צפייה בגרסה מלאה : התייעצות לפני רכישה
שלום לכולם.
נפגשתי עם מישהו שברשותו קטנוע אותו הוא מוכר. בעלי הקטנוע ברישיון היא חברה/יבואן מוכר של דו גלגלי. האדם כמובן טוען כי הקטנוע שלו וכי זה רשום על שם החברה כדי לחסוך "ידיים" ברישיון. האם יש ממה לחשוש? ובהנחה שהכל בסדר איך מתבצעת העברת הבעלות?
תודה מראש, ושבת שלום.
mudale222
02-08-2019, 18:25
קצת מוזר. מה האינטרס של החברה לעזור לו ולשמור את זה על שמם בשביל שהוא יהנה מפחות יד?
זה חושף אותם לכאורה לבעיות עם משטרה, דוחות וכו'.
ממה שאני מכיר ברכבים כשאתה קונה וזה רשום על שם חברה (בדר"כ ליסינג) אז יש גם שעבוד על הרכב ורק לאחר ההסרה שלו אפשר להעביר בעלות.
יש טופס ייפוי כוח תאגיד להעברת בעלות, תחפש בגוגל וזה דורש גם חתימה של עו"ד (מטעמם בדר"כ חותם).
matanbar26
02-08-2019, 18:33
נשמע קצת חשוד.
ויותר מזה, גם אם הוא טוען שזה שלו, איך בדיוק תתבצע העברת בעלות?
הרי כדי להעביר בעל הרכב שרשום ברכב צריך להיות שם/ייפוי כח חתום.
בקיצור, חשוד.
תודה רבה על המידע. אכן הרגיש לי קצת מוזר. כמובן שרק לאחר בדיקה והעברת בעלות, תתבצע העברת התשלום.
אם הוא רשום על על שם היבואן עם ''תו סוחר'' אז אולי הכלי של הסוכנות בטרייד או משהו. אם הוא רשום בבעלות של הסוכנות יכול להיות שזה כלי הדגמה או משהו.
אם הוא רשום על על שם היבואן עם ''תו סוחר'' אז אולי הכלי של הסוכנות בטרייד או משהו. אם הוא רשום בבעלות של הסוכנות יכול להיות שזה כלי הדגמה או משהו.
תודה.
matanbar26
02-08-2019, 23:06
אבל זה לא מה שהמוכר מציג.
הוא טוען שהקטנוע שלו אבל נרשם על החברה כדי "לחסוך" ידיים.
זה קצת חשוד.
the striker
04-08-2019, 09:02
וגם לחסוך מע"מ ואולי גם הוצאות מוכרות ....
kanter.m
04-08-2019, 12:14
השוק של הקטנועים כל כך רבוי כלים טובים, תעזוב ותעבור לכלי הבא ללא כאבי ראש
600 ירושלמי
04-08-2019, 15:20
בעלי הקטנוע ברישיון היא חברה/יבואן מוכר של דו גלגלי
אז תשאל אותם. לא בטוח שהתשובה תתרום לך אבל בשביל הסקרנות שלך ושלנו.
לך תדע מה יענו לך. אולי תופתע.
אז תשאל אותם. לא בטוח שהתשובה תתרום לך אבל בשביל הסקרנות שלך ושלנו.
לך תדע מה יענו לך. אולי תופתע.
התקשרתי עם מספר רישוי של הכלי, וביררתי, לפי מה שנאמר לי זה כנראה סוחר וזאת הסיבה שברישיון עדיין מופיע שם החברה.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft