מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : מישהו מבין כאן בהגדרות של הDVR של פרו-ויז'ן?



400SM
26-06-2019, 22:47
טוב אחרי שעות אין ספור, אני נואש.
יש לי מצלמות אבטחה וDVR של PROVISION. פתחתי פורט לDVR בראוטר ואני מצליח להכנס דרך IE ולראות את המצלמות בדפדפן. אני גם הצלחתי להתחבר דרך האפליקציה בטלפון ככה שאני יודע בוודאות שההגדרות אנטרנט שלי טובות. בעיה אחת שאני לא מצליח לפתור ואני אשמח לעזרה.
איך אני מגדיר את האימייל שישלח לי התראות כאשר הוא מזהה תנועה בחלק מהמצלמות. נכנסתי להגדרות של האימייל והזנתי את הפרטים של הGMAIL (מצ"ב תמונה). בנוסף נכנסתי להגדרות של גוגל ואישרתי IMAP שיהיה זמין. אבל כשאני מנסה לעשות TEST לאימייל הוא מקפיץ לי הודעת שגיאה שהוא לא הצליח להתחבר. יש פה מישהו שזה לא היה יפנית בשבילו ויכול לעזור לי עם זה?

Isrecpecr312
26-06-2019, 23:35
תתחיל בלוודא שהפרטי התחברות שלך נכונים.

אם כן-
אם האימות דו-שלבי פעיל אצלך בחשבון גוגל, נסה לבטל אותו.

אם אתה לא משתמש באימות דו-שלבי, ייתכן שאתה צריך להתיר לאפליקציות ברמת אבטחה נמוכה יותר לגשת לחשבונך.

אם זה עדיין לא עזר, הייתי מנסה לשים פורט של TLS ולהוריד את ה'וי' מה SSL.


Sent from my SM-G950F using Tapatalk

JohnnyDough
27-06-2019, 09:13
יש סיכוי טוב שזה באמת קשור לאימות הדו שלבי אבל אל תבטל אותו.
תייצר סיסמא מיוחדת, כמו שמפורט כאן:
https://support.teamgate.com/hc/en-us/articles/115002064229-How-to-set-up-Outgoing-SMTP-email-settings-while-using-2-step-verification-in-Gmail-

הIMAP לא רלוונטי, הוא משמש רק לקבלה של דואר. השליחה מתבצעת באמצעות SMTP.

400SM
27-06-2019, 15:55
עדכון: כל מה שנאמר או הומלץ פה לא עזר או לא היה רלוונטי (לא משתמש באימות דו שלבי). מה שכן:


יש סיכוי טוב שזה באמת קשור לאימות הדו שלבי אבל אל תבטל אותו.
תייצר סיסמא מיוחדת, כמו שמפורט כאן:
ghttps://support.teamgate.com/hc/en-us/articles/115002064229-How-to-set-up-Outgoing-SMTP-email-settings-while-using-2-step-verification-in-Gmail-

הIMAP לא רלוונטי, הוא משמש רק לקבלה של דואר. השליחה מתבצעת באמצעות SMTP.

בזכות המר בחור פה מלעלה הבנתי שכנראה לא מדובר בהגדרות של גימייל אלא גוגל בכללי. יש אפשרות בהגדרות חשבון לאפשר לאפליקציות פחות מאובטחות ליצור חיבור ליוזר. הברירת מחדל היא שהאופציה תהיה מבוטלת מטעמי אבטחה. ברגע שביטלתי את האפשרות החיבור הצליח.
תודה לכולם : )

JohnnyDough
27-06-2019, 16:01
מז"ט!
רק עצה קצרה ממר בחור שהספיק קצת להזדקן ותגדיר אימות דו שלבי. זה אמנם טיפה טרחני אבל מסוגל למנוע עוגמת נפש גדולה בעתיד.

400SM
27-06-2019, 23:21
מז"ט!
רק עצה קצרה ממר בחור שהספיק קצת להזדקן ותגדיר אימות דו שלבי. זה אמנם טיפה טרחני אבל מסוגל למנוע עוגמת נפש גדולה בעתיד.

זאת כתובת מייל שמיועדת אך ורק לספאם. אין לי בה שום דבר חשוב והחשבון לא מקושר לשום מכשיר סלולרי כזה או אחר. מי שיפרוץ לכתובת הזאת יתאכזב מאוד בגדול.
אבל טוב לדעת בכל אופן