מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : ק.ט.מ 790 אדוונצ'ר

Busy
18-05-2019, 21:53
עיצוב אופנוע KTM הוא ...נגיד כך: ספציפי.
כך ניראה לי.יש מצב ש אנשים עשויים ברזל קונים אופנועים אלה ,ההיבט הזה לא מעניין .
בסדר...סבבה.
כשה ראיתי 790 אדוונצ'ר פעם ראשונה ,שמתי לב ל שתי בליטות בחלק התחתון.
BMW1200GS יש ראשי צילינדרים במקום הזה.
מה עשו מהנדסי KTM במקומות האלה?
מיכל הדלק?

Shasha127
18-05-2019, 23:23
אלו מיכלי הדלק שלו שמוקמו בצדדים להנמכת מרכז הכובד וחלוקה יותר טובה של משקל האופנוע
זה התחיל עם האב ההיסטורי של האופנוע הזה, ה950 ואחריו ה990
בפועל זה עושה הבדל משמעותי מאוד בהתנהגות הכלי גם בכביש בעיקר בשטח לעומת מיכל דלק אחד גדול שיושב באחת הנקודות הכי גבוהות באופנוע - מעל המנוע בין ידי הרוכב

Busy
19-05-2019, 05:58
זה לא השאלה Shasha127 .גם ב אופנוע שלי מכל דלק לא נמצא במקום כמו אצל רוב.
ב מקרא נפילה על הצד (קורה ,לא?) ה790 שוכב על הטנק דלק

Ami
19-05-2019, 07:32
מי שרוכב על אופנוע כזה לא נופל. מקסימום נשכב קלות

השושנים
19-05-2019, 07:36
מי שרוכב על אופנוע כזה לא נופל. מקסימום נשכב קלות למה, אתה צ'אק נוריס?

איך אומרים בעברית פחחחחח?

סבתא ננה אומרת, כסף קונה הכל (כולל KTM) חוץ משכל!

Busy
19-05-2019, 07:39
מי שרוכב על אופנוע כזה לא נופל. מקסימום נשכב קלות
ממממ.. אכשיו הבנתי.כשה הפלתי אופנוע שלי בכל מני מקומות מסובכים ,חשבתי ש זה קורה לעוד רוכבים.אלה מתברר ש רק אני טמבל כזה,כנרא פספסתי משהו בשיערים

ayalzo
19-05-2019, 08:18
למה, אתה צ'אק נוריס?

מצחיקול.
צ'אק נוריס לא נשכב קלות.
כדור הארץ מטה את עצמו כדי להיות קרוב יותר אליו....

TT23
19-05-2019, 10:31
יש כתבה חדשה של דני קושמרו שנסע עליו במדבר סהרה שבמרוקו.
דווקא נשמע שעל אף המגרעות האסתטיות של מיכלי הדלק (ואולי בגללן) האופנוע מאוד פרקטי.

השושנים
19-05-2019, 10:58
מצחיקול.
צ'אק נוריס לא נשכב קלות.
כדור הארץ מטה את עצמו כדי להיות קרוב יותר אליו....
נכון.

Busy
19-05-2019, 11:32
אין לי שום ספק ב יכולת של האופנוע הזה.מנוע,משקל,כל מני דברים טכניים.שמעתי מאנשים שרכבו עליו רק דברים טובים.
אפילו היתה כתבה גדולה ,מבחן ש חברי הפילו אותו על צד ולא קרה כלום.(הם היו מאוד מופתעים, מובן כן?)
טוב..להפיל על הטנק דלק כלי שהוא לא שלך ולא ממש אכפת לך ..זה משהו אחר.

Dresdner
19-05-2019, 11:59
אין לי שום ספק ב יכולת של האופנוע הזה.מנוע,משקל,כל מני דברים טכניים.שמעתי מאנשים שרכבו עליו רק דברים טובים.
אפילו היתה כתבה גדולה ,מבחן ש חברי הפילו אותו על צד ולא קרה כלום.(הם היו מאוד מופתעים, מובן כן?)
טוב..להפיל על הטנק דלק כלי שהוא לא שלך ולא ממש אכפת לך ..זה משהו אחר.

למה שיקרה משהוא אם מדובר בפלסטיק עם רמת גמישות מסויימת?

Busy
19-05-2019, 12:16
אחרי....שנה בשימוש?עם כל מני מצבים ש אי אפשר לצפות-אדוונצ'ר-לא?
ב אירופה...יכל להיות.
אצלנו ב 90 אלף שייח?...לא ממש

Shasha127
19-05-2019, 12:24

לא יודע, חשבתי שאני סבבה בהבנת הנקרא

מה עשו מהנדסי KTM במקומות האלה?
מיכל הדלק?

בכל אופן, המיכלים האלה עשויים יצקת פלסטיק מוקשח מאוד עבה ומגיעים עם מגינים נוספים מעליהם
כמו בכלים הקודמים של קטמ עם אותו סט אפ (990 950) שלא היתה בהם שום בעיה ואף אחד לא שבר או סדק מיכל בנפילות גם כאן לא תהיה שום בעיה כאשר המיכלים מתוכננים מראש לשימוש כזה על אופנוע כזה

Busy
19-05-2019, 13:25
לא יודע, חשבתי שאני סבבה בהבנת הנקרא...

תמיד לנסייה שטח אדיף לא להגיע עם טנק מלא-זה מובן גם למתחילים.
משום מה מהנדסי ב.מ.וו ב850 GS החזירו את המכל הדלק ל מקום נורמלי ,לא כמו ש זה היה ב דגם הקודם.
מה הם פחות טובים מ מהנדסי קטמ?
כנירא יש כל מני שיקולים.
אני חושב ש עם מאמץ טיפה יותר יצירותי היה אפשר אפילו להוריד את משקל מתה בלי בליטות האלה

enzane
19-05-2019, 19:04
ב.מ.וו כבר הרבה זמן לא מייעדים את הכלים שלהם לחיות מדבר אמיתיות.
המטרה המוצהרת של קטום הייתה לחזור לשורשים שטוו ה950 וה990 ולספק ללקוחות כלי שטח אמיתיים ולא כלים שיראו יפה מול ארומה בנמל (או כל בית קפה אחר).

NAOR2207
19-05-2019, 20:59
עם יד על הלב - כמה באמת אתם צריכים מיכלי דלק מידבריים?
כאילו, אתם גרים בכרם שלום ורוכבים כל בוקר לעבודה באילת דרך כביש 10 ?

Shasha127
19-05-2019, 21:17
זה בכלל לא קשור לכמות הדלק אלא לחלוקת המשקל על האופנוע.

Busy
19-05-2019, 22:17
:biggrin:

עם יד על הלב איזה קול בריא פתום

ayalzo
19-05-2019, 22:45

עם יד על הלב,
האופנוע אצלי הוא אופנוע יומיומי.
זה מבאס את התחת כשאתה צריך לתדלק כל יומיים שלושה.
הייתי שמח לעוד כמה ליטרים אצלי במיכל.

NAOR2207
19-05-2019, 22:54
זה גם מאד מבאס כשיש לך כמה אפשרויות של תחנות דלק ואתה פשוט לא יודע במה לבחור.
בחיאת

a_zur
20-05-2019, 05:45
יותר הגיוני לפותח השרשור שהאופנוע ייפול על אחד מראשי המנוע (כמו בב.מ.וו שציין) מאשר על הטנק דלק?

השושנים
20-05-2019, 07:26

המבחן האולטימטיבי אצלי זה י-ם אילת במיכל אחד, אבל מה אני מבין......

600 ירושלמי
20-05-2019, 13:52
המבחן האולטימטיבי אצלי זה י-ם אילת במיכל אחד, אבל מה אני מבין......
אתה לא חש צורך לעצור להתרעננות והתמתחות ברכיבה כזו?

השושנים
20-05-2019, 14:33
אתה לא חש צורך לעצור להתרעננות והתמתחות ברכיבה כזו?

לעצור סבבה, לא למלא מיכל.

השיטה שלי למשוך מיכל ישן עד צומת הלידו או המלונות במידת האפשר, שם לעצור ולמלא ואז להמשיך לאילת.
באופן תאורטי אפשר לצאת מי-ם ולהגיע לאילת אבל אני לא אוהב להגיע לסוף מיכל.
יש לי 21 ליטר למיכל מלא והצריכה היא באזור ה-1:20 ברכיבה שפויה.

KKatkov
20-05-2019, 14:45

השיטה שלי למשוך מיכל ישן עד צומת הלידו או המלונות במידת האפשר, שם לעצור ולמלא ואז להמשיך לאילת.

מצטרף. גם אני שונא לתדלק. זה שובר לי את הרצף.
בתור רוכב יומיומי, שעושה 90 ק"מ ליום של בית-עבודה, אם יש משהו שאני לא מוכן לחיות איתו זה אופנוע עם טווח קטן.
אני נוטה לתדלק כל פעם באותה תחנה ליד היציאה מהעבודה, לא מתכוון לסטות ממסלול הנסיעה כדי להיכנס לתחנת דלק אחרת רק כי נדלקה נורה.
הדוקאטי שלי מאפשר לי טווח ריאלי של 290-320 ק"מ עד הנורה (ואז יש עוד 50 ק"מ בטוחים יחסית), ואני סבבה עם זה - תדלוק אחת ל-3 ימים. אם הייתי יכול לתדלק כל 4 ימים, לא הייתי מתנגד.

בןהלאמשחיז
20-05-2019, 16:14

אתה תמיד יכול לשים במקום שלוקר דלק, וגם במקום ארגז אחורי/צד עוד כמה ליטרים של דלק, ככה יהיה לך טווח מוגדל.
גם שמעתי על שיטה של לרדת ירידות בניוטרל - ככה שיוצא מי-ם עד ים המלח נראה לי יש איזה 50 - 60 ק"מ שאתה יכול לעשות על ליטר שתיים.

השושנים
21-05-2019, 07:41
אתה תמיד יכול לשים במקום שלוקר דלק, וגם במקום ארגז אחורי/צד עוד כמה ליטרים של דלק, ככה יהיה לך טווח מוגדל.
גם שמעתי על שיטה של לרדת ירידות בניוטרל - ככה שיוצא מי-ם עד ים המלח נראה לי יש איזה 50 - 60 ק"מ שאתה יכול לעשות על ליטר שתיים.

פיקח לא נכנס לבעיה שחכם יודע לצאת ממנה, חוץ מטיולי מדבר אין בארץ מקום שבחישוב נכון אי אפשר להגיע ממקום אחד למקום אחר
בלי לתדלק, וזה כולל כביש 10 בדוק. (חלק מהשיקולים שלי ברכישת אופנוע זה בדיוק זה!).

*לא רוכבים על אופנוע לא בניוטראל ולא עם קלאצ' משוך.

danielk
21-05-2019, 21:33
טוב, אז אחרי 1000 ק"מ (1060 נו אל תהיו קטנוניים) בסופ"ש אחד, אני יכול לספר לכם מניסיון אישי שצריכת הדלק המדודה היא 1:16 בפועל (ולא על פי המחשב)
המהירות הייתה באזור של ה6 אלף סל"ד (150 חצילים לשעה), האופנוע סחב כ140 ק"ג (מורכבת+ציוד). זה אומר שמיכל דלק אמור להספיק ל320 ק"מ בתנאים האלו. תידלקתי בתחנה האחרונה באילת, הגעתי עד ללידו ותדלקתי שם כשמד הראה 290 ק"מ מאז התדלוק האחרון, יכולתי בכיף להגיע לירושלים.
הצהרת היצרן היא 450 ק"מ למיכל, שזה הגיוני לגמרי כשרוכבים בתנאים סבירים יותר מאלו שאני התמודדתי איתם.

לגבי המיקום של המיכל, עדיין לא מבין את כל הסוגיה בנושא, אופנועי אנדורו מצויידים במיכלי פלסטיק, והם נופלים על בסיס קבוע, לא זוכר שקרה לי ולא משנה איזה שיגור ביצעתי, שמיכל הדלק נסדק. כנ"ל אופנועי כביש שמצויידים במיכלי פלסטיק במיקום "רגיל" והחליקו ומיכל הדלק נפגע, גם שם לא זכור לי שהמיכל נפתח. אולי בגלל שזה בולט בעין אז הוא נשאל הרבה. בכל אופן, היצרן מספק את הכלי עם מיגון למיכלי הדלק, (שאגב, לא רחבים ולא מציקים ברגליים כמו בוקסר) ואם לא מספיק לכם תוכלו לשדרג למיגוני קרבון למיכל הדלק (בדגם האר זו תוספת נפוצה)

אם בא לכם לקרוא את חוות דעתי מהרכיבה בת 1060 ק"מ על הכלי ב24 שעות, אתם מוזמנים לקרוא כאן:
https://www.facebook.com/KtmHusabergIsrael/posts/2346744402044086?__xts__%5B0%5D=68.ARAMaQ39NqcQuB4 28xMZUna4MhIfXib_1ehEuFs9q34i1xSmUGJTShGkkfxXaIO2L LhzJoiT2Mi7o36EjqCK3WLERhbhvQQasiPHc97QzUV4z-57cmqS3IqvOB5aFF1KEE_QO0U2iYJtxj3KJotvV_EcqyNRXt3C 9doytpP8VMPzlHAQyu-trfvRB3ujkpLPx-tKGyklzF9JfWT9GJLQskntgMuw1-YC_xYXIEEk4q3yDFfiBWMAYYwDnfKB2DqzcPO_7nUeTqvknEzK r4kjCCoV0CyXx3kIhJszQZC41GtLV-0-aThdX0lG19T7JBEkFndu7VwdFuqXL4bKyVmhtE44yw&__tn__=-R

guy44
21-05-2019, 23:30
אף אחד לא שואל את השאלה החשובה ביותר..
מה יהיה עם הכתום המכוער הזה על כל הדגמים
כאילו , מי שלא מת על כתום לא יקנה את האופנוע?
מה הבעייה להוציא גם צבע אחר כמו כל יצרנית אחרת (ולא, לבן עם נגיעות כתום בכל מקום זה לא בדיוק צבע אחר)
מה דוקאטי מוכרים רק אדום ?
פרארי יש רק באדום?
מיתוג שמיתוג , רוצים להינות גם מהמראה של האופנוע

Dresdner
22-05-2019, 00:22
אף אחד לא שואל את השאלה החשובה ביותר..
מה יהיה עם הכתום המכוער הזה על כל הדגמים
כאילו , מי שלא מת על כתום לא יקנה את האופנוע?
מה הבעייה להוציא גם צבע אחר כמו כל יצרנית אחרת (ולא, לבן עם נגיעות כתום בכל מקום זה לא בדיוק צבע אחר)
מה דוקאטי מוכרים רק אדום ?
פרארי יש רק באדום?
מיתוג שמיתוג , רוצים להינות גם מהמראה של האופנוע

הלוואי שזה היה רק הצבע, העיצוב של ה790 אדוונצ'ר די דוחה.

dice
22-05-2019, 06:47

סליחה על הביקורת אבל לרדת בניוטרל בירידה זה דבר גרוע וגם לא חוקי (וגם להוריד לניוטרל ב80-100 קמ"ש ניראה לי רע)
מעבר לפן הבטיחותי אתה גם לא תחסוך אפילו טיפה אחת של דלק
במנועים חדישים ומוזרקים בזמן בלימה המחשב קוטע לחלוטין את אספקת הדלק למנוע כך שהצריכה היא אפס
בניוטרל המנוע עובד וצורך דלק בהתאם לסל"ד
כך שבעצם לא חסכת כלום אלא צרכת דלק

בועז

Yanivus8
22-05-2019, 09:21
טוב, אז אחרי 1000 ק"מ (1060 נו אל תהיו קטנוניים) בסופ"ש אחד, אני יכול לספר לכם מניסיון אישי שצריכת הדלק המדודה היא 1:16 בפועל (ולא על פי המחשב)
המהירות הייתה באזור של ה6 אלף סל"ד (150 חצילים לשעה), האופנוע סחב כ140 ק"ג (מורכבת+ציוד). זה אומר שמיכל דלק אמור להספיק ל320 ק"מ בתנאים האלו. תידלקתי בתחנה האחרונה באילת, הגעתי עד ללידו ותדלקתי שם כשמד הראה 290 ק"מ מאז התדלוק האחרון, יכולתי בכיף להגיע לירושלים.
הצהרת היצרן היא 450 ק"מ למיכל, שזה הגיוני לגמרי כשרוכבים בתנאים סבירים יותר מאלו שאני התמודדתי איתם.

לגבי המיקום של המיכל, עדיין לא מבין את כל הסוגיה בנושא, אופנועי אנדורו מצויידים במיכלי פלסטיק, והם נופלים על בסיס קבוע, לא זוכר שקרה לי ולא משנה איזה שיגור ביצעתי, שמיכל הדלק נסדק. כנ"ל אופנועי כביש שמצויידים במיכלי פלסטיק במיקום "רגיל" והחליקו ומיכל הדלק נפגע, גם שם לא זכור לי שהמיכל נפתח. אולי בגלל שזה בולט בעין אז הוא נשאל הרבה. בכל אופן, היצרן מספק את הכלי עם מיגון למיכלי הדלק, (שאגב, לא רחבים ולא מציקים ברגליים כמו בוקסר) ואם לא מספיק לכם תוכלו לשדרג למיגוני קרבון למיכל הדלק (בדגם האר זו תוספת נפוצה)

אם בא לכם לקרוא את חוות דעתי מהרכיבה בת 1060 ק"מ על הכלי ב24 שעות, אתם מוזמנים לקרוא כאן:
https://www.facebook.com/KtmHusabergIsrael/posts/2346744402044086?__xts__%5B0%5D=68.ARAMaQ39NqcQuB4 28xMZUna4MhIfXib_1ehEuFs9q34i1xSmUGJTShGkkfxXaIO2L LhzJoiT2Mi7o36EjqCK3WLERhbhvQQasiPHc97QzUV4z-57cmqS3IqvOB5aFF1KEE_QO0U2iYJtxj3KJotvV_EcqyNRXt3C 9doytpP8VMPzlHAQyu-trfvRB3ujkpLPx-tKGyklzF9JfWT9GJLQskntgMuw1-YC_xYXIEEk4q3yDFfiBWMAYYwDnfKB2DqzcPO_7nUeTqvknEzK r4kjCCoV0CyXx3kIhJszQZC41GtLV-0-aThdX0lG19T7JBEkFndu7VwdFuqXL4bKyVmhtE44yw&__tn__=-Rאיך היכולות שטח שלו? אפשרויות לניתוק בקרות?

Sent from my MI 6 using Tapatalk

danielk
26-05-2019, 20:21
איך היכולות שטח שלו? אפשרויות לניתוק בקרות?

Sent from my MI 6 using Tapatalk

רכבתי על הגרסא הרגילה, הבקרות מתנתקות בלחיצת כפתור, ואף מה שיפה שהמחשב שומר את ההחלטה, בשונה מדגמי עבר שבכל כיבוי היית צריך לנתק מחדש (יש 3 מצבי לabs ו2 לבקרת אחיזה)
מבחינת שטח, רכבתי בכחול בבן שמן ובעוד מספר עליות באיזור שאני מכיר היטב, מכיוון שהייתי עם צמיגי כביש האחיזה על הפנים, אבל הבולמים עושים עבודה מצויינת, לא טרקו מהלך כבר כשניסיתי להגזים איתם, תענוג, אני רק מדמיין מה אפשר להוציא בשטח עם גרסאת הR.

ayalzo
26-05-2019, 20:49
עם כל הכבוד לך,
אי אפשר להאמין למה שאתה כותב.

עולות כאן הרבה טענות לאחרונה על עובדי היבואנים שגולשים כאן.
כשאתם מביאים אינפורמציה ועזרה זה סבבה ומצוין.
אבל ברור לך (לכם) שכשאתם כותבים התרשמות חיובית על אופנוע שאתם מוכרים אי אפשר לקחת אתכם ברצינות נכון?

ולא,
לפתוח יוזר בלי גילוי נאות לא יפתור את הבעיה. אתם בסוג של מלכוד 22, וצריכים (לדעתי בלבד, ברור שזכותכם לעשות מה שאתם רוצים, במסגרת חוקי הפורום) לדעת להלך בין הטיפות.

קידוזו
27-05-2019, 17:19
עם כל הכבוד לך,

אבל ברור לך (לכם) שכשאתם כותבים התרשמות חיובית על אופנוע שאתם מוכרים אי אפשר לקחת אתכם ברצינות נכון?

ולא,
לפתוח יוזר בלי גילוי נאות לא יפתור את הבעיה. אתם בסוג של מלכוד 22, וצריכים (לדעתי בלבד, ברור שזכותכם לעשות מה שאתם רוצים, במסגרת חוקי הפורום) לדעת להלך בין הטיפות.
אני רואה שבחתימה (שפספסתי עד עכשיו) יש גילוי נאות. אולי כדאי להבליט קצת וזה מספיק. אני חושב שכדאי לשמוע מה אומרים אנשי מכירות שמזדהים בשמם גם אם מדובר בשבחים והגזמות וכל אחד יחליט מה לאמץ ומה פחות. מעדיף גילוי נאות מעובד חברה עם דגל ממבחן "השוואה" מעיתונאי שנמצא במערכת יחסים עם הסוחר\ יבואן שאני לא מודע אליה. קראתי (לאו דווקא כאן) כמה מבחני דרכים והשוואות ששירתו את הכותב יותר מהקורא.

https://www.youtube.com/watch?v=sgGU3GYx9Qg

danielk
27-05-2019, 23:08
עם כל הכבוד לך,

ולא,

גילוי נאות מופיע בחתימה שלי, אני לא מתחבא מאחורי יוזר אנונימי.
כאיש מכירות אני מאמין בהכרת המוצר בצורה הטובה ביותר ולכן כשנחת האדוונצר 790 לקחתי אותו לרכיבת 1000 ק"מ בסופ"ש, כתבתי עליו דברים טובים, ותתפלא, גם דברים לא טובים (כמו למשל הצמיגים המקוריים שמגיעים בגרסא הרגילה שנורא הורידו לי מחווית הרכיבה, אפילו רשמתי שהרגישו כמו פלסטיק ולא כמו גומי, מכיר עוד איש מכירות שהיה רושם משהו שלילי על המוצר שלו?)

אתה יכול לבחור אם להאמין לי או לא, ואתה גם יכול לחשוב שגם האיש מכירות שקרן, והכתב משוחד, או שפשוט לתאם רכיבת מבחן ולראות בעצמך אם הכלי מתאים לך או לא :)

בבקשה הכתבה המלאה שלי
https://www.facebook.com/474514205933791/posts/2346744402044086/

Dresdner
28-05-2019, 01:28
גילוי נאות מופיע בחתימה שלי, אני לא מתחבא מאחורי יוזר אנונימי.
כאיש מכירות אני מאמין בהכרת המוצר בצורה הטובה ביותר ולכן כשנחת האדוונצר 790 לקחתי אותו לרכיבת 1000 ק"מ בסופ"ש, כתבתי עליו דברים טובים, ותתפלא, גם דברים לא טובים (כמו למשל הצמיגים המקוריים שמגיעים בגרסא הרגילה שנורא הורידו לי מחווית הרכיבה, אפילו רשמתי שהרגישו כמו פלסטיק ולא כמו גומי, מכיר עוד איש מכירות שהיה רושם משהו שלילי על המוצר שלו?)

אתה יכול לבחור אם להאמין לי או לא, ואתה גם יכול לחשוב שגם האיש מכירות שקרן, והכתב משוחד, או שפשוט לתאם רכיבת מבחן ולראות בעצמך אם הכלי מתאים לך או לא :)

בבקשה הכתבה המלאה שלי
https://www.facebook.com/474514205933791/posts/2346744402044086/

לכתוב על הצמיגים זה לא ממש שלילי על המותג עצמו כי הצמיגים הם של חברה צד ג והלקוחות רואים את זה ככה, בנוסף אתה בעצם מכוון את הלקוחות לדגם היקר.

mor-t
28-05-2019, 09:35
דרזנר בהחלט יש צדק בדברים שלך אבל לאור מסע הצלב שלך נגד קטמ אני חושב שהגיע הזמן שגם אתה תתחיל לציין גילוי נאות בכל הודעה שלך.
גילוי נאות - רכבתי שש שנים על KTM SMT
והחלפתי אתו אחרי המון רכיבות מבחן בDUKE790 - האופנוע היחיד לדעתי שמסוגל לספק יותר כיף מה - SMT הישן והמופלא

אה...
ואני בטוח שהאדוונצר 790 גם יהיה נפלא בגלל שאופנוע אדוונצר עם יותר מ1000 סמ"ק ויותר מ200 קילו פשוט איך לומר זאת....
בדיחה

danielk
28-05-2019, 10:06
לכתוב על הצמיגים זה לא ממש שלילי על המותג עצמו כי הצמיגים הם של חברה צד ג והלקוחות רואים את זה ככה, בנוסף אתה בעצם מכוון את הלקוחות לדגם היקר.

מכוון לדגם יקר? כוונתך?

Dresdner
28-05-2019, 19:48
דרזנר בהחלט יש צדק בדברים שלך אבל לאור מסע הצלב שלך נגד קטמ אני חושב שהגיע הזמן שגם אתה תתחיל לציין גילוי נאות בכל הודעה שלך.
גילוי נאות - רכבתי שש שנים על KTM SMT
והחלפתי אתו אחרי המון רכיבות מבחן בDUKE790 - האופנוע היחיד לדעתי שמסוגל לספק יותר כיף מה - SMT הישן והמופלא

אה...
ואני בטוח שהאדוונצר 790 גם יהיה נפלא בגלל שאופנוע אדוונצר עם יותר מ1000 סמ"ק ויותר מ200 קילו פשוט איך לומר זאת....
בדיחה

מסע צלב? מזמין אותך לבדוק פוסטים שלי, כמובן ששיתפתי את כולם במה שקרה לי בSMT אבל לא זכור לי שבכל פוסט על המותג התחלתי ללכלך כולל בשירשור הזה.
אם מישהוא ישאל אותי לגבי הSMT אני כמובן ישתף מנסיוני.
התגובה שלי הייתה לגופו של עניין לגבי אוביקטיביות של איש מכירות על מוצר שאותו הוא מוכר וגם את זה עשיתי בעדינות וכתגובה לדיון שרץ כאן שלא אני הובלתי.
ממה שכתבתי אתה צריך רק לקחת שלתת ביקורת שלילית רק על הצמיגים זה לא משהוא להתגאות בו כדי להוכיח אוביקטיביות כי זה לא.

מכוון לדגם יקר? כוונתך?

רשמת שהצמיגים בגירסה הרגילה מאכזבים, אז הנחתי שיש גירסה קרבית יותר

danielk
28-05-2019, 22:16
אין גרסא בכירה עם צמיגים טובים יותר

רשמת שהצמיגים בגירסה הרגילה מאכזבים, אז הנחתי שיש גירסה קרבית יותר[/QUOTE]