צפייה בגרסה מלאה : שאלה לגבי הAK550
oreln123
15-11-2019, 22:26
התחלתי להתעניין בקטנוע הזה לא מזמן, רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שרכש את הקטנוע או שיש לו חבר שרכש את הקטנוע שיוכל להגיד לי באמת אם יש בו תקלות,
שמעתי מכמה אנשים לא להתקרב אליו ושמעתי מעוד כמה אנשים שזה אחלה אופנוע וכל שאר ה"שונאים" פשוט לא מוכנים לקבל את העובדה שיש פה טימקס ב20אלף פחות במחירון.
דעתכם?
בבקשה רק אנשים שיש להם מושג.
אין לי אותו ואני לא מכיר אף אחד שיש לו אותו אבל הוא דיי חדש בשוק אז חוץ ממקרה שיש בו בעייה מאוד חמורה רוב הסיכויים שלא נדע על זה עדיין.
מי שאומר לך לא להתקרב, תשאל אותו מה הדעה שלו על ה BMW C600 ספורט. משום מה נראה לי שהוא לא יגיד לך את אותם דברים למרות שגם ב BMW המנוע מיוצר ע"י קימקו.
תשאל אותי על הc600 (הדור הראשון).
אני לא אגיד לך לא להתקרב, אבל אני כן אגיד לך שהוא אכזבה גדולה, ולא רק מבחינת המנוע.
בכביש בינעירוני פתוח הוא יותר כייפי מהטימקס. בכל השאר, הוא נחות ממנו בפער (כולל באמינות).
הם טוענים שבדגם השני הם שיפרו הרבה דברים, אבל רוב הלקוחות בארץ אינם נוצרים, ולכן גם נוטים פחות להפנות את הלחי השניה כדי לבדוק זאת.
לגבי הקימקו, אני לגמרי מבין למה פות"ש רוצה עדות מיד ראשונה. אם לא הייתי נדרש להגיב על הbmw, שאיתו יש לי נסיון, לא הייתי כותב בכלל. אבל אם כבר כתבתי אז:
בהרבה פורומים בחול יש תלונות על תקלות (בעיקר סביב נושא המפתח האלחוטי). אבל זאת עדות שמיעה. היה כאן שרשור שדיבר על הדגם הזה, נסה לחפש אותו.
alexsupreme
16-11-2019, 17:54
אני הייתי מחכה למקססים TL. הוא נראה כמו העתק מדויק של הטימקס 500 והוא היה כלי אמין ואיכותי.
המעט כח שאתה מקבל בAK לא שווה את המחיר לדעתי.
matanbar26
16-11-2019, 18:54
אני הייתי מחכה למקססים TL. הוא נראה כמו העתק מדויק של הטימקס 500 והוא היה כלי אמין ואיכותי.
המעט כח שאתה מקבל בAK לא שווה את המחיר לדעתי.
לקבוע על כלי שעוד לא הושק שהוא יהיה "אמין ואיכותי" זה קצת מוגזם.
המקסים עם מנוע חדש (ניסיון ראשון של סאן יאנג עם 2 צילינדרים). אי אפשר לדעת איך הוא יהיה מבחינת ביצועים, ובטח שלא מבחינת אמינות..
את זה רק הזמן יוכיח.. כמו לגבי הak
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft