צפייה בגרסה מלאה : נסיעת הכרות ימאהה Niken
ביום שישי האחרון בבוקר, לאחר תיאום מוקדם, הגעתי לסוכנות ימאהה בתל אביב, לרכיבת הכרות על אופנוע מוזר למראה, מכוער אפילו לטעמי, שהזכיר לי בחזות חרק טורף, מין גמל שלמה שכזה. לאחר שיחה קצרה עם נציג החברה, קובי הגדול וקבלת הסבר מקיף על תכונותיו, מאפייניו ויכולותיו של האופנוע, חתימה על טופס המסדיר את תנאי קבלת האופנוע, קבלתי את מפתחות האופנוע כולל הסבר קצר על הפעלת המתגים ועל האלקטרוניקה ויצאתי לסיבוב הכרות שהתארך לשעתיים. כפי שהבטיח קובי, האופנוע התלת גלגלי, מתנהג בתחושות בדיוק כמו אופנוע "רגיל" ומיד לאחר הפניה הראשונה ימינה ברמזור, הרגשתי כאילו אני רוכב עליו כבר שנים ארוכות. הישיבה זקופה, הידיים נשענות ברכות על הכידון, הכתפיים רפויות ואין הרגשת לחץ. המושב נוח למדי, (כשהובטח לי שבדגם ה-GT, המושב נוח עוד יותר) המתגים ממוקמים היטב, פרט למתג הבהוב אור גבוה, שמחייב הפעלה עם האגודל ולא עם האצבע המורה, כמתבקש. מנוע 850 הסמ"ק, בעל שלושת הבוכנות, מספק אמנם 115 כ"ס נכבדים, אך מאחר ומשקל הניקן מעל 260 ק"ג ויחד עם משקלי התקרבנו ל- 400 ק"ג, הוא היה קצת אנמי והרגיש חלש לטעמי. קדמת האופנוע נראה רחב ומאיים, אך 60 הסנטימטרים ממראה למראה, הם בדיוק אותם 60 סנטימטרים של ה- MT09, שמשתמש באותו המנוע, אך עדיין הססתי לעבור בין תורי המכוניות ביציאה מהעיר. הניקן מושך מבטים ותגובות גם מרוכבי אופנוע אחרים וגם מבעלי מכוניות ולא היה רמזור שלא עצרתי בו שלא נשאלתי שאלות לגבי האופנוע. כדי לבדוק האם ההבטחות שקובי פיזר לגבי יציבות האופנוע בפניות ועיקולים, בחרתי לרכוב לכיוון רמת רזיאל, הר הטייסים ואכן ההבטחות קויימו במלואן. הניקן יודע לעשות את העבודה. שלושת הגלגלים נצמדים לאספלט ומאפשרים לך להגביר את המהירות מעיקול לעיקול, ככל שהביטחון שלך גובר. שלושת רוכבי האופנועים שהניקן עקף בקלילות בעיקולי רמת רזיאל, אולי חברי הפורום ויוכלו להוסיף את חוויתם מהאירוע. את הדרך חזרה עשיתי על כביש 1, במהירות שיוט של -4- קמ"ש כשמגן הרוח עושה עבודה נפלאה בהסטת הרוח מהקסדה, למרות שגובהי מעל 190 ס"מ. (לפחות היה כשהתגייסתי לפני 40 שנה...). החזרתי את האופנוע ברגשות מעורבים. נהנתי מאוד מהרכיבה, מאחיזת הכביש ומהנוחות. פחות אהבתי את האנמיות ואת התחושה של חוסר בכוח זמין, לכשאצטרך. זוגתי אוהבת ורכוב איתי לטיולים ארוכים והחשש שהאופנוע יצטרך לעבוד תחת משקל של קרוב לחצי טון (עם ציוד... עם ציוד...), גורמת לי לחשוב שוב האם עבורי זו קניה נכונה. המחיר המבוקש עבורו עומד על 105 אלף ש"ח, כשהחודש ניתן שובר מתנה ע"ס עשרת אלפים ש"ח, לרכישת אביזרים נלווים לאופנוע, כגון ארגזים, קסדות וכדומה. שיקול נוסף זה ניתוח גיד קרוע בכתף, שנקבע לעוד חודשיים, שעשוי להשבית אותי לתקופה של כחצי שנה. בעודי מתלבט, אשמח לשמע את דעתכם לגבי האופנוע הזה.
7422
7423
7424
7425
7426
7427
7428
7429
7430
עוד כמה תמונות...
7431
7432
7433
תיקון טעות...
בדקתי עכשיו בנתונים וראיתי שהניקן רחב יותר מה-MT09 ב- 7 ס"מ.
2 Strokes
15-06-2019, 14:03
105 אלף???
בשביל כזה דבר?
יד 2 mt09 סוגר לך את הפינה אם אתה ממש רוצה ימאהה (בחצי מחיר בערך).
רשמת משהו כל כך ארוך ומסוגנן אבל בסופו של יום, אתה צריך להחליף 3 צמיגים, לטפל במערכת בלמים משולשת, רמת אמינות המערכת הקדמית לא ידועה (לעומת פיאג'ו שרצים שנים עם הטכנולוגיה שלהם), אל לשכוח שאתה קונה ממטרו (נכון?) - זה עוד שיקול שלילי (לדעתי)....שוב, אני לא רואה פה יתרון כשיש mt09 (!אם אתה ממש רוצה ימאהה!) בתור יד שניה.
אם אתה לא רוצה ימאהה ומתעקש על חדש, אז למה לא הונדה cb1000r או פשוט לחכות לטריומף החדש שיהיה יותר זול בדגם בסיס מהדבר הזה והרבה יותר נותן תמורה?
גם ככה אתה חייב לחכות חצי שנה, לא? הכל לטובה.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
אני רוכב היום על ZZR1200. לאופנוע יש כוח בשפע, אבל הכוח שלי הולך ונחלש... אני מחפש אופנוע שמתנהג בעיקולים טוב יותר, בטוח יותר ולניקן יש את זה ללא ספק.
Shasha127
15-06-2019, 14:10
האופנוע הזה הוא יציאה שתיעלם בדפי ההסטוריה מהר מאוד
אותו הדבר אמרו לגבי ה- MP3
אני רוכב היום על ZZR1200. לאופנוע יש כוח בשפע, אבל הכוח שלי הולך ונחלש... אני מחפש אופנוע שמתנהג בעיקולים טוב יותר, בטוח יותר ולניקן יש את זה ללא ספק.
אני חושב שכמעט כל נייקד/אדוונצ'ר מודרני עם בקרות יהיה קל יותר לשליטה.
Shasha127
15-06-2019, 14:39
אותו הדבר אמרו לגבי ה- MP3
בלי המשטרה בארץ גם הוא היה נעלם כאן אבל כך או כך אין בכלל השוואה, עלויות האחזקה של הנקן הן מה שיכחיד אותו בלי קשר למראה הקלנועית שלו
התחושה שיש שליטה על הכלי ופחות לסמוך על המזל, בקטעים חלקים או חצץ. מבחינת המראה שלו, ממושב הרוכב, הוא נראה נהדר, עם הרבה נוכחות ופוזה וממילא, בעיקולים, רוב הרוכבים יראו אותו מאחור. מבחינת מרווח טיפולים, כל 10K טיפול שנע מאלף ש"ח דרך 1800 ש"ח לטיפול שני ו-2700 ש"ח לטיפול 30 אלף. נראה דומה לאופנועים אחרים בנפחים הללו.
Shasha127
15-06-2019, 15:36
התחושה שיש שליטה על הכלי ופחות לסמוך על המזל, בקטעים חלקים או חצץ. מבחינת המראה שלו, ממושב הרוכב, הוא נראה נהדר, עם הרבה נוכחות ופוזה וממילא, בעיקולים, רוב הרוכבים יראו אותו מאחור. מבחינת מרווח טיפולים, כל 10K טיפול שנע מאלף ש"ח דרך 1800 ש"ח לטיפול שני ו-2700 ש"ח לטיפול 30 אלף. נראה דומה לאופנועים אחרים בנפחים הללו.
לא לשכוח באחזקה שלא מציינים לך - 3 צמיגים (יכול להגיע בקלות ל3000 ש"ח לסט איכותי), 3 סטים של רפידות ברקס, 3 דיסקים בעת הצורך, 4 בולמים קדמיים לשפץ במקום 2 אם וכאשר, מערכת היגוי מורכבת מאוד עם מפרקים ותפוחים שאין באופנוע רגיל וכל חופש בה יורגש וידרוש טיפול
אפשר להמשיך עם זה עוד ועוד...
החלפות שמן זה החלק הזול באחזקת אופנוע
2 Strokes
15-06-2019, 18:15
כבר אמרתי לו את זה ועדיין הוא התעלם.
השוות את Mp3 לכלי הזה?
שתי עולמות שונים.
ביפן כל נהגי הדו"ג נוסעים על 2 גלגלים.
באיטליה יש ערים שלמות עם מחסור בחניה בגלל ריבוי דו"ג, דבר כזה מצריך אנשים לעבור בכל זאת לדו"ג כי עם רכב כבר לא ניתן בכלל למצוא חניה.
ואם אפשר להפוך את הכלי ליותר בטיחותי בשבילם אז זה יעשה (כמו שפיאג'ו החליטו), לכן יש שוק גדול הדורש 3 גלגלים.
הכלים בהתחלה לא היו הכי בטיחותיים (תסתכל על tricity 125 כדוגמא טובה לכלי ניסיוני בשטח הזה) ולאחר 3 דורות הם טובים מאוד.
מלהשוות את פיאג'ו הניסיון שהיא רכשה על Mp3 ל-ימאהה tricity ומשם ל-niken - נראה לי קפיצה גדולה מידי.
מעבר לכל זה, נגיד והכלי הזה בטיחותי, הוא עדיין יקר לאחזקה, גם אם אתה עושה זאת לבד.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
מעבר לכל זה, נגיד והכלי הזה בטיחותי, הוא עדיין יקר לאחזקה, גם אם אתה עושה זאת לבד.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
מעבר לעוד צמיג - למה שיהיה יותר יקר מ-MT09?
2 Strokes
15-06-2019, 21:18
רשמו לך למעלה
צמיגים ברקים, קליפרים, אם יש בעיה מכנאית במזלג זה בעיה לתקן לבד... זה מזלג מיוחד עם הידרוליקה כפולה.
הכל כפול יותר ויקר יותר.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
https://www.youtube.com/watch?v=8hNcMzFtTzo
סארטון של ניקן על המסלול. נראה קצת כמו אופנוע עם גלגלי עזר.
leonid tdi
15-06-2019, 23:08
מעניין , אך הבלימה ?
סרטון על הגלגל השלישי
https://www.youtube.com/watch?v=n9q44wxMMXU
ומי שמחפש הוכחה נוספת על יתרונות הגלגל השלישי:
https://www.youtube.com/watch?v=e9gqLf-RZ-Q
הזוי...
https://www.youtube.com/watch?v=OCyWFGRdzNs
צפיתי בסרטון האמצעי - על כביש רטוב או במעבר על כתם שמן וכו' זה ברור שיש לניקן יתרון. מצד שני על כביש רטוב בכל מקרה לא לוחצים את האופנוע לגבולות שלו.
היתרונות ברורים ועדיין אני לא חושב שהייתי רוצה כזה. לעומת זאת קטנוע יכול להיות שכן הייתי לוקח עם שלושה גלגלים.
בתכל'ס אתה בין הבודדים כאן שרכבו על אחד כזה כך שאתה יודע טוב מכולם איך זה מרגיש באמת ועד כמה הוא מתאים לך. את החסרונות כתבו לך.
רשמו לך למעלה
צמיגים ברקים, קליפרים, אם יש בעיה מכנאית במזלג זה בעיה לתקן לבד... זה מזלג מיוחד עם הידרוליקה כפולה.
הכל כפול יותר ויקר יותר.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
ברור שזה עוד צמיג להחליף, אבל כל השאר - זה לא באמת אמיתי. ולגבי "לתקן לבד" - זה לא דו"פ שטח שמתקנים כל שני וחמישי. גם MT09 לא מתקנים לבד.
Dresdner
16-06-2019, 09:30
יכול להיות שהאופנוע ימצא את הנישה שלו בקרב הרוכבים ויכול להיות שלא, קביעה נחרצת שהוא יעלם זה סתם זריקת דברים לאוויר כי זה מאד מוקדם לקבוע.
לי נראה שהניקן מתאים בדיוק לאנשים כמו ארז שמחפשים יותר בטיחות תוך כדי שמירה על יכולות דינמיות כי הרי הוא יכול לרכוב בנוחות ובטיחות לאט וכמו רכב אבל הוא רוצה את הכיף של ההשכבה אבל בכמה רמות בטוח יותר.
ברור שזה עוד צמיג להחליף, אבל כל השאר - זה לא באמת אמיתי. ולגבי "לתקן לבד" - זה לא דו"פ שטח שמתקנים כל שני וחמישי. גם MT09 לא מתקנים לבד.
למה לא מתקנים לבד MT-09?!
למה לא מתקנים לבד MT-09?!
