צפייה בגרסה מלאה : עד כמה האופנוע שלנו מתאים לנו?
אם ההתאמה בין הרוכב לאופנוע היא מדד ההצלחה ההנאה והשימושיות, עד כמה באמת מתאים הכלי שלנו לנו?
כמה בעלי BMW כאלה אתם מכרים?
https://scontent.ftlv6-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/67158970_2650464804965264_7925905632694108160_n.jp g?_nc_cat=109&_nc_oc=AQkzWJYJxIa2vDIRnaL5Wpcrt7kiRZf-2DHRJdwh2FcBkals1S9XlEK9255OhHChS2s&_nc_ht=scontent.ftlv6-1.fna&oh=d7c8c49c94f7eec9ce29228ebd4e8209&oe=5DB406D3
וכמה יהיו מספיק אמיצים להגיד קניתי אופנוע אבל אני ממש לא מנצל אותו לייעודו?
במדינה בה צריך לקחת משכנתא קטנה כדי לקנות, להחזיק ולתחזק אופנוע, הסבירות לניצול יעוד האופנוע, נמוכה ביותר.
Dresdner
25-07-2019, 14:09
אני נוטה לקנות אופנועים שלא בהכרח מתאימים למה שאני עושה איתם ונהנה מאד, חלק גדול מהיעוד של האופנוע מגיע ממחלקת המרקטינג ולא מהיעוד האמיתי של האופנוע.
הGS הוא דוגמא טובה, רבים קנו אותו נכנסו לשטח קשה ושברו אותו לחתיכות קטנות.
הGS לא מיועד לזה אבל המארקטינג של במוו ישים תמונות של GS בשטח בכל הזדמנות
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
lokimonster
25-07-2019, 14:21
זו שאלה שהתשובה עליה יכולה להשתנות בכל רגע נתון
בעקרון הNC שרכשתי הוא כלי שברוב הימים מתאים לי כמו כפפה ליד.
יחסית זול
יחסית זול להחזקה.
אני מניח שיהיה גם אמין.
קל לתפעול.
נח.
זריז דיו לקחת אותי לנסיעות גם בבין עירוני.
לא מאיים ולא מספיק מהיר כדי להכניס אותי לבית סוהר.
התנהגות צפוייה וטובה בכבישים טכניים.
נח בזוג ( אישתי קטנת ממדים עם LOKIMONSTERSON העסק הופך קצת צפוף )
אפילו יפה למדיי (עניין של טעם כמובן)
ככלי תחבורה מושלם.
אבל ברגע שאני רוצה קצת יותר ריגוש אני מבין כמה האופנוע הזה שהוא מצויין בשוטף ואפילו מהנה לא מתאים לרכיבות הסופ"ש שם אני מחפש את כל מה שהוא לא וזה כלי מרגש.
האידאלי מבחינתי הNC ליום יום
איזה ZZR1400 לסופ"ש
ואולי איזה דו"ש קיצוני לשטח.
ואם נשאר עודף כלי ספורטיבי קטן נפח למסלול.
כמה בעלי BMW כאלה אתם מכרים?
ו ... מה כל כך מיוחד בבעל(ת) BMW בתמונה? אופנוע שנסע על קצת בוץ אחרי גשם? קח כל וורסיס מצוי וסע בגשם מחיפה לת.א. - ייראה אותו דבר.
שאלה יותר טובה תהיה "כמה אנשים קנו אופנוע ליטר רק שיהיה גדול יותר"?
הבנתי שהתמונה לדוגמה בלבד.
אני יכל להגיד ש לא מנצל את האופנוע שלי עד הסוף,אבל לי טוב עם הרגשה שיש לי תמיד לאן להתקדם :)
kanter.m
25-07-2019, 16:13
כנראה בגלל שלא כל אופנוע מתאים לכל אחד השוק כל כך ערני, לא הרבה רוכבים מחזיקים אופנוע מעבר לשנה-שנתיים. עד שנופלים על בחירת ליבם
אני עם בברלי 350, והוא משמש ביומיום כוספה לעיר ופעמיים בחודש בערך כאופנוע אדוונצ'ר, טיולי קאמפינג בכל הארץ בזוג, היה בחרמון פעמיים והרבה פעמים בצפון, בים המלח, כמעט באילת...
אז מבחינתי אני מנצל אותו ליעודו ומעבר.
הבנתי שהתמונה לדוגמה בלבד.
אני יכל להגיד ש לא מנצל את האופנוע שלי עד הסוף,אבל לי טוב עם הרגשה שיש לי תמיד לאן להתקדם :)
מה זה ״עד הסוף״? לנסוע במהירות מקסימלית? להשתמש בו 20 שנה? כנראה גם מאזדה אני לא ״מנצל עד הסוף״.
אם מדברים על ביצועים אז אופנוע מעל 100 כ״ס אפשר לנצל ״עד הסוף״ רק במסלול.
TundraOG
25-07-2019, 20:07
את ה-GS שלי אני מנצל במלואו, רק שזה GS500.
אני יכול בכנות להגיד שאני מנצל את כל מה שיש לאופנוע הזה להציע. אופנוע שתוכנן כ-commuter עובד אצלי ככלי תחבורה עיקרי ויחיד, חולץ פקקים, אופנוע תיור עם ארגז ותיקי צד בסופי שבוע וגרזן כביש בהרים פעם באף פעם, שיכול לתת אחלה קרב לכלים קצת יותר גדולים.
אבל לא הייתי קונה אדוונצ'ר בנפח ליטר. עם כל הכבוד ל-18 אלף ק"מ בשנה שאני תופר, אני לא צריך את זה. בהחלט רוצה עוד טיפה מקום, עוד 25 סוסים שיהפכו את השיוט ב-140 לנעים כמו 115. מעבר לזה? לא רוצה, לא צריך, ניסיתי, מוגזם בשבילי. אני אוהב לסחוט מאופנוע כל מה שיש לו להציע, ולבקש עוד.
NAOR2207
25-07-2019, 20:34
סקר בלי שווארמה?
לא עונה
XT600E - אחרי 5 שנים איתו ויותר מ 50000 ק"מ - הכלי נוצל לכל הצרכים שלי כולל רכיבות שטח וטיולי כביש, בדיעבד יכולתי לנצל יותר וזה כנראה יקרה אחרי השיפוץ היזום.
WR250R - קצת פחות מחודש איתו, בית-עבודה עם סיבוב של 120 ק"מ פעם בשבוע לסידורים במרכז והוא מרגיש מעולה (חוץ מהכיסא ששובר לי ת'תחת ויוחלף בעתיד). בגדול הקרבתי נוחות בכביש למען נוחות בשטח ואחרי טיול בשבת האחרונה (בשטח) אין ספק שהוא הרבה יותר מהנה מה-XT (במיוחד שלא צריך להרים בהמה של 170 קילו כשהיא נופלת), עד כמה אנצל אותו בשני התוואים - רק העתיד יגיד.
אופנועים וצרכנות נבונה אינם דברים שבד"כ עולים בקנה אחד. כמו סמארטפונים.
נראה לי שמדובר קצת בשאלה של ביצה ותרנגולת. אם יש לך אופנוע ספורטיבי, תהייה יותר במסלולים ואם יש לך אופנוע שטח תנצל יותר שטח. ממה שאני רואה מסביבי הרוב נוסעים על כלים שהם אוברקיל רציני לסוג השימוש העיקרי. גם אני בחבילה, כן? רוצה אופנוע ליטר ורצוי שעושה שטח.
TundraOG
26-07-2019, 08:46
נראה לי שמדובר קצת בשאלה של ביצה ותרנגולת. אם יש לך אופנוע ספורטיבי, תהייה יותר במסלולים ואם יש לך אופנוע שטח תנצל יותר שטח. ממה שאני רואה מסביבי הרוב נוסעים על כלים שהם אוברקיל רציני לסוג השימוש העיקרי. גם אני בחבילה, כן? רוצה אופנוע ליטר ורצוי שעושה שטח.
אני חושב שבלא מעט מקרים, בייחוד בארץ שלנו, איפה שהאופנוע ברוב המקרים משמש ככלי תחבורה לכל דבר ולא צעצוע לזמן הפנוי כמו נניח בצפון אמריקה, האופנוע נקנה בשביל מטרה כלשהי. אם אתה רוצה לרכב במסלול - אתה תקנה אופנוע ספורט, אם לרכב במסלול וטיולים ארוכים בנוחות סבירה - נייקד, אם אתה רוצה לטעום שטח אבל חייב להגיע לעבודה דרך הפקקים - דו"ש, וכן הלאה. אני נניח קניתי 500 סמ"ק מהסיבה הפשוטה שרציתי אופנוע שיהיה לו יותר נוח לעשות טיולים מהדרום לצפון על כבישים מהירים מה-250 סמ"ק שהיה לי.
אני יכול להגיד שהאופנוע שלי מתאים לצרכים שלי כמו כפפה ליד.
כלי תחבורה יעיל וחסכוני שיודע לעשות מרחק בהיי-וואי, וגם לצלוח את הפקקים. בנוסף עם נפח אחסון של קטנוע. אני לא מסתובב עם ציוד ברחוב, ואני כן יכול לעשות קניות וסידורים, בלי המועקה של ארגזי צד.
בניגוד ללוקי, אני לא יוצא לרכיבות סופ"ש אז לא חסרה לי הספורטיביות.
את עניין הנשמה אני סוגר בעובדה שיש הילוכים וקלאץ', ושיש "אין מיכל" בן הרגליים (שני דברים שהיו מאוד חסרים לי בקטנוע. רגשית לפחות).
ו ... מה כל כך מיוחד בבעל(ת) BMW בתמונה? אופנוע שנסע על קצת בוץ אחרי גשם? קח כל וורסיס מצוי וסע בגשם מחיפה לת.א. - ייראה אותו דבר.
שאלה יותר טובה תהיה "כמה אנשים קנו אופנוע ליטר רק שיהיה גדול יותר"?
אם איני שוגה בקריאת התמונה בפתיחה, בעלת ה- GS במרכז התמונה וגם שני ה- GSים שמצולמים חלקית מגשימים את יעודם האמתי. רכיבת אדוונצ'ר למרחקים גדולים. שזה אכן, המיעוט הקטן מאד מבין מי שרוכש אדוונצ'רים גדולים של היצרן הבווארי. או כל יצרן אחר כמו KTM, הונדה ויאמהה שלכולם מתחרים ישירים ל- GS.
מבין אלה שרכשו אדוונצ'ר, כל רוכב שבאמת יצא להרפתקה אמתית, מיוחדים בעיני. מבין הרוכבים ההרפתקנים, הכי המיוחד שפגשתי היה ארון מניו זילנד שרכב אתי אלפי ק"מ של דרכי עפר באוסטרליה באמצע שנות התשעים כשהוא חמוש ברויאל אנפילד חבוט.
לטעמי, ככל שהשימוש באופנוע אינטנסיבי יותר כך עולה ההתאמה הכללית שלו לצרכי הרוכב. לפי הנסועה הממוצעת, מעטים עושים שימוש אינטנסיבי.
איללכא...וסובבו בגז
NAOR2207
26-07-2019, 16:41
אם איני שוגה בקריאת התמונה בפתיחה, בעלת ה- GS במרכז התמונה ...
אאל"ט גם אני. מדובר בבלונדה מתקתקה שכבר כתבתי עליה פה לא פעם בעבר.
ובמיוחד בקונטקסט הזה
https://www.youtube.com/watch?v=Ncgu8oJME7A
לדעתי זה סירטון עצוב שרק מחזק את דברי פות"ש אבל מה כבר אני מבין.
אפרופו בלונדות. יש אחת. קוראים לי איצ'י בובז. אם היא היתה מופיעה אצלי בצ'כונה סיכוי סביר שהייתי כורע ברך ומאלתר טבעת...
(אופס, אנחנו בפורום ציבורי וחשפתי את הסטיות שלי. מנהלים! למחוק!)
אניוואי גם הבלונדה הזו (https://www.youtube.com/watch?v=GtmHoUrdXCg) קלולסית לחלוטין! החליפה אופנוע שלם של חלקים אחרי 10K
"הגג"ש גמור? אין בעיה. תחליף!"
נעם. גם אני שמעתי על כאלו שהגיעו על 50 סמ"ק לאילת.
והשאלה הנשאלת היא לא עד כמה אנחנו מנצלים את היכולות של האופנוע ,
אלא עד כמה האופנוע מנצל את היכולות שלנו.
מתאים מאוד.
קטנוע מעולה.
https://i.ibb.co/x8pn9q1/7.jpg (https://ibb.co/n8HXdM7)
TundraOG
26-07-2019, 17:11
אאל"ט גם אני. מדובר בבלונדה מתקתקה שכבר כתבתי עליה פה לא פעם בעבר.
ובמיוחד בקונטקסט הזה
https://www.youtube.com/watch?v=Ncgu8oJME7A
לדעתי זה סירטון עצוב שרק מחזק את דברי פות"ש אבל מה כבר אני מבין.
אפרופו בלונדות. יש אחת. קוראים לי איצ'י בובז. אם היא היתה מופיעה אצלי בצ'כונה סיכוי סביר שהייתי כורע ברך ומאלתר טבעת...
(אופס, אנחנו בפורום ציבורי וחשפתי את הסטיות שלי. מנהלים! למחוק!)
אניוואי גם הבלונדה הזו (https://www.youtube.com/watch?v=GtmHoUrdXCg) קלולסית לחלוטין! החליפה אופנוע שלם של חלקים אחרי 10K
"הגג"ש גמור? אין בעיה. תחליף!"
נעם. גם אני שמעתי על כאלו שהגיעו על 50 סמ"ק לאילת.
בוטס! לא בובס!
אנשים, את הסטיות שלכם תשמרו לאוף, בחייאת
NAOR2207
26-07-2019, 17:15
בוטס! לא בובס!
אנשים, את הסטיות שלכם תשמרו לאוף, בחייאת
ואת הניקניים הזה היא בחרה במקרה?
מה אתה, ילד?
TundraOG
26-07-2019, 19:09
ואת הניקניים הזה היא בחרה במקרה?
מה אתה, ילד?
כולנו ילדים של בורא עולם
NAOR2207
26-07-2019, 19:22
אלוהים לא מרחם על ילדי הגן
מתאים מאוד.
קטנוע מעולה.
https://i.ibb.co/x8pn9q1/7.jpg (https://ibb.co/n8HXdM7)
אם היו לך 3 ארגזים היתה מספיק בירה!
מה זה ״עד הסוף״? לנסוע במהירות מקסימלית? להשתמש בו 20 שנה? כנראה גם מאזדה אני לא ״מנצל עד הסוף״.
אם מדברים על ביצועים אז אופנוע מעל 100 כ״ס אפשר לנצל ״עד הסוף״ רק במסלול.
..למה,מסלול מקום יחיד "לנצל" את האופנוע?
לי יש דו"ש,אז יכלת שטח שלו אני לא מנצל כמו שהיתי רוצה,ולפי יכלת שלו
חוץ מזה.יכולת שליטה אפילו על אופנוע כביש...תמיד יש מקום לשיפור,לכל אחד
אבולוציונית, כל מה שנע במהירות שעולה על ריצה מהירה, מנצל את מלוא היכולת שלנו ועוד מעבר לכך.
אבל מכיוון שהאופנוע כאן בגללי ולא להיפך. השאלה המקורית בעינה עומדת.
איללכא...וסובבו בגז
NAOR2207
27-07-2019, 11:09
בוא.
קודם כל כשאני מדבר על "אופנוע" אני מדבר על ברזלים. לא על אלקטרונים וחתולים של שרדינגר שמתרוצצים במפות הצתה.
אני לא מבין בזה ובשבילי זה מדע טילים.
כשמשתמשים במושג "יכולות של אופנוע" צריך להכיר את האופנוע על בוריו, ואני לא הגעתי לזה. אולי אתה.
כמה שירשורים עינינו הדואבות קראו בנושא "האם קטנוע X ישרוד את הרכיבה לY " כשהמסקנה היא "צריך לתת לו לנוח כל שעה" ?
כשברור לכל בר דעת שהמנוחה היא לרוכב. לא לקטנוע. הוא ימשיך לנוע כל עוד יש דלק.
אז בוא. המגבלות הן של הרוכב. לא הברזלים.
אלא אם אתה מתכוון לדוגמה לזוויות ההטיה המגוחכות של הגולדווינגים וחבריהם,
אבל אז... מלכתילה לא תקנה ברזל כזה לשימוש כזה
ולא. אל תתן לי את פנגס מבצע ווילי (https://www.youtube.com/watch?v=t3p6xJz1RoQ) בהארלי כדוגמה. נובמת.
קיפיבןקיפוד
27-07-2019, 19:08
במדינה בה צריך לקחת משכנתא קטנה כדי לקנות, להחזיק ולתחזק אופנוע, הסבירות לניצול יעוד האופנוע, נמוכה ביותר.
מה שהוא אמר...
אם היה אפשרות ראלית כלכלית וגם המדינה לא הייתה מקשה בשינויים באופנוע \ברשיון אז את זה בטוח הייתי מתקין:
https://www.cb500xadventure.com/
וגם זה היה קורה
https://www.youtube.com/watch?v=1yhAVUfb0sk
ואולי גם זה
https://youtu.be/NijYTvwMSXs
אבל זה רק ברזלים וכסף - מחלת השידרוגיטיס.. השאלה האמיתית היא, אם לא היה לי מה להפסיד, משפחה עבודה וכו, הייתי מתאבד על כל פנייה בנס הרים? הייתי מקפץ באוויר בכל סינגל בבן שמן?
אם אני כנה עם עצמי, ככל הנראה שלא. אבל זה כבר תלוי אישיות ולאיזה רמה אוכל להגיע בשיא היכולת שלי. אני לא מרקז, ולא ג'ארוויס ומצד שני אני לא רוכב מאז שהייתי בן 8..
ככל שהזמן עובר ואני רוכש מיומנות אני רואה במה אני טוב ובמה פחות ואני נהנה ממה שאני עושה. מצד אחד אני מרגיש שהאופנוע חלש לי כבר ומצד שני, בטוח שיש לי עוד מה ללמוד והאם אני באמת צריך אופנוע שיכול לעבור את ה140 קמ"ש?
אולי התשובה לכך היא לא באיזה אופנוע אתה משתמש ביום יום אלא מה היה קורה אם היינו חיים במדינה מתוקנת (פחות או יותר):
לבחור החביב הזה יש בחניה GS 1200 לטיולים באירלנד ואנגליה, טריומף 800(?) כי למה לא, דוקאטי מונסטר 821 למסלול המירוצים, וcrf 250 לשטח.
האם הוא מנצל יותר טוב את הכלים שלו ? האם הוא מגזים ? (סביר שכולם היו עושים את זה אם היה תקציב לכך)
https://www.youtube.com/user/TheMissendenFlyer
ואולי זה ? (שוב, במדינה מתוקנת)
https://youtu.be/aiuxASHETWg
אז השאלה ברורה ופשוטה אך התשובה מורכבת..
בדיוק הפוך.
במדינה בה יותר קשה לקנות אופנוע, סביר יותר שתקנה אופנוע זול יותר, שיתאים יותר לצרכים, ופחות לפנטזיות.
TundraOG
28-07-2019, 01:30
בדיוק הפוך.
במדינה בה יותר קשה לקנות אופנוע, סביר יותר שתקנה אופנוע זול יותר, שיתאים יותר לצרכים, ופחות לפנטזיות.
בדיוק. יש סיבה שרוב הכלים שנראים פה על הכביש הם קטנועים בשלל גדלים, אדוונצ'רים מזוודים ונייקדים בינוניים - מקסימום פרקטיקה, מקסימום פשרה. השוק שלנו חי ומתבסס על רוח ה-UJM , כלבויניקים, הכל מהכל. כי מצד אחד אתה מאוד רוצה את הויטפילן הזה ליומיום, אבל איך תיקח את הגברת לטיול זוגי בסוף השבוע? הסופרמוטו מאוד כיפי, אבל מה תעשה עם הקניות?
החיים של אופנוען בישראל מסתכמים בסופו של דבר בדבר אחד - על כמה אתה מוכן להתפשר בשביל החלום שלך?
בדיוק הפוך.
...זה היה קורה ,אם לפחות הביטוח שאנו משלמים לא היה אותו דבר גם ל300 ...גם ל500 ..גם 1500 .
the striker
28-07-2019, 12:38
השושנים בטוח מנצל את האופנוע שלו כמעט עד הסוף
השושנים בטוח מנצל את האופנוע שלו כמעט עד הסוף
אני מנצל אותו לא מעט והוא מתאים לי כמו כפפה ליד, אבל עדיין אני חושב שלקרוא לו אופנוע אדוונצ'ר טעות מיסודה!
אני אומר- זה פחות מעניין אם אי אפשר לרדת לשביל בצד ולך תדע לאן תגיע. בשביל זה אני רוכב ואני מגדיר את עצמי כרוכב אדוונצ'ר, ובקשר לנושא השרשור, לא הייתי עושה את זה עם אופנוע גדול כבד ויקר לכן גם אם אני יכול להרשות לעצמי אופנוע כזה - לא אקנה.
אני אומר- זה פחות מעניין אם אי אפשר לרדת לשביל בצד ולך תדע לאן תגיע. בשביל זה אני רוכב ואני מגדיר את עצמי כרוכב אדוונצ'ר, ובקשר לנושא השרשור, לא הייתי עושה את זה עם אופנוע גדול כבד ויקר לכן גם אם אני יכול להרשות לעצמי אופנוע כזה - לא אקנה.
אפשרי גם אפשרי אבל אני שקשקתי!
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/37873958_10156430624598548_1733731843305373696_o.j pg?_nc_cat=101&_nc_oc=AQlG7GuEXOfOJQ9PCgtGcwAyytnuLpXhEGX7Oux7JTo fmUgTA18atI2xV7Klm1szBsw&_nc_ht=scontent-frt3-1.xx&oh=e253b6c28c98cbaa0f66a954cc317f6b&oe=5DAC8D51
עזוב אותך שושני,
פעם אחת תרכב על אופנוע שטח (אפילו דו"ש גדול, אבל דו"ש אמיתי),
ותבין ממה אנשים כל כך מתלהבים.
פשוט ללחוץ את הגז עד הסוף ולתת לאופנוע לרחף.
עזוב אותך שושני,
פעם אחת תרכב על אופנוע שטח (אפילו דו"ש גדול, אבל דו"ש אמיתי),
ותבין ממה אנשים כל כך מתלהבים.
פשוט ללחוץ את הגז עד הסוף ולתת לאופנוע לרחף.
שוב, יכולתי ושקלתי לקנות אפריקה טווין חדש דנדש, זה היה מחייב אותי להוסיף עוד כ-30 אש"ח וברגע האחרון עשיתי חושבים.
כמה דברים פעלו לרעתו:
1. מנוע חלש - אני יודע שזה פלצני, אני יודע שזה נשמע מתרברב בקריאה ראשונה אבל, אני רוכב בשתיים עם ציוד, אני נע הרבה
על כביש סלול למרחקים, יש חשיבות לכוח מנוע ואני ירדתי מ-140 כ"ס מנוע וי עם וי בוסט.
2. פאנצ'רים - לאפריקה יש נטייה לירוק את האוויר מהגלגלים, ולי יש נטייה שלא לתקן בשטח.
3. מחיר - לא נראה לי מוצדק להוסיף מחיר של אופנוע משומש בשביל קצת טיולי שטח.
מצד שני שמועות על אפריקה 1100 כנראה שיש מישהו שמסכים איתי...
אז פניתי לסופר טנרה 1200 היסטוריה מפוארת פלג...(כל פעם שמדברים על טנרה קופץ לי פלג בראש. אבל זה אני...)
1. גבוה - התברכתי בהרבה סנטימטרים אבל במקום הנכון. הטנרה הרגיש לי קצת גבוה
2. חלוקת קשב - הטנרה מוכוון יותר שטח מכביש באחוזים, קצת הפוך מההרגלים שלי.
מצד שני האפשרות עומדת לעתיד.
טרייסר 09:
השותף הנמרץ שלי בחו"ל, אזס אני יכול להיות יותר אובייקטיבי:
1. מנוע - חוליגן, מתאים לי רק לפעמים.
2. מנוע - נשמע עסוק בעצמו בכל נסיעה גם בשיוט רגוע.
3. מנוע - כל האופנוע הזה הוא מנוע...
מצד שני את מנגנון האיתות שלו הייתי עכשיו מאמץ בורסיס, בעצם זה הדבר היחידי שהוא עולה על הורסיס.
GS1250
1. מה אני אלן דילון?
2. תדמית - מה אני אלן דילון?
3. מחיר - מה אני אלן דילון?
4. משקל - מי באמת נכנס לשטח עם בימר, מה אני שווארצנגר?
מצד שני טיולי מדבר, הג'יפ הדו"ג גלגלי האולטימטיבי, כל כך אני...לפעמים.
ואז בא הורסיס...
כן יודע שיש נפחים מתחת ל-1000 שמעתי את כל השמועות, אבל בגילי נפילה בשטח כואבת יותר בגוף מאשר בכיס,
אבל אני מתחיל להישמע לגוף שלי. (ומי שחושב "שלי זה לא יקרה" יתאכזב מאד.)
ודבר אחרון "שטח" זה הגדרה רחבה יותר מאדוונצ'ר...השטח שלך זה לא השטח שלי ובטח לא השטח של מישהו אחר
לכן החידוד חייב להיות מדויק בבחירה.
NAOR2207
29-07-2019, 08:23
1. גבוה - התברכתי בהרבה סנטימטרים אבל במקום הנכון. הטנרה הרגיש לי קצת גבוה
אהה... אהם...
ורציץ 84.5 ס"מ
טנרה 84.5 (Adjustable up to 87)
אבל למה להתבלבל עם עובדות.
בברכת דיסוננס קוגניטיבי נעים.
אין לי שום בעיה עם הבחירות שלך והמניעים שלך לבחירת אופנוע כזה או אחר (ולרכיבה כזו או אחרת)
זה לא שאתה בוחר בקלפי ומה שאתה שם משפיע גם על החיים שלי.
אהה... אהם...
ורציץ 84.5 ס"מ
טנרה 84.5 (Adjustable up to 87)
אבל למה להתבלבל עם עובדות.
בברכת דיסוננס קוגניטיבי נעים.
אין לי שום בעיה עם הבחירות שלך והמניעים שלך לבחירת אופנוע כזה או אחר (ולרכיבה כזו או אחרת)
זה לא שאתה בוחר בקלפי ומה שאתה שם משפיע גם על החיים שלי.
אם נחזור ולו לרגע להבנת הנקרא אמרתי "הרגיש לי קצת גבוה", אז הנתון אולי זהה בגובה המושב אבל לרווח הפיסוק
כשאתה יושב על אופנוע יש משמעות אדירה ככל שהזווית של הרגל צריכה להיות פתוחה יותר אתה צריך להיות יותר
גבוה. לכן גם נתונים זהים בפרמטר אחד לא מבטיחים את אותה ההרגשה בפועל.
ואכן אין לי שום כוונה להשפיע על אף אחד בבחירות שלו, תרתי משמע.
ובקשר לדיסוננס, אז דווקא כאן, אני מאד שלם עם הבחירה שלי.
NAOR2207
29-07-2019, 13:34
למען האמת אתה דווקא הסברת די טוב את הבחירה שלך.
במיוחד מבחינת מבט מפוכח על תמהיל הכביש/שטח שאתה מעוניין לעשות.
לא אני אשר הטיף לך "תרכב תבין" זה היה אילזו.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft