צפייה בגרסה מלאה : מתלבט על רכישה - הלב רוצה הראש עוצר - bmw f650gs 2005
assafm25
04-10-2015, 10:28
היי ,
לאחר חיפושים ארוכים (של כמה חודשים) לכלי שיחליף את ה tmax2007 שלי ללא הצלחה , מצאתי אחד מיועד .
רישיון הוא a1 כך שאני דיי מוגבל בכלים ותוסיפו על זה תקציב לא בשמיים מה שמשאיר אותי ממש מצומצם בבחירות .
מצאתי לפני כשבוע וקצת ביד 2 f650gs שנת 2005 , יד 2 (ראשונה משטרה , שניה בחור מיפו בן דוד ) , 67 אלף ק"מ (זה לא נמוך לשנתון בהתחשב בזה שהכיל היה שייך לכחולים?) , הכלי באמת ניראה טוב , סקרתי אותו מכל כיוון אפשרי אבל לא רוצה שהעין תטעה אותי מאחר וכמה דקות עם גרנר והכלי יראה כאילו הוציאו אות מהניילון .
לאחר שיחה עם חבר הוא הסביר לי שזו הרפתקה רצינית מאוד מאחר ומדובר בשנות ישן ואין מה לקנות אופנו בשנתון פחות מ 2010 (אני נוטה להסכים איתו אך פה נכנסת בעיית התקציב) , הסביר לי שהק"מ נראה לו מאוד נמוך יחסית לשנה ושbmw זה משחטה לכיס מבחינת טיפולים .
הכלי ניראה בהחלט טוב ואני מעוניין לקחת אותו לבדיקה ליפני אך אחרי הדברים שהחבר ציין בפני קיבלתי רגליים קרות והייתי שמח לשמוע את דעתכם בנושא .
כמו כן במידה ומישהו מכיר את עלות הטיפולים ודברים שיש לבדוק בכלי של השנתון הזה.
תודה לכולם על הסבלנות למרות מספר ההודעות הרב שלי בנושא " הכלי הבא "
זה יכול להיות סיבוב שני של הסקאלה.
assafm25
04-10-2015, 11:00
אברי??
קפוץ לקמור עם מספר הרישוי.
אופנועי משטרה מטופלים שם.
בקש היסטורית טיפולים.
assafm25
04-10-2015, 11:05
כמה זמן בכלל המשטרה מחזיקה כלים ?
הגיוני שהחזיקו עד לא מזמן כלי מ2005 ?
לקנות רכב משוטר ומערבי? מה זה פה, מינוס כפול מינוס שווה פלוס?
קניתי לפני 3 חודשים וי סטרום שנת 2005, אופנוע שנסע לא מעט, כ140000 ק"מ בעת הקניה, האופנוע עבר בדיקה ונמצאו כמה רג'קטים שהורדתי עליהם, אך הרוב היה די תקין.
אופנוע "ישן" נשאר ישן, והוא יכול להפתיע אותך לרעה, אני קניתי את האופנוע הזה וחשבתי שהבדיקה הזו מראה לי את הכל, בעיקר חשבתי שידעתי מה צריך לתקן, אך הלוואי שזה נגמר שם, עד עכשיו היו לי אינסוף הפתעות, השקעתי הרבה כסף בתיקונים, חישוב ראשוני אחרי הבדיקה עצר על מקסימום 3000 שקלים ליישור קו, אך עד עכשיו עם כל מיני הפתעות, השקעתי כבר יותר מ 5000 שקלים ליישור קו.
אם אתה נעול על האופנוע תעשה בדיקה אצל מומחים ולא במוסך מורשה, כי אני הלכתי לעופר אבניר בתל-אביב ושילמתי 650 שקלים לבדיקה, מה קיבלתי? רק חצי מהרג'קטים שאפילו יוכלתי לזהות לבד, פשוט חבורת חובבנים.
לפי יד שניה האופנועים האלה נמכרים בסביבות ה30k , ואני בטוח שבתקופה הקרובה יצא לך לתקן לא מעט דברים, וזה סיכון, אם כבר מוגבל, במקומך הייתי הולך על אופנוע 500 חדיש של הונדה, cb500x, לא חסרים כאלה שנמכרים בסביבות ה40k, הלוואה קטנה וקיבלתה אופנוע הרבה יותר חדש ואמין עם abs, יד וקלומטראג' נמוכים, עבר טיפולים מסודר ואחריות יצרן.
אני ערבי, אז מה בדיוק התכוונה להגיד במשמט המפגר שלך?!
assafm25
04-10-2015, 11:22
היי היי חברים לא היית לי כלל כוונה לפגוע או להעליב אף אחד !!!!!!!!
הסיבה שרשמתי את זה כי לצערי ידוע שערבים וצעירים לא באמת שומרים על הכלים (אין מה לעשות זה המצב)
באמת שמתנצל על הצורה בא הדברים נאמרו!!!!
assafm25
04-10-2015, 11:28
Adnan תודה רבה על התגובה המפורטת
דבר ראשון אתחיל בזה ששוב סליחה אם ניפגעת ממילותי לא היית כל כוונה לפגוע או להעליב במילים אלו .
התוכנית היא לבצע בדיקה אצל סטפן .
הדרישה על הכלי היא 22 אלף ( ביד 2 זה באזור ה 25 ממוצע לכלי )
לצערי הרבה אין באפשרותי לקחת סכום שכזה כהלוואה כרגע אני יכול מקסימום להגיע ל30 .
אסף
לב.מ.וו עדיף אצל האלכסים או אצל ההוא שהיה מייבא אותם לפני קמור
Sent from my SM-E500F using Tapatalk
assafm25
04-10-2015, 11:44
אני יודע שהבחור היה מטפל אצל האלכסים , אני אברר מולם עם הרישוי .
עריכה :
שיחה לאלקסים אמרה שרק בעל הרכב יכול לקבל את הפירוט .
הכלי יושב בסוכנות .
במקרה הטוב זה 167000 ולא 67.
מציע לך לגשת עם המוכר לאלכסים ולראות היסטוריית טיפולים.אני אישית מאד מאמין וסומך על האלכסים.
הפלג הצפוני
04-10-2015, 12:18
הכלי ה"נל הוא בין הכלים האמינים של ב.מ.וו והוא בעצם אפריליה פגאסו,בעל מנוע רוטקס אין סופי.
כל היתר עלול להתקלקל אבל המנוע הוא פנינה.
למכונאי הכלי הזה הוא סיוט מתמשך.
יש לך את האופנוע של יונתן שמפורסם כאן שגם שווה להציץ בו [xt660r]
יש לך עוד אפשרות לגשת לגדליה. ג,ארנון ברחוב בן שמן 5
assafm25
04-10-2015, 13:04
בזמנו הייתי אצל גדליה בהחלט בחור נהדר.
יש קצת פרטים על ה טנרה של יונתן?
Shasha127
04-10-2015, 14:16
היי ,
לאחר חיפושים ארוכים (של כמה חודשים) לכלי שיחליף את ה tmax2007 שלי ללא הצלחה , מצאתי אחד מיועד .
רישיון הוא a1 כך שאני דיי מוגבל בכלים ותוסיפו על זה תקציב לא בשמיים מה שמשאיר אותי ממש מצומצם בבחירות .
מצאתי לפני כשבוע וקצת ביד 2 f650gs שנת 2005 , יד 2 (ראשונה משטרה , שניה בחור מיפו בן דוד ) , 67 אלף ק"מ (זה לא נמוך לשנתון בהתחשב בזה שהכיל היה שייך לכחולים?) , הכלי באמת ניראה טוב , סקרתי אותו מכל כיוון אפשרי אבל לא רוצה שהעין תטעה אותי מאחר וכמה דקות עם גרנר והכלי יראה כאילו הוציאו אות מהניילון .
לאחר שיחה עם חבר הוא הסביר לי שזו הרפתקה רצינית מאוד מאחר ומדובר בשנות ישן ואין מה לקנות אופנו בשנתון פחות מ 2010 (אני נוטה להסכים איתו אך פה נכנסת בעיית התקציב) , הסביר לי שהק"מ נראה לו מאוד נמוך יחסית לשנה ושbmw זה משחטה לכיס מבחינת טיפולים .
הכלי ניראה בהחלט טוב ואני מעוניין לקחת אותו לבדיקה ליפני אך אחרי הדברים שהחבר ציין בפני קיבלתי רגליים קרות והייתי שמח לשמוע את דעתכם בנושא .
כמו כן במידה ומישהו מכיר את עלות הטיפולים ודברים שיש לבדוק בכלי של השנתון הזה.
תודה לכולם על הסבלנות למרות מספר ההודעות הרב שלי בנושא " הכלי הבא "
1. חבר שלך אדיוט ואין לו מושג על מה הוא מדבר לא מבחינת שנתונים לא מבחינת אמינות ולא מבחינת עלויות אחזקה של כלי כזה.
2. מדובר באחד האופנועים הכי אמינים שיש עם מנועים שהיצרן תכנן ל400 אלף ק"מ עד לאוברול, הם אמנם לא מגיעים ל400 אבל לא חסר כאלה שעברו 200.
3. סביר מאוד שהכלי שראית עשה סיבוב סקאלה אחד ואולי אפילו 2 - הסקאלה מתאפסת כל 100,000 ק"מ (יש שם 5 ספרות, 99,999 זה המספר האחרון בה). אם אתה רוצה לדעת את הק"מ האמיתי צריך לחבר את האופנוע לכלי דיאגנוסטיקה של במוו (גש איתו לאלכסים לבדיקה אם הוא מעניין אותך ברצינות, גם את זה תוכל לבדוק שם).
4. אופנועי במוו לא סובלים הזנחה או טיפולים לא בזמן. לא חסרים כלים פרטיים בשוק, אין סיבה לקנות כלי עם עבר כזה ממקום כזה (יפו, גזען או לא גזען זה המצב) אלא אם כן הוא באמת במצב יוצא דופן, מה שקשה לי להאמין.