אדם מהשורה לא מוציא אופנוע חדש מהחברה ומתחיל לטפל בו לבד.
אדם מהשורה לא מוציא אופנוע חדש מהחברה ומתחיל לטפל בו לבד.
אדם מהשורה שלא מכונאי לא ילך להתעסק באופנוע ב-100K. לאדם מהשורה אין לא כלים לא יכולת ולא רצון לתקן שום דבר יותר מסובך ממראה שבורה.
matanbar26
16-06-2019, 13:36
אדם מהשורה שלא מכונאי לא ילך להתעסק באופנוע ב-100K. לאדם מהשורה אין לא כלים לא יכולת ולא רצון לתקן שום דבר יותר מסובך ממראה שבורה.
מה גם שזה מבטל את האחריות (גם אם אתה מכונאי מדופלם).
2 Strokes
16-06-2019, 18:56
אם הכלי חדש אז אסור להתעסק בו (בארץ), רק למסוך מורשה אחרת יש איבוד אחריות.
הכוונה הייתה שגם *אם* מטפלים לבד הכלי עדיין יקר לתחזוקה.
לגבי הסרטונים: ברור שגלגל שלישי נותן יותר אחיזה קדמית, בייחוד אחרי הפאשלות שהיו לימאהה עם tricity (שם הם השתפשפו).
עדיין אני חושב שלפיאג'ו יש יותר ניסיון בתחום והם יותר בטיחותיים.
אני עדיין חושב שהנייקן לא חזק מספיק ביחס לגודל.
אני עדיין חושב שבאותו מחיר יש כלים יותר טובים.
אני עדיין חושב שלקנות ממטרו זו בעיה עתידית.
ועדיין חושב שאתה צריך גם ככה לחכות 6 חודשים.
אם אתה נעול, לך על זה.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
גם לתחושתי הניקן לא היה מספיק חזק, אבל ייחסתי את זה לירידה לנסיעת המבחן, מהאופנוע החזק שאתו הגעתי.
נציג המכירות הבטיח הספקה תוך שבועיים.
mudale222
16-06-2019, 20:51
הרבה דברים אפשר להגיד על הניקן - אבל כלי שעושה 0-100 באיזור ה4 שניות.. הוא הרבה דברים חוץ מחלש.
לפורפורציות, להערכתי זה יותר מהיר ממשהו באיזור ה99% ממה שזז על הכביש.
יש הבדל בין חלש, ללא מספיק חזק. לאופנוע עם 158 כ"ס, הרבה יותר קל לשאת משקל של 130 ק"ג, מאשר לאופנוע עם 115 כ"ס, במיוחד אם המשקל העצמי של האופנועים זהה.
תשמע אתה מגיע מאחד האופנועים המהירים בעולם עדיין ZZR1200 ...
כוח יהיו מעט מאוד כלים שיענו על הדרישה הזאת אפילו היום (אני עם CBR1100) האח התאום של ה ZZR שלך ואין לי למה להחליף.
הניקן נראה פצצה לטעמי
הניקן בטוח יותר מאופנוע בעל 2 גלגלים. (מרחק בלימה , כביש רטוב ,שמן על הכביש ועוד מליון...)
הניקן סוחף מבטים יותר מה ZZR וה CBR זה בטוח .
הניקן יושב על פלטפורמה בדוקה של ימהה. MT09
הניקן מאיץ ל 100 ב 4 שניות שזה כפי שאמרו מהיר ב 99% מהרכבים על הכביש.
לרעתו
1. משקל
2. נוחות תפעול בעיר
3. לא 2 גלגלים לא ממש אופנוע.
4. עוד רפידות ברקס וצמיג.. מערכת שעלולה להיות יקרה לאחזקה.
אני הייתי שמח להניח את התפלץ בחניה שלי האמת גם את ה ZZR שלך :dance:
רק תגיד מתי להביא לך אותו...
העצמות שלי (והמשקל) כבר לא בנויים לתנוחה הזאת
מבחנתי אם כבר שלושה גלגלים על אופנוע אז או זה:https://ccnwordpress.blob.core.windows.net/journal/2019/04/10007356-1983-harley-davidson-fat-boy-std.jpg
או טרייל של הארלי:
https://cdp.azureedge.net/products/USA/HD/2017/TRIKES/MOTORCYCLE3/TRI_GLIDE_ULTRA/50/BILLET_SILVER_-_VIVID_BLACK/2000000002.jpg
^^^^^
לא פרקטי ואני מאוד פרקטי...
שושני, היית נהנה מהניקן.
Dresdner
17-06-2019, 21:52
מבחנתי אם כבר שלושה גלגלים על אופנוע אז או זה:https://ccnwordpress.blob.core.windows.net/journal/2019/04/10007356-1983-harley-davidson-fat-boy-std.jpg
או טרייל של הארלי:
https://cdp.azureedge.net/products/USA/HD/2017/TRIKES/MOTORCYCLE3/TRI_GLIDE_ULTRA/50/BILLET_SILVER_-_VIVID_BLACK/2000000002.jpg
הניקן להבדיל מאלו שהזכרת לא מאבד את התכונות של האופנוע ע"י שימוש במתלה קידמי שמאפשר להשכיב את האופנוע בפניה, בנוסף תלת גלגלי כמו הארלי, ספיידר ועוד יקרים בהרבה מהניקן
matanbar26
17-06-2019, 22:08
מבחנתי אם כבר שלושה גלגלים על אופנוע אז או זה:https://ccnwordpress.blob.core.windows.net/journal/2019/04/10007356-1983-harley-davidson-fat-boy-std.jpg
או טרייל של הארלי:
https://cdp.azureedge.net/products/USA/HD/2017/TRIKES/MOTORCYCLE3/TRI_GLIDE_ULTRA/50/BILLET_SILVER_-_VIVID_BLACK/2000000002.jpg
"אופנוע".
יש לי תחושה שכוחות הבטחון ישתמשו בכלי הזה יותר מאשר אזרחים פשוטים
כוחות הביטחון הם סמן לציבור. אם הם החליטו, אז כנראה זה טוב. אני יכול לראות את יחידת האופנועים של משטרת ישראל, משתמשת בניקן.
moonshield
18-06-2019, 09:39
כוחות הביטחון הם סמן לציבור. אם הם החליטו, אז כנראה זה טוב. אני יכול לראות את יחידת האופנועים של משטרת ישראל, משתמשת בניקן.לא חושב.
יהיה קשה לשוטרים הרכובים לעשות את המשימה העיקרית שלהם, שהיא לרכוב בין רכבים ולהציץ פנימה לראות אם משתמשים בסלולר בנהיגה.
אל תשכח שהאופנועים המשטרתיים מגיעים עם ארגזי צד, מה שגורם להם להיות רחבים יותר מאחור מאשר מקדימה. בניקן זה יתאזן.
Dresdner
18-06-2019, 13:19
כוחות הביטחון הם סמן לציבור. אם הם החליטו, אז כנראה זה טוב. אני יכול לראות את יחידת האופנועים של משטרת ישראל, משתמשת בניקן.
רכש של כל דבר, אפילו קפה במשרדים ממשלתיים לא קשור למוצר עצמו.
רכבת עליו וקיבלת תחושה שערכה רב יותר מחוות הדעת שתקבל מחסרי ניסיון.
מבחינת כוח, אני לא יודע כמה חשוב ההבדל בין 150 כ"ס ל -100 רלוונטי באמת :
שניהם בישורת מגיעים מהר למהירות בלתי חוקית וכיפית.
בפניות, לא בטוח שיש הבדל. במקרה של הניקן- יתרון.
בבלימות לפני הפניות אין הבדל, בתאוצות יש- רק אם לוחצים חזק. הבנתי שכבר לא מתאים לך ללחוץ חזק.
אם זה המצב- לך על הניקן.
ההוצאות הנוספות - גלגל ובלמים, בטלות בשישים במרווח טיפולים כזה.
ההבדל בין 100 ל- 150 כ"ס לא אמור להתבטא במהירות הסופית, אלא ביכולת לסחוב שני רוכבים על ציודם המלא. אני מקווה שבמבחן הזמן, הניקן יוכיח אמינות ופלח שוק נאמן ויביא בעקבותיו דגמים חזקים יותר.
^^^^^
לא פרקטי ואני מאוד פרקטי...
שושני, היית נהנה מהניקן.
להההא
אין תחליף אמתי למה שאני רוכב עליו היום, ואני אומר את זה בלב מלא והרגשה קשה.
כשאני חושב על האופנוע הבא, אין כרגע אופנוע שיענה על הצרכים שלי טוב יותר.
דרך אגב מהתשובות שלך אני מרגיש שגם אתה לא באמת סגור ורק מגשש...
moonshield
18-06-2019, 21:46
ההבדל בין 100 ל- 150 כ"ס לא אמור להתבטא במהירות הסופית, אלא ביכולת לסחוב שני רוכבים על ציודם המלא. אני מקווה שבמבחן הזמן, הניקן יוכיח אמינות ופלח שוק נאמן ויביא בעקבותיו דגמים חזקים יותר.חשבתי אולי לנסות עוד רכיבת מבחן, הפעם עם זוגתך? אני מאמין שזה יוכל לתת לך עוד מעט טוב יותר לגבי יכולות נשיאת משקל שקרוב יותר לצרכיך.
2 Strokes
19-06-2019, 02:31
כוחות הביטחון הם סמן לציבור. אם הם החליטו, אז כנראה זה טוב. אני יכול לראות את יחידת האופנועים של משטרת ישראל, משתמשת בניקן.לא בשנים הקרובות, חוזה עם ktm... להפר אותו זה מלא כסף.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
חשבתי אולי לנסות עוד רכיבת מבחן, הפעם עם זוגתך? אני מאמין שזה יוכל לתת לך עוד מעט טוב יותר לגבי יכולות נשיאת משקל שקרוב יותר לצרכיך.
זו הייתה התכנית המקורית, אך כדרכן של תכניות, הן משתבשות...
לאחר נסיעת המבחן, הבעתי בפני נציג המכירות את תחושותיי וחששותיי מיכולתו של הניקן לסחוב על גבו שני רוכבים וציוד ונקבעה לי נסיעת מבחן נוספת והפעם עם זוגתי. בניגוד אלי, זוגתי ניחנה ביכולת חשיבה והיא "רעננה" את זיכרוני, שבאוגוסט הקרוב, אני אמור לעבור ניתוח איחוי קרע גיד כתף שמאל, (משאית יותר חזקה מאופנוע...) שבמקרה הטוב, ישבית אותי לתקופה של כחצי שנה... (שלשום ביטלתי את נסיעת המבחן...).
להההא
אין תחליף אמתי למה שאני רוכב עליו היום, ואני אומר את זה בלב מלא והרגשה קשה.
כשאני חושב על האופנוע הבא, אין כרגע אופנוע שיענה על הצרכים שלי טוב יותר.
דרך אגב מהתשובות שלך אני מרגיש שגם אתה לא באמת סגור ורק מגשש...
תקשיב ותקשיב טוב...
כמי שברזומה שלו רשומים כלים שהם באנדר סטייטמנט, לא הכלים הכי יפים בשוק, (חיפושית... R100RS), לא מן הנמנע, שעגלת הקניות הזו תשתלב יפה ביניהם...
תתקשר ל- 036586801 - קובי הגדול ותזמין נסיעת מבחן. יהיה מעניין לקרוא את החוויות שלך מהרכיבה.
תקשיב ותקשיב טוב...
כמי שברזומה שלו רשומים כלים שהם באנדר סטייטמנט, לא הכלים הכי יפים בשוק, (חיפושית... R100RS), לא מן הנמנע, שעגלת הקניות הזו תשתלב יפה ביניהם...
תתקשר ל- 036586801 - קובי הגדול ותזמין נסיעת מבחן. יהיה מעניין לקרוא את החוויות שלך מהרכיבה.
שכחת גם וספה ספרינט 1969, סאן יאנג 50, ICM 50, R750 1991 GSX400 אבל ופה האבל הגדול, כל אלה הביאו אותי
למקום שאני נמצא היום, האופנוע צריך לתת לי הכל מהכל ובמינונים הנכונים:
1) רכיבה מנהלתית לעבודה, בנוחות, יעילות ומינימום הצקות-הורסיס חתלתול יעיל זריז נגיש ועביר כשלא לוחצים אותו-אבל נושך כשיש בעיה.
2) רכיבת שיחורר לחץ-הורסיס אינו קוטל קנים ויעידו כאן שוכני הפורום.
3) טיולים ארוכים בשתיים +ציוד בלי הכנות מיוחדות-שדה הפעולה של הורסיס.
4) פשטות טיפולים, אמינות, ואולי זה יפתיע מישהו עלות טיפולים נמוכה אם יודעים לעבוד נכון.
5) אופנוע שאתה אוהב להסתכל עליו מכל זווית, נראה כמו האופנועים האמתיים ומתנהג כמו אופנוע.
6) החיבור שלך לאופנוע, רגש נטו לא מבטים, לא תשומת לב, לא ג'אחה. להפך זאב בעור כבש!
