מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : אופנועים/קטנועים, וחניונים.. איך זה עובד ומה מותר??

matan23
11-05-2019, 16:39
אהלן חברים.
שואל באמת בתמימות- מה מותר/תקין/סביר, בכניסה לחניונים?
למשל, בנמל תל אביב. נכנסתי עם הקטנוע, לא היה מקום לעבור בצידי המחסום אז לקחתי כרטיס. כשיצאתי לא שילמתי, יצאתי אחרי רכב או בצידי המחסום, לא זוכר כבר. די ברור שצולמתי. אין לי מושג.. כנ"ל בחניונים אחרים. למשל חניוני אחוזת החוף בתל אביב, חניונים פרטיים, וחניונים בכללי.
באמת שאשמח לדעת.
תודה רבה!

ayalzo
11-05-2019, 16:44
בד"כ לא משלמים.
בנוסף, הצילום של החניון הוא בד"כ מקדימה. בדוק אם בכרטיס שלך יש מספר רכב. אם אין, אז המערכת לא יודעת לחייב אותך.

יש חניונים שאוסרים כניסת דו"ג. בד"כ אלו עם הרצפות המוחלקות, שבחורף הופכות למסוכנות לדו"ג (לא שאכפת להם ממך, הם פשוט לא רוצים להתבע).

matanbar26
11-05-2019, 18:03
עשיתי אותו דבר בנמל תל אביב,לא הייתה בעיה.
בעבודה אצלי למשל יש אזור מוסדר לאופנועים ללא תשלום.
אבל אין חוקיות,כל חניון והמדיניות שלנו.

matan23
11-05-2019, 20:23
תודה חברים. אז אם אני מבין נכון- כל חניון שאני מגיע, ונכנס בלי לקחת כרטיס, לא אמורה להיות בעיה. אם לקחתי כרטיס, ואין מספר רכב, לצאת בחניון מהצד/עם מכונית אחרת, וגם לא אמורה להיות בעיה. אם נכנסתי לחניון, לקחתי כרטיס ומספר הרכב כן מופיע, מה לעשות??

AsafA
11-05-2019, 20:38
לדעתי, חניון שהשער קצר ומאפשר מעבר של דו''ג - ידידותי לאופנועים ולא מצפה לתשלום. חניון שהתקין שער ארוך כך שאתה צריך להתגנב עם רכב החוצה, מצפה לתשלום.

כשיש שומר אני פשוט שואל.

matan23
11-05-2019, 20:40
לדעתי, חניון שהשער קצר ומאפשר מעבר של דו''ג - ידידותי לאופנועים ולא מצפה לתשלום. חניון שהתקין שער ארוך כך שאתה צריך להתגנב עם רכב החוצה, מצפה לתשלום.

כשיש שומר אני פשוט שואל.

תודה. וכאשר אתה שואל את השומר,מה בדרך כלל התשובה?

AsafA
11-05-2019, 20:44
תודה. וכאשר אתה שואל את השומר,מה בדרך כלל התשובה?

שלאופנועים הכניסה חופשית

matan23
11-05-2019, 20:47
שלאופנועים הכניסה חופשית

תודה. שבוע טוב!