5. תבדוק גם f650gs דקאר, שזה אותו אופנוע חוץ ממתלים יותר גבוהים וג'נט קדמי יותר גדול בדקאר (אותן יכולות כביש עם יכולות שטח גבוהות יותר מהgs הרגיל).
6. לחברה אל תתקרב. גם לא לגדליה. האלכסים עדיפים על 2 האופציות האלו.
אם יש שאלות נוספות שאל.
assafm25
04-10-2015, 14:57
1. חבר שלך אדיוט ואין לו מושג על מה הוא מדבר לא מבחינת שנתונים לא מבחינת אמינות ולא מבחינת עלויות אחזקה של כלי כזה.
2. מדובר באחד האופנועים הכי אמינים שיש עם מנועים שהיצרן תכנן ל400 אלף ק"מ עד לאוברול, הם אמנם לא מגיעים ל400 אבל לא חסר כאלה שעברו 200.
3. סביר מאוד שהכלי שראית עשה סיבוב סקאלה אחד ואולי אפילו 2 - הסקאלה מתאפסת כל 100,000 ק"מ (יש שם 5 ספרות, 99,999 זה המספר האחרון בה). אם אתה רוצה לדעת את הק"מ האמיתי צריך לחבר את האופנוע לכלי דיאגנוסטיקה של במוו (גש איתו לאלכסים לבדיקה אם הוא מעניין אותך ברצינות, גם את זה תוכל לבדוק שם).
4. אופנועי במוו לא סובלים הזנחה או טיפולים לא בזמן. לא חסרים כלים פרטיים בשוק, אין סיבה לקנות כלי עם עבר כזה ממקום כזה (יפו, גזען או לא גזען זה המצב) אלא אם כן הוא באמת במצב יוצא דופן, מה שקשה לי להאמין.
5. תבדוק גם f650gs דקאר, שזה אותו אופנוע חוץ ממתלים יותר גבוהים וג'נט קדמי יותר גדול בדקאר (אותן יכולות כביש עם יכולות שטח גבוהות יותר מהgs הרגיל).
אם יש שאלות נוספות שאל.
תודה רבה לך על התגובה .
תוכל לפרט לגבי סעיף 4 ?
מדוע אני היחיד שחשבתי שכלי שהיה של המשטרה נחשב ככלי שמור מאחר וטיפלו בו תמיד בזמן במורשה?
אם יש שאלות נוספות שאל.
למה לא גדליה?
Shasha127
04-10-2015, 15:52
תודה רבה לך על התגובה .
תוכל לפרט לגבי סעיף 4 ?
מדוע אני היחיד שחשבתי שכלי שהיה של המשטרה נחשב ככלי שמור מאחר וטיפלו בו תמיד בזמן במורשה?
בתור התחלה כל עוד אין לך היסטוריית טיפולים (ואין לך), אין לך מושג מה הכלי עבר. מעבר לזה גם אם היתה לכלי היסטוריית טיפולים מלאה אלו כלים שלרוב שירתו תחת זוג יס"מניקים כבדים שקרעו להם את הצורה בשירות (מרדפים, מדרכות, מדרגות, מה שעולה על דעתך). לא מדובר בgs1200 של מתנ"א שבילה את כל חייו בשיוט בכבישים מהירים תחת שוטר מתנ"א שלרוב גם יהיה רוכב איכותי, אז אל תתבלבל.
כמו שאמרתי יש כלים פרטיים, ומאיך שאני קורא ממך בין השורות מה שמבלבל ובעיקר מושך אותך ספציפית לכלי הזה הוא השנתון היחסית גבוה לאחרים (2005 לעומת 2001) במחיר של 2001 ואם זה באמת המקרה אז קח עצה ותוציא לעצמך את עניין השנתון מהראש - בתור כלי יס"מ הכלי הזה עבר הרבה יותר ממה שכלי פרטי יעבור בכל חייו וזה לא משנה אם הוא בן שנה או בן עשר.
יכול להיות שהוא יוצא דופן (קשה לי להאמין), אבל אם בכל זאת עדין בא לך להתקדם איתו לבדיקה גש איתו לאלכסים ותקבל תמונת מצב הרבה יותר ברורה. אולי הוא באמת כמו שהוא נראה לך.
למה לא גדליה?
גדליה טוב לבימרים אשר מופיעים בחלומות של השושנים.
והאלכסים אאל"ט(!) עשו לי אוברול פעם כשהם היו בקמור.
מעבר לכך שהשאשא צודק אני בדעה שאנשי הבימרים הם כמו אנשי כת המק/ios - משלמים הרבה על מערכות סגורות שרק אנשים מעטים מסכימים לגעת בהן (סטפן. יאה רייט).
אבל האיכות הו האיכות.
גדליה טוב לבימרים אשר מופיעים בחלומות של השושנים.
והאלכסים אאל"ט(!) עשו לי אוברול פעם כשהם היו בקמור.
מעבר לכך שהשאשא צודק אני בדעה שאנשי הבימרים הם כמו אנשי כת המק/ios - משלמים הרבה על מערכות סגורות שרק אנשים מעטים מסכימים לגעת בהן (סטפן. יאה רייט).
אבל האיכות הו האיכות.
אתה טועה.גדליה מתמחה בבימרים נטולי מחשבים וחישנים למינהם.הבן אדם ממש אינצקלופדיה "יקרה" לכלים האלה...
יאמר לזכותו שהוא לא מחפף אבל גובה בהתאם.
MadCat_LE
04-10-2015, 17:39
החבר שלך חרטטן, אבל את זה כבר כתבו לך.
ספציפית לגבי האופנוע הנ"ל - אני בטוח שהיס"מ אנסו אותו, ובד"כ הם מוציאים נבלות מהשירות. כאמור המנוע מצויין אבל אופנוע זה לא רק מנוע. אם אתה נעול, בדוק לעומק כמה שניתן במוסך מתמחה והורד כמה אלפים סתם כי מזג האויר באותו זמן חם\קר\שחור\לבן - קרוב לודאי שתצטרך אותם!
ה-xt660 יכול להוות אופציה לא רעה במקום ה-bmw - אך צריך לבדוק ברישיון שלו אם הוא a1 או a - ולזה הייתי מוסיף ששווה לך להוציא כסף על רשיון בלתי מוגבל מאשר לחפש בנרות משהו שמתאים ל-a1 ואולי יגרום לך להוצאות יותר גבוהות מאשר עלות בלתי-מוגבל+אופנוע מתאים.
אגב, מה אתה מחפש במחליף לטימקס? יתכן שנוכל להאיר את עיניך לגבי בחירה מתאימה.
אתה טועה.גדליה מתמחה בבימרים נטולי מחשבים וחישנים למינהם.הבן אדם ממש אינצקלופדיה "יקרה" לכלים האלה...
יאמר לזכותו שהוא לא מחפף אבל גובה בהתאם.
אתה טועה!
אני יודע על מה השושנים חולם.
(זו לא חוכמה הוא כתב צריך רק לקרוא)
לא אהבתי את גישת הסופנאצי שלו. ולא רק אני.
assafm25
04-10-2015, 18:36
החבר שלך חרטטן, אבל את זה כבר כתבו לך.
ספציפית לגבי האופנוע הנ"ל - אני בטוח שהיס"מ אנסו אותו, ובד"כ הם מוציאים נבלות מהשירות. כאמור המנוע מצויין אבל אופנוע זה לא רק מנוע. אם אתה נעול, בדוק לעומק כמה שניתן במוסך מתמחה והורד כמה אלפים סתם כי מזג האויר באותו זמן חם\קר\שחור\לבן - קרוב לודאי שתצטרך אותם!
ה-xt660 יכול להוות אופציה לא רעה במקום ה-bmw - אך צריך לבדוק ברישיון שלו אם הוא a1 או a - ולזה הייתי מוסיף ששווה לך להוציא כסף על רשיון בלתי מוגבל מאשר לחפש בנרות משהו שמתאים ל-a1 ואולי יגרום לך להוצאות יותר גבוהות מאשר עלות בלתי-מוגבל+אופנוע מתאים.
אגב, מה אתה מחפש במחליף לטימקס? יתכן שנוכל להאיר את עיניך לגבי בחירה מתאימה.
אני יקח אותו לבדיקה אצל האלכסים אבל על מה חשוב שישימו לב שם?
מישהו יודע עלות של בדיקה לכלי?
אני מחפש אופנוע אמיתי ולא קטנוע
לא מתחבר לכל הספורט למינהם
תמיד אהבתי ורסיס , kle וכאלה .
איני מצליח להגדיל את הרישוי , תקוע על שמיניות כבר תקופה מאוד ארוכה בצורה כזו שהמורה אומר לי שהוא לא יודע מה לעשות איתי (פתחתי ע לזה דיון נוסף ) , תוסיפו על זה חוסר זמן ועבודה לחוצה והגעתי למצב התקוע הזה .
אתה טועה!
אני יודע על מה השושנים חולם.
(זו לא חוכמה הוא כתב צריך רק לקרוא)
לא אהבתי את גישת הסופנאצי שלו. ולא רק אני.
ושוב אתה טועה... לי יש את מה שהוא חולם עליו... :)
ושוב אתה טועה... לי יש את מה שהוא חולם עליו... :)
"גילוי נאות - אני רוכב על לונצין"
"גילוי נאות - אני רוכב על לונצין"
אני מבין שלא ראית את ההיטופותם... דבר עם השושנים :)
הפלג הצפוני
04-10-2015, 20:57
קנית את הסוס יאור שהיה שלו?
קנית את הסוס יאור שהיה שלו?
הפוך גוטה.
השושן חולם להשעין את דד ימין (או שמאל) של הפרה הבווארית של אלף על סלע. כמו שעשינו אז במועדון הג'יאס.
