צפייה בגרסה מלאה : צריך עזרה בהזמנת חלקים מ PartZilla
היי, עשיתי תאונה עם האופנוע על צד שמאל, ואחרי בדיקת שמאי קיבלתי רשימה של חלקים שאני צריך, אני לא רוצה לקנות מהארץ בגלל המחיר המוגזם ואני רוצה להזמין דרך partzilla
יש כמה פריטים שהוא רשם לי שם שלא מובנים וכמובן שאין לזה אותו שם כמו באתר
לדוגמה חזית נוי, מרזב שמאל..
האופנוע נינג׳ה 650 2017
אשמח לעזרה בפרטי אפילו אם יצא למישהו להתעסק האתר הזה וידע לעזור לי
שאל את השמאי או המכונאי מה זה החלקים האלה. המכונאי יכול גם להראות לך על הכלי עצמו.
האתר עצמו מעוד מובן, כאשר בוחרים את האופנוע על פי יצרן, שנתון ודגם; צריך לבחור את הקטגוריה המתאימה.
לאחר מכן תופיע לך סכמה עם החלקים לאותה הקטגוריה.
כל חלק ממוספר ובצג ימין יש לך את רשימת החלקים עם כפתור להוסיף לסל.
שאל את השמאי או המכונאי מה זה החלקים האלה. המכונאי יכול גם להראות לך על הכלי עצמו.
האתר עצמו מעוד מובן, כאשר בוחרים את האופנוע על פי יצרן, שנתון ודגם; צריך לבחור את הקטגוריה המתאימה.
לאחר מכן תופיע לך סכמה עם החלקים לאותה הקטגוריה.
כל חלק ממוספר ובצג ימין יש לך את רשימת החלקים עם כפתור להוסיף לסל.
סבבה הסתדרתי עם זה בסוף
יש לך מושג מה המס שלוקחים על חלקים?
matanbar26
29-04-2019, 21:08
סבבה הסתדרתי עם זה בסוף
יש לך מושג מה המס שלוקחים על חלקים?
50% מס על ייבוא חלקי חילוף.
50% מס על ייבוא חלקי חילוף.
עד שמוצאים חלקים זולים לוקחים על זה עוד מס מטורף
טוב נו, בכל זאת יוצא הרבה יותר זול
הרבה יותר זול. הזמנתי 4 איתותים כולל משלוח בפחות מעלות איתות אחד מהיבואן.
הרבה יותר זול. הזמנתי 4 איתותים כולל משלוח בפחות מעלות איתות אחד מהיבואן.
ואיך זה הולך עכשיו מבחינת מכס? אני צריך לפנות אליהם או הם פונים אליי?
קצת בבלאגן בקטע הזה, לא רוצה שזה יתקע הרבה זמן במכס מעדיף לשלם להם ולשחרר כמה שיותר מהר
moonshield
30-04-2019, 13:56
בין אם יתעכב במכס או לא, אין לך שום דרך לשלוט בזה. זה תלוי רק ברצון של אנשי המכס לעשות את העבודה שלהם ולא למשוך זמן כי הם יכולים.
תנסה שהחבילה תישלח בדואר הרגיל, ותקווה שזה יעבור מתחת לרדאר. אם תתבקש לשלם, או שתיצטרך להגיע לבית המכס בתל אביב, או שכשתגיע לאסוף את החבילה ייתנו לך את קבלתה בתשלום כופר מיסים.
ואיך זה הולך עכשיו מבחינת מכס? אני צריך לפנות אליהם או הם פונים אליי?
קצת בבלאגן בקטע הזה, לא רוצה שזה יתקע הרבה זמן במכס מעדיף לשלם להם ולשחרר כמה שיותר מהר
לא הייתה לי בעיה. כל מה שהזמנתי מהאתר (4 איתותים, 2 גומיות למושב, עוד כמה דברים שאיני זוכר) הגיעו לנקודת המסירה.
כמובן שהם היו קטנים. האיתותים היו הכי גדולים שהזמנתי. משקף רוח הינו גדול ויכול למשוך את תשומת ליבם של פקידי המכס, אבל זה תלוי בהם.
ישתעממו ויחליטו לתת תשומת לב, או שיעבירו חלק. לא יכול לומר.
lokimonster
02-05-2019, 09:43
ההתנסות שלי עם פרטזילה בגדול טובה.
החלקים מגיעים תוך כשבועיים ולשמחתי המכס לא עצר אותם.
לרעה אציין שחייב לשים לב להבדל בין חלקים ששייכים לתקן האמריקאי ועשויים להיות שונים בתקן אירופי או כל תקן אחר עימו מגיע האופנוע שלך ( יכול לבוא לידי ביטוי בשלט קרבה פנסים ועוד).
מאידך חבר שלי אכל מרורים מול פרטזילה והמכס אז כנראה Zה עניין של מזל.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft