מיגון לרוכב, מבחינת החוק אתה צריך רק קסדה, אבל כדי למזער נזקים עדיף גם לפחות מעיל וכפפות.כנראה שחברות הביטוח יעשו חישוב מסלול מחדש לביטוח ללא קשירות בלילה.שוב אחת הסיבות שעשיתי את הביטוח הנ"ל כי חששתי שאני יום אחד אתעצל ולא אקשור או אשכח ולא הייתי מוכן לקחת את הסיכון זה. לא אומר שלא הייתי קושר לראייה הייתה שרשרת שלי צמודה שאיתה קשרתי את האופנוע אבל לא קשרתי כל יום כי שכחתי/לא היה זמן/אכלו לי שתו לי,האופנוע אמלע הוא כלי רכב שני ואני לא משתמש בו כל יום אבל זקוק לו לפעמים מהרגע להרגע. שוב אני לא מחפש את הצודק או החכם ברור לי שחברת הביטוח יעשו שיעורי בית וסביר להניח שיהיה לי קשה לבטח עכשיו אופנוע חדש. הטענה היחידה שלי היא שאיתורן בסוף היה חסר טעם באמת שאם הוא היה עובד רוב הסיכויים שהיו תופסים אותם רואים בסירטון המלא( לדעתי שלחתי את החלקי) שהם שוברים בשנייה את נעילת ההגה ודוחפים אותו אם היו מתקשרים באותו הרגע והגיפאס היה עובד הם היו נתפסים וזה מה שמצער אותי.

Maxi
01-04-2019, 13:02
התשובה שלהם הייתה עלובה, "מוזר פעם ראשונה שזה קורה לנו."
בעוד שלבחורה מהסוכנות ביטוח הייתה "רינה את שומעת יש פה עוד אחד שהאיתורן לא עבד לו זה כבר הרביעי השבוע חייבים להפסיק עם זה"
נראה לי שזה עניין של זמן עד שהם יורדים מהתניה המטופשת הזאת כי איתורן ברכב ואיתורן באוטו זה שני דברים שונים לגמרי.

אם זה כך אז פשוט עובדים עלינו בעיניים.

eladarad
01-04-2019, 13:02
נכון, אפשר לבנות גם כלוב אבל אף אחד לא הציע לך את זה.
וכן יש גבול.
מה שמנסים "לרמוז" לך פה זה שיש בעיקר גבול תחתון למיגון הכלי. מנעול, שרשרת, כיסוי, משהו!
וכן- זה מרתיע גנבים. זה מקשה. זה מסרבל את העבודה. הכל ניתן לגנוב אבל אם תקשה עליהם יהיה להם קשה יותר ואולי לא יצליחו. טוב שלא השארת מפתח בסוויץ.
אפילו הג'ויירייד לידך קשור, והוא עולה כמו הג'אנט הקדמי שלך (טוב, שהיה לך. מצטער).

מה?התכוונתי איתורן באופנוע וברכב זה לא אותו הדבר..

Maxi
01-04-2019, 13:11
ובאפליקציה לא היה ניתן לראות כלום? איפה האופנוע ? קבלת הודעה עם מיקום? כלום?

Paz
01-04-2019, 16:14
כנראה שחברות הביטוח יעשו חישוב מסלול מחדש לביטוח ללא קשירות בלילה.שוב אחת הסיבות שעשיתי את הביטוח הנ"ל כי חששתי שאני יום אחד אתעצל ולא אקשור או אשכח ולא הייתי מוכן לקחת את הסיכון זה. לא אומר שלא הייתי קושר לראייה הייתה שרשרת שלי צמודה שאיתה קשרתי את האופנוע אבל לא קשרתי כל יום כי שכחתי/לא היה זמן/אכלו לי שתו לי,האופנוע אמלע הוא כלי רכב שני ואני לא משתמש בו כל יום אבל זקוק לו לפעמים מהרגע להרגע. שוב אני לא מחפש את הצודק או החכם ברור לי שחברת הביטוח יעשו שיעורי בית וסביר להניח שיהיה לי קשה לבטח עכשיו אופנוע חדש. הטענה היחידה שלי היא שאיתורן בסוף היה חסר טעם באמת שאם הוא היה עובד רוב הסיכויים שהיו תופסים אותם רואים בסירטון המלא( לדעתי שלחתי את החלקי) שהם שוברים בשנייה את נעילת ההגה ודוחפים אותו אם היו מתקשרים באותו הרגע והגיפאס היה עובד הם היו נתפסים וזה מה שמצער אותי.

ברוך הבא לעולם הדו גלגלי, לא סומכים על אף אחד, רק על עצמינו, גם אם יש מקיף תקשרו תמיד, בטח בעבודה ובבית.
זה שיחזירו לך בסוף את הכסף וזה גם לא יהיה כל הסכום, אולי היה חוסך לך את זה ואת עוגמת הנפש שתחווה עכשיו אם היית קושר, שם מנעול דיסק ומכסה, זה בדיוק דקה.

eladarad
01-04-2019, 20:49
ברוך הבא לעולם הדו גלגלי, לא סומכים על אף אחד, רק על עצמינו, גם אם יש מקיף תקשרו תמיד, בטח בעבודה ובבית.
זה שיחזירו לך בסוף את הכסף וזה גם לא יהיה כל הסכום, אולי היה חוסך לך את זה ואת עוגמת הנפש שתחווה עכשיו אם היית קושר, שם מנעול דיסק ומכסה, זה בדיוק דקה.את העולם הדו גלגלי אני מכיר טוב קרוב ל15 שנה מבנדיט ועד R1 המטרה הייתה לכלי ב' לנסיעות עירוניות בלי הרבה רעש מתחת לרדאר אבל זה לא הספיק והגנבים היום כנראה מחפשים בנרות ועושים עבודה טובה. כרגע לא אקנה אופנוע חדש. לגבי חברת הביטוח תשלם מינוס 5% לפי הפוליסה ונחשב מסלול מחדש.

ayalzo
01-04-2019, 20:56
"בלי רעש, מתחת לרדאר".
ממש ההגדרה לטימקס.
כמעט כל הפעמים בהן עצרו אותי לביקורת, היו עם טימקס. זה כלי שמושך תשומת לב, ומשני הצדדים של החוק.

והוא אגב אחד הכלים הכי גניבים היום. כך שלהגיד ש"חיפשו אותו בנרות" זה ניסוח קצת מטעה.

אני לא בא בטענות כלפיך. גם אני לפעמים מתעצל או שוכח לקשור. אבל אם מישהו חדש בעולם הזה מחפש כלי בפרופיל נמוך קורא את מה שכתבת, הוא עלול לקבל תמונה ממש מוטעית של המציאות.

eladarad
01-04-2019, 21:00
"בלי רעש, מתחת לרדאר".
ממש ההגדרה לטימקס.
כמעט כל הפעמים בהן עצרו אותי לביקורת, היו עם טימקס. זה כלי שמושך תשומת לב, ומשני הצדדים של החוק.

והוא אגב אחד הכלים הכי גניבים היום. כך שלהגיד ש"חיפשו אותו בנרות" זה ניסוח קצת מטעה.

אני לא בא בטענות כלפיך. גם אני לפעמים מתעצל או שוכח לקשור. אבל אם מישהו חדש בעולם הזה מחפש כלי בפרופיל נמוך קורא את מה שכתבת, הוא עלול לקבל תמונה ממש מוטעית של המציאות.הכל יחסי בחיים, יחסית לR1 או דוקאטי R1098 זה פרופיל נמוך.

Paz
02-04-2019, 14:22
את העולם הדו גלגלי אני מכיר טוב קרוב ל15 שנה מבנדיט ועד R1 המטרה הייתה לכלי ב' לנסיעות עירוניות בלי הרבה רעש מתחת לרדאר אבל זה לא הספיק והגנבים היום כנראה מחפשים בנרות ועושים עבודה טובה. כרגע לא אקנה אופנוע חדש. לגבי חברת הביטוח תשלם מינוס 5% לפי הפוליסה ונחשב מסלול מחדש.

אל תתייאש, תקנה אופנוע או קטנוע פחות גניב , תדאג לקשור ולכסות ויהיה בסדר. בהצלחה.