זו היתה תקופה פרועה....
אין. כלום. אין. בעיות
assafm25
05-10-2015, 10:23
האם בדיקה לכלי יכולה לתת תמונת מצב אחרת ?
נניח והכל נמצא סביר בבדיקה ?
על אילו דברים יש להסתכל בבדיקה כי בטוח ימצאו ריגקטים כמו בכל בדיקה השאלה מה לייחס חשיבות ומה לא ?
יש כאן בוחן אופנועים מוסמך. אצלו הרדיאטור נוזל לקרבורטור ועושה שם סמאטוחה שלמה.
תקרא כאן - http://wheelz.co.il/forums/showthread.php/1802-%D7%9B%D7%9C%D7%99-%D7%A0%D7%A7%D7%A0%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%94%D7%AA%D7%92%D7%9C%D7%AA%D7%94-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%94-%D7%9E%D7%94-%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8-%D7%9C%D7%A2%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%AA
nihrider
05-10-2015, 10:34
אתה יכול לעשות בדיקה, יצא לך תקין, או שיגידו להחליף בכמה אלפים וסגרת ענין.
יום אחרי זה, יכול להתפוצץ משהו באופנוע.
היו פה בפורום כבר כמה סיפורים כאלה, והפורום פה כולה 5 חודשים.
ככה זה במשומש, זה הסיכון שאתה לוקח בזה שאתה חוסך כמה עשרות אלפי שקלים.
לפעמים משומש נוסע שנים בלי בעיה ולפעמים זה רק חודש.
וזה לא בהכרח מעיד שהייתה בעיה במוסך או שמי שמכר לך ידע על הבעיה ולא סיפר לך (אבל לפעמים כן).
אז קח את זה בחשבון ותשאיר תקציב ליישור קו ועורך דין.
assafm25
05-10-2015, 10:53
אני לא מצפה לכלי חדש מהניילון במיוחד בשנתון הזה כפי שלא מעו דיונים בנושא הזה מדברים.
אבל מה שמיינת יכול להיות בכל כלי יד שניה גם בעל שנתון גבוה יותר.
אני רוצה ללכת לבדיקה לקבל החלטה סופית אם לרכוש או לא. השאלה שלי אם בבדיקה יוכלו לראות שאכן הכלי ״גמור״ או שזה רק דברים של בלאי וסה״כ הזמן עשה את שלו ?
קסד
קראתי את הדיון ואני נמנע מהלגיב . אני לא בטוח כמה התגובה שלי תתרום. אם באמת מסכרן אותך עדכן אותי ואשלח לך בפרטי.
strelok89
05-10-2015, 14:31
קודם כל מצטרף לשאשא שאמר שיסמניקים טוחנים את הצורה לכלים שלהם.
עכשיו מוסיף על Alf ה650 משנת 2000 מוזרקים ועם abs ברמה של כלי יפני 2015 מבחינת מערכות אלקטרוניות.
קסד כן בעלי הבימרים הם קצת כמו כת אנחנו אוהבים את מה שהכלי נותן לנו ואין כלים שמספקים את זה בשוק. אם אתה מתחבר יהיה קשה לך ללכת לכלי אחר.
בקשר לתחזוקה יש לי f650cs שזה דגם סטייל דוקאטי היפר מוטארד של במוו עם מנוע ה650סינגל.
הבעיות היחידות שיש במנוע הזה זה המשאבת מים, כל 80 האטמים נפרצים ויש לך מים בשמן או שמן במים אז מומלץ כל 60 אלף להחליף אטמים יזום.
עוד מחלת דגם שקשורה ברמת טיפול נמוכה וזה שחיקת הברגות של החיישן לחץ שמן ושחיקת הברגות של בורג ריקון שמן. 2 הבעיות נגרמות מסגירה בעוצמה גבוהה מהוראות היצרן. יש לזה פתרונות של במוו אבל הפתרונות לא זולים.
הקשר לgs הם כלים אמינים מאוד שדורשים תחזוקה לפי הספר.
דוגמאות של בעיות של הזנחה זה תקיעה של משאבות בלם . לפי הספר צריך לשפץ ולהחליף גומיות כל 40 מי שלא מחליף אוכל באלאגן בהמשך.
עוד בעיות וזה וויברציות, לפי הספר כל 10 או 20 אלף צריך לחזק בירגי מנוע לפי מומנט . בארץ מזניחים והעסק מווברץ בגלל זה.
בgs ספציפית יש בעיה מעצבנת של צינור שמן שמפריע לפרק מכסה קלאצ ודורש ריקון שמן לפני . זה סתם מעצבן.
עוד בעית דגם זה החלשות קפיצי קלאצ ואז הקלאצ מתחיל להחליק.
עוד בעיה זה שסוגרים חזק מידי את המנוף כבל קלאצ וזה נשבר.
בgs יש בעיה שלא מותחים שרשרת נכון ונשברות הלוחיות מסתם של הזרוע מאחורה.
קצת לא נוח לבדוק מפלס שמן , חייב לבדוק אחרי רכיבה של 20 דקות לערך.
בגדול אתה מוזמן לשאול מה מעניין אותך?
תחזוקה? אני מטפל לבד יוצא לי 140 טיפול קטן
ו200 טיפול גדול הכל קונה בארץ
assafm25
05-10-2015, 14:51
תודה על הפירוט הרב. לא ראיתי שלכל הכלים מ2000 יש שימון אוטמטי לשרשת וABS מה שהפך לסטנדרט בכלים החדשים שלהם.
כל הדברים שציינת אפשר למצוא בבדיקה? מה גם שאני לוקח אותו לבדיקה במוסך שהבחור טוען שטיפל בו ( אלקסים) ?
הכלי שלך סינגל אחד מה שאומר שהוא גם a1? זה 37 כ״ס לא?
איך היית מגדיר את לווית הנסיעה עליו בעיר ובכבישים מהירים(אני עושה 35 כל כיוון ביום והרוב על כביש 5 או 444 , עוד קצת באזור הכפר הירוק לכיוון צפון תל אביב ) זה הנסיעות המרכזיות שלי. כמובן שגם טיולים בסופש שיצתרפו עם הגעת הכלי.
אני חייב לציין תודה רבה לכל המגיבים ואלו שמנסים לסייע בהחלטה. מבאס שהכלי היה של יס״מ וזה רק הוספיף לבלבול. הלחץ הגדול זה שיש אדם שממש מעוניין בכלי שלי לכן אני רוצה כבר בינים הקרובים לבצע עסקה כזו או אחרת.
strelok89
05-10-2015, 15:04
תודה על הפירוט הרב. לא ראיתי שלכל הכלים מ2000 יש שימון אוטמטי לשרשת וabs מה שהפך לסטנדרט בכלים החדשים שלהם.
כל הדברים שציינת אפשר למצוא בבדיקה? מה גם שאני לוקח אותו לבדיקה במוסך שהבחור טוען שטיפל בו ( אלקסים) ?
איך היית מגדיר את לווית הנסיעה עליו בעיר ובכבישים מהירים(אני עושה 35 כל כיוון ביום והרוב על כביש 5 או 444 , עוד קצת באזור הכפר הירוק לכיוון צפון תל אביב ) זה הנסיעות המרכזיות שלי. כמובן שגם טיולים בסופש שיצתרפו עם הגעת הכלי.
אני חייב לציין תודה רבה לכל המגיבים ואלו שמנסים לסייע בהחלטה. מבאס שהכלי היה של יס״מ וזה רק הוספיף לבלבול. הלחץ הגדול זה שיש אדם שממש מעוניין בכלי שלי לכן אני רוצה כבר בינים הקרובים לבצע עסקה כזו או אחרת.
אין שימון אוטומטי וזה לא סטנדרט ולא נעליים.
אפשר להוסיף זה עולה כ 1000 שקל כולל התקנה.
יש הזרקה ,יש abs מ שנת 2000.
עכשיו 2000-2003 זה דגמי פלאג בודד הצריכת דלק שלהם פחות טובה במקצת
2003-2015 זה 2 פלאגים .
אגב זה 47 כוח סוס . והדגם cs זה דגם עם רצועה ולא שרשרת והוא משייט יופי על 140 ומגיע עד 180 כמובן שנוסה במסלול סגור.
Gs משייט בכיף 120-140 מגיע גם עד 180 ללא מאמץ רב אבל שם פשוט אתה מגיע למנתק.
את המשאבת מים אי אפשר למוצא בבדיקה אפשר לדעת אם היא כבר נוזלת. את השיפוץ משאבות גם אפשר לדעת רק אם בוצע ממש לא מזמן.
האופנוע אצל אישתי ומשמש לרכיבות של קריית שמונה -הגושרים. קריית שמונה-נאות מורדכי, קריית שמונה-ירושליים או תל אביב וטיולים .
לכל זה הוא אופנוע טוב מאוד.
strelok89
05-10-2015, 15:05
תודה על הפירוט הרב. לא ראיתי שלכל הכלים מ2000 יש שימון אוטמטי לשרשת וabs מה שהפך לסטנדרט בכלים החדשים שלהם.
אין שימון אוטומטי וזה לא סטנדרט ולא נעליים.
אפשר להוסיף זה עולה כ 1000 שקל כולל התקנה.
יש הזרקה ,יש abs מ שנת 2000.
עכשיו 2000-2003 זה דגמי פלאג בודד הצריכת דלק שלהם פחות טובה במקצת
2003-2015 זה 2 פלאגים .
אגב זה 47 כוח סוס . והדגם cs זה דגם עם רצועה ולא שרשרת והוא משייט יופי על 140 ומגיע עד 180 כמובן שנוסה במסלול סגור.
Gs משייט בכיף 120-140 מגיע גם עד 180 ללא מאמץ רב אבל שם פשוט אתה מגיע למנתק.
את המשאבת מים אי אפשר למוצא בבדיקה אפשר לדעת אם היא כבר נוזלת. את השיפוץ משאבות גם אפשר לדעת רק אם בוצע ממש לא מזמן.
האופנוע אצל אישתי ומשמש לרכיבות של קריית שמונה -הגושרים. קריית שמונה-נאות מורדכי, קריית שמונה-ירושליים או תל אביב וטיולים .
לכל זה הוא אופנוע טוב מאוד.
assafm25
05-10-2015, 15:16
מחר אברר מול סוכנות הטרייד את ה כ״ס שלו לא יודע למה זכור לי שזה 37. כמו כן אברר לגבי המפרט של abs וכו... זה בהחלט יכול להיות תוספת מעניינת לאור זה שאנחנו אוטוטו בחורף.
strelok89
05-10-2015, 15:34
מחר אברר מול סוכנות הטרייד את ה כ״ס שלו לא יודע למה זכור לי שזה 37. כמו כן אברר לגבי המפרט של abs וכו... זה בהחלט יכול להיות תוספת מעניינת לאור זה שאנחנו אוטוטו בחורף.
למעט הדאקאר כל הבמוו משנת 2000 מגיעים עם abs כסטנדרט.
ואין מנועים של 37 כוח סוס לבמוו זה 47 ידידי
Shasha127
05-10-2015, 16:52
הוא בטוח 47 אבל יכול מאוד להיות שברשיון רשום 37.
יש לא מעט כלים שמסתובבים בשוק עם מעל ל60 סוסים כשברשיון רשום 14.2, רובם מבית קטמ והוסאברג.
הוא בטוח 47 אבל יכול מאוד להיות שברשיון רשום 37.
יש לא מעט כלים שמסתובבים בשוק עם מעל ל60 סוסים כשברשיון רשום 14.2, רובם מבית קטמ והוסאברג.
הם מגיעים עם 60 סוסים כסטוק או אחרי הסרת הגבלות?
assafm25
05-10-2015, 17:58
לפי מה שאני מבין מהכתוב פה חברים ז שלא משנה מה כתוב ההספק של המנוע יהיה 47 נכון?
אם כך הדבר יש דרך באמת לאמת את הספק המנוע למרות מה שכתוב ברישוי?
Abs בכלי אם אכן יש עליו ולפי המשתמע כן יש עליו באחלט תורם להחלטה בתנאי שהכל יצא תקין בבדיקה. רק לקחת בחשבון הפתעות אבל חברים מה לעשות כל כלי לא חדש זה אותו סיפור.
אני חייב שוב להודות לכולכם על הזמן והסייוע מהנסיון והידע האישי שלכם.
Shasha127
05-10-2015, 18:19
הם מגיעים עם 60 סוסים כסטוק או אחרי הסרת הגבלות?
Sent from my sm-e500f using tapatalk
מקוריים, הרישום הוא קומבינה עוד לפני שעלו לכביש. היום כבר אין את זה בכלים חדשים.
לפי מה שאני מבין מהכתוב פה חברים ז שלא משנה מה כתוב ההספק של המנוע יהיה 47 נכון?
אם כך הדבר יש דרך באמת לאמת את הספק המנוע למרות מה שכתוב ברישוי?
אין לך מה לאמת, אין f650gs מוגבל עד שנת 2012. כולם עם 50 סוסים מקוריים ללא קשר למה שכתוב ברשיון.
קח אותו לבדיקה אצל האלכסים הם יודעים טוב מאוד מה לבדוק, וזה שהוא מטופל אצלהם זה אחלה כי אם כן אמורה להיות הסיטוריה של מה שעשה שם עד היום.
מצטרף להמלצה לבדוק אצל האלכסים, היכרות מוקדמת לפני ביקורים חוזרים ונשנים (ויהיו לא מעט).
רכבתי שנתיים על f650 שנת 2002, לשעבר משטרת ישראל. נקנה מסוחר ימים ספורים אחרי שיצא במכרז.
נתחיל מהסוף - לא ממליץ, ממש לא ממליץ.
בעיקר בגלל עלויות טיפולים ותיקונים(ויהיו לך הרבה כאלה) - שאין אופציות(ואין) אז אתה משלם בגדול.
אם תתעקש על חלפים מחו"ל - האופנוע יעמוד חודש על כל תקלה והתיקון לרוב יהיה מורכב מאוד לביצוע עצמי.
בקמור - יבקשו הון על כל טיפול, וגדליה בזמנו לא היה כ"כ זמין להתעסקות(אין לי מושג איך היום).
נשארת רק עם האלכסים - נעימים וסופר מקצועיים אבל ממש יקרים (אני חושב שכל החלפים שלהם מגיעים מקמור).
בקיצור אם אתה הולך על משומש מהשנתונים האילו אני לא ממליץ על ב.מ.וו.
יכול להיות שמה שאתה רואה ברישיון זו טעות של משרד הרישוי, רשמו את kw במקום hp
Shasha127
05-10-2015, 20:26
מצטרף להמלצה לבדוק אצל האלכסים, היכרות מוקדמת לפני ביקורים חוזרים ונשנים (ויהיו לא מעט).
רכבתי שנתיים על f650 שנת 2002, לשעבר משטרת ישראל. נקנה מסוחר ימים ספורים אחרי שיצא במכרז.
בעיקר בגלל עלויות טיפולים ותיקונים(ויהיו לך הרבה כאלה) - שאין אופציות(ואין) אז אתה משלם בגדול.
אם תתעקש על חלפים מחו"ל - האופנוע יעמוד חודש על כל תקלה והתיקון לרוב יהיה מורכב מאוד לביצוע עצמי.
בקמור - יבקשו הון על כל טיפול, וגדליה בזמנו לא היה כ"כ זמין להתעסקות(אין לי מושג איך היום).
נשארת רק עם האלכסים - נעימים וסופר מקצועיים אבל ממש יקרים (אני חושב שכל החלפים שלהם מגיעים מקמור).
לקחת אופנוע שרק יצא ממכרז אכלת ממנו מרורים (לא מפתיע, זה בדיוק האזהרות שהבחור קיבל כאן) ומכאן אתה נותן חוו"ד?
אתה מבין שהיא לא אובייקטיבית לאופנוע זהה במצב טוב נכון?
אני כן מסכים שחלקים של במוו בארץ (דלק מוטורס) יושבים על הצד היותר יקר של הסקאלה אבל לרוב כשתבדוק חלקים זהים של חברה אחרת (נניח ימאהה) תגלה שהמחירים קרובים מאוד ולפעמים גם לטובת הגרמני.
לקחת אופנוע שרק יצא ממכרז אכלת ממנו מרורים (לא מפתיע, זה בדיוק האזהרות שהבחור קיבל כאן) ומכאן אתה נותן חוו"ד?
אתה מבין שהיא לא אובייקטיבית לאופנוע זהה במצב טוב נכון?
נכון. היא לא אובייקטיבית.
היא מבוססת על דעתי האישית. יעצתי לפות"ש להימנע מהעסקה בהתבסס על ניסיוני האישי.
אני רכשתי בשנת 2007 - הונדה xr שנת 99..
הכלי היה במצב מצוין, אבל הגיל עושה את שלו, וכך כשרכשתי אותו אז ב25k ש"ח מהר מאוד החל לנזול לי הכסף עליו- צמיגים, כידון, כידון, חלפים שונים, עלויות טיפולים, שרשרת, כל היישור קו.
לאחר מכן הלך הגיר, לאחר מכן הלך הcdi, לאחר מכן הלך הסטארטר קלאץ' - כל מיני דברים שלא שמעתי עליהם.
אז באותה תקופה באמת חשבתי שהחלקים באופנוע אמורים לעניין אותי ושאני צריך ללמוד לטפל לבד באופנוע.
אבל וואלה פשוט בא לי לנסוע ולא להתחיל בלהכיר את המוסכים ומי יכול לעשות לי הנחה על חלקים.
אמרת שכיום אתה מחזיק טי מקס וזו לדעתי הבעיה שלך עם השמיניות, אתה פשוט צריך להתרגל לרכוב על אופנוע.
דעתי היא שתגדיל רשיון ותחפש אופנוע אמין יותר בתקציב.
אל תקנה את האופנוע הזה, תקנה אופנוע אחר כמו
שעיר בגב"ב
05-10-2015, 21:13
אני עם הפאנדורו שזה הדגם הקודם, שנת 96 (קרבורטור).
אופנוע מושלם אם יש לך קצת ידע טכני.
יש לי אותו 7 שנים ומעולם לא נתקעתי איתו (לא מחשיב פנצ'רים
ופעם אחת מצבר גמור).
מעולם לא הייתי צריך להוסיף שמן בין טיפולים.
האחזקה מאוד זולה, שוב במידה ומזמין מחו"ל ומטפל לבד, וכמובן
שבכלי ישן צריך להקפיד על תחזוקה מונעת:
שמן ופילטרים בזמן.
החלפת צינורות מערכת קירור כשנראים יבשים, לא לחכות
שיתפוצצו.
וכו'...
נסיעות מחוץ לעיר, משייט בכיף על 130 ומגיע
ל170+.
בעיר תענוג!
בקיצור תטפל באופנוע כמו שצריך, תהנה.
תתייחס אליו כמו נבלה, הוא לא יישאר פראייר.
strelok89
06-10-2015, 07:22
ככה זה כלי ממכרז הוא במצב נבלתי מתקדם ובגלל זה הוא זול.
חלקים וטיפולים? אמממ כנס עם הונדה להונדה מורשה תשמע עלויות לחלקים זהים .
תראה שהתמונה לא שונה בהרבה אפילו לטובת הגרמני.
בחלפים מחול יש המון דילים על חלקים של יפניים על במוו יש פחות דילים אבל גם שם החלפים דומים.
קח אופנוע כזה לא במצב נבלתי ותקבל תמונה שונה לחלוטין על הכלי , ואם קניתה ישירות ממכרז משטרה אז תכין ארנק ליישור קו
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft