התחברות

צפייה בגרסה מלאה : לאור המצב הביטחוני הקשה

yonatan.s.
08-10-2015, 15:35
כל יום כמה דקירות, נסיונות ,דריסה, זריקות אבנים ופיגועים בכל חלקי הארץ.

אין לי זכאות לרישיון על כלי נשק חם (לא קצין, והעבודה ומקום המגורים ולא מצדיקים).

אני חזק ומתורגל בצורה סבירה באומנות לחימה, עם זאת זקוק להמלצה שלכם לנשק קר חוקי ואפקטיבי.

ALF
08-10-2015, 16:04
בבקשה https://www.youtube.com/watch?v=EgGqrsZiLqI

הפלג הצפוני
08-10-2015, 16:04
שוקר חשמלי,נבוט,גז חרדל.

yonatan.s.
08-10-2015, 16:17
אין משהו יותר הרסני?

israel
08-10-2015, 17:01
http://wheelz.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=914&stc=1
בחר גודל,
גם נוח גם חוקי גם חזק וגם כואב.

mudale222
08-10-2015, 17:17
הכי אפקטיבי חוקי ויעיל גז פלפל... בדגש שהmc יהיה גבוה, oc גם בונוס. בדגש על פלפל ולא גז מדמיע. זה היחיד שאפקטיבי יחסית גם מטווח רחוק של לפחות מטר, מטר וחצי, ואפשר לקחת את זה בכל כיס בקלות (ואפשר לקנות בכל גודל).

זה לתגובה ראשונית הכי טוב. בכל מקרה לא תרצה להתקרב אליו כשהוא עדיין חמוש וחד.

מעבר לזה לתגובה שנייה, אם אתה רציני ולא משחק משחקים, קופסת אוכל\שקית בתיק עם סכין ומזלג בפנים, ושהסכין יהיה סכין איכותי (לא חסר סכיני מטבח כאלה), אף אחד לא יגיד לך על זה כלום וזה יהיה באמת יעיל במצב אמת בניגוד לכל שאר השטויות כמו שוקרים ואגרופנים ושאר הקשקושים.

אם אתה באמת נחוש, כמה ריסוסים לנטרול ראשוני ואח"כ תוך כמה שניות אתה הורג אותו עם הסכין.

מצמץ
08-10-2015, 18:15
ככלל אין צורך במשהו הרסני, אלא במשהו יעיל נגיש (ורצוי גם מידתי וחוקי, אם כי זה בעייתי), ושהנזק בגינו יהיה (יחסית) מינימאלי במידה והצד שכנגד ישים עליו יד.

היינו, כיסוי סלולר שהוא גם אגרופן (או משהו אלגנטי יותר בכיוון של Gild design שהוא שמיש אך לא אובייס), חגורה מהמכנסיים, סכין מתקפלת ל״כרטיס אשראי״ (כגון סינקלר... סוגיית חוקיות כבר אמרנו?...) וכל דבר אחר שניתן לסחוב כדרך שגרה מבלי להכביד ושניתן להוציאו ברגע.

אבל בתכלס ואחרי כל הדיבורים, להתגונן באמצעות משהו כשמישהו קרוב אליך (אפילו לשלוף ולדרוך אקדח ברגע) זה דבר בעייתי. כך שבמציאות רוב מה שיומלץ יהווה תוסף לביטחון האישי מאשר לביטחון המעשי.

השושנים
08-10-2015, 18:43
יש פתרון פשוט וקל למצב הזה, שנוסה אגב במקומות אחרים כגון אפגניסטן, לאוס, ויאטנם בעורף האויב.

רק פה אף אחד לא חשב עליו.

צ'אק נוריס.
ותחשבו על זה....

arieelberg
08-10-2015, 19:40
תפקידו 180k דולר לחשבון של הבת שלי ואני פותר את הבעיה אחת ולתמיד.
נכנס עם חגורת נפץ למסגד המקולל ומוריד אותו על יושביו.

mudale222
08-10-2015, 20:02
תפקידו 180k דולר לחשבון של הבת שלי ואני פותר את הבעיה אחת ולתמיד.
נכנס עם חגורת נפץ למסגד המקולל ומוריד אותו על יושביו.

זהו? 700,000 שקל וסגרת את הבאסטה לחיים האלה? ואם כבר אז למה לא איזה חצי מיליון דולר? לא סכום יותר עגול?

arieelberg
08-10-2015, 20:15
מסתפק במועט.

UnKnOwN
08-10-2015, 22:10
אלה טלסקופית מפוליקרבונט, תוצרת הארץ, 200ש"ח מת"א, ראש פלדה

וכמובן גז מדמיע/פלפל

האבסורד הוא שהמחבלים עצמם מרססים גז פלפל על הקורבנות שלהם.

R86
08-10-2015, 22:46
https://youtu.be/D0PQ905KQnw

Jack_R1
08-10-2015, 22:48
לדעתי האישית, כמו שכבר אמרו:
לא תספיק להוציא כלום אם באמת יתקפו אותך.
אם יתקפו מישהו אחר ותרצה לעזור, גם כן ספק אם תספיק.
או שאתה נושא נשק זמין ומתורגל בו, או שאתה מאומן להתשמש בגוף שלך. כל מה שרחוק ממרחק של שליפה בפחות משניה, כשאתה ממש מתורגל לשליפה הזאת ומסוגל לבצע אותה בכל מצב - לא יעזור לך בכלום חוץ מהרגשת בטחון שתתפוגג בשניה אם באמת יווצר מצב בעייתי.

skull
09-10-2015, 01:16
אפשר גם גז צחוק במקום גז פלפל.

Shasha127
09-10-2015, 01:33
אלה טלסקופית מפוליקרבונט, תוצרת הארץ, 200ש"ח מת"א, ראש פלדה
שם של חנות?

UnKnOwN
09-10-2015, 20:47
http://www.lhbltd.com//
תתקשר לבדוק מלאי ומחיר

nat
10-10-2015, 12:22
לדעתי האישית, כמו שכבר אמרו:
לא תספיק להוציא כלום אם באמת יתקפו אותך.
אם יתקפו מישהו אחר ותרצה לעזור, גם כן ספק אם תספיק.
או שאתה נושא נשק זמין ומתורגל בו, או שאתה מאומן להתשמש בגוף שלך. כל מה שרחוק ממרחק של שליפה בפחות משניה, כשאתה ממש מתורגל לשליפה הזאת ומסוגל לבצע אותה בכל מצב - לא יעזור לך בכלום חוץ מהרגשת בטחון שתתפוגג בשניה אם באמת יווצר מצב בעייתי.

+1
קח נשק שלא יוכל ישמש את התוקף או ייתן לו יתרון עליך למקרה והוא שם את ידו עליו;
תרסיס פלפל יעיל לשימוש ממרחק של מטר-מטר וחצי ומדעות ששמעתי הוא עדיף על תרסיס גז מדמיע.
בכל מקרה, גם על גז פלפל כדאי לעבור הכשרה, גם אם מינימלית:
:eek:

919

Mמהר
10-10-2015, 13:17
יש הבדל בין חברה שמתלכדת בזמן התקפה לבין התנהגות מפלה על בסיס מוצא.
אתה לא מכיר את אותם אנשים, אולי הם מתנגדים לטרור ועדיין נפנפת אותם כי היה להם מבטא ערבי.

uriar
10-10-2015, 21:26
טוב היה ברור שזה יגלוש לפוליטיקה ולכן ננעל. חוץ מזה כמעט כל ההצעות פה לא חוקיות. אם אתה רוצה חוקי אז כשמתקיפים אותך תתקשר 100.

ננעל.

arieelberg
10-10-2015, 21:35
ננעל? שיט.

Shasha127
10-10-2015, 21:49
התקלקל השלט של הנעילה מרכזית.

ktm690smc
11-10-2015, 11:16
טוב היה ברור שזה יגלוש לפוליטיקה ולכן ננעל. חוץ מזה כמעט כל ההצעות פה לא חוקיות. אם אתה רוצה חוקי אז כשמתקיפים אותך תתקשר 100.

ננעל.
אתה טועה ומטעה. לשאת נשק קר שחוקי ומעוגן בחוק כ"הגנה עצמית" זה חוקי לחלוטין.
מה גם שאי אפשר להתקשר 100 כשתקוע לך גרזן בראש או סכין בבטן.

uriar
11-10-2015, 13:49
אתה טועה ומטעה. לשאת נשק קר שחוקי ומעוגן בחוק כ"הגנה עצמית" זה חוקי לחלוטין.
מה גם שאי אפשר להתקשר 100 כשתקוע לך גרזן בראש או סכין בבטן.
לא, נשק קר זה לא חוקי. סכין, אלה, מפתח ברגים אינם חוקיים אם אין לך סיבה לשאת אותם. והכוונה לסיבה מקצועית. ה'להתקשר למשטרה' נכתב בציניות. חוקי נשיאת נשק נועדו להגן על האזרחים מפני פושעים אבל בפועל פושעים לא כל כך שמים על החוקים אז מה שיוצא מכל החוקים האלו הוא שרק לפושעים יש נשק ולאזרחים התמימים לא נשאר אלא להתקשר למשטרה - דבר שעוד לא הציל אף אחד מעולם מדקירה.

קופסת אוכל\שקית בתיק עם סכין ומזלג בפנים, ושהסכין יהיה סכין איכותי (לא חסר סכיני מטבח כאלה), אף אחד לא יגיד לך על זה כלום
מעבר לבדיחה של להסתובב כל היום עם קופסאת אוכל, יגידו לך ועוד איך. סכין זה לא חוקי נקודה.

lokimonster
11-10-2015, 15:27
ציפית של כרית עם מספר פחיות שתייה
הנשק האולטימטיבי ולכל היותר אם נהייתה צמא תמיד אפשר ללגום איזו בירה פושרת מהציפית

ktm690smc
11-10-2015, 17:37
לא, נשק קר זה לא חוקי. סכין, אלה, מפתח ברגים אינם חוקיים אם אין לך סיבה לשאת אותם. והכוונה לסיבה מקצועית. ה'להתקשר למשטרה' נכתב בציניות. חוקי נשיאת נשק נועדו להגן על האזרחים מפני פושעים אבל בפועל פושעים לא כל כך שמים על החוקים אז מה שיוצא מכל החוקים האלו הוא שרק לפושעים יש נשק ולאזרחים התמימים לא נשאר אלא להתקשר למשטרה - דבר שעוד לא הציל אף אחד מעולם מדקירה.

מעבר לבדיחה של להסתובב כל היום עם קופסאת אוכל, יגידו לך ועוד איך. סכין זה לא חוקי נקודה.
אתה רשאי לשאת אותו (לדוגמא, אלה מתקפלת ברכב או בקטנוע) כל עוד לא עשית בזה שימוש לתקיפה אלא רק להגנה עצמית. מניסיון.
יכול מאוד להיות שאני טועה בנושא אלא אם כן יש לך רשם משטרתי שמצאת ברשת שאומר אחרת...

uriar
11-10-2015, 21:08
אתה רשאי לשאת אותו (לדוגמא, אלה מתקפלת ברכב או בקטנוע) כל עוד לא עשית בזה שימוש לתקיפה אלא רק להגנה עצמית. מניסיון.
יכול מאוד להיות שאני טועה בנושא אלא אם כן יש לך רשם משטרתי שמצאת ברשת שאומר אחרת...
אתה טועה ומטעה. לפי החוק במדינת ישראל אסור לך לשאת אלה בקטנוע ובמיוחד אם הסיבה היא להגנה עצמית. אם אתה אופה במקצוע (לא תחביב) מותר לך לשאת מערוך. אתה אינך מכיר את החוק וחבל שאתה מכשיל אחרים לדבר עבירה. שוטר שייתפוס אותך עם אלה ברכב יכול לוותר אך באותה מידה יכול לעצור אותך וייפתח לך תיק פלילי על זה.

R86
11-10-2015, 22:19
אתה טועה ומטעה. לפי החוק במדינת ישראל אסור לך לשאת אלה בקטנוע ובמיוחד אם הסיבה היא להגנה עצמית. אם אתה אופה במקצוע (לא תחביב) מותר לך לשאת מערוך. אתה אינך מכיר את החוק וחבל שאתה מכשיל אחרים לדבר עבירה. שוטר שייתפוס אותך עם אלה ברכב יכול לוותר אך באותה מידה יכול לעצור אותך וייפתח לך תיק פלילי על זה.

מהיכרות עם מספר שוטרים,במצב הנוכחי כל עוד השוטר יהודי/דרוזי אין סיבה להסתבכות...וגם אם,יהיה מאוד קל להוכיח בבית משפט שיש עילה מספיק טובה לנשיאת חפץ כזה בזמנים הללו כמובן כל עוד השופט/ת לא ***בלי גזענות***(אותו דבר) או במצב רוח לא טוב...
הכל בעירבון מוגבל כן?

marzi
11-10-2015, 23:56
הטחת רפש בשמאלנים וערבים זה חלק מובנה ברוכבים?

uriar
12-10-2015, 08:02
מהיכרות עם מספר שוטרים,במצב הנוכחי כל עוד השוטר יהודי/דרוזי אין סיבה להסתבכות...וגם אם,יהיה מאוד קל להוכיח בבית משפט שיש עילה מספיק טובה לנשיאת חפץ כזה בזמנים הללו כמובן כל עוד השופט/ת לא ***בלי גזענות***(אותו דבר) או במצב רוח לא טוב...
הכל בעירבון מוגבל כן?
גם אני מאמין שבימים אלו ממש יוותרו לך אם תלך עם אלה או סכין עליך. זה עדיין לא חוקי וייתכן ואני טועה ולא ייוותרו...

lokimonster
12-10-2015, 10:05
גם אני מאמין שבימים אלו ממש יוותרו לך אם תלך עם אלה או סכין עליך. זה עדיין לא חוקי וייתכן ואני טועה ולא ייוותרו...

או שירו בך
האצבע קלה על ההדק וההסטריה חוגגת.
תמשיך כרגיל ושמור על עירנות
אלה סכין או אפלו אקדח לא יעזרו לך
ערנות כן

יצאתי לפגרת חורף מחוסר תקציב
אשוב בקרוב
לתרומות בפרטי[emoji383]

ktm690smc
12-10-2015, 11:04
לא מתווכח. אני חוזר מדבריי.

הטחת רפש בשמאלנים וערבים זה חלק מובנה ברוכבים?
ברוכבים, אנשי הייטק, בעלי עסקים (במיוחד), שוטרים, חיילים, רופאים, פקידים, הרשימה עוד ארוכה חביבי... אל תאשים אותנו, תאשים אותם.

znd
12-10-2015, 12:46
הגנה עצמית היא דבר ראשון בראש ולא באמצעים.
ודבר שני באימונים
מי שמעניין אותו הנושא מוזמן לקרוא the principles of personal defense by jeff cooper
http://www.twistedwiretactical.com/Twistedwire/Book_Club_files/Principles_of_Self_Defense.pdf

אני נושא אקדח ברשיון יום יום ומתאמן פיזית כל יום. כל יום גמישות, יום ריצה, יום כח, יום שק איגרוף וחוזר חלילה. נח בשישי ורוכב בשבת.
התאמנתי בעבר בקרטה וקפואירה והולך למטווח לפחות פעם בחודשיים.

your responsibility to be ready for the fight never ends - "James Yeager

marzi
12-10-2015, 15:50
אני קורא מספיק בזמן בפורום הזה על גלגוליו השונים כדי לדעת שיש כאן קבוצה לא קטנה של אנשים שמרשים לעצמם לטנף על אוכלוסיות שלא מוצאות בעיניהם, בעיקר על ערבים, שמאלנים, חרדים וגם סקסיזם לא חסר פה.
בדרך כלל אני מנסה להבליג אבל יש גבול לכל דבר. דע לך, יש רוכבים שמאלנים, ערבים, חרדים, רוכבות (שכמובן גם בחלקן עונות על אחת מההגדרות הנ"ל) ועוד שאר אוכלוסיות שיכול להיות שלא באות לך או לאחרים "טוב בעין". מה לעשות, אופנוע זה כולה אופנוע ובטסט לא בודקים אם הצבעתי ל"בית היהודי" או ל"רשימה המשותפת".
נראה לי שמן הראוי שבפורום שמתיימר להיות א-פוליטי אנשים ילמדו לשמור את הדעות שלהם לעצמם וינסו לגלות רגישות לאחרים וימנעו מפגיעה ברגשות של אחרים. הרי שיוויון אמיתי אין פה. אם משתמש היה כותב שכל הציוניים חרא אנשים היו חוסמים אותו וכולם פה היו עפים עליו אבל יש קבוצות ש"דמן מותר" פה.

mudale222
12-10-2015, 15:58

אוריער להיכנס לפרטי פרטים של החוק היבש גם אני יכול אבל זה מאוד משעמם ופשוט לא רלוונטי.

סכינים מוכרים בסופרים ואנשים צריכים לקחת אותם לבית איכשהוא. סטודנטים לוקחים קופסאות של אוכל אתם כל יום ללימודים וגם הרבה אנשים שלא סטודנטים.

האנשים האלה צריכים לחתוך את האוכל שלהם איכשהוא. לא היה ולא יהיה שוטר שיאשים מישהו בהחזקת סכין כשהוא ימצא אצלו בתיק קופסאת אוכל עם סכין ומזלג.

חחח
12-10-2015, 18:40
הכי אפקטיבי חוקי ויעיל גז פלפל... בדגש שהmc יהיה גבוה, oc גם בונוס. בדגש על פלפל ולא גז מדמיע. זה היחיד שאפקטיבי יחסית גם מטווח רחוק של לפחות מטר, מטר וחצי, ואפשר לקחת את זה בכל כיס בקלות (ואפשר לקנות בכל גודל).

זה לתגובה ראשונית הכי טוב. בכל מקרה לא תרצה להתקרב אליו כשהוא עדיין חמוש וחד.

מעבר לזה לתגובה שנייה, אם אתה רציני ולא משחק משחקים, קופסת אוכל\שקית בתיק עם סכין ומזלג בפנים, ושהסכין יהיה סכין איכותי (לא חסר סכיני מטבח כאלה), אף אחד לא יגיד לך על זה כלום וזה יהיה באמת יעיל במצב אמת בניגוד לכל שאר השטויות כמו שוקרים ואגרופנים ושאר הקשקושים.

אם אתה באמת נחוש, כמה ריסוסים לנטרול ראשוני ואח"כ תוך כמה שניות אתה הורג אותו עם הסכין.

פעם אחרונה שמחבל זינק לעברי זה עבד מצויין.
אם אני זוכר נכון,זה הלך בערך ככה:

מחבל: "אללה עכבר!!!"
אני:
אני:
מחבל: "מה יש לך יהוד? תברח!"
אני:
מחבל: "למה אתה לא בורח? מה קרה? אתה לא יהוד?"
אני: מוציא בשלווה מהתיק קופסת אוכל איכותית מפלסטיק. פותח אותה קליפס אחרי קליפס(חשוב לשמור על וואקום כדי שהסכין לא תחליד) ושולף בשלווה של מאסטר מיאגי סכין וויקטורינוקס חדשה (שנרכשה בריקושט במחיר מופרז), מטבחית, אך מאיימת.

פילטתי את המחבל ובזקתי על ראשו ספריי פלפל גרוס גס.

מצמץ
12-10-2015, 18:50
פעם אחרונה שמחבל זינק לעברי זה עבד מצויין.
אם אני זוכר נכון,זה הלך בערך ככה:

אני:
אני:
מחבל: "מה יש לך יהוד? תברח!"
אני:
מחבל: "למה אתה לא בורח? מה קרה? אתה לא יהוד?"
אני: מוציא בשלווה מהתיק קופסת אוכל איכותית מפלסטיק. פותח אותה קליפס אחרי קליפס(חשוב לשמור על וואקום כדי שהסכין לא תחליד) ושולף בשלווה של מאסטר מיאגי סכין וויקטורינוקס חדשה (שנרכשה בריקושט במחיר מופרז), מטבחית, אך מאיימת.

פילטתי את המחבל ובזקתי על ראשו ספריי פלפל גרוס גס.

LoL, אתה תמיד יכול להשתמש בSpork
:p

uriar
12-10-2015, 19:02
אוריער להיכנס לפרטי פרטים של החוק היבש גם אני יכול אבל זה מאוד משעמם ופשוט לא רלוונטי.

סכינים מוכרים בסופרים ואנשים צריכים לקחת אותם לבית איכשהוא. סטודנטים לוקחים קופסאות של אוכל אתם כל יום ללימודים וגם הרבה אנשים שלא סטודנטים.

האנשים האלה צריכים לחתוך את האוכל שלהם איכשהוא. לא היה ולא יהיה שוטר שיאשים מישהו בהחזקת סכין כשהוא ימצא אצלו בתיק קופסאת אוכל עם סכין ומזלג.
סתובב אתה לכל מקום עם קופסאת אוכל. אני מסתובב עם סכין אבל אני לא משלה את עצמי שזה חוקי.

http://www.retrocrush.com/archive/lunchbox/bobbysherman.jpg

mudale222
13-10-2015, 15:25
סתובב אתה לכל מקום עם קופסאת אוכל. אני מסתובב עם סכין אבל אני לא משלה את עצמי שזה חוקי.

http://www.retrocrush.com/archive/lunchbox/bobbysherman.jpg

לא תודה. אני מסתפק באקדח וכמה מחסניות.

אברי
13-10-2015, 16:32
אני קורא מספיק בזמן בפורום הזה על גלגוליו השונים כדי לדעת שיש כאן קבוצה לא קטנה של אנשים שמרשים לעצמם לטנף על אוכלוסיות שלא מוצאות בעיניהם, בעיקר על ערבים, שמאלנים, חרדים וגם סקסיזם לא חסר פה.
בדרך כלל אני מנסה להבליג אבל יש גבול לכל דבר. דע לך, יש רוכבים שמאלנים, ערבים, חרדים, רוכבות (שכמובן גם בחלקן עונות על אחת מההגדרות הנ"ל) ועוד שאר אוכלוסיות שיכול להיות שלא באות לך או לאחרים "טוב בעין". מה לעשות, אופנוע זה כולה אופנוע ובטסט לא בודקים אם הצבעתי ל"בית היהודי" או ל"רשימה המשותפת".
נראה לי שמן הראוי שבפורום שמתיימר להיות א-פוליטי אנשים ילמדו לשמור את הדעות שלהם לעצמם וינסו לגלות רגישות לאחרים וימנעו מפגיעה ברגשות של אחרים. הרי שיוויון אמיתי אין פה. אם משתמש היה כותב שכל הציוניים חרא אנשים היו חוסמים אותו וכולם פה היו עפים עליו אבל יש קבוצות ש"דמן מותר" פה.

כן אחי אתה צודק, המחבלים הם הקורבן פה.
אפשר להגיד שנמאס, ושכלו כל הקיצים, ושאין שמאלני שאוהב ציצים.
הפורום הוא א פוליטי במובן שבפורום - לא יעלה מטעם ההנהלה פוסט מוטה לכאן או לכאן ( ולכן אין התייחסות מגזרית ל..נאמר גנבי אופנועים?)
אנחנו, המשתמשים, לא א פוליטים.
אם אתה מרגיש מותקף על ידי כולם בגלל הדעות שלך אני חושב שהגיע הזמן שתבחן את הדעות שלך.
אני סטודנט למזרח תיכון וקרימינולוגיה. כל יום פוגש ערבים, הלקוחות שלי בעסק בו אני עובד, חלקם ערבים, אני לקוח אצל ערבים על בסיס יומי.
הכל טוב ויפה ואהלן וסהלן.
אבל האם אני סומך עליהם? אפילו לא מעט.
הדעה שלך פוגעת בי כבנאדם.

במבחן התוצאה - רובם תומכים, או לא מונעים, ועבורי נחשבים לגיס חמישי. יותר מזה - אני מתכוון רק לערבים מוסלמים, והגיע הזמן שמישהו יקרא לילד בשמו.
הרצח ההמוני שדאע"ש עושים - גם אשמתנו? גם הכיבוש שהשחית? ובוקו חראם גם אשמתי כיהודי?
לא חבר.
ילד בן 13 שקם בבוקר ודוקר ילד מחוץ לחנות ממתקים הוא לא ילד.
עכשיו תגיד שהוא מסכן, קל להשפעה, שהוא עבר אינדוקטרינציה על ידי השלטונות אצלהם, וזה בסדר גמור.
הוא הפסיק להיות ילד ברגע שהוא הרים את הסכין. ברגע שהוא העיף את האבן או הדליק את הבקת"ב.
כמובן שאפשר לנסות לדאוג לטיפול רגיש יותר במחבלים, ובפעם הבאה שאראה מחבל רודף אחרי ילדים ונשים כדי לדקור אותם, אעצור אותו ואציע לו עיסוי ברגליים, כי בטח קשה לרוץ בנעליים המרופטות שלו.

אם רוב האנשים חושב שזה נראה כמו ברווז, נשמע כמו ברווז, ודוקר כמו ברווז ( אגב, תבקש מאחד להגיד ברווז, זה היסטרי ), אז זה כנראה ברווז.
האם זה בהכרח ברווז? לא, אבל זו הגדרה נזילה, והרוב קובע.

אז לא כל המוסלמים מחבלים. לא כל המוסלמים זורקי אבנים ודוקרי ילדים.
אבל רובם לא מתנגדים לזה, היום בבוקר ראש עיריית נצרת אמר שהוא מתנגד לאינטיפדה החדשה, אבל הוא בעד המאבק.
ביום שיצאו המוני ערבים מוסלמים לרחובות, ויגנו את הטרור, אז, אולי, מה שאתה אומר יהיה אמיתי, כרגע זה חלום, מה חלום? חלום באספמיה.
אז תתעורר חבר,בוקר טוב,להכין לך טורקי חזק? כי אנשים מתים פה.

השושנים
13-10-2015, 16:43
חברה, להירגע, אני כבר חודש ישן עם כרית מתחת לאקדח!

ktm690smc
13-10-2015, 16:52
כן אחי אתה צודק, המחבלים הם הקורבן פה.
אפשר להגיד שנמאס, ושכלו כל הקיצים, ושאין שמאלני שאוהב ציצים.
הפורום הוא א פוליטי במובן שבפורום - לא יעלה מטעם ההנהלה פוסט מוטה לכאן או לכאן ( ולכן אין התייחסות מגזרית ל..נאמר גנבי אופנועים?)
אנחנו, המשתמשים, לא א פוליטים.
אם אתה מרגיש מותקף על ידי כולם בגלל הדעות שלך אני חושב שהגיע הזמן שתבחן את הדעות שלך.
אני סטודנט למזרח תיכון וקרימינולוגיה. כל יום פוגש ערבים, הלקוחות שלי בעסק בו אני עובד, חלקם ערבים, אני לקוח אצל ערבים על בסיס יומי.
הכל טוב ויפה ואהלן וסהלן.
אבל האם אני סומך עליהם? אפילו לא מעט.
הדעה שלך פוגעת בי כבנאדם.

במבחן התוצאה - רובם תומכים, או לא מונעים, ועבורי נחשבים לגיס חמישי. יותר מזה - אני מתכוון רק לערבים מוסלמים, והגיע הזמן שמישהו יקרא לילד בשמו.
הרצח ההמוני שדאע"ש עושים - גם אשמתנו? גם הכיבוש שהשחית? ובוקו חראם גם אשמתי כיהודי?
לא חבר.
ילד בן 13 שקם בבוקר ודוקר ילד מחוץ לחנות ממתקים הוא לא ילד.
עכשיו תגיד שהוא מסכן, קל להשפעה, שהוא עבר אינדוקטרינציה על ידי השלטונות אצלהם, וזה בסדר גמור.
הוא הפסיק להיות ילד ברגע שהוא הרים את הסכין. ברגע שהוא העיף את האבן או הדליק את הבקת"ב.
כמובן שאפשר לנסות לדאוג לטיפול רגיש יותר במחבלים, ובפעם הבאה שאראה מחבל רודף אחרי ילדים ונשים כדי לדקור אותם, אעצור אותו ואציע לו עיסוי ברגליים, כי בטח קשה לרוץ בנעליים המרופטות שלו.

אם רוב האנשים חושב שזה נראה כמו ברווז, נשמע כמו ברווז, ודוקר כמו ברווז ( אגב, תבקש מאחד להגיד ברווז, זה היסטרי ), אז זה כנראה ברווז.
האם זה בהכרח ברווז? לא, אבל זו הגדרה נזילה, והרוב קובע.

אז לא כל המוסלמים מחבלים. לא כל המוסלמים זורקי אבנים ודוקרי ילדים.
אבל רובם לא מתנגדים לזה, היום בבוקר ראש עיריית נצרת אמר שהוא מתנגד לאינטיפדה החדשה, אבל הוא בעד המאבק.
ביום שיצאו המוני ערבים מוסלמים לרחובות, ויגנו את הטרור, אז, אולי, מה שאתה אומר יהיה אמיתי, כרגע זה חלום, מה חלום? חלום באספמיה.
אז תתעורר חבר,בוקר טוב,להכין לך טורקי חזק? כי אנשים מתים פה.
יופי של תגובה. תן ל"גבר" פה לחלום בהקיץ.. ולחשוב שאפשר לסמוך או לעשות איתם שלום. כמו שאמרתי - אין צדק אצל מוסלמים. לא משנה במה.

עידכון-
כרגע בתכנית של אליקו ברדיו לב המדינה הוא העלה את "טארק" מבאקה אל גרבייה ואיזושהי גברת נפגעת חרדה שהייתה עדה לפיגוע בימים האחרונים
להתכסחות. אתקצר -
אליקו: "טארק אני פה עכשיו נותן לך במה ברדיו לפנות לעם שלך ולמאזינים ערביי ישראל דבר אליהם בערבית הנה יש לך פה במה"
טארק: שתיקה
הבחורה: "זה היה כזה ברור שהוא יירד מהקו"
אליקו: "טארק"?
טארק שחזר מביקור אצל הבתולות: "כן אני פה"
אליקו: הנה אתה בשידור חי ברדיו ואני יודע שיש המון ערבים ישראלים שמאזינים ואוהבים את המוסיקה הים תיכונית,
דבר אליהם, בבקשה פנה אליהם בערבית כאן בשידור ותסביר להם כמה זה לא בסדר וכמה צריך להפסיק את המעשים הללו
ולהרגיע את הרוחות"
טארק: "אחשלי אליקו אל תבוא לי ככה ולמאזינים אני אגיד שצריכים כולם להירגע ולהרגיע וזה לא בסדר ככה" (ועוד כמה בולשיטים אופיינים)
טארק מיד לאחר מכן: "אני מצטער אני חייב לנתק את השיחה"
אליקו: (אחרי שהשיחה נותקה): "יפית את מאמינה לו?"
הבחורה: בפירוש לא בפירוש לא! שקרנים כולם צריך להעיף אותם מפה לא ייתכן הם חיים במדינה הזאת (הייתה בסערת רגשות ועוד שנייה קיללה בשידור).

א-י-ן ב-ה-ם א-מ-ו-נ-ה.

אברי
13-10-2015, 17:01
חברה, להירגע, אני כבר חודש ישן עם כרית מתחת לאקדח!
lol
לקח לי רגע

ktm690smc
13-10-2015, 17:03
מודה שלא הבנתי.;)

אברי
13-10-2015, 17:04

אתה באמת מצפה שאני אדקור מחבל עם סכין מלוכלכת משניצל?
איפה הלב שלך בנאדם. אתה כל כך לא רגיש!

marzi
13-10-2015, 18:26
אברי, אני לא מבין את הקשר בין מה שכתבתי לבין מה שהגבת. הדעה הפוליטית שלי לא עולה פה לדיון, מה גם שלא אכפת לי מה אתם חושבים עליה, ולמען האמת גם לא מעניינת אותי הדעה שלך. אני אענה לך כי השקעת ואני מעריך את זה.

"אפשר להגיד שנמאס, ושכלו כל הקיצים, ושאין שמאלני שאוהב ציצים. " - הנ"ל שמאלני בזוגיות הטרוסקסואלית מאושרת. אם אני מבין מה שכתבת נכון אתה גם מצליח לפלוט הומופוביה לתוך הדיון אז טוב שבכישרון רב הצלחת לדחוף את האוכלוסיה הנ"ל למגוון שמותר לפגוע בו בפורום הזה.

ההמשך המכליל והגזעני שלך לא יקבל תגובה כי אין לי מה לכתוב עליו אבל אומר לך שהטרור והמלחמות לא פוסחות על אנשי שמאל. גם לי יש קרובים שנפגעו בפעולות כאלו אז אל תתייחס אליי כאילו אני איזה טמבל שחי בבועה ואל תזמין אותי "להתעורר".

שאלה לסיום, איזו דעה שלי "פוגעת בך כבנאדם"? לא כתבתי את דעתי לגבי דבר.

"אם אתה מרגיש מותקף על ידי כולם בגלל הדעות שלך אני חושב שהגיע הזמן שתבחן את הדעות שלך." - צדק הוא לא סוגיה כמותית.

Ktm, למה אתה מתכוון כשאתה כותב "גבר"?

אברי
13-10-2015, 18:54
"אם אתה מרגיש מותקף על ידי כולם בגלל הדעות שלך אני חושב שהגיע הזמן שתבחן את הדעות שלך." - צדק הוא לא סוגיה כמותית.

צדק הוא עניין חברתי, והוא מאוד סובייקטיבי, ולפיכך כמותי. אני אדגים. בארץ אם ישלח גנב לכלא, תוכל לאמור שמוצה עמו הצדק.
בערב הסעודית, אם הוא ישלח לכלא כשעדיין יש לו שתי ידיים - יוכלו לאמור שלא מוצה עמו הצדק.
בישראל קורבן אונס תקבל תמיכה חברתית ומשפטית, ובמצב אופטימלי התוקף ישלח לכלא - והכל יהיה צודק. בטהרן יוציאו אותה ואותו להורג. בהודו יחייבו אותה להתחתן איתו.
בכל המקרים הצדק, או למעשה " הדבר הנכון " ( מה זה נכון, אגב?) קרה.
אז מה זה צדק אם לא דבר כמותי / חברתי?
אני יכול להבטיח לך שרעיון הצדק שלי ורעיון הצדק שלך - אלפי קילומטרים יש ביניהם.

"אפשר להגיד שנמאס, ושכלו כל הקיצים, ושאין שמאלני שאוהב ציצים. " - הנ"ל שמאלני בזוגיות הטרוסקסואלית מאושרת. אם אני מבין מה שכתבת נכון אתה גם מצליח לפלוט הומופוביה לתוך הדיון אז טוב שבכישרון רב הצלחת לדחוף את האוכלוסיה הנ"ל למגוון שמותר לפגוע בו בפורום הזה.
ההמשך המכליל והגזעני שלך לא יקבל תגובה כי אין לי מה לכתוב עליו אבל אומר לך שהטרור והמלחמות לא פוסחות על אנשי שמאל. גם לי יש קרובים שנפגעו בפעולות כאלו אז אל תתייחס אליי כאילו אני איזה טמבל שחי בבועה ואל תזמין אותי "להתעורר".

נתחיל בהתחלה? הצלף בצוות שלי היה גיי מוצהר, ימני קיצוני מוצהר שלא יבייש את כהנה בדעותיו.
אין לי שום דבר חוץ מאהבה לקהילה הזאת, כל אלו שאני מכיר מהם הם אנשים נפלאים.
ולמעשה הדעה שלי על שמלאנים היא לא שהם גייז,לא כל ההומואים שמלאנים, ואין פה שום כוונה להשחיר את פני הקהילה הלהט"בית.
חלילה, ובגדול השתמשתי במטאפורה ההיא כי זה נכנס כחרוז. במיטב מסורת שירי האוהדים.

לא אמרתי שאתה טמבל שחי בבועה, אבל אם זה מה שאתה חושב.. אני לא הפסיכולוג של אף אחד, אבל אם הייתי אחד הייתי שואל אותך מה אתה חושב על זה.
לי אין קרובים שנפגעו בפעולות טרור, אבל למזלי אני לא טמבל שחי בבועה, אין לי שום קורה בין שום עיניים ואני רואה את התמונה כמו שהיא.
איך דונאלד טראמפ אמר על המסתננים ממקסיקו? " כולם רוצחים, אנסים, ומבריחים וגנבים, ויש ביניהם כמה אנשים טובים".
העניין הוא שהכלל משקף את הפרט. לא להיפך. הלך הרוח ברחוב המוסלמי הוא כזה של שנאה. מה מביא מישהו לדקור מישהו? לדרוס מישהו בטרקטור? תראה לי תרבות אחרת שבה זה מקובל חברתית לירות בתינוקות מטווח אפס מלבד התרבות המוסלמית ( בבקשה תחסוך ממני את סיפורי הצלבנים, זה היה לפני 1000 שנים וכולנו סלחנו להם.).
החברה שלהם מקדשת רוצחי תינוקות. יש להם מיקי מאוס שמלמד ילדים לרצוח יהודים. שישראלים זה השטן.
אני לא רואה את דורה ההרפתקנית מוציאה להורג את 'חטבני' בשם הכיבוש ( חטפני בלי הפ')

בתור אחד שמבלה בכפרים מוסלמים יותר בשבוע ממה שאתה בשנה ( כולל העלייה הדו שנתית שלך בכיפור ובפסח לטובת פיתות וחומוס ) אני יכול להגיד שאנשים כמוך מדברים שטויות.
יאפים. היפים שרוצים לשבת במעגל ולשיר קומבאיה בזמן שהם לובשים אפודים ממוגני ירי, למקרה שהאינדיאנים הילידים יתהפכו עליהם, כי ככה הם לפעמים.

אמא שלי היתה גננת בזמנו, ותמיד, בכל מחזור היתה אמא לילד אלים עם אותו הנאום הקבוע " יואבי שלי לא אלים, הוא רק אוהב לשחק בידיים והוא קצת שובב. יואבי בחיים לא ינשך את דני בלחי כי יואבי ילד שאוהב לשחק עם כל החברי...יואבי תעזוב את דני לא לנשוך אותו בלחי".
אי אפשר לקבל התנהגות כאלה, ואתה , כפטרון המגן של המוסלמים השובבים, אתה אמא של יואבי, ואתה אשם לא פחות מהם..

ומה פוגע בי בדעה שלך? שמיליוני שנים של אבולוציה ועדיין יש אנשים שלא מסוגלים להגיע לחשיבה רציונלית. לעשות אחד ועוד אחד.
מסתבר שיש גם בבונים קירחים וזה כל מה שיש לי להגיד בנושא.

אז אני גזען? לא ידידי, אני ריאליסט.
אתה הגזען אם אתה חושב שצריך להכיל את התרבות הזאת.
צריך להוקיע אותה.
צריך לבער אותה מקרבנו.

נ.ב
יכלתי להעליב גם נשים בפוסט הזה.
אז קצת קרדיט, לא הכללתי את כל הקבוצות שאפשר.
למרות שאם היית קורא לי שוביניסט... היה משפר את הפוסט הזה בלאים

השושנים
13-10-2015, 21:19
מודה שלא הבנתי.;)

הכרית מתחת לאקדח...כאילו ישן על האקדח ומתחתיו כרית ולא להפך....

קסד
13-10-2015, 22:56
ואני אומר לא מזלגות בתיק אוכל ולא ונעליים.
תהיו אדיבים לנותן השירות שלכם (למשל טכנאי בזק שבא להתקין לכם ftth בשביל שתוכלו להגיב בפורום במהירות) אחרת הוא יאבד שליטה ואז לא יהיה טוב.
(מה ירו בג'מוס הזה כדורי מלח? ג'יסוס!)

ktm690smc
13-10-2015, 22:57
אברי, אני לא מבין את הקשר בין מה שכתבתי לבין מה שהגבת. הדעה הפוליטית שלי לא עולה פה לדיון, מה גם שלא אכפת לי מה אתם חושבים עליה, ולמען האמת גם לא מעניינת אותי הדעה שלך. אני אענה לך כי השקעת ואני מעריך את זה.

שאלה לסיום, איזו דעה שלי "פוגעת בך כבנאדם"? לא כתבתי את דעתי לגבי דבר.

Ktm, למה אתה מתכוון כשאתה כותב "גבר"?
הגרשיים היו אמורות לבוא במקום אחר. כנראה התבלבלתי ואני מצטער אם נפגעת.
בכל מקרה, עיין בתגובתו של אברי. אומר בכנות שאני מצר על זה שאתה מנסה לגונן על האוכלוסייה המוסלמית ככללותה וזה לא משנה מי ה0.1 אחוז שמבצע את הפיגועים. יש מאחוריו 99.9 אחוז שתומכים ומהללים את זה. אני עמדתי במחסומים, נחשפתי לתרבות, לאופי, לדעה ולהוויה שלהם. עד היום, גם אחרי 60 שנה הם חיים במחנות פליטים שנראים יותר גרוע מהמאורה של מאסטר ספלינטר לא כי יש "כיבוש" ולא בטיח. אלא כי זו הקידמה והמודרניות הערבית-מוסלמית. אפשר לראות את זה בכפרים שלהם וגם במזרח ירושלים. הם יכלו לחיות היום בארמונות וערים משגשגות עם או בלי קשר אלינו או לא. אבל איך אגיד את זה "בלי לפגוע"..
ברברים נשארים ברברים. מזל שהצרפתים האנטישמים (פיכסה) מתחילים עכשיו להבין את זה.

Mמהר
13-10-2015, 23:41
ואני אומר לא מזלגות בתיק אוכל ולא ונעליים.
תהיו אדיבים לנותן השירות שלכם (למשל טכנאי בזק שבא להתקין לכם ftth בשביל שתוכלו להגיב בפורום במהירות) אחרת הוא יאבד שליטה ואז לא יהיה טוב.
(מה ירו בג'מוס הזה כדורי מלח? ג'יסוס!)

0.22

אברי
13-10-2015, 23:43
0.22 זה הקליבר הכי טוב להגנה עצמית.
פשוט יורים באדם שלידך ברגל ובורחים.

Sent from my SM-E500F using Tapatalk

Mמהר
13-10-2015, 23:43
https://www.youtube.com/watch?v=Hbb27GQ_X1I

אני רק אניח את זה פה

marzi
14-10-2015, 11:43
אני אחזור, אין לי שום כוונה לפתוח פה דיון על דעות פוליטיות כאלו.

אברי, אל תעשה מעצמך צחוק. אתה לא מכיר אותי בכלל. נראה לך שאני איזה תל אביבי שיושב בבתי קפה ובחיים לא פגש ערבי אבל אתה רחוק כל כך מהאמת. אני עובד עם ערבים, יש לי לקוחות ערבים ולמדתי עם ערבים בבית הספר. היפי? Lol. בחיים אמרו עליי הרבה דברים אבל היפי ממש לא היה אחד מהם. אני לא גדלתי ואני לא חי בבועה, לא פציפיסט והייתי במספיק מקרים בעייתיים בחיים כדי לדעת שהעולם לא מצופה בצמר גפן מתוק.

התייחסות לגופו של אדם ולא גופו של עניין היא דבר עלוב ולא מכבד. אם כבר החלטת לעשות את זה כדאי שלא תניח הנחות שגויות לגבי האדם שאתה מדבר איתו ועליו.

אברי
14-10-2015, 12:14
הכל היה ספקולציות

Sent from my SM-E500F using Tapatalk

uriar
14-10-2015, 14:01
...הפורום הוא א פוליטי במובן שבפורום - לא יעלה מטעם ההנהלה פוסט מוטה לכאן או לכאן ( ולכן אין התייחסות מגזרית ל..נאמר גנבי אופנועים?)
אנחנו, המשתמשים, לא א פוליטים..
כאן אתה טועה. הפורום הוא לא פוליטי בזה שלא נכתבות בו דעות פוליטיות. לא של ההנהלה ולא של המשתמשים. כנ"ל גזענות, פרמטיביות, פרופגנדה זולה, אטימות, לקות ראייה, תעמולה וכל שאר הדברים בהם הפוסט שלך נגוע.

קבל אזהרה + הפעם על באמת: ננעל.