יכול להיות שהתלת הזה יקסום למישהו שמחפש תמיכה על מה שחסר לו ככל שהוא מתבגר, שזה סבבה לגמרי ופתרון אדיר, אבל לא לי.
אני אבחר בפתרונות אחרים לכשאצטרך.
דבר עם קובי שיעלה לי-ם את הוורסיס האלקטרוני החדש.
דבר עם קובי שיעלה לי-ם את הוורסיס האלקטרוני החדש.
במקרה הזה, הדבר היחידי שיעלה לו, זה מקום העבודה...
לא בשנים הקרובות, חוזה עם ktm... להפר אותו זה מלא כסף.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
זה מאוד מעניין,
בהתחשב בעובדה שהאופנועים החדשים של מתנ"א הם... ב.מ.וו.... (ולא! לא הgs הקטנים של היס"מ).
ההבדל בין 100 ל- 150 כ"ס לא אמור להתבטא במהירות הסופית, אלא ביכולת לסחוב שני רוכבים על ציודם המלא. אני מקווה שבמבחן הזמן, הניקן יוכיח אמינות ופלח שוק נאמן ויביא בעקבותיו דגמים חזקים יותר.
מבוגרים כמונו כשמרכיבים עם ציוד נוסעים בקצב שיוט+ ולא בנסיעה ספורטיבית. אז ההספק הנדרש יתקבל ב 5000 סל"ד במקום ב 4,500. לא אסון גדול כשלא ממהרים.
לגבי התחושה יכול להיות שההפרש דרמטי.
יש הרבה תחביבים \ תחומים שאנשים בוחרים ב- over kill. דייגי חוף לדוגמא משתמשים בחוטים שאפשר למשוך איתם קרוקידילים כשרוב הפעמים -אם בכלל תופסים, יוצאים דגים של 100-300 גרם... עובי נותן ביטחון (טיפה עדיף בסלעים) אבל מגביל את מרחק ההטלה, את כמות החוט ברולר ויקר יותר.
רוצה לומר יונית. כל עוד לא מתקרבים לקצה ההספק של 100 כ"ס בשביל מה צריך 150?
רוצה לומר יונית. כל עוד לא מתקרבים לקצה ההספק של 100 כ"ס בשביל מה צריך 150?
בעיקרון אתה צודק, אבל מי חי בשם העיקרון?
רוב המכוניות העממיות, יכולות להגיע למהירויות שממילא רובם המוחלט של הנהגים, לעולם לא יזכו לראות את המחט מגיעה לשם. אז לשם מה רוכשים מכוניות ספורטיביות? אותו כנ"ל לגבי אופנועים, בתים, סמארטפונים וכדומה. אנחנו רוכשים לעצמנו מוצרים, מעל המידות שלנו, רק בגלל שאם פעם נירצה, אז יהיה לנו את זה. אופנוע עם 47.5 כוחות סוס יגיע לירושלים בדיוק כמו אופנוע עם 160 כוחות סוס, אבל היכולת לעשות את זה בהילוך שישי (רק לשם דוגמה) ולא בהילוך רביעי, לי למשל, זה עושה את זה ואני לא מתבייש להודות בזה.
אין דבר כזה יותר מדי כוח!
או כמו שסבתא ננה הייתה אומרת:
"אין אישה לא יפה, יש פחות מדי קונייאק"
אבל היא הייתה כבר זקנה ולא פוליטקלי קורקט.
גם עלי זה עובד אבל ההפרש בין 150 ל-100 קטן, זה לא הבדל שבין הילוך שישי לרביעי.
באיזה סרטון שסוקר דגמים טענו שמנכ"ל KTM אמר שלרוכבים מהשורה אין סיבה לקנות אופנועי ליטר.
מתי באמת "צריך" ליטר? אולי לצאת מעקיפות מסוכנות- וזה מחזיר אותנו לבלטה הראשונה.
אם משייטים בלי ללחוץ** בעיני זה נראה פחות חשוב ממהירות בכניסה והיציאה מהסיבוב.
** כמעט ולא משתמשים בבלמים לפני פניות.
קשה להעביר במלים תחושה של כוח, פעם, מזמן, בשנות השבעים של האלף הקודמת היינו בטקס ביכורים בקיבוץ הסוללים
לאבא שלי יש שם אחות ואנחנו כילדים מאד אהבנו להיות בקיבוץ, גולת הכותרת של הטקס הייתה סיבוב שעשו לנו על מסוק
הריסוס של הקיבוץ ישבתי בתוך המסוק ילד קטן וכשהמסוק המריא הרגשתי כאילו מישהו מושך אותי מהשערות למעלה בכוח
שלא הכרתי עד אז, התחושה הזאת ליוותה אותי המון זמן ולא הצלחתי לשחזר אותה, לא בלונה-פארק ברכבת הרים ולא בשום
מקום אחר, עד שעליתי על הוי מקס, הזהירו אותי לא למשוך את הראשון או השני בחודשים הראשונים עד שאתרגל, האמת
מאד סקרן אותי למה, אבל באמת שהשתדלתי עד שפעם נמהרת אחת עשיתי את זה, עד לאותו הרגע לא ידעתי למה לצפות
אבל כשהוי בוסט נכנס לפעולה (ובהילוכים הקצרים זה קורה מאד מהר) פתאום חזרתי לגיל 10 ולמסוק, ההרגשה שכמה מהאברים
שלך נשארו קצת מאחור בעוד הידיים נאחזות נואשות בכידון על מנת שהתחת לא יעבור למושב הנוסע, והצוואר נלחם להחזיק את
הראש מאוזן, עד היום הג'ינג'ית מחזיקה אותי קצת יותר חזק כשאני לוחץ טיפה על הגז אבל היום המבערים לא נפתחים כבר...
קל מאד להתרגל לכוח, קשה הרבה יותר לוותר עליו.
קשה להעביר במלים תחושה של כוח, פעם, מזמן, בשנות השבעים של האלף הקודמת היינו בטקס ביכורים בקיבוץ הסוללים
לאבא שלי יש שם אחות ואנחנו כילדים מאד אהבנו להיות בקיבוץ, גולת הכותרת של הטקס הייתה סיבוב שעשו לנו על מסוק
הריסוס של הקיבוץ ישבתי בתוך המסוק ילד קטן וכשהמסוק המריא הרגשתי כאילו מישהו מושך אותי מהשערות למעלה בכוח
שלא הכרתי עד אז, התחושה הזאת ליוותה אותי המון זמן ולא הצלחתי לשחזר אותה, לא בלונה-פארק ברכבת הרים ולא בשום
מקום אחר, עד שעליתי על הוי מקס, הזהירו אותי לא למשוך את הראשון או השני בחודשים הראשונים עד שאתרגל, האמת
מאד סקרן אותי למה, אבל באמת שהשתדלתי עד שפעם נמהרת אחת עשיתי את זה, עד לאותו הרגע לא ידעתי למה לצפות
אבל כשהוי בוסט נכנס לפעולה (ובהילוכים הקצרים זה קורה מאד מהר) פתאום חזרתי לגיל 10 ולמסוק, ההרגשה שכמה מהאברים
שלך נשארו קצת מאחור בעוד הידיים נאחזות נואשות בכידון על מנת שהתחת לא יעבור למושב הנוסע, והצוואר נלחם להחזיק את
הראש מאוזן, עד היום הג'ינג'ית מחזיקה אותי קצת יותר חזק כשאני לוחץ טיפה על הגז אבל היום המבערים לא נפתחים כבר...
קל מאד להתרגל לכוח, קשה הרבה יותר לוותר עליו.
איי רסט מיי קייס... :-)
2 Strokes
20-06-2019, 01:18
אני אסכם את זה ככה:
ארז, אתה סגור על ה-נייקן כמו שאני סגור על Street triple.
לא משנה מה יגידו ומה יאמרו, רק המוות יפריד בניכם... פשוט תלך על זה, מקסימום תפרד גם ממנו בעתיד ותעבור למשהו אחר.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
אני אסכם את זה ככה:
ארז, אתה סגור על ה-נייקן כמו שאני סגור על Street triple.
לא משנה מה יגידו ומה יאמרו, רק המוות יפריד בניכם... פשוט תלך על זה, מקסימום תפרד גם ממנו בעתיד ותעבור למשהו אחר.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
אם זו המסקנה אליה הגעת, כנראה יש לי בעיה להסביר את עצמי...
לניקן יש הרבה תכונות טובות, בהן אחיזת כביש מצוינת, נוחות, הגנה מהרוח וטכנולוגיה מתקדמת, אבל לטעמי הוא לא מספיק חזק לשאת משקל של 2 רוכבים וציוד ולכן לא אמהר לרכוש אותו, אלה אמתין שהשוק יאמר את דברו ואולי בהמשך, אם יצרני האופנועים יחליטו ליצר כלים דומים, אך חזקים יותר, אשקול שוב את העניין.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft