צפייה בגרסה מלאה : מצלמת קסדה
Yanivus8
22-06-2019, 23:04
עד כה לא הייתה לי כזאת ולאחרונה אני מרגיש שזה פשוט חוסר אחריות מצידי אז... שפכו עליי את חוכמתכם
דרישות:
*לפחות שלוש שעות עבודה לבטריה
*מצלמת צינור (נו.. לא מרובעת)
*אמינה
*עדיפות לנגד מים
*למה לא מצלמות על האופנוע עצמו?
-יותר מידי שטח מת
*לא contuor למרות שזה בול מה שאני מחפש אין יותר מלאי והמוכרים המעטים שקיימים דורשים כפול מהמחיר שלהן (מתוך עקרון לא קונה).
תודה מראש ושבוע בטוח לכולנו :)
Sent from my MI 6 using Tapatalk
moonshield
22-06-2019, 23:26
דעתי היא, אם זה רק לתיעוד הנסיעה (אני מתייחס לזה כאל ביטוח אקטיבי), אז סט של זוג מצלמות עם dvr שעושה הקלטה בלופ זה מספיק.
לגבי המלצה, שמעתי דברים טובים על warrior:
http://www.barcom.co.il/product/wifi-tube-camera/
( לינק להמחשה בלבד).
Yanivus8
23-06-2019, 06:38
דעתי היא, אם זה רק לתיעוד הנסיעה (אני מתייחס לזה כאל ביטוח אקטיבי), אז סט של זוג מצלמות עם dvr שעושה הקלטה בלופ זה מספיק.
( לינק להמחשה בלבד).בעיקר כתיעוד נסיעה אבל עדיין מעדיף לקסדה:)
האמת שהיא בין הראשונות שחיפשתי עליה ומסתבר שהיא הייתה מעולה ואז האפליקציה שלה התחילה לעשות מלא בעיות והמפתחים נטשו אותה[emoji2369]
( לינק להמחשה בלבד).
הייתה (יש) לי warrier. ללא ספק המצלמה עם הזמן הכי ממושך בין טעינות (משהו כמו 6 שעות ללא וויפיי). אחרי שנה וחצי התקלקלה. פניתי למשווק בארץ (ברקום) ואין מי שמתקן. הם ייעצו לי לקנות חדשה, כי עלות התיקון (כולל המשלוח לסין) היא כמעט כמו מחיר חדשה. זה מרגיז אותי ברמה העקרונית (יבואן שלא נותן שירות מעבר לתקופת האחריות) אז הלכתי על דריפט X. אין לי עדיין מספיק ניסיון אתה, אבל נראה טוב.
לגבי האפליקציה של ה-warrier. היבואן נתן לי לינק ממנו אפשר להוריד אותה והיא עובדת.
אני עומד גם לנסות מצלמה אחרת שקניתי באמאזון - winbook HD 1080P. נראה איך תהיה.
למען הסר ספק: ה-warrier כשעבדה ספקה אותי לחלוטין. אולי זה סתם מזל רע שהתקלקלה. לא קניתי אחרת בגלל השירות בארץ.
הייתה (יש) לי warrier. ללא ספק המצלמה עם הזמן הכי ממושך בין טעינות (משהו כמו 6 שעות ללא וויפיי). אחרי שנה וחצי התקלקלה. פניתי למשווק בארץ (ברקום) ואין מי שמתקן. הם ייעצו לי לקנות חדשה, כי עלות התיקון (כולל המשלוח לסין) היא כמעט כמו מחיר חדשה. זה מרגיז אותי ברמה העקרונית (יבואן שלא נותן שירות מעבר לתקופת האחריות) אז הלכתי על דריפט X. אין לי עדיין מספיק ניסיון אתה, אבל נראה טוב.
לגבי האפליקציה של ה-warrier. היבואן נתן לי לינק ממנו אפשר להוריד אותה והיא עובדת.
למען הסר ספק: ה-warrier כשעבדה ספקה אותי לחלוטין. אולי זה סתם מזל רע שהתקלקלה. לא קניתי אחרת בגלל השירות בארץ.
היבואן לא חייב לספק שירות תיקונים וחלפים למשך שנתיים מהקניה? (יש חוק כזה לא?)
matanbar26
23-06-2019, 19:57
היבואן לא חייב לספק שירות תיקונים וחלפים למשך שנתיים מהקניה? (יש חוק כזה לא?)
הציעו לו "תיקון", פשוט תיקון יותר יקר מצלמה חדשה.
זה מה שאני הבנתי לפחות.
Yanivus8
23-06-2019, 21:26
למען הסר ספק: ה-warrier כשעבדה ספקה אותי לחלוטין. אולי זה סתם מזל רע שהתקלקלה. לא קניתי אחרת בגלל השירות בארץ.דריפט x גם צדה לי את העין, נראית קומפקטית, זמן פעולה גדול ויצרנית אמינה. אממה גם פה הביקורות באמזון די קוטלות אותה[emoji85]
matanbar26
23-06-2019, 22:05
אני יודע ששללת כבר, אבל מציע לשקול שוב מצלמות על הכלי.
אני שמתי כאלה, אחת מאחורה ואחת מקדימה, הם מצלמות בזווית של 120 מעלות, נדלקות בהתנעה, מצלמות במקטעים של 3 דק, מה שלא נשמר באופן יזום "נדרס", תפעול דרך אפליקציה.
מצרף סרטוני דוגמה שצילמתי
https://youtu.be/zwEhZbik-6Y
https://youtu.be/xolvFRSYTIU
אני שמתי כאלה, אחת מאחורה ואחת מקדימה, הם מצלמות בזווית של 120 מעלות, נדלקות בהתנעה, מצלמות במקטעים של 3 דק, מה שלא נשמר באופן יזום "נדרס", תפעול דרך אפליקציה.
https://youtu.be/xolvFRSYTIU
אפשר קישור למצלמות האלו?
אפשר קישור למצלמות האלו?
זאת החנות שלהם בעליאקפרס (לי יש 1080 בכל עינית)
https://he.aliexpress.com/store/group/For-Motorcycle/733519_512379141.html?spm=a2g16.12010612.8148362.6 .68a46be62csodZ&origin=n&SortType=orders_desc&g=y
Yanivus8
24-06-2019, 16:56
https://youtu.be/xolvFRSYTIUוואו איזה מלך, תודה!
אבל עדיין אוותר, די נעול על צילום דרך הקסדה. אוליי אוסיף על האופנוע עצמו בהמשך
קיפיבןקיפוד
26-06-2019, 22:56
היה לי סנה פריזם טיוב, היתה טובה לחצי שנה הראשונה מבחינת תפעול ואיכות הצילום עד שהבטריה התקלקלה לה, באינטרנט ניתן לראות שזה תקלה ידועה. השירות בארץ והתמיכה בחול שווים ל... אז חבל על הכסף והעצבים שלך .
דריפט stealth 2 מצלמה איכותית ,עמידה למים, בטריה מצוינת, אך איכות צילום בינונית.
דריפט ghost 4K איכות צילום מעולה, אפשר לקנות בטריה גדולה יותר שמספיקה לבערך 6 שעות, מסיבית יותר מהדריפט, אך לא עמידה בגשם (כי למה שמצלמת אקסטרים תהיה עמידה למים..) - ניתן לקנות קייס נגד מים. ,לפעמים נתקעת וצריך לאפס אותה. בכל מקרה אל תקנה את השלט רחוק \שעון -זה שטויות
יש להם חנות באלי אקספרס ששולחת לארץ, הם עושים קולות של מוצרים מקוריים.
השירות של דריפט בחו"ל נדיר בכל קנה מידה.
אני עם ה DRIFT2 כבר 4 שנים. לא מצלמה לסרטי קולנוע אבל לתיעוד היא יותר ממספיקה והיא עובדת ללא תקלות לכל אורך הזמן שאני איתה. הבעיה היחידה איתה היא הסוללה שכמו כל סוללת ליתיום בסופו של דבר דועכת ומחזיקה פחות זמן בכל מחזור טעינה.
התמיכה של DRIFT (שאכן מגיבים מאוד מהר) אמרו לי שמבחינתם אין החלפה של סוללה והם ממליצים לי לבדוק מצלמה חדשה.
חיפוש קצר ברשת העלה סרטון שמראה איך להחליף לבד ואיפה לקנות סוללה חדשה (זה כולל הלחמה של חוטים). אחרי ההחלפה המצלמה מתנהגת כחדשה ורבת און כמו פעם.
לא מייצרים אותה יותר. המחליפה שלה היא ה DRIFT X
אני מאוד אוהב את הצורה הקטנה שלה ואת מנגנון החיבור לקסדה וכוונון העדשה שמאפשר לכוון אותה בקלות. אם היא תמות בסופו של דבר, אני בודאות אלך על ה X
mudale222
27-06-2019, 11:42
אם אתה רוצה פתרון שלם שים מצלמות על האופנוע, כל השאר זה לשחק בנדמה לי (ואני אומר את זה בתור אחד שהסתובב עם מצלמת קסדה כמה שנים).
בגלל מה אתה חושב שזה עדיף?
matanbar26
27-06-2019, 12:28
לא צריך להטעין, נדלק ברגע בהתנעה, צילום קדמי ואחורי.
מרגע ההתקנה זה מינימום התעסקות.
וגם שתחליף קסדה לא תצטרך לעשות כלום.
אם המטרה היא תיעוד נסיעה בלבד, זה הפתרון הכי נכון ונוח.
mudale222
27-06-2019, 12:36
בדיוק.
לכל בעיה יש פתרון שלם ויש פתרונות חלקיים ולא מספקים.
מצלמות קסדה למיניהם זה לא פתרון שלם. ההטענה, לזכור להדליק ולכבות כל נסיעה, למחוק את הכרטיס כשהוא מתמלא,לסחוב אותם אתך..
בקיצור, או שתתעייף או שהרבה פעמים מסיבות כאלה ואחרות המצלמה לא תהיה פעילה.
אם יש משהו שלמדתי בחיים זה לא לעשות חצי עבודה, שאתה משהו תעשה אותו כבר עד הסוף.
Wbear870
27-06-2019, 15:14
ממליץ מנסיון על drift,
עברתי מ drift ghost hd אשר שימשה אותי במשך 4 שנים ל - drift x.
מצלמות טובות , מצלמות 60 fps מה שנותן את האפשרות לבצע קליפים בהילוך איטי, חיי סוללה טובים, והמצלמה יושבת צמוד לקסדה ולא מפריעה.
בשביל תעוד נסיעה עדיף מצלמה שבווידאו אתה יכול לקרוא לוחיות רישוי. כולל בערב.
מצלמה על הקסדה זה לסרטים בשבילך/משפחה/חברים וכו. מה יעזור לך צילום קדימה כאשר מרבית התאונות קורות בגלל פגיעה מהצד או מאחורה?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yanivus8
27-06-2019, 21:54
תודה רבה לכולם על ההמלצותב החכמתי!
הלכתי בסוף על הdrift x
אשקול מחדש גם מצלמות על האופנוע עצמו:)
תודה רבה לכולם על ההמלצותב החכמתי!
הלכתי בסוף על הdrift x
אשקול מחדש גם מצלמות על האופנוע עצמו:)
יש DRIFT X למכירה בארץ?
מדובר בשתי מצלמות לדברים שונים, מצלמת אופנוע פועלת כל הזמן במטרה אחת שבשעת אמת יהיה לך תיעוד מהאירוע
בעוד מצלמת קסדה היא סוג של מצלמת אקסטרים לשמור מזכרות מחוויות ומצריכה יתר תשומת לב והקפדה על תפעול.
נכון ששניהן יכולות לעשות את אותה עבודה אבל לכל אחת יש את היתרון היחסי שלה.
Yanivus8
30-06-2019, 22:19
יש DRIFT X למכירה בארץ?עלי אקספרס...
מדובר בשתי מצלמות לדברים שונים, מצלמת אופנוע פועלת כל הזמן במטרה אחת שבשעת אמת יהיה לך תיעוד מהאירוע
בעוד מצלמת קסדה היא סוג של מצלמת אקסטרים לשמור מזכרות מחוויות ומצריכה יתר תשומת לב והקפדה על תפעול.
נכון ששניהן יכולות לעשות את אותה עבודה אבל לכל אחת יש את היתרון היחסי שלה.אני חושב שלמצלמת קסדה יש נקודות זכות נוספות כמו את היכולת לתעד את הצדדים יותר ושיח במקרה הצורך...
ובנוגע לתפעול, אנחנו שמים קסדה, אטמים, מגנים, מעיל, נעלי רכיבה, מכסים את המר בחור בלילות ובימים, מסתובבים עם ציוד נגד פנצרים, מגבת ומגבונים לחרקים עם הקסדה (השבזתי את עצמי כבר) וכמובן פקל קפה למקרה שיהיה טיול ספונטני. אבל ללחוץ על כפתור ולהטעין אחת ליומיים זה מה שישבור אותנו? (מצד שני זה עוד משהו לרוטינה שגם ככה מוגזמת)
matanbar26
30-06-2019, 22:39
עלי אקספרס... אני חושב שלמצלמת קסדה יש נקודות זכות נוספות כמו את היכולת לתעד את הצדדים יותר ושיח במקרה הצורך...
ובנוגע לתפעול, אנחנו שמים קסדה, אטמים, מגנים, מעיל, נעלי רכיבה, מכסים את המר בחור בלילות ובימים, מסתובבים עם ציוד נגד פנצרים, מגבת ומגבונים לחרקים עם הקסדה (השבזתי את עצמי כבר) וכמובן פקל קפה למקרה שיהיה טיול ספונטני. אבל ללחוץ על כפתור ולהטעין אחת ליומיים זה מה שישבור אותנו? (מצד שני זה עוד משהו לרוטינה שגם ככה מוגזמת)
המצלמות שמותקנות על האופנוע מצלמות בזווית רחבה מספיק בשביל *תיעוד נסיעה* וזה מניסיון.
הכיסוי המשותף של מצלמה אחורית וקדמית מספיק בהחלט.
וכן, להוסיף לכל הרוטינה עוד מצלמה להטעין,להדליק,לזכור לרוקן את הכרטיס זכרון זה מתכון לזה שבסופו של דבר תוותר על זה.
אם המטרה היא תיעוד נסיעה מצלמות על הכלי הם הפתרון המתאים ביותר.
עלי אקספרס... אני חושב שלמצלמת קסדה יש נקודות זכות נוספות כמו את היכולת לתעד את הצדדים יותר ושיח במקרה הצורך...
מצד שני היא מתעדת רק לכיוון שהרוכב מסתכל בעוד שמצלמת האופנוע מתעדת קדימה 120 מעלות ואחורה 120 מעלות .
מצד שני היא מתעדת רק לכיוון שהרוכב מסתכל בעוד שמצלמת האופנוע מתעדת קדימה 120 מעלות ואחורה 120 מעלות .
יכול להגיע בדגמים מסויימים ל140-170 מעלות, אבל הנקודה שהעלית חזקה ועומדת.
לדעתי השילוב האופטימלי הוא גם מצלמת קסדה וגם מצלמה דו כיוונית לאופנוע.
matanbar26
01-07-2019, 07:58
אם ממש מתעקש על פתרון אופטימלי, אז תקנה שני סטים של מצלמת דרך, שים אחת מקדימה, אחת מאחורה ואחת לכל צד וקיבלת כיסוי מלא.
מסורבל יותר, אבל פרקטי יותר מגם מצלמת קסדה וגם מצלמת דרך.
לא רציתי להגזים אבל סבבה, היתרון הנוסף של מצלמה בילט אין שאין התעסקות איתה, סוויצ' המצלמה מצלמת דורסת חומר לא רלוונטי
כיבוי מפסיקה, הטיפול היחידי זה ניקוי עדשות מדי פעם.
זמן סוללה של מצלמת קסדה שעתיים, השילוב של שניהם ייתן לך ביטחון תמידי ממצלמת הדרך, ותיעוד משופר וגיבוי ממצלמת הקסדה כשתרצה.
אם ממש מתעקש על פתרון אופטימלי, אז תקנה שני סטים של מצלמת דרך, שים אחת מקדימה, אחת מאחורה ואחת לכל צד וקיבלת כיסוי מלא.
מסורבל יותר, אבל פרקטי יותר מגם מצלמת קסדה וגם מצלמת דרך.
שלושה סטים. בהטיות מטורפות אתה תצלם את השמיים והקרקע.
הסיבה העיקרית שבגללה אני לא מתקין מצלמות היא שאני נגד התעסקות עם החשמל של האופנוע.
מבחינתי (כשתיגמר האחריות) אני אוסיף בעצמי שקע מצית וזהו.
(וזאת אחרי שנים שאני עד לנזקים שמתקינים מקומיים עושים למערכות חשמל של כלי רכב) .
הסיבה העיקרית שבגללה אני לא מתקין מצלמות היא שאני נגד התעסקות עם החשמל של האופנוע.
מבחינתי (כשתיגמר האחריות) אני אוסיף בעצמי שקע מצית וזהו.
אני מבין אותך, אבל מצלמה מתחברת בדיוק כמו שקע מצית.
Sent from my iPhone using Tapatalk
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft