התחברות

צפייה בגרסה מלאה : **עזרה/המלצה** קניית אופנוע נייקד

artyomSVG
26-11-2019, 10:42
אהלן חברים,
אני מתכוון לקנות אופנוע נייקד ראשון.
עכשיו אני בוחן את אופציות לקחת ככל הנראה חדש מהחנות ואני ממש אבל ממש
כמובן בכיוון של אמ טי 07 עם הגבלה

ברצוני לשאול מס' שאלות
האם שווה בכלל ללכת לקחת מהחנות חדש או עדיף כבר יד שנייה?

האם שווה לקחת יד 2 ממגרש?

מה הייתם ממליצים בכיוון של נייקד?
ראיתי שגם ליאמהה וגם לקוואסקי יש דברים טובים...לכן ברצוני לשמוע דעות המלצות וחוות דעת של אחרים מנוסים יותר ממני בנושא וכמובן למי שיש בבעלותו אמ טי או היה לפחות אני ממש אשמח לשמוע את דעתכם בנושא!

תודה.

Nasty.

JohnnyDough
26-11-2019, 13:50
לדעתי זה חבל על הכסף. זה אופנוע שבו אתה משלם לא מעט בשביל המנוע ואם אתה קונה אותו מוגבל אז אתה לא מקבל את המנוע כי הוא מוגבל. כל המערכות האחרות באופנוע הזה הם די גרועות.
אם אתה ממש חייב מוגבל אז תקנה אופנוע איכותי יותר שמגיע עם מכלולים איכותיים (CB650, Z900, shiver 900 וכו) ואם לא אז תקנה אופנוע לא מוגבל, עם מנוע מעט קטן יותר, שגם יגיע עם מכלולים איכותיים יותר מהMT07 ויהיה מהנה יותר לרכיבה (ויש אינסוף כאלה וכולם יעלו פחות מהMT07 המוגבל).

artyomSVG
26-11-2019, 14:17
לדעתי זה חבל על הכסף. זה אופנוע שבו אתה משלם לא מעט בשביל המנוע ואם אתה קונה אותו מוגבל אז אתה לא מקבל את המנוע כי הוא מוגבל. כל המערכות האחרות באופנוע הזה הם די גרועות.
אם אתה ממש חייב מוגבל אז תקנה אופנוע איכותי יותר שמגיע עם מכלולים איכותיים (CB650, Z900, shiver 900 וכו) ואם לא אז תקנה אופנוע לא מוגבל, עם מנוע מעט קטן יותר, שגם יגיע עם מכלולים איכותיים יותר מהMT07 ויהיה מהנה יותר לרכיבה (ויש אינסוף כאלה וכולם יעלו פחות מהMT07 המוגבל).אני לוקח בכוונה עם הגבלה, כשיגיע הA אז פשוט מסיר אותה וככה לא צריך שוב לעבור אופנוע...
איזה חברות הייתה ממליץ ואיזה דגמים ?איזה חברות הדגמים שהמלצת, רק לא הונדה בבקשה...

Nasty

JohnnyDough
26-11-2019, 16:10
אי אפשר להסיר את ההגבלה של הMT07. מטרו לא מוכנים לעשות את זה.
מה התקציב שאתה רוצה להוציא על האופנוע?

artyomSVG
26-11-2019, 16:34
אי אפשר להסיר את ההגבלה של הMT07. מטרו לא מוכנים לעשות את זה.
מה התקציב שאתה רוצה להוציא על האופנוע?חחחחח היום לא צריך את מטרו בשביל זה....
אין תקציב, מימון...אין אפשרות אחרת.

Nasty

JohnnyDough
26-11-2019, 19:43
בשביל לעשות את זה עקום, אף לא היה צריך את היבואן וגם לא צריך רשיון A. אתה רק מסתבך עם החוק ואם אתה עושה תאונה אז אין לך ביטוח ואם אתה בא למטרו עם הכלי בשביל לקבל אחריות אז אין אחריות ואם אתה לוקח את הכלי במימון אז תבדוק טוב על מה אתה חותם כי אתה עלול להיות מופתע מהדברים שאתה עלול להדרש אליהם.

לך על הקוואסקי Z400. הוא הרבה יותר מתאים לרוכבים מתחילים, הוא עולה הרבה פחות מהMT07 והוא יהיה מהנה לא פחות, אולי אפילו יותר.

eliran2510
26-11-2019, 19:53
שאלתי בדיוק את אותה שאלה לפני שבועיים לאחר בדיקה מקיפה מאוד
רכשתי יום ראשון האחרון cb500f עם ההספק המירבי של רישיון a1 מניסיוני אתה תהיה עם האופנוע שנה שנתיים ותחליף אז פשוט ץקנה משהו שמתאים לרישיון ושתגדיל אותו פשוט תחליף אופנוע

artyomSVG
26-11-2019, 20:39
שאלתי בדיוק את אותה שאלה לפני שבועיים לאחר בדיקה מקיפה מאוד
רכשתי יום ראשון האחרון cb500f עם ההספק המירבי של רישיון a1 מניסיוני אתה תהיה עם האופנוע שנה שנתיים ותחליף אז פשוט ץקנה משהו שמתאים לרישיון ושתגדיל אותו פשוט תחליף אופנועבנתיים זה הדבר היחידי שעומד על הפרק

תודה על התגובה

Nasty

moonshield
26-11-2019, 23:37
חחחחח היום לא צריך את מטרו בשביל זה....
אין תקציב, מימון...אין אפשרות אחרת.

Nastyאתה חייב את מטרו אם אתה רוצה שפתיחת המגבלה תהיה חוקית. בלי אישור מהיבואן שהכלי עבר תקינה גם של רישוי a לא תוכל לשנות ברישיון, ובלי לשנות ברישיון אתה למעשה רוכב על כלי לא חוקי, בערך כמו לרכוב על כלי גנוב. אין ביטוח, שוטר יכול לתת דו"ח ובוחן תנועה יכול להוריד את הכלי מהכביש.
כמו שאמרו, אם זה הכיוון שלך, תקנה מראש לא מוגבל.

artyomSVG
27-11-2019, 00:32
אתה חייב את מטרו אם אתה רוצה שפתיחת המגבלה תהיה חוקית. בלי אישור מהיבואן שהכלי עבר תקינה גם של רישוי a לא תוכל לשנות ברישיון, ובלי לשנות ברישיון אתה למעשה רוכב על כלי לא חוקי, בערך כמו לרכוב על כלי גנוב. אין ביטוח, שוטר יכול לתת דו"ח ובוחן תנועה יכול להוריד את הכלי מהכביש.
כמו שאמרו, אם זה הכיוון שלך, תקנה מראש לא מוגבל.כמובן שלפי הספר אני חייב לגשת למטרו
לא התכוונתי לדרך חוקית מלכתחילה כשאמרתי "היום לא צריך את מטרו בשביל זה"
וגם עם לחשוב טוב אין צורך בכלל לעשות את זה סתם כסף מיותר כאב ראש וכמובן לא חוקי.
אבל איך מישהו על הכביש בכלל יכול לגלות דבר כזה הכוונה ל"כחולים"...?

ושוב ירדנו לגמרי מהנושא...
מה ממליצים? מה מציעים ?
מה לעשות? מה לקחת?
חחח
תודה על התגובה!

Nasty

lokimonster
27-11-2019, 09:48
לקאוואסאקי שהיה לי רכשתי את הKDS3 שזו מערכת הניהול של האופנוע דרכה השתחררתי פחות או יותר מהתלות במטרו.

במערכת של הדור הבא גם ניתן לשחק במפות ההצתה של קוואסאקי ( שלי היה 2008 ולמיטב ידיעתי 3הKDS בגרסה שלי לא יכול לעשות זאת).

קח בחשבון שזה לא זול וצריך לעשות שיעורי בית לפני.

JohnnyDough
27-11-2019, 09:54
הכחולים לא רואים אבל אם אתה עושה תאונה, האופנוע הולך טוטלוס ואז מגלים שיושב שם פאואר קומנדר ואתה בבעיה פלילית שעלולה להכניס אותך לחוב של מיליונים, אם פגעת במישהו אחר או אם גרמת לעצמך לנזק רפואי חמור.
מה לקחת? Z400, CB500F, MT03, דיוק 390, CB300R, 400nk, סווארטפילן 401, ... ויש עוד אופציות בשוליים.

artyomSVG
27-11-2019, 11:45
הכחולים לא רואים אבל אם אתה עושה תאונה, האופנוע הולך טוטלוס ואז מגלים שיושב שם פאואר קומנדר ואתה בבעיה פלילית שעלולה להכניס אותך לחוב של מיליונים, אם פגעת במישהו אחר או אם גרמת לעצמך לנזק רפואי חמור.
מה לקחת? Z400, CB500F, MT03, דיוק 390, CB300R, 400nk, סווארטפילן 401, ... ויש עוד אופציות בשוליים.מסכים איתך אחי סתם צרות...
תנו לי קודם לעלות עליו להרגיש את המהירות את היכולות ואחרי זה כל השאר...

לגבי .ק.נית .ת.קנת .מ.כרת (ktm) זה הגיוני בכלל לקחת כלי כזה שמעתי מחירים בעננים טיפולים עוד יותר בעננים...

Nasty.

artyomSVG
27-11-2019, 11:46
לקאוואסאקי שהיה לי רכשתי את הKDS3 שזו מערכת הניהול של האופנוע דרכה השתחררתי פחות או יותר מהתלות במטרו.

במערכת של הדור הבא גם ניתן לשחק במפות ההצתה של קוואסאקי ( שלי היה 2008 ולמיטב ידיעתי 3הKDS בגרסה שלי לא יכול לעשות זאת).

קח בחשבון שזה לא זול וצריך לעשות שיעורי בית לפני.עדיין מתלבט אם בכלל ללכת על מהלך כזה
זה יותר מידי כאב ראש, סיכון, כסף....

Nasty.

TundraOG
28-11-2019, 08:43
אופנוע ראשון? אל תקנה חדש. סיכוי סביר עד טוב שתפיל אותו, וזה פחות כואב לכיס כשמדובר על כלי משומש.
לגבי האמרה שלך "אין תקציב, מימון" - אל תעשה את זה. זו לא משכנתא, זה אופנוע. אתה לא רוצה להכנס לסרט הזה. חבר טוב שלי הוציא אופנוע חדש מהחברה, רכב עליו חצי שנה ונכנס בו שוטר וריסק את האופנוע וגם לא קיבל שקל מ"חוסר ראיות", ושנתיים שילם על אופנוע שנרקב במגרש בינתיים...

לדעתי? חפש לך Z300, אופנוע נחמד להתחלה, מספיק כח ליומיום, קליל וכיפי. אופציה נוספת היא CB500F, אמנם רגוע יותר מה-Z באופי אבל גם הוא יהיה פרטנר טוב.

xlib
28-11-2019, 11:03
לגבי האמרה שלך "אין תקציב, מימון" - אל תעשה את זה.

כן. לפעמים אני תוהה האם אנשים אמיתיים שואלים כותבים את זה. בואו מראה: הוא באמת חשב לקנות אופנוע ב-50K במימון לשלם סכום אסטרונומי על ביטוח מקיף לנהג חדש ואז להפר תנאי ביטוח ואחריות בביטול מגבלה באופן פירטי? הא?

Sent from my iPhone using Tapatalk

artyomSVG
28-11-2019, 11:46
אופנוע ראשון? אל תקנה חדש. סיכוי סביר עד טוב שתפיל אותו, וזה פחות כואב לכיס כשמדובר על כלי משומש.
לגבי האמרה שלך "אין תקציב, מימון" - אל תעשה את זה. זו לא משכנתא, זה אופנוע. אתה לא רוצה להכנס לסרט הזה. חבר טוב שלי הוציא אופנוע חדש מהחברה, רכב עליו חצי שנה ונכנס בו שוטר וריסק את האופנוע וגם לא קיבל שקל מ"חוסר ראיות", ושנתיים שילם על אופנוע שנרקב במגרש בינתיים...

לדעתי? חפש לך Z300, אופנוע נחמד להתחלה, מספיק כח ליומיום, קליל וכיפי. אופציה נוספת היא CB500F, אמנם רגוע יותר מה-Z באופי אבל גם הוא יהיה פרטנר טוב.תודה

Nasty.

artyomSVG
28-11-2019, 11:47
כן. לפעמים אני תוהה האם אנשים אמיתיים שואלים כותבים את זה. בואו מראה: הוא באמת חשב לקנות אופנוע ב-50K במימון לשלם סכום אסטרונומי על ביטוח מקיף לנהג חדש ואז להפר תנאי ביטוח ואחריות בביטול מגבלה באופן פירטי? הא?

Sent from my iPhone using Tapatalkתעלה קצת למעלה בתגובות אחי...
מה עושה ביטוח מקיף אני נדמה לך ילד ב19 ועוד על סמים? חחחח

Nasty.

xlib
28-11-2019, 14:35
תעלה קצת למעלה בתגובות אחי...
מה עושה ביטוח מקיף אני נדמה לך ילד ב19 ועוד על סמים? חחחח

Nasty.
״אחי״, לא חייבים להיות על סמים כדי לכתוב שטויות. וכן, אתה נראה לי בן 19.
לידיעתך - ביטוח עושים לכל דבר יקר שקונים במימון.

artyomSVG
28-11-2019, 15:35
״אחי״, לא חייבים להיות על סמים כדי לכתוב שטויות. וכן, אתה נראה לי בן 19.
לידיעתך - ביטוח עושים לכל דבר יקר שקונים במימון.

Sent from my iPhone using Tapatalk""אחי"" אתה עושה מקיף לאופנוע?!
כל הכבוד מה אתה רוצה
ולפעמים כשגדלים לא כל מה שנשמע לאוזן או נראה לעין אכן כך...

וכמובן איך לא אם לא בישראל הכי קל לדבר וירטואלי ולהיות גנרל ספא מומחה

Nasty.

artyomSVG
28-11-2019, 15:40
בקשתי עזרה/ עצה ולא חוות דעת אישית עליי או על התגובות שלי...
כנראה שהכותרת לא מספיק בצבעים או בגודל המתאים...
מי שבא לשחק אותה גבר זה לא לפה
כאן אצלי בפוסט אני מעוניין לשמוע מומחים ולא ערסים מתנסים למיניהם

Nasty.

xlib
28-11-2019, 15:56
""אחי"" אתה עושה מקיף לאופנוע?!
כל הכבוד מה אתה רוצה
Nasty.

לא רק לאופנוע. בדרך כלל כשאתה קונה משהו יקר בהלוואה נהוג לבטח אותו משהו.

artyomSVG
28-11-2019, 16:21
לא רק לאופנוע. בדרך כלל כשאתה קונה משהו יקר בהלוואה נהוג לבטח אותו משהו.

Sent from my iPhone using Tapatalkאבל מקיף לאופנוע?!
בעננים המחירים!!!

Nasty

xlib
28-11-2019, 16:32
אבל מקיף לאופנוע?!
בעננים המחירים!!!

Nasty

נכון! זה בדיוק הנקודה שלי. אם אתה לא יכול להרשות לעצמך לבטח רכוש שקנית בהלוואה - זה סימן שאתה לוקח ריסק מאוד גדול.

artyomSVG
28-11-2019, 16:44
נכון! זה בדיוק הנקודה שלי. אם אתה לא יכול להרשות לעצמך לבטח רכוש שקנית בהלוואה - זה סימן שאתה לוקח ריסק מאוד גדול.

Sent from my iPhone using Tapatalkאבל תאחלס אפשר לספור על יד אחת כמה מאיתנו כאן עושים ביטוח מקיף על אופנוע...דוגרי

Nasty.

JohnnyDough
28-11-2019, 17:58
כשקונים במימון, זה מקובל שחברת המימון מחייבת שתעשה ביטוח מקיף.
אחרת אף אחד לא יחזיר להם את הכסף במקרה של תאונה.

moonshield
28-11-2019, 19:35
ג'וני,
ממני לא דרשו כלום כשקניתי עם מימון, מצד שני גובה המימון היה די זניח, סביב ה 15000 ש"ח.
פות''ש, מקיף זאת ההגנה הכי טובה בכל מקרה בעייתי עם האופנוע. אני מבטח את שלי וזה לא ממש יקר- 2000 שח בשנה, בהשוואה לחובה (באזור ה5000 בשנה), זה אפילו זול.

Dziubas
05-12-2019, 09:23
מסכים איתך אחי סתם צרות...
תנו לי קודם לעלות עליו להרגיש את המהירות את היכולות ואחרי זה כל השאר...

לגבי .ק.נית .ת.קנת .מ.כרת (ktm) זה הגיוני בכלל לקחת כלי כזה שמעתי מחירים בעננים טיפולים עוד יותר בעננים...

Nasty.

לא מחירים בעננים ולא טיפולים בעננים.

לק.ט.מ יצא שם של חוסר אמינות לאורך השנים אבל לדגמים החדשים(2017 ומעלה) בנתיים האמינות בסדר גמור ונראה שהם הולכים בכיוון טוב.

בתור בעלים של דיוק 390 יכול להגיד לך שזאת הקניה הכי טובה שמישהו בסיטואציה כמו שלי(כמו שלך) יכול לעשות בשלב הזה.

artyomSVG
05-12-2019, 11:00
לא מחירים בעננים ולא טיפולים בעננים.

לק.ט.מ יצא שם של חוסר אמינות לאורך השנים אבל לדגמים החדשים(2017 ומעלה) בנתיים האמינות בסדר גמור ונראה שהם הולכים בכיוון טוב.

בתור בעלים של דיוק 390 יכול להגיד לך שזאת הקניה הכי טובה שמישהו בסיטואציה כמו שלי(כמו שלך) יכול לעשות בשלב הזה.זהו שאף פעם אף אחד אני מתכוון בעלים ישירים של הכלי לא נתן המלצה בדרך כלל מי שממליץ לא לקחת זה אלו שלא היה להם לא לקחו ולא יקחו חחחח
תודה על התגובה!
אבדוק את הנושא יותר לעומק....
"דיוקים" זאת הייתה ההתחלה שחשבתי על איי 1
ומה אומרים על ה סי אף 400 אן קיי?!
אני יודע שהוא סיני אבל הוא נוצר בשילוב עם קיי טי אמ

Nasty

JohnnyDough
05-12-2019, 16:26
הסיאפמוטו לא נוצר בשיתוף עם ק.ט.מ. מי שעיצב את האופנוע מבחינה חיצונית זו אותה סדנת עיצוב אוסטרית שמעצבת גם עבור ק.ט.מ.
לאופנוע הסיני יש מכלולים טובים אבל הוא כבד מאוד. ההפרש במחיר מהדיוק 390 הוא קטן והדיוק צריך להיות טוב ממנו באופן משמעותי.
לא הייתי ממליץ לך לקנות דיוק 390 משומש (גם לא מהחדשים) אבל אם אתה קונה חדש אז הוא צריך להיות בסדר גמור והוא כנראה ישאר כזה אם לא תקרע לו את הצורה. רוב מי שקונה אותו דווקא קורע לו את הצורה...

artyomSVG
05-12-2019, 17:20
הסיאפמוטו לא נוצר בשיתוף עם ק.ט.מ. מי שעיצב את האופנוע מבחינה חיצונית זו אותה סדנת עיצוב אוסטרית שמעצבת גם עבור ק.ט.מ.
לאופנוע הסיני יש מכלולים טובים אבל הוא כבד מאוד. ההפרש במחיר מהדיוק 390 הוא קטן והדיוק צריך להיות טוב ממנו באופן משמעותי.
לא הייתי ממליץ לך לקנות דיוק 390 משומש (גם לא מהחדשים) אבל אם אתה קונה חדש אז הוא צריך להיות בסדר גמור והוא כנראה ישאר כזה אם לא תקרע לו את הצורה. רוב מי שקונה אותו דווקא קורע לו את הצורה...הסיאפמוטו 400 אנקיי עולה 30 חדש. דיוק עולה פחות מי זה?!

Nasty.

MinorScale
05-12-2019, 18:53
אני עשיתי מקיף שריפה וגניבה לכלי שלי יצא לי 600 בערך לשנה, מה עדיף לישון ליד הכלי או לישון בשקט ולדעת שיחזירו לך 90% מהמחירון?

JohnnyDough
05-12-2019, 21:59
הסיאפמוטו 400 אנקיי עולה 30 חדש. דיוק עולה פחות מי זה?!

Nasty.
לא. הדיוק עולה בערך 35 אבל תמורת ה5 אלף הפרש, אתה מקבל אופנוע הרבה יותר טוב.

artyomSVG
05-12-2019, 22:05
לא. הדיוק עולה בערך 35 אבל תמורת ה5 אלף הפרש, אתה מקבל אופנוע הרבה יותר טוב.תשמע אם זה אכן כך כמובן שאפילו בחצי עין פתוחה לא אסתכל לכיוון של סיאף..

Nasty.

artyomSVG
05-12-2019, 22:06
אני עשיתי מקיף שריפה וגניבה לכלי שלי יצא לי 600 בערך לשנה, מה עדיף לישון ליד הכלי או לישון בשקט ולדעת שיחזירו לך 90% מהמחירון?זה הכל?! 600 שקל בסהכ על גניבה ושריפה?! תשמע אני בכלל לא בעניינים אז זה לא עד כדי כך מפחיד כל הקטע של הביטוחים המקיפים

Nasty.

mudale222
05-12-2019, 22:32
זה הכל?! 600 שקל בסהכ על גניבה ושריפה?! תשמע אני בכלל לא בעניינים אז זה לא עד כדי כך מפחיד כל הקטע של הביטוחים המקיפים

Nasty.

אין מצב כזה. אולי אם המחירון שלו 5000 שקל. מקיף מלא עולה 4-8 לאופנועים בשווי של 30+-.
מקיף חלקי עולה חצי מזה במקרה הטוב.

artyomSVG
05-12-2019, 22:49
אין מצב כזה. אולי אם המחירון שלו 5000 שקל. מקיף מלא עולה 4-8 לאופנועים בשווי של 30+-.
מקיף חלקי עולה חצי מזה במקרה הטוב.זהו בדיוק גם לי זה נשמע הזוי
לא רוצה לפגוע באף אחד כמובן אבל נשמע ממש אבל ממש לא אמיתי...

Nasty.

MinorScale
06-12-2019, 00:04
למה לא?
1500 שקל מקיף+צד ג' אצל אודי דגן

MinorScale
06-12-2019, 00:06
על מחירון של 20+

JohnnyDough
06-12-2019, 00:31
אתה משלם על המקיף 1500 ש"ח ולא 600 ש"ח. מקיף תמיד כולל צד ג' והוא עולה סדר גודל של 10% משווי הכלי.

mudale222
06-12-2019, 00:42
למה לא?
1500 שקל מקיף+צד ג' אצל אודי דגן

סבבה אז עכשיו זה הגיוני. 8%. חוץ מזה שלא יודע אם כדאי לבטח אצלם, הבנתי שברגע שיש תביעה הם ילחמו אתך עד המוות.

MinorScale
06-12-2019, 08:10
סבבה אז עכשיו זה הגיוני. 8%. חוץ מזה שלא יודע אם כדאי לבטח אצלם, הבנתי שברגע שיש תביעה הם ילחמו אתך עד המוות.
ממי הבנת את זה

moonshield
06-12-2019, 13:26
מקיף חלקי עולה חצי מזה במקרה הטוב.משלם 2000 על מקיף מלא כולל צד ג וגרירה על cb500x ביובל בר.

mudale222
06-12-2019, 20:57
עוד פעם, מה המחירון של הcbx?

הנה ההצעה שקיבלתי מיובל בר לפני כמה חודשים על הנינג'ה 650:
מקיף כולל צד ג - 3751 דורש מנעול דיסק ושרשרת 10 ממ, השתתפות עצמית 10% מערך הכלי ולא פחות מ3500.
מקיף כולל צד ג - 4126 ומערכת איתור עם מנוי פעיל, לא צריך שום נעילה.
צד ג - 536, השתתפות עצמית 600. כיסוי עד 450,000.
מנוי גרירה 250 כולל כל מרחק ובלי הגבלת גרירות כולל לפאנצ'רים.

המחירון שלו 36,000.
שזה אומר שההצעה הראשונה היא 10.5% והשנייה 11.5%. יש אופנועים שמהווים פחות סיכון והפרמיה פחותה אבל בסופו של דבר הכל נע בדר"כ סביב הלפחות 8% אם לא יותר.

ilya07
07-12-2019, 12:53
לי יש mt7 לא מוגבל. אחלה אופנוע לעיר ולנסיעות קצרות בין עירוניות קליל זריז אני מרוצה עד כה. לפי דעתי לא כל כך נוח לנסיעות יותר מידי ארןכות ורצופות אני בלי מיגון רוח.
לגבי ביטוח מקיף הרבה חברות לא מבטחות אותו מקיף, וצריך לחפש מי כן. לפי דעתי אם אתה בעניין הנייקד קח את הדיוק חדש או יד ראשונה ממישהו שנראה שטיפל בו טוב ושמר עליו. לא מצליח עדין להבין את האופנועי ספורט בנפחים קטנים לרוב הם קטנים וצרים ומי שרוכב אליהם נראה קצת מצחיק ;)

MinorScale
07-12-2019, 17:16
עוד פעם, מה המחירון של הcbx?

הנה ההצעה שקיבלתי מיובל בר לפני כמה חודשים על הנינג'ה 650:
מקיף כולל צד ג - 3751 דורש מנעול דיסק ושרשרת 10 ממ, השתתפות עצמית 10% מערך הכלי ולא פחות מ3500.
מקיף כולל צד ג - 4126 ומערכת איתור עם מנוי פעיל, לא צריך שום נעילה.
צד ג - 536, השתתפות עצמית 600. כיסוי עד 450,000.
מנוי גרירה 250 כולל כל מרחק ובלי הגבלת גרירות כולל לפאנצ'רים.

המחירון שלו 36,000.
שזה אומר שההצעה הראשונה היא 10.5% והשנייה 11.5%. יש אופנועים שמהווים פחות סיכון והפרמיה פחותה אבל בסופו של דבר הכל נע בדר"כ סביב הלפחות 8% אם לא יותר.

אחי, הרי צד ג אתה תעשה 100%
תוריד את המחיר של הצד ג ותראה כמה עולה "רק מקיף" ז"א מה התוספת למקיף מצד ג, אולי זה שווה את השקט הנפשי
אני הוספתי 600 לצד ג וקיבלתי מקיף לדעתי שווה כל שקל

mudale222
07-12-2019, 17:46
צד ג' עולה באיזור ה500 שקל, ככה שיוצא שאתה לא הוספת 600, אלא הוספת באזור ה1000, וזה לא מקיף, זה מקיף חלקי.
במחיר הזה בדר"כ עדיף לעשות אזעקה אחרונה שעולה אולי קצת יותר בטווח בקצר אבל אחרי שנה כבר מתחילים להרוויח ומכסה את אותו דבר ואתה לא צריך להתעסק עם נעילות יותר.
anyway, באמת כנראה במקרה הספציפי שלך זה יחסית יוצא די סבבה.

MinorScale
07-12-2019, 23:38
צד ג' עולה באיזור ה500 שקל, ככה שיוצא שאתה לא הוספת 600, אלא הוספת באזור ה1000, וזה לא מקיף, זה מקיף חלקי.
במחיר הזה בדר"כ עדיף לעשות אזעקה אחרונה שעולה אולי קצת יותר בטווח בקצר אבל אחרי שנה כבר מתחילים להרוויח ומכסה את אותו דבר ואתה לא צריך להתעסק עם נעילות יותר.
anyway, באמת כנראה במקרה הספציפי שלך זה יחסית יוצא די סבבה.
אני אומר בוודאות שהמקיף הוא 600.
שמת אזעקה אחרונה, מי מחזיר לי את הכסף כשהם לא ימצאו אותו? אני מעדיף לקבל כסף לקנות כלי אחר ולא לשבור את הראש ולחכות שאולי יחזירו אותו ואולי ואולי..
לא רוצה שיגעו באופנוע ישחקו עם החשמל כבר דובר פה לא פעם על בעיות שזה יצר ואף סיכן חיים

mudale222
07-12-2019, 23:41
אוקי, לכל אחד יש את השיקולים וההחלטות שלו.
בכל מקרה, כמו שאמרתי, במקרה שלך - זה יוצא די משתלם.

Eazy__e
09-12-2019, 11:22
וגם לfc moto יש אחריות לשנתיים ואמינות יותר גובה משל הדיוק 390, והוא יותר עובדתית. ולך תבקש אחריות מקטמ על דיוק 390..