צפייה בגרסה מלאה : Cbr650f vs cbr650r
טוב אני סגור על האופנוע הזה הלכתי להונדה והבנתי שיש דגמים של שנה שעבר רשומים יד אבל 0 קילומטר ואני מקבל אותם עם הנחה של כמעט 10 אלף שקל לאומת הדגם החדש השאלה היא כזאת האם יש שוני רב בין הדגמים ששווה להשקיע את ה10 אלף שקל האלה או ש שידרוג הוא שולי?
אני מתכנן להישאר עם האופנוע 3 שנים בערך
2 Strokes
15-06-2019, 17:09
אם אני לא טועה האופנועים של 2019 קיבלו עיצובים חדשים, מנוע חזק יותר, משהו חדש בגיר וכו'...
יש שנוי בין אופנועי 2019 (החדשים) לבין 2019 (הישנים) ו-2018...
אתה יכול להריץ חיפוש בגוגל ולראות.
https://www.visordown.com/news/new-bikes/major-2019-upgrades-hondas-cb650-four-range
האם כל אלו משמעותיים? זה הכל תלוי בבן אדם.
בהצלחה.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
אם אני לא טועה האופנועים של 2019 קיבלו עיצובים חדשים, מנוע חזק יותר, משהו חדש בגיר וכו'...
יש שנוי בין אופנועי 2019 (החדשים) לבין 2019 (הישנים) ו-2018...
אתה יכול להריץ חיפוש בגוגל ולראות.
https://www.visordown.com/news/new-bikes/major-2019-upgrades-hondas-cb650-four-range
האם כל אלו משמעותיים? זה הכל תלוי בבן אדם.
בהצלחה.
ממה שהבנתי פחות משקל יותר כוח ברקסים חדשים סליפ קלאץ עיצוב אחר תאורה עיצוב סקאלה שונה אגזוז אחר פספסתי משהו ?
JohnnyDough
15-06-2019, 18:07
כן, פספסת את התוספת של בקרת משיכה.
2 Strokes
15-06-2019, 18:09
פספסת מנוע חזק בחמישה ps
פספסת מנוע חזק בחמישה ps
כתבתי יותר חזק
ובקרת משיכה זה מאןד חשוב אך עדיין לדעתי לא מצדיק תוספת של 10 אלף שקל
2 Strokes
15-06-2019, 21:16
לא שמתי לב.
אז לך על הישן, הכל תלוי ברוכב ומה מתאים לו.
אם תבחר ללכת על הישן שהוא בעצם חדש תפסיד פעמיים: פעם אחת בגלל שהוא ישן למרות שהוא חדש ופעם שניה תפסיד את ירידת הערך בגלל שהוא חדש. במקרה שבחרת בדגם הישן לך על יד 2 2017-2018 כמעט חדש ותחסוך את ירידת הערך. אם תבחר בדגם 2019 החדש והמשופר תקבל אופנוע טוב יותר ולבטח תוכל להגיע להסדר תשלומים נוח לגבי ההפרש, כל זאת בוודאי אם אתה מתכוון להחזיק באופנוע לפרק זמן ארוך.
יש לילה לבן ב20.6 (עוד 4 ימים)-בגלל שהF הוא דגם יוצא, הם ימכרו בהנחות את המלאי שנשאר.
אם שווה לך לקנוות F בשלב הזה, זה שיקול שלך.
הייתי שנה וחצי על הF ועשיתי רכיבת מבחן על הR:
בR התנוחת רכיבה קרבית יותר, סליפרך קלאץ מורגש (מאוד קלה למשיכה) ברקס קדמי חזק משמעותית מהF, נורות LED והפחתה של6 ק"ג במשקל.
אם אתה קונה אחד שהיה על הכביש שנה שנה וחצי, זה מינוס 15-20 אלף, זה סכום שמשמעותי לרוב האנשים.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft