מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : לבטים בנושא חידוש ביטוח

lokimonster
25-09-2015, 11:38
יום הקופון ( עאלק קופון ענק) הגיע ועלי להיפרד מ5000₪ לפחות לביטוח הבאנדיט.
שמועות שרצות בשטח מדברות על הוזלה או הנחה בשנת 2016
האם למישהו ישנו מושג האם:
1. תהיה הגבלת נפח/הספק?
2. גיל
3. האם בכלל אופנועים יכנסו לרשימת הנהנים מההנחה
4. מתי ב2016
בקיצור שנה טובה ומוזלת

של מגפיך מעל רגליך כי אנוכי לוקי בן מוני מונסטר אלוהיכם נותן לכם את תורת הרכיבה ומוחל לכם על כל חטאיכם.
לתרומות בפרטי[emoji383]

נעם 1
25-09-2015, 11:43
של מגפיך מעל רגליך כי אנוכי לוקי בן מוני מונסטר אלוהיכם נותן לכם את תורת הרכיבה ומוחל לכם על כל חטאיכם.
לתרומות בפרטי[emoji383]

הייתי תורם אבל...בדיוק נפרדתי מ- 6412 ש"ח תבין ותקלין עבור ביטוח מקיף לאופנוע שמשמש אותי לצרכי העסק.
לגבי השינוי בחובה, אני מניח ששרף או מלאך או כרוב ידווח על כך בתרועה רמה.

איללכא...וכל זה מיד עם בוא המשיח או סוף העולם או מה שיבוא קודם

diesel
25-09-2015, 13:40
אני רק אניח את זה פה:

http://www.themarker.com/markets/1.2660990

נעם 1
25-09-2015, 16:42
אני רק אניח את זה פה:

http://www.themarker.com/markets/1.2660990

אין ספק שזה דרמטי. אם לא יותר.
שנה הבאה אקבל הנחה של כ- 250 ש"ח והחובה יעלה לי רק 6162 ש"ח. שנה לאחר מכן יעלה 6212 ש"ח ושנה לאחר מכן 6362 ש"ח.

איללכא...ומה שבאמת דרמטי, הוא המוטיב של ה- 6

diesel
25-09-2015, 17:42
אין ספק שזה דרמטי. אם לא יותר.
שנה הבאה אקבל הנחה של כ- 250 ש"ח והחובה יעלה לי רק 6162 ש"ח. שנה לאחר מכן יעלה 6212 ש"ח ושנה לאחר מכן 6362 ש"ח.

איללכא...ומה שבאמת דרמטי, הוא המוטיב של ה- 6

אני חושב שנפלה פה טעות. המספרים האבסולוטיים מתייחסים לפרמיה של מכוניות. אם תעשה חישוב מהיר לאופנוע, יצא שהביטוח חובה החל מ- 1.1.2016 יעלה לך 5321 במקום 6412, ירידה של יותר מ- 1000 שקל

arieelberg
25-09-2015, 18:22
סע בלי ביטוח, מה כבר יכול להיות?

lokimonster
25-09-2015, 19:15
אם מדובר ב1000₪ בהחלט שווה להמתין
אם זה 200₪ אז זה כבר פחות עקרוני.
באודי דגן אומרים שההנחה אם תהיה תחול גם בשנה הבאה.
להבנתי לפי הלך הרוחות בארץ הקודש אם נותנים לך תחטוף אם לוקחים ממך תדע שיקחו עוד

לתרומות בפרטי[emoji383]

chase
25-09-2015, 23:47
להמתין למה? להשבית את האופנוע עד לשנה הבאה בתקווה שהמחיר אכן ירד?

מעבר לזה, אני מאמין שאם תעשה עכשיו ביטוח ושנה הבאה תהיה הוזלה, אתה תקבל הוזלה על יתרת התשלומים. ואם לא תמיד תוכל לבטל את הביטוח ולעשות אחד חדש עם הוזלה.

lokimonster
26-09-2015, 06:25
2016 ממש מעבר לפינה ( 3 חודשים)

לתרומות בפרטי[emoji383]

matanbar26
26-09-2015, 12:17
ההוזלה תהיה הרבה יותר משמעותית, מ6412₪ ל5300₪ בשנה הראשונה, בשנה השנייה 4600₪ ובשנה השלישית 4300₪. (בערך). אני מניח ש250₪ ממוצע מתייחס לבעלי רכבים.

ItayK
28-09-2015, 13:38
הייתי תורם אבל...בדיוק נפרדתי מ- 6412 ש"ח תבין ותקלין עבור ביטוח מקיף לאופנוע שמשמש אותי לצרכי העסק.
לגבי השינוי בחובה, אני מניח ששרף או מלאך או כרוב ידווח על כך בתרועה רמה.

איללכא...וכל זה מיד עם בוא המשיח או סוף העולם או מה שיבוא קודם
תגובה קסדית משהו [emoji2]

לוקלוק החלפת חתימה? מה, אנחנו כבר לא פרה חולבת?

סכום ההוזלה אכן שנוי במחלוקת ושווה לדעתי לרכוש ביטוח, לבטלו ולרוכשו מחדש בסילבסטר.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

adnan
28-09-2015, 14:09
למה אף אחד לא הולך על ביטוח מצומצם?!!!, זה הרבה יותר זול.

ItayK
28-09-2015, 14:13
למה אף אחד לא הולך על ביטוח מצומצם?!!!, זה הרבה יותר זול.
יותר זול אבל... (אנא השלימו את המשפט)

קסד
28-09-2015, 15:14
סע בלי ביטוח, מה כבר יכול להיות?

אני מכיר לפחות עוד שני אנשים אשר עושים את זה.
אם המדינה הזו הופכת אותנו לעבריינים בעל כורחנו סו בי איט.
מה שכן אם כבר לשלם ביטוח חובה אז עד הסוף בלי השתתפות עצמית.
והעיקר שהתכשיטים המוהיקנים שלנו (שלכם!) מתנועעים על בטריות בקצב הלהוריד לך תחולצה בנוח ותודה לקרנית.

(זו תגובה קסדית אנתרו. של נעליך וזה!)

adnan
28-09-2015, 19:54
יותר זול אבל... (אנא השלימו את המשפט)

תשובה לעניין, תודה.

אני רוכב 11 שנים ברציפות, תפו תפו, עשיתי תאונה אחת לפני כ10 שנים, לא אני הייתי אשם, כן, אני רוכב די רגוע ותמיד מתחשב שיש לי משפחה בבית.

לכן, סטטיסטית, לא כלכלי לשלם במשך כל הך הרבה שנים ביטוח מלא, חבל.

ItayK
28-09-2015, 20:26
אני מכיר לפחות עוד שני אנשים אשר עושים את זה.
אם המדינה הזו הופכת אותנו לעבריינים בעל כורחנו סו בי איט.
מה שכן אם כבר לשלם ביטוח חובה אז עד הסוף בלי השתתפות עצמית.
והעיקר שהתכשיטים המוהיקנים שלנו (שלכם!) מתנועעים על בטריות בקצב הלהוריד לך תחולצה בנוח ותודה לקרנית.

(זו תגובה קסדית אנתרו. של נעליך וזה!)
יאה! ד'אטס דה וואי איי לייק איט!

תשובה לעניין, תודה.

אני רוכב 11 שנים ברציפות, תפו תפו, עשיתי תאונה אחת לפני כ10 שנים, לא אני הייתי אשם, כן, אני רוכב די רגוע ותמיד מתחשב שיש לי משפחה בבית.

מדובר ב1500 שח חיסכון בשנה בממוצע לעומת הפסד גדול הרבה יותר (כולל קיזוז ההעלאה בפרמיה אח"כ)

lokimonster
28-09-2015, 21:23
אז ככה
אני לעולם לא ארכב ( במודע) ללא ביטוח גם אם החוק יאפשר זאת.
לגבי רכישת ביטוח וביטולו זו בעייה מאחר ועלי לחלק לתשלומים ואני אמצא את עצמי נתקע עם כפל ביטוחים עד הגעת הצ׳ק מהביטוח.
אנחנו עדיין פרות נחלבות וממשכיכם לזיין אותנו אבל אני נהנה לגלגל ולדמיין שאני בעל יכולת משיחית

לתרומות בפרטי[emoji383]

נעם 1
28-09-2015, 21:58
תשובה לעניין, תודה.

