התחברות

צפייה בגרסה מלאה : התייעצות - עצמאי (עוסק יחיד) על אופנוע - שווה את הסיכון?

sweet bamba
21-09-2015, 11:54
השאלה הכי לא הוגנת, עם התשובה הכי סובייקטיבית שיכולה להיות. אני יודע.

יש לי עסק פרטי להוראת אנגלית. מן הסתם, אם וכשאתרחב ויהיו תחתיי עובדים, הדיון יהיה אחר. עוד חזון למועד.
כרגע, יש vfr800. העלויות של אחזקת אופנוע, כולנו יודעים, בשמיים. מצד שני, החיוך הכי גדול שיכול להיות. אני נהנה מכל רגע.

ועכשיו לשתי הדילמות שאני מתחבט איתן.
מתכנן לעשות היום נסיעת מבחן על זירו sr. עם כל ההחזרים והמספרים שרונן ציין בפוסט שלו, מדובר על חיסכון היסטרי כלכלית. לא יודע איך ארגיש על הזירו, אז את זה עוד צריך לברר - אבל נגיד ויהיה לי טוב -
זה אומר שאני צריך "להתחייב" לשלוש שנים עם האופנוע כדי שיהפוך לכלכלי באמת. ובזמן שהחסכון ענק, אני תוהה אם בתור עוסק יחיד (אין משפחה או אחרים שתלויים בי כרגע) הסיכון שברכיבה על אופנוע לא גדול מדי. אפילו לא מדבר על אובדן כושר עבודה. גם חודש שבו אני לא יכול לעבוד הוא זמן שהתלמידים עדיין צריכים מענה ועלולים לעזוב.

רעיונות? דעות? המלצות?

ronen_sch
21-09-2015, 12:58
כן ולא , מספיק סוביקטיבי
רק אתה יודע, אם אתה מחפש חיזוקים לפה או לשם, 4 אנשי פורום שיגידו דעה לא תעזור במקרה כזה או אחר.
נגיד כולם יגידו לך על זה ואז תהיה תאונה, ?
או שתחליט שזה מסוכן ותקח כלי אחר ולא יקרה כלום ואז הפסדת גם.
בקיצור תהנה מההחלטה (או שתסבול)

lokimonster
23-09-2015, 11:27
אופנוע זה סיכון
במצבך אתה מסכן רק את עצמך והעסק שיכול להפגע מחוסר היכולת שלך לעבוד.
אישית בעיניי החשמליים לא בשלים עדיין ( למרות שבאופי השימוש שלי הוא בהחלט ייתן מענה טוב - אני סוג של רד נק גיזען מיזנטרופ חובב בנזין והרבה ושם פס על צימחונים ירוקים וטבעונים) לשימוש בשל טווח רכיבה יחסית מוגבל טעינה איטית ואולי הסירבול בנשיאת מצבר חלופי.
בקיצור תשאר על ההונדה ורד מאופנועים

של מגפיך מעל רגליך כי אנוכי לוקי בן מוני מונסטר אלוהיכם נותן לכם את תורת הרכיבה ומוחל לכם על כל חטאיכם.
לתרומות בפרטי[emoji383]

sweet bamba
23-09-2015, 11:34
גם לרדת מאופנועים וגם להישאר עם ההונדה? איך מתפעלים את זה?

בלי צחוק - דילמה דילמתית ביותר בפניי.

lokimonster
23-09-2015, 11:40
מוכרים את הvfr ורוכשים סיוויק מדף ספרים וגור מת
[emoji1]

של מגפיך מעל רגליך כי אנוכי לוקי בן מוני מונסטר אלוהיכם נותן לכם את תורת הרכיבה ומוחל לכם על כל חטאיכם.
לתרומות בפרטי[emoji383]

sweet bamba
23-09-2015, 11:51
להישאר ולקוות לטוב הא?
גם אני חושב.

lokimonster
23-09-2015, 11:54
יאפ
תשאר עם הvfr
תקוות תשאיר לאלו שמחכים למשיח!
פשוט תהיה מפוקח מפוקס ותמנע מסיכונים מיותרים!

לתרומות בפרטי[emoji383]

sweet bamba
23-09-2015, 11:59
כשסיכונים מיותרים תופס גם על כל אלו שדופקים ברקס חירום למרות שאין שום דבר לפניהם ואח"כ מתפלאים למה אני מקלל אותם כי הם בעצם החליפו תחנה ברדיו? או אלו שמתעקשים לא להסתכל במראות לפני שהם שברו *עליי* לנתיב השני כ"כ חזק שהייתי חייב לרדת לשוליים כדי לא להיפגע - מעל שלוש פעמים רק השבוע?

Off with their heads!

נשאר המורה המגניב שיורד מאופנוע גדול ואדום. מקווה לטוב.

lokimonster
23-09-2015, 12:02
זה תנאי דרך ומשתמשים אחרים!
מבחינתך שמירת מרחק מלפנים מאחור והצדדים
יעף נמוך ליד.מראות
ערד סדום
מהירות פסים ושאר צלעות שאנו הרוכבים כלכך אוהבים
כמובן שיש עוד כאמור רכיבה מושכלת ומודעת

לתרומות בפרטי[emoji383]

sweet bamba
23-09-2015, 12:06
פאן פאן פאן!
תודה וזה.