התחברות

צפייה בגרסה מלאה : קסדה נפתחת איכותית

yossigadol1
29-09-2015, 08:28
האם קסדות יקרות יותר תמיד יהיו איכותיות יותר?
אני מחפש קסדה איכותית קלה שקטה ונפתחת, האם רק שוברט ושואי מתאימים לתיאור או שיש עוד מועמדים זולים יותר אבל לא
טובים פחות?

כלבוטקס
29-09-2015, 08:32
האם קסדות יקרות יותר תמיד יהיו איכותיות יותר?
אני מחפש קסדה איכותית קלה שקטה ונפתחת, האם רק שוברט ושואי מתאימים לתיאור או שיש עוד מועמדים זולים יותר אבל לא
טובים פחות?

אכן רוב הקסדות היקרות טובות יותר מהזולות, לעניין ההשוואה שלך שוברט לא כזו קלה, היא שקטה אבל גם לא מאווררת
תוסיף למשוואה שלך גם הnolan n104evo קסדה מדהימה באלף שקל פחות מהשתיים שציינת

uriar
29-09-2015, 08:33
נסה את הנולן N104 Evo. התמורה הכי טוב לכסף בקסדות נפתחות.

strelok89
30-09-2015, 11:00
לי יש קאברג מודוס. מאוד נהנה ממנה שקטה נוחה עם המון פיצרים מעולים. אם כי כבדה

כלבוטקס
01-10-2015, 07:50
נסה את הנולן N104 Evo. התמורה הכי טוב לכסף בקסדות נפתחות.

הגיעה גם ה XLITE החדשה (http://www.x-lite.it/catalogo_15.jsp?iditem=57)
עשוייה תרכובת חומרים מתקדמת של קארבון פיברגלאס וקוולאר, מרגישה קצת יותר קלה מה N104 (בכל אופן בתחושה על הראש)
עיצוב מעט ספורטיבי יותר והתחושה הכללית שהיא מעט "יוקרתית" מהנולן (למרות שזה אותו מפעל)

lokimonster
01-10-2015, 16:14
בעבר היייתה לי nolan s90 מקווה שלא טעיתי בשם דגם
היא די איכזבה מבחינת האיכות לפניה הייתה לי e100 שוב אני מקווה שלא טעיתי בשם שהייתה בסדר.
כיום אני משתמש בשואי נאוטק
קסדה נהדרת מאווררת למדי וכאשר הפתחים סגורים אז היא שקטה למדי ( בהשוואה לקסדות פתוחות שהיו לי).
ממליץ על שואי למרות המחיר.

יצאתי לפגרת חורף מחוסר תקציב
אשוב בקרוב
לתרומות בפרטי[emoji383]

uriar
01-10-2015, 16:42
הגיעה גם ה XLITE החדשה (http://www.x-lite.it/catalogo_15.jsp?iditem=57)
עשוייה תרכובת חומרים מתקדמת של קארבון פיברגלאס וקוולאר, מרגישה קצת יותר קלה מה N104 (בכל אופן בתחושה על הראש)
עיצוב מעט ספורטיבי יותר והתחושה הכללית שהיא מעט "יוקרתית" מהנולן (למרות שזה אותו מפעל)
כנראה הקסדה הבאה שלי. הנולן לא מתאימה לחובשי משקפיים לעומת זאת שממש כן. אני ממש מצטער שכשהייתי בגרמנייה התקמצנתי על מאה יורו הפרש ולא לקחתי את זאת.
אפשר לשאול מה המחיר ואם יש אותה בצביעת היי-ויז (רצוי כתום)?

כלבוטקס
01-10-2015, 18:20
כנראה הקסדה הבאה שלי. הנולן לא מתאימה לחובשי משקפיים לעומת זאת שממש כן. אני ממש מצטער שכשהייתי בגרמנייה התקמצנתי על מאה יורו הפרש ולא לקחתי את זאת.
אפשר לשאול מה המחיר ואם יש אותה בצביעת היי-ויז (רצוי כתום)?

כרגע רק בשחור ולבן, אבל אני כל חודשיים עושה הזמנה מהם של צביעות ודגמים בלעדיים לחנות, תבוא תמדוד ומקסימום נזמין לך

Mמהר
01-10-2015, 23:03
הxlite פשוט מעולה,(האינטגרלית לא הנפתחת אבל עדיין מרגיש צורך לחלוק)
נוחה שקטה מאווררת וקלה במשקל ובתפעול, ובאה עם pin lock.
נראה איך תעמוד במבחן הזמן.