sweet bamba
30-09-2015, 14:47
האופנוע קיבל את הדברים הבאים במהלך חצי השנה שלו אצלי:
1. רפידות קדמיות ברמבו
2. רפידות אחוריות סינטרד.
3. דיסק אחורי ng בן שבוע
4. צמיג קדמי סיני שהומלץ. לא אהבתי. יוחלף לפירלי אנג'ל gt או ל-pr4 כסט יחד עם האחורי בהחלפה הקרובה.
5. צמיג אחורי פירלי אנג'ל gt שהחליף צמיג דאנלופ. השיפור היה היסטרי לחלוטין.
6. שיפוץ קליפר אחורי
7. שיפוץ פרונט מלא - כולל מחזירי שמן והחלפת קפיצים לרייס טק.
8. משקולות כידון חדשות
9. יש לו פילטר אוויר רב פעמי k&n
10. כמובן, טיפולים שוטפים.
מה אני מתכנן לעשות:
1. ריפוד מושב חדש בשביל נוחות
2. שוקל לייבא בולם אחורי של cbr929 שאמור להתאים בול ולהיות הרבה יותר טוב מהמקורי - ובעיקר לקוות שלא ייתפס במכס.
3. בקרוב טיפול שבו אחליף פלאגים ל-לייזר אירידיום ואולי כבר נעשה לו גם כיוון שסתומים.
4. שוקל פאוור קומנדר - בעיקר בגלל שהוא אמור לעדן את הקפיצה של ה-vtec שלפעמים עולה לי על העצבים.
5. שוקל להחליף גריפים מהמקוריים, קראתי בפורומים של vfr שזה עושה הבדל גדול - אבל זה די זניח סה"כ.
5א. לחילופין, גריפים מחוממים - אבל נראה לי שהם לא הכי נוחים בעולם ולא יודע אם בא לי להתחיל להיכנס לשטויות האלו.
6. דיטיילינג - סדר גודל של 800 ש"ח ואמור להחזיק להרבה מאוד זמן.
7. מד הילוכים? מיותר? שווה את זה?
לא מחפש לעשות אותו אופנוע בלינג. לא באמת רואה טעם בהחלפת אגזוז ב-4000 ש"ח למרות שלא פוסל על הסף. לא חושב שהוא אופנוע ספורט ולא מצפה ממנו להיות כזה, אבל בהחלט לוקח אותו לפעמים "לקצה".
כעיקרון, לא חסר לי כלום באופנוע - אבל אני באמת לא מצליח לחשוב על אופנוע אחר שייתן לי יותר ממנו כמכלול - ולכן לא מחפש להחליף - אבל גם לא שוכח שהוא כבר ותיק על הכביש - אז רוצה להמשיך לתחזק אותו תחזוקה מונעת שלא תפתיע אותי.
המלצות?
תודה לעוזרים.
1. רפידות קדמיות ברמבו
2. רפידות אחוריות סינטרד.
3. דיסק אחורי ng בן שבוע
4. צמיג קדמי סיני שהומלץ. לא אהבתי. יוחלף לפירלי אנג'ל gt או ל-pr4 כסט יחד עם האחורי בהחלפה הקרובה.
5. צמיג אחורי פירלי אנג'ל gt שהחליף צמיג דאנלופ. השיפור היה היסטרי לחלוטין.
6. שיפוץ קליפר אחורי
7. שיפוץ פרונט מלא - כולל מחזירי שמן והחלפת קפיצים לרייס טק.
8. משקולות כידון חדשות
9. יש לו פילטר אוויר רב פעמי k&n
10. כמובן, טיפולים שוטפים.
מה אני מתכנן לעשות:
1. ריפוד מושב חדש בשביל נוחות
2. שוקל לייבא בולם אחורי של cbr929 שאמור להתאים בול ולהיות הרבה יותר טוב מהמקורי - ובעיקר לקוות שלא ייתפס במכס.
3. בקרוב טיפול שבו אחליף פלאגים ל-לייזר אירידיום ואולי כבר נעשה לו גם כיוון שסתומים.
4. שוקל פאוור קומנדר - בעיקר בגלל שהוא אמור לעדן את הקפיצה של ה-vtec שלפעמים עולה לי על העצבים.
5. שוקל להחליף גריפים מהמקוריים, קראתי בפורומים של vfr שזה עושה הבדל גדול - אבל זה די זניח סה"כ.
5א. לחילופין, גריפים מחוממים - אבל נראה לי שהם לא הכי נוחים בעולם ולא יודע אם בא לי להתחיל להיכנס לשטויות האלו.
6. דיטיילינג - סדר גודל של 800 ש"ח ואמור להחזיק להרבה מאוד זמן.
7. מד הילוכים? מיותר? שווה את זה?
לא מחפש לעשות אותו אופנוע בלינג. לא באמת רואה טעם בהחלפת אגזוז ב-4000 ש"ח למרות שלא פוסל על הסף. לא חושב שהוא אופנוע ספורט ולא מצפה ממנו להיות כזה, אבל בהחלט לוקח אותו לפעמים "לקצה".
כעיקרון, לא חסר לי כלום באופנוע - אבל אני באמת לא מצליח לחשוב על אופנוע אחר שייתן לי יותר ממנו כמכלול - ולכן לא מחפש להחליף - אבל גם לא שוכח שהוא כבר ותיק על הכביש - אז רוצה להמשיך לתחזק אותו תחזוקה מונעת שלא תפתיע אותי.
המלצות?
תודה לעוזרים.