חוץ מסטטיסטיקה צריך גם לדעת לעשות חשבון.
אחרי שתחלק את ההשתתפות העצמית בגובה החיסכון השנתי בפרמיה תגלה שתאונה אחת חצי רצינית פעם ב- 20 שנים הופכת את השיקוץ הזה שנקראה ביטוח חובה עם השתתפות עצמית ללא כדאי.

לא סתם המפקח על הביטוח אישר ביטוח חובה עם השתתפות עצמית רק לדו"ג.

איללכא...ולכל הגאונים שרוכבים בלי יש את קרנית אבל היא תתבע את האמאמא'שלכם ואז תחלק את העודפים לציבור הנהגים

Mמהר
28-09-2015, 22:06
איך מגדירים תאונה חצי רצינית?

אם ההשתתפות העצמית היא 20,000 והמשכורת שלך היא נגיד ממוצעת 8-9 אלף,לא משתלם לתבוע על תאונה שמשביתה אותך לפחות מחודשיים.
מתאים לכל אחד-לא מתאים לחלק-כן אז למה לא.
בסך הכל עוד מוצר ביטוחי לא צריך להתווכח עד הכרעה כל פעם על כל נושא.
אני עושה ביטוח עם השתתפות עצמית וחוסך אלפייה וקצת מצד שני במיגון אני לא חוסך.

audiR8
29-09-2015, 07:52
תשובה לעניין, תודה.

לא שמעת על הסטטיסטיקאי שטבע בבריכה שעומקה הממוצע היה 3 ס"מ?
הסטטיסטיקה בנושא הזה יפה לעבר, אבל היא לא מבטיחה לך שמחר בבוקר לא תסטה משאית לנתיב שלך.
אגב, אין קשר לאשמה - ביטוח חובה פועל על הרכב ונוסעיו. אין לך ביטוח - אין כיסוי, גם אם התאונה בוודאות לא באשמתך. בהתאם לחוק הפלת"ד לא ניתן לתבוע את הנהג הפוגע עבור נזקי גוף.

(גילוי נאות - אני עדיין לא רוכב, עדיין בשלבי הוצאת הרשיון. אבל למדתי את הנושא מספיק לפני שהחלטתי להכנס לתחום, כדי להבין שאם אני כבר מחליט להסתכן, לפחות אצמצם את הסיכונים עד כמה שאפשר)

Sent from my C6833 using Tapatalk

lokimonster
29-09-2015, 08:00
הסיכונים ישארו כמו שהם למעט העובדה שתהיה מבוטח במקרה תאונה.
זה דבר מטומטם לרכב ללא ביטוח ורוב הסיכויים שרוכב יאלץ להפעיל אותו בשלב כזה או אחר

לתרומות בפרטי[emoji383]

Mמהר
29-09-2015, 10:58
לא שמעת על הסטטיסטיקאי שטבע בבריכה שעומקה הממוצע היה 3 ס"מ?
הסטטיסטיקה בנושא הזה יפה לעבר, אבל היא לא מבטיחה לך שמחר בבוקר לא תסטה משאית לנתיב שלך.
אגב, אין קשר לאשמה - ביטוח חובה פועל על הרכב ונוסעיו. אין לך ביטוח - אין כיסוי, גם אם התאונה בוודאות לא באשמתך. בהתאם לחוק הפלת"ד לא ניתן לתבוע את הנהג הפוגע עבור נזקי גוף.

(גילוי נאות - אני עדיין לא רוכב, עדיין בשלבי הוצאת הרשיון. אבל למדתי את הנושא מספיק לפני שהחלטתי להכנס לתחום, כדי להבין שאם אני כבר מחליט להסתכן, לפחות אצמצם את הסיכונים עד כמה שאפשר)

Sent from my C6833 using Tapatalk

אם התנגשת במשאית גם ביטוח חובה עם השתתפות עצמית יכסה אותך.
אתם מדברים בסיסמאות.

ItayK
29-09-2015, 11:05
מישהו יכול לתרגם לי את צ'ארלי?

lokimonster
29-09-2015, 12:44
+1
מה זה הטיבטית העתיקה הזאת
בכל מקרה ביטוח אמור לכסות אותך מתביעות נזיקין בגין קטוסטרופה ולמרות שלי זה לא יקרה אני מעדיף לדעת שאם הבית חרב בגלל רעידת אדמה אני אהיה מכוסה

לתרומות בפרטי[emoji383]

נעם 1
29-09-2015, 17:39
איך מגדירים תאונה חצי רצינית?

אם ההשתתפות העצמית היא 20,000 והמשכורת שלך היא נגיד ממוצעת 8-9 אלף,לא משתלם לתבוע על תאונה שמשביתה אותך לפחות מחודשיים.
מתאים לכל אחד-לא מתאים לחלק-כן אז למה לא.
בסך הכל עוד מוצר ביטוחי לא צריך להתווכח עד הכרעה כל פעם על כל נושא.
אני עושה ביטוח עם השתתפות עצמית וחוסך אלפייה וקצת מצד שני במיגון אני לא חוסך.

בזמנו, מטרת הפוליסה עם השתתפות עצמית הייתה למגר תופעה נרחבת של תביעות שווא במהותן אבל שענו על ההגדרה של אירוע ביטוח. תביעות שהיו נגמרות בפיצוי של 5000 עד 7000 ש"ח. בפעם האחרונה שעשיתי חובה עם השתתפות עצמית גובה ההשתתפות היה 25000 ש"ח. פי 4 או 5 מאותן תביעות שווא שאותן המפקח רצה למגר.

אז מה זה תאונה חצי רצינית לדוגמא, פריקת כתף בתאונה עצמית קלה שלא משביתה אפילו את האופנוע. ונראה מישהו מנסה לבצע עבודה פיסית עם כתף פרוקה.

את החישוב שלי עשיתי אחרת, חיסכון של אלפיה וקצת תמורת השתתפות עצמית אומר מבחינתי שאני צריך לרכב כ- 20 שנים ללא תאונות עם נזקי גוף. שזה, למיטב חשבוני, לא סביר. אחד המוצרים הביטוחים שמחזקים את טענתי, הוא ביטוח תאונות אישיות שסוכנויות הביטוח מנסות לדחוף ביחד עם חובה עם השתתפות עצמית.

איללכא...וכל עוד יש חובה, הסוג שלו זה כבר ניואנס

nihrider
29-09-2015, 18:01
איך אומרים?

אני לא מספיק עשיר בשביל ביטוח מוזל

GilS
30-09-2015, 00:03
ההשתתפות העצמית בביטוח מוזל מתייחסת רק לסעיף עוגמת נפש, אתה עדיין מכוסה באופן מלא על כל הפסד כספי (ימי מחלה/הפסד עבודה) מנזק גופני

Mמהר
30-09-2015, 01:04
ההשתתפות העצמית בביטוח מוזל מתייחסת רק לסעיף עוגמת נפש, אתה עדיין מכוסה באופן מלא על כל הפסד כספי (ימי מחלה/הפסד עבודה) מנזק גופני
and we have a BINGO

uriar
30-09-2015, 07:54
אתם מדברים כמו סוכני ביטוח. כן לביטוח המלא כיסוי יותר טוב. ואם אתם רוצים את הכיסוי הכי טוב אז תעשו חובה מלא + תאונות אישיות ואל תעצרו בחברה אחת: תבטחו בכל אחת מסוכנויות הביטוח. כפל ביטוח הוא אחלה דבר ותקבלו סכומים מרהיבים על כל פגיעה קלה. אז תשלמו עוד 300 ש"ח לחודש - זה שווה...

ביטוח טוב זה דבר נהדר - למי שיכול להרשות לעצמו. לכל השאר אין ברירה וצריך לחסוך, לרכב בזהירות ולקוות לטוב. אני עושה ביטוח מינימאלי גם בביטוח הדירה, הבריאות וכל שאר ביטוחי החובה. וביטוח שלא מחייבים אותי - אני לא עושה. ואם אזדקק להם נדפקתי אבל סטטיסטית - יותר אנשים משלמים פרמיה מאשר מקבלים פיצוי...

lokimonster
30-09-2015, 08:03
היום זה יום אחרון לביטוח
כפי הנראה אני הערב אני אכין את האופנוע למנוחה של כמה חודשים.
פעם ראשונה מזה 26 שנה שאני ארד על ארבע! ( יש גם רכב אבל האופנוע היה הרכב העיקרי)
בגדול מדובר בחוסר יכולת לשלם את הביטוח ובנוסף נושא ההנחה שצפויה להיות בביטוח

לתרומות בפרטי[emoji383]

ItayK
30-09-2015, 08:44
רק לעגמת נפש ורק לסעיף כאב וסבל.

יינון זו החלטה מבאסת. מקווה שיעבור מהר.

lokimonster
30-09-2015, 08:46
תודה על האמפטיה

לתרומות בפרטי[emoji383]

markiz83
30-09-2015, 10:25

אם אני לא טועה אז בביטוח עם השתתפות עצמית אתה מוותר גם על 7 ימי מחלה ראשונים.

Amitay
30-09-2015, 22:38
אם אני לא טועה אז בביטוח עם השתתפות עצמית אתה מוותר גם על 7 ימי מחלה ראשונים.

אתה לא טועה.

קסד
02-10-2015, 14:08
אתם מדברים כמו סוכני ביטוח. כן לביטוח המלא כיסוי יותר טוב. ואם אתם רוצים את הכיסוי הכי טוב אז תעשו חובה מלא + תאונות אישיות ואל תעצרו בחברה אחת: תבטחו בכל אחת מסוכנויות הביטוח. כפל ביטוח הוא אחלה דבר ותקבלו סכומים מרהיבים על כל פגיעה קלה. אז תשלמו עוד 300 ש"ח לחודש - זה שווה...

ביטוח טוב זה דבר נהדר - למי שיכול להרשות לעצמו. לכל השאר אין ברירה וצריך לחסוך, לרכב בזהירות ולקוות לטוב. אני עושה ביטוח מינימאלי גם בביטוח הדירה, הבריאות וכל שאר ביטוחי החובה. וביטוח שלא מחייבים אותי - אני לא עושה. ואם אזדקק להם נדפקתי אבל סטטיסטית - יותר אנשים משלמים פרמיה מאשר מקבלים פיצוי...

לא נדפקת ולא נעליים.
בעבודה הקודמת שלי בהייטק עשו לנו ביטוח שיניים בפניקס.
אחת מאיתנו היתה מספיק זקנה (שלושים ותשע כזה) בשביל שתל. אז העקירה היתה מכוסה אבל השתל לא בטענה שזו שן טוחנת אחורית ולא בעיה אסתתית.
לא הקשבתי לסיפור וכמה שנים אחר כך גם אני נזדקקתי. אותו סיפור. עקירה חינם אבל שתל לא כי זו שן אחורית ולא בעיה אסתתית.
אגב אותו רופא מומלץ טען שהסתימות בנות העשרים שלי אלף אלף ולא צריך לגעת. (אז הפסקתי לשתות חם וקר ולאכול מתוקים בשביל שלא יכאב)
אז אפשר לחיות בלי שן טוחנת כמה שנים. בדוק.

לוקי שמעתי שכל ילד עולה מיליון.
היית מוותר על אחד לטובת ביטוח חובה?

lokimonster
02-10-2015, 19:22
לוקי שמעתי שכל ילד עולה מיליון.
היית מוותר על אחד לטובת ביטוח חובה?[/QUOTE]

לוקי לא רצה ילדים כלל!
הוא התהולל עם פרגיות ותמיד רכב על קון דום פלסטיק סיני מזנים שונים.
יום אחד לוקי הכיר פרגית חביבה שנכנסה לו ללב.
אותה פרגית חטפה מחלת המקור והכנפיים ונאמר לה שבייצים היא לא תטיל.
קופידון שלח את חציו ולוקי שהיה מאוהב ביקש נישואין מפרגית עקרה!
לוקי התחתן וחודש אחרי הפרגית עם בחילות מקיאה את כל הדוחן שנתן החקלאי.
נבוכים וחפויי ראש לוקי והפרגית קפצו לוטרינר ואמרו כמו גוזלים בני 13 לא מבינים איך זה קרה?
הוטרינר טען לרשלנות רפואית והתברר שהפרגית היא בכלל ארנבת!
הארנבון הראשון הגיח והשניה גם ולוקי אמר שבזה זה תם!
אך הארנבת לא הסתפקה ודרשה את שלה!
לוקי התאפק כחצי שנה והארנבת לקחה את העיניינים לידיים ועוד כמה דברים בין הרגליים ולוקי שהתאפק חצי שנה איבד את העשתונות ב39 שניות!
כך מצא את עצמו לוקי עם ארנבון מרשלנות רפואית ארנבונת מרשלנות אישית ועוד ארנבון שבא מאונס וכיום הפרגית הפכה לעוף קפוא!
חיי כלב!

יצאתי לפגרת חורף מחוסר תקציב
אשוב בקרוב
לתרומות בפרטי[emoji383]

nihrider
02-10-2015, 21:21
משתתף בצערך

lokimonster
02-10-2015, 21:41
[emoji106]
תודה אבל אני לא מצטער
בקרוב אצלכם ( למה שרק אני אסבול)

אשוב בקרוב
לתרומות בפרטי[emoji383]

nihrider
02-10-2015, 22:33
כנראה שיהיה בקרוב, ואז גם אני אעמיד פנים שאני לא מצטער :)

lokimonster
02-10-2015, 22:36
כנראה שיהיה בקרוב, ואז גם אני אעמיד פנים שאני לא מצטער :)

שיהיה בהצלחה
החיים שהכרת עומדים להסתיים

אשוב בקרוב
לתרומות בפרטי[emoji383]

קסד
02-10-2015, 22:37
התאפקת חצי שנה.
היום זה היום השני ללא. נראה כמה זמן תצליח.

lokimonster
02-10-2015, 22:51
שאלה טובה

אשוב בקרוב
לתרומות בפרטי[emoji383]

arieelberg
02-10-2015, 23:13
לוקי, כשימאס לך מאחד מהם תשאיר אותו/ה כאן.
מבטיח לטפל בו/ה טוב.
לדעתי אם תגיד להם הם יריבו על מי יזכה לעבור אליי...

lokimonster
02-10-2015, 23:42
בהחלט קיים סיכוי
מצד שני קיים סיכוי שאני יעבור לשם

אשוב בקרוב
לתרומות בפרטי[emoji383]

קסד
02-10-2015, 23:46
לפני שאתה נכנס למתחם תשים צמיד "אל תקחו אותי לתלהביב"

lokimonster
02-10-2015, 23:55
אתה מתכוון לאחוזת בית או לנס ציונה??

הקשישים בינינו עוד זוכרים כי בתחילה מבנתה אחוזת בית ואילו תל אביב הייתה בנס ציונה-לך תבין
מצד שני אני שייך ליושבי ההר ולפני דצמבר אני לא מוציא את האף לסאוונה הרותחת

אשוב בקרוב
לתרומות בפרטי[emoji383]

קסד
02-10-2015, 23:58
אני מתכוון לכלב האכזרי (http://wheelz.co.il/forums/showthread.php/1715-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%A4%D7%94-%D7%94%D7%96%D7%95%D7%A8%D7%A2) שהתנפל עליי.

lokimonster
03-10-2015, 00:00
בקיבוץ כל בכלבים נחמדים
כנראה הצלחת להרגיז אותו

אשוב בקרוב
לתרומות בפרטי[emoji383]

ItayK
03-10-2015, 15:23
ואני בכלל מת לראות את הפרצוף של הטעויות החמודות/ים שלך כשיקראו את תולדות היווצרם

lokimonster
03-10-2015, 15:39
[emoji86][emoji85][emoji87]

אשוב בקרוב
לתרומות בפרטי[emoji383]

קסד
03-10-2015, 15:48
הבכור יעלב בשקט וישתדל יותר להיות הגבר שאפשר לסמוך עליו בבית.
הנסיכה בעולם אגדות משלה. במציאות כל העולם מונח לרגליה.
והבנדיט יקח את הקטן לסיבוב כשאבא לא רואה. בלי רישיון או ביטוח.

השושנים
03-10-2015, 15:55
או שלא...