צפייה בגרסה מלאה : פלאג אירדיום וכיוונון מתלים אחוריים ב xmax 250
1. מה הייתרונות של פלאג אירדיום?, האם בפועל זה בא לידי ביטוי על פני הפלאג המקורי?
2. המתלים האחוריים ניתנים לכיוון של preload, בהנחה שאני רוצה ביצועים ספורטיביים נטו, להקשיח אותם למקסימום (שוקל 80kg)? ומדוע מתלים קשים עדיפים לתנאי מסלול?
3. מה ההבדל בין שמן מנוע חצי סינטטי וסינטטי מלא? לאיזה שימוש עדיף אחד מן השניים?
תודה :)
אז ככה:
1. פלאג ירידיום יותר טוב מפלאג רגיל בכך שהוא עשוי מחומרים חזקים יותר מה שמאפשר ניצוץ טוב יותר,שיפור בביצועים אתה ממש לא תקבל מה שכן תקבל זה ניצוץ טוב יותר.
2. אתה באמת מדבר אל רכיבה "ספורטיבית" אם xmax??????,אם אתה לא מרגיש בעיה מיוחדת ממש אין צורך לגעת בזה.
מתלים רך יותר יותר סופג מהמורות יותר טוב זה מתבטא בכיווץ והחזרה איטיים יותר,במסלול אתה לא מחפש נוחות אתה מחפש ביצועים,מתלה קשיח יותר ינעץ את הצמיגים טוב באספלט(יש מצב שההסבר שלי לא הכי ברור,סורי,ניסיתי).
3. שמן מנוע סינטטי זה שמן שבעצם מיוצר במעבדה ומומלץ יותר לכלים שעובדים בעומשים מאוד קשים(כלים ספורטיביים קיצוניים,כלים תחרותיים)
markiz83
01-10-2015, 16:49
האיתרון המשמעותי ביותר בבלאג אירידיום זה לא הניצוץ אלה אורך החיים שלו. במקום להחליף כל טיפול שני אני מחליף פלאגים כל 40 - 50 אלף ק"מ.
מבחינתי זה חיסכון רציני בכסף.
Jonathan
01-10-2015, 19:26
אז ככה:
....
מתלים רך יותר יותר סופג מהמורות יותר טוב זה מתבטא בכיווץ והחזרה איטיים יותר,במסלול אתה לא מחפש נוחות אתה מחפש ביצועים,מתלה קשיח יותר ינעץ את הצמיגים טוב באספלט(יש מצב שההסבר שלי לא הכי ברור,סורי,ניסיתי).
.....ם)
לאו דווקא.
מת לה ספורטיבי הוא אכן קשה יותר אבל זה לא אומר שהוא סופג פחות.
מת לה ספורטיבי איכותי סופג היטב.
Tribalmistyc2
01-10-2015, 19:36
אז ככה:
1. פלאג ירידיום יותר טוב מפלאג רגיל בכך שהוא עשוי מחומרים חזקים יותר מה שמאפשר ניצוץ טוב יותר,שיפור בביצועים אתה ממש לא תקבל מה שכן תקבל זה ניצוץ טוב יותר.
פלאג אירידיום עשוי ממתכת שנקראת אירידיום,אירדיום זו מתכת שטמפ' ההתכה שלה גבוהה משמעותית מזו של פלטינה,כתוצאה מרווח אלקטרודה (gap) נשמר לזמן יותר ארוך והניצוץ לא חזק ולא כלום.
האיתרון המשמעותי ביותר בבלאג אירידיום זה לא הניצוץ אלה אורך החיים שלו. במקום להחליף כל טיפול שני אני מחליף פלאגים כל 40 - 50 אלף ק"מ.
מבחינתי זה חיסכון רציני בכסף.
פלאג רגיל לקטנוע הזה עולה 30 שקל.
אירדיום עולה 100.
פלאג רגיל מחליפים כל 10k..
לא חסכון כזה רציני..
Tapatalk - just tap it..
Tribalmistyc2
07-10-2015, 20:16
פלאג רגיל לקטנוע הזה עולה 30 שקל.
אירדיום עולה 100.
פלאג רגיל מחליפים כל 10k..
לא חסכון כזה רציני..
Tapatalk - just tap it..
אתה חוסך 50 שקל,עבודה ודלק (מצת שלקראת הסוף מעלה צריכה) חסכון לא רע בכלל.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft