התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מחפש רעיונות לעבודה עד הקיץ

TundraOG
22-12-2019, 16:32
היי חברים.
עקב היותי בשנת חופש מהלימודים, אני רוצה בזמן הזה למצוא עבודה אחרת. כרגע עובד במשמרות בתחנת דלק, מה שהסתדר לי יופי עם הלימודים אבל עכשיו במשרה מלאה זה לא מתאים לי (בעיקר מבחינת השכר).
אז מה אני מחפש - לא מינימום, לא לילות. לצאת עם לפחות 7 בחודש. אין לי בעיה לעבוד בשבתות/חגים. בן 24, יודע אנגלית/עברית/רוסית, כולן רמת שפת אם (ברוסית קצת מתקשה בכתיבה).
רשיון לאופנוע 4 שנים, דרגה A, לרכב אין לי. נסיון במוזיקה, ספציפית גיטרות וכל הקשור אליהם, מנגן כעשור. שירותיות גבוהה.
העדפות - לא מלצרות (אלא אם אגלה שזה ממש, ממש רווחי), לא מפעלים או עבודה פיזית מאוד. הייתה מחשבה ללכת לשליחויות אבל זה נשמע מסוכן ועם תנאים מפוקפקים. גם הרעיון של מוכר בחנות ציוד כלי נגינה או אופנועים עומד על הפרק, נשאלת שאלת השכר. אם אוכל למצוא משהו שאוכל להמשיך בו במהלך הלימודים זה יהיה מעולה.
מאזור אשדוד. אשמח לכיוונים , הכוונות, המלצות וכו'.

mudale222
22-12-2019, 18:37
מה אתה לומד? אולי אפשר ללכת משהו בכיוון כעבודת סטודנט.. בדר"כ זה יותר כסף מהעבודות low level הרגילות.
שליחויות אכן מסוכן אבל כסף טוב ודי גמיש מבחינת שעות. אפשר להרוויח יפה אם עובדים טוב במקום עם טיפים.
עוד רעיון זה מכירות, ולא של אורנג' וכאלה אלא דברים יותר יקרים, רכבים, חופשות וכאלה.. אז מקבלים עמלות יפות על כל מכירה ואפשר להגיע למשכורות טובות.
דוברות, אבטחה, נציג.
qa יכול להיות מגניב, אבל ידרוש ממך לעשות איזה הכשרה של כמה חודשים. מצד שני תרוויח הכי הרבה ויש מצב שתוכל לעבוד בזה גם בלימודים בחצי משרה ולהרוויח טוב.
בגדול הדבר העיקרי שהייתי מתמקד בו זה שתרוויח כמה שיותר, בשאיפה מעל ה10, כל השאר די משני.

TundraOG
22-12-2019, 19:04
לומד ביולוגיה, עובר לביולוגיה ימית עם דגש על מחקר, בתחום הזה כסטודנט לתואר ראשון קשה עד בלתי אפשרי למצוא משהו במקצוע, כשרוב המקומות מחפשים במינימום מאסטרנט.

לגבי שליחויות - הדאגה שלי, בין היתר, היא להתחיל בחורף. אני גם על האופנוע הפרטי שלי לא רוכב בגשם כבד, אז על קטנוע 125? נשמע כמו משימת התאבדות. במידה וכן אשקול - על איזה מקומות מומלץ להסתכל? ג'פניקה/דומינוס וכאלה? שליחויות כלליות?

מכירות - הייתה המחשבה לחפש סוכנות אופנועים לעבוד בה, השאלה עד כמה זה רווחי.

לגבי qa - שמעתי את המונח עשרות פעמים אבל לא מה הוא אומר, אפשר הסבר?

artyomSVG
22-12-2019, 19:09
תנסה לעבוד בתן ביס או בוואלט...גם נחמד מאוד מבחינת תנאים, שכר ...

Nasty.

TundraOG
22-12-2019, 19:27
תנסה לעבוד בתן ביס או בוואלט...גם נחמד מאוד מבחינת תנאים, שכר ...

Nasty.

כרעיון. העניין הוא שראיתי אותם רק במרכז ופחות באזור שלי. זה גם מצריך לעשות משלוחים עם האופנוע הפרטי שלי? או שיש קטנוע/,אופנוע של החברה?

matanbar26
22-12-2019, 19:50
כרעיון. העניין הוא שראיתי אותם רק במרכז ופחות באזור שלי. זה גם מצריך לעשות משלוחים עם האופנוע הפרטי שלי? או שיש קטנוע/,אופנוע של החברה?

בתור אחד שבדק לגבי תן ביס, גט דלברי וולט.
תן ביס:אתה שכיר של החברה אבל עם הקטנוע שלך, הם נותנים ביטוח צד ג' בלבד.
גט דלברי ו-וולט: אתה צריך להוציא חשבוניות (כלומר אתה עצמאי על כל המשתמע מכך או שמצאת מישהו שיוציא לך חשבוניות), אין ביטוח משום סוג וגם פה אתה על הקטנוע שלך.

מהניסיון שלי בשוק העבודה:
בלי תואר זה או מכירות או מלצרות.
במכירות תוכל להגיע לשכר גבוה++ אם אתה טוב בזה.
מלצרות גם אבל זה פיזי.
עוד אופציה זה ברמן.

artyomSVG
22-12-2019, 20:03
כרעיון. העניין הוא שראיתי אותם רק במרכז ופחות באזור שלי. זה גם מצריך לעשות משלוחים עם האופנוע הפרטי שלי? או שיש קטנוע/,אופנוע של החברה?תן ביס נותנים קטנוע שלהם אבל רק באיזור תל אביב וגם השכר יורד משמעותית ל35₪ במקום 50₪ (עם קטנוע שלך) בסהכ הכל בסדר שמה מבחינתי

אני מבסוט.

Nasty.

KKatkov
23-12-2019, 09:35

מעניין. אני איש DevOps ואין לי תואר...

TundraOG
23-12-2019, 09:35
לעבוד עם הכלי שלי פחות רלוונטי, אני לא מעוניין לתפור ק"מ על האופנוע הפרטי שלי או לקנות ולתחזק קטנוע נטו בשביל משלוחים.

אז בינתיים הבנתי שמלצרות או מכירות זה הכיוון. יש עוד הצעות מעניינות?

matanbar26
23-12-2019, 10:01
מעניין. אני איש DevOps ואין לי תואר...

בסדר נו, ואיינשטיין נשר מהתיכון ומארק צוקרברג הפסיק את לימודי התואר.
תמיד תמצא מישהו שהוא היוצא מן הכלל.
אבל רק בשביל הקטע, לך לאתרי/אפליקציות "דרושים" ותראה שדרישה מינימלית לרוב המשרות זה תואר או לפחות קורס רלוונטי.
כמובן שבעולם האמיתי תואר זה חרטא (בטח בדור הזה של המכללות הפרטיות) אבל זאת דרישה של מעסיקים.
האם זה אומר שאי אפשר בלי תואר? אפשר, אבל השכר ההתחלתי יהיה כנראה נמוך מה שלא רלוונטי לעבודה לתקופה קצובה.

מכיוון שהפות"ש עצמו ציין שמדובר בעבודה זמנית והמטרה למקסם רווחים אז או מלצרות,מכירות או שליחויות.
יכול להציע גם עבודה בבניין אבל זה ממש פיזי (מה שנפסל ע"י הפות"ש).

lokimonster
23-12-2019, 10:11
כסטודנט ממליץ לך על אבטחה - יתן לך גם אפשרות ללמוד ( בחלק מן המקומות גם בזמן המשמרת).

הבן שלי עובד בהתקנות אלומניום ( בן 16) בחופשים.
הוא מקבל כ300 שקל ליום ואף יותר לפי גודל העבודה ( בדרך כלל מסתכם בכמה שעות ).
מה שכן זו עבודה קשה ( סבלות ).

Paz
23-12-2019, 11:12
תן ביס:אתה שכיר של החברה אבל עם הקטנוע שלך, הם נותנים ביטוח צד ג' בלבד.
גט דלברי ו-וולט: אתה צריך להוציא חשבוניות (כלומר אתה עצמאי על כל המשתמע מכך או שמצאת מישהו שיוציא לך חשבוניות), אין ביטוח משום סוג וגם פה אתה על הקטנוע שלך.

במכירות תוכל להגיע לשכר גבוה++ אם אתה טוב בזה.
מלצרות גם אבל זה פיזי.
עוד אופציה זה ברמן.

ממש לא מסכים, יש כ"כ הרבה עבודות שלא מחייבות תואר או שהתואר פשוט לא רלוונטי, בימינו הניסיון וכל מיני קורסים עולים על רוב התארים, גם בהייטק כבר התואר פחות רלוונטי.

matanbar26
23-12-2019, 11:32
ממש לא מסכים, יש כ"כ הרבה עבודות שלא מחייבות תואר או שהתואר פשוט לא רלוונטי, בימינו הניסיון וכל מיני קורסים עולים על רוב התארים, גם בהייטק כבר התואר פחות רלוונטי.

אין לבחור ניסיון (לפחות במשהו פרקטי, לא מזלזל) או איזשהו קורס רלוונטי.
לדבריו, התואר שלו גם לא רלוונטי כרגע.
אז ההצעה שלי עומדת בעינה, כל עבודה אחרת תדרוש ניסיון/תואר/קורס רלוונטי.

moonshield
23-12-2019, 12:20
לומד ביולוגיה, עובר לביולוגיה ימית עם דגש על מחקר, בתחום הזה כסטודנט לתואר ראשון קשה עד בלתי אפשרי למצוא משהו במקצוע, כשרוב המקומות מחפשים במינימום מאסטרנט.

לגבי שליחויות - הדאגה שלי, בין היתר, היא להתחיל בחורף. אני גם על האופנוע הפרטי שלי לא רוכב בגשם כבד, אז על קטנוע 125? נשמע כמו משימת התאבדות. במידה וכן אשקול - על איזה מקומות מומלץ להסתכל? ג'פניקה/דומינוס וכאלה? שליחויות כלליות?

מכירות - הייתה המחשבה לחפש סוכנות אופנועים לעבוד בה, השאלה עד כמה זה רווחי.

לגבי qa - שמעתי את המונח עשרות פעמים אבל לא מה הוא אומר, אפשר הסבר?מאיפה אתה בארץ?
ממש לא חייב תואר שני בביולוגיה כדי לעבוד בתחום. אתה יכול ללכת על תפקיד של עוזר מחקר (מה שידבר יותר עם הכיוון העתידי שלך) או טכנאי (לא כזה שמתקן דברים, אלא יותר ה'פועל השחור' של המעבדה). לרוב יש מחסור בעובדים כאלו, כי כל אחד רוצה להיות מינימום מנהל של זאוס, ואם יש לך ידיים טובות (שוב לענייני מעבדה) אז אתה יכול להיות נכס למעבדה. אתה יכול לחפש משהו בתחומים שלא בהכרח רק ביולוגיה אלא גם כימיה ואפילו מעבדות רפואיות,אם בכלל לחפש משהו באקדמיה. שוב, אתה כנראה לא תקבל יותר מידי סמכויות (בהתחלה לפחות) אבל אם תהיה טוב תגלה שהתואר הוא בהרבה מקרים רק חת'כת נייר.

KKatkov
23-12-2019, 16:59
היי חברים.
עקב היותי בשנת חופש מהלימודים, אני רוצה בזמן הזה למצוא עבודה אחרת. כרגע עובד במשמרות בתחנת דלק, מה שהסתדר לי יופי עם הלימודים אבל עכשיו במשרה מלאה זה לא מתאים לי (בעיקר מבחינת השכר).
אז מה אני מחפש - לא מינימום, לא לילות. לצאת עם לפחות 7 בחודש. אין לי בעיה לעבוד בשבתות/חגים. בן 24, יודע אנגלית/עברית/רוסית, כולן רמת שפת אם (ברוסית קצת מתקשה בכתיבה).
רשיון לאופנוע 4 שנים, דרגה A, לרכב אין לי. נסיון במוזיקה, ספציפית גיטרות וכל הקשור אליהם, מנגן כעשור. שירותיות גבוהה.
העדפות - לא מלצרות (אלא אם אגלה שזה ממש, ממש רווחי), לא מפעלים או עבודה פיזית מאוד. הייתה מחשבה ללכת לשליחויות אבל זה נשמע מסוכן ועם תנאים מפוקפקים. גם הרעיון של מוכר בחנות ציוד כלי נגינה או אופנועים עומד על הפרק, נשאלת שאלת השכר. אם אוכל למצוא משהו שאוכל להמשיך בו במהלך הלימודים זה יהיה מעולה.
מאזור אשדוד. אשמח לכיוונים , הכוונות, המלצות וכו'.

קודם כל, תמיד עדיף לעבוד במשהו שקשור למקצוע שבחרת. זה ישרת אותך אח"כ כשתתמודד על משרות אמיתיות מול בוגרי תואר אחרים. ניסיון מעשי בתחום זה יתרון עצום.
אם אתה בכל זאת מחפש עבודה שאינה קשורה למקצוע, כי אתה רוצה כסף כאן ועכשיו - אני מציע לך להפוך את הכיוון.
במקום לבחור תחום לפי עצות של אנשים ואז לחפש בו משרות - כנס לאתרים הרלוונטיים, ותסתכל מה המשרות שיש שם לאנשים ללא השכלה/ניסיון.
כנראה שתמצא הרבה משרות שלא חשבת עליהם, בעיקר אם תוריד את הדרישה שהעבודה לא תהיה פיזית (אני דווקא מאמין שכל אחד צריך לעבוד בעבודה פיזית בחייו - אלא אם יש לך בעיה בריאותית שמונעת ממך).

מניסוני...
לפני צבא ניקיתי חלונות בגובה. העבודה הייתה קשה, הכסף היה טוב (הייתי יוצא עם 50% מעל לשכר מינימום שהיה אז).
פה ושם עבדתי עם חבר שמתקין דלתות כעצמאי (לא בשביל הכסף, פשוט עניין אותי התחום והוא לעיתים נדירות היה צריך עוד זוג ידיים). באותה תקופה, הוא חיפש עובד חרוץ עם ידיים טובות במשך חודשים ארוכים, והיה מוכן לשלם משמעותית מעל למינימום.
אתה מנגן? יכול להיות ששיעורי גיטרה פרטיים יכולים להכניס כסף לא רע.

בקיצור - עבודות יש הרבה, ורובן ייתנו לך משהו מועיל לחיים. דווקא לבזבז את זמנך בתחנת דלק או באבטחה נשמע לי לא חכם, עדיף לעבוד בשיפוצים/מוסך/בניין.

kaz
24-12-2019, 00:16
השאלת גוף (הגוף יושב או מבצע פעולה רפטטיבית כמו לפתוח אינטרקומים ולעלות במדרגות, המוח פנוי לקריאה / מוזיקה / פודקאסטים / קורסים בביולוגיה):
תליית פלאיירים על דלתות
חובש בחוף (רק בעונה)
דלפק קבלה כלשהו(משמרות לילה)

level ups, לומדים משהו ומתקדמים מהעבודה עצמה:
מנעולן (דורש קורס)
ברמן (סוגשל, ברמנים טובים פשוט יכולים להתקדם יותר ממלצר לצורך העניין)
עוזר מכונאי

can't be bothered money:
מפעיל עגורן, דורש קורס, עשו 16 פעם אחרונה שבדקתי (רק אל תגיד לי שזה מסוכן)

כיבוי אש - לידיעתי עובדים משמרות אז יכול להיות רלוונטי גם כשאתה חוזר ללימודים, לא יודע מה השכר כעת, יכול להיות אחלה סידור לטווח בינוני אם אתה נכנס לזה.

בלי קשר, הייתי לומד קצת Python תו"כ מה שזה לא יהיה. יהיה לך שימושי לתואר ומחוצה לו + אתה לא תאמין כמה זה קל למצוא עבודה ברגע שאתה מבין את השפה קצת יותר מהסטודנט הממוצע (ברמה של למשל לפרסם משהו שימושי ב-github)

קידוזו
24-12-2019, 00:23
לא בדקתי סטטיסטיקה אבל לדעתי שליח רכוב בעיר היא העבודה המסוכנת ביותר בישראל. אפילו מתקיני אנטנות ועובדי כורים נפגעים פחות. לילד שלי לא הייתי מרשה אפילו לחשוב על העניין כי זה מטומטם. הכסף לא שווה את רמת הסיכון. רוב השליחים שהכרתי נפגעו בתאונות. רמת החשיפה לנהג הישראלי, הלחץ הנפשי, העייפות, מזג האוויר-פשוט מתכון בטוח לדהירה באמבולנס.

יש לי מספר חברים וקרובים בעסקי המסעדנות ואני יודע שחסרים מלצרים ובמסעדות טובות מרוויחים טוב. כל כך טוב שאני מתפלא שחסרים מלצרים. אבל שיעורי גיטרה בעיני זה הדבר. אני משלם לשעה כ -100 ש"ח כשהמורה בכלל לא בא אלינו. ייקח לך זמן לצבור מספיק תלמידים אבל תהייה גמיש, חופשי ועצמאי יותר מסוחר סמים, מה רע?

a_zur
24-12-2019, 09:26
שיעורי גיטרה בעיני זה הדבר. אני משלם לשעה כ -100 ש"ח כשהמורה בכלל לא בא אלינו. ייקח לך זמן לצבור מספיק תלמידים אבל תהייה גמיש, חופשי ועצמאי יותר מסוחר סמים, מה רע?

מצטרף ומחזק! כל מורה פרטי זה אחלה כסף בין עם גיטרה/ מתמטיקה לתיכוניסטים/ מקצועות מבוא בתואר שלך לסטודנטים. אני השלמתי ככה הכנסה בתואר והייתי מבסוט. אם אתה מסוגל ללמד תיכוניסט לבגרות 4 יחידות מתמטיקה תוכל למצוא מלא תלמידים ולבקש 100 שקל לשעה בלי להתבייש בכלל. מה שאני ראיתי כיתרון ממש גדול הוא שברגע שיש לך תלמידים רציניים זה ראש קטן לאללה, לא צריך להכין כלום מראש נטו פותחים ספר פותרים ש.ב. החסרון הוא שצריך למצוא תלמידים, צריך קצת להסתובב בין הבתים, ושהחארות האלה נוטים להבריז לך בלי לדפוק חשבון חצי שעה לפני השיעור.

TundraOG
24-12-2019, 18:03
תודה על כל העצות חברים!
משלוחים - ככל שאני חושב יותר, כך אני מסכים - זה באמת לא שווה את זה.
לגבי למידת תכנה - מעבר לפייתון, יש עוד תכנות ששווה ללמוד ויש בזה שכר? גם לאחר כך כפרילאנסר בין סמסטרים.

שיעורים פרטיים - זה רעיון. האישיו היחיד בנושא הוא שאני אעשה רילוקיישן לקראת הקיץ לאזור אחר בארץ, אז עד שאצבור שם/תלמידים זה הכל ילך לפח כי אצטרך להתחיל מההתחלה. מה שכן, רעיון טוב להמשך התואר!

matanbar26
24-12-2019, 23:37
פייתון, R, גם SQL.
אבל, ופה אני מדבר מניסיון ספציפי, הסיכוי שמישהו ייתן לך עבודה רק עם קורסים/למידה עצמאית שואף לאפס.
חבר שלי עשה קורס SQL ולומד תואר שני בתחום והתקשה למצוא עבודה בגלל תואר ראשון לא רלוונטי.
אז למישהו בלי תואר ובלי ניסיון מעשי? לא רואה את זה קורה.

mudale222
25-12-2019, 00:30
גם חושב ככה. רק אם יש לך חברים\קרובים בתחום שיכולים להכניס אותך.
אחרת המינימום זה קורס כלשהוא (וגם להם קשה למצוא עבודות טובות) או שאתה ממש גאון\אובססיבי לתחום עם המון המון ידע.

קידוזו
25-12-2019, 01:07
תודה על כל העצות חברים!
משלוחים - ככל שאני חושב יותר, כך אני מסכים - זה באמת לא שווה את זה.
לגבי למידת תכנה - מעבר לפייתון, יש עוד תכנות ששווה ללמוד ויש בזה שכר? גם לאחר כך כפרילאנסר בין סמסטרים.

שיעורים פרטיים - זה רעיון. האישיו היחיד בנושא הוא שאני אעשה רילוקיישן לקראת הקיץ לאזור אחר בארץ, אז עד שאצבור שם/תלמידים זה הכל ילך לפח כי אצטרך להתחיל מההתחלה. מה שכן, רעיון טוב להמשך התואר!

תכנות דורש ניסיון ויש פרילנסרים ממזרח אירופה ואסיה בחצי מחיר. במתמטיקה זה עובד ככה. ממשרד החינוך מפעילים לחץ על המנהלים לספק תוצאות ויש בעיה עם המורים, השעות ואופן הלימוד ולכן כמעט כל התלמידים נעזרים במורים פרטיים. כשתלמיד חלש מקבל ציון טוב כולם יודעים שהמורה אחראי לתוצאה. תברר לגבי אפשרויות פרסום מוקדם במקום שבו תתגורר ושווה אפילו להגיע ולתת שיעורים לפני המעבר כדי לצבור מוניטין.

kaz
25-12-2019, 15:09
אתה יכול למצוא עבודה בכל שפה, מאסמבלר עד קובול, אם אתה טוב במה שאתה עושה. לכן לטעמי עדיף שפה שכיף לך לעבוד בה, ומביאה לך תועלת מוספת.
אם אין לך נטיית לב לשפה ספציפית, הייתי הולך על פייתון -

- מחוץ לחיפוש עבודה, היא תביא לך תועלת ברמה אקדמית, לכל מחקר חישובי שתעשה. שימושית גם בבית - אפשר לפרסר את yad2, להקים אתר בסיסי וכו'.

- משומשת החל מפיתוח צד שרת, אבטחת מידע, דרך machine learning, תכנות בקרים (MicroPython) ועוד. לא יודע איזה מס' היא מבחינת ביקוש, אבל כאמור זה פחות מעניין.

- רוב האנשים מתייחסים אליה כשפת סקריפטים, והידע שלהם בהתאם --> יתרון יחסי למי שחופר יותר לעומק, מכיר את מודל העצמים וכו'.

- בצוות QA אצלנו יש 10+ אנשים, לדעתי אף אחד לא ידע פייתון לפני שהגיע. סטודנט + יודע פייתון ברמה + רוצה ללמוד ולהתקדם - בחברה שמחפשים QA שיודעים לעבוד יתקשו לבקש יותר.

- github זה הפורטפוליו שלך - כמו צייר בימי הביניים שמסתובב בין סדנאות ומראה את העבודות שלו. ככה אפשר לדעת משהו יותר מעניין מכישורי השכנוע שלך.

- בעבודת QA אתה נחשף לפרוטוקולי עבודת פיתוח בתעשייה - שימוש בלינוקס, git, bash, עבודה בצוות, איפה יש מרכולים שמקבלים 10ביס ועוד. ביחד עם הידע בפייתון, אתה יכול להתחיל פה כמה קסקדות לפי הדומיין בתעשייה שאתה רוצה להתקדם אליו (אם אתה מכוון לזה).

- אין לי תואר, עובד כמפתח פייתון ~2.5 שנים (לא אומר בגאווה, זה פשוט מה שקרה). מוזמן לשאול (פה / ה"פ).

KKatkov
28-12-2019, 12:38
פייתון, R, גם SQL.
אבל, ופה אני מדבר מניסיון ספציפי, הסיכוי שמישהו ייתן לך עבודה רק עם קורסים/למידה עצמאית שואף לאפס.
חבר שלי עשה קורס SQL ולומד תואר שני בתחום והתקשה למצוא עבודה בגלל תואר ראשון לא רלוונטי.
אז למישהו בלי תואר ובלי ניסיון מעשי? לא רואה את זה קורה.

שוב תיאוריית התארים?

מה שמעניין בתחום הזה - זה ניסיון מעשי, ראש טוב, ומוכנות לקרוע ת'תחת.
החלק הטריקי הוא למצוא עבודה ראשונה, רצוי כזאת שלא תתקע אותך עם ידע שלא רלוונטי לשאר השוק.
משם, כל עוד אתה טוב - אתה מתגלגל.

matanbar26
28-12-2019, 15:17
שוב תיאוריית התארים?

מה שמעניין בתחום הזה - זה ניסיון מעשי, ראש טוב, ומוכנות לקרוע ת'תחת.
החלק הטריקי הוא למצוא עבודה ראשונה, רצוי כזאת שלא תתקע אותך עם ידע שלא רלוונטי לשאר השוק.
משם, כל עוד אתה טוב - אתה מתגלגל.

זה לא תיאוריה, זאת עובדה.
אני בא מהתחום.
אף אחד לא ייתן לו עבודה כי הוא סיים קורס/למד באופן עצמאי.
למה?
כי יש אנשים בחוץ עם אותה רמת ידע ותואר.
אני מסכים שתואר זה חרטא, אבל ככה שוק העבודה עובד.

כמובן שאסייג את דברי אם מדובר בבן אדם עילוי בתחומו, אבל (בלי להעליב) זה כנראה לא המצב.
יותר מזה, הוא מחפש עבודה זמנית שתיתן לו מקסימום רווח.
איך זה מסתדר עם ללכת לקורס/ללמוד עצמאית כמה חודשים עכשיו?

xlib
28-12-2019, 15:30
אני מסכים שתואר זה חרטא, אבל ככה שוק העבודה עובד.

דבר על תואר שלך בבקשה. שוק העבודה עובד ככה מסיבות מאוד טובות.

וכן, אף אחד לא מוצא עבודה אחרי קורס בפייתון.

Sent from my iPhone using Tapatalk

NAOR2207
28-12-2019, 15:42
שמעתי שמספרים פה שקל למצוא עבודה בתכנות/סיסטם אז באתי.
מחפש עבודה באיזור המרכז.
העדפה לדבאופס לינוקס או גו/ראסט. ללא ניסיון לצורך העניין.

אם זה כל כך קל אז שנינו (פות"ש ואני) נמצא את מה שאנחנו מחפשים מבלי להפריע אחד לשני.

במסרים.

תודה.

KKatkov
28-12-2019, 16:36
שמעתי שמספרים פה שקל למצוא עבודה בתכנות/סיסטם אז באתי.
מחפש עבודה באיזור המרכז.
העדפה לדבאופס לינוקס או גו/ראסט. ללא ניסיון לצורך העניין.

אם זה כל כך קל אז שנינו (פות"ש ואני) נמצא את מה שאנחנו מחפשים מבלי להפריע אחד לשני.

במסרים.

תודה.

יש לי חבר שמחפש דוואופס מתחיל (לא ג'וניור מת, אלא איש עם ידע בתשתיות, תקשורת, סקריפטים והיכרות עם סביבות ענן שרוצה לעשות הסבה לדוואופס).
אם אתה באמת מחפש, שלך את הקו"ח שלך בפרטי.

kaz
30-12-2019, 12:13
לא מרגיש עילוי (אולי עילוי אווירודינמי לפעמים), וגם רוב בעלי התארים הם לא עילויים. לדעת פייתון יותר טוב מהשכן זה עניין של, כמו ש-KKatkov אמר, משמעת עבודה. אותו קונץ כמו בהוצאת תואר.

ההצעה שלי היתה ללמוד פייתון במקביל ל-X Y שאתה עובד בהם, בשבילך. להתחיל לבנות פרויקט מעניין, גם כן בשבילך. אפשר לראות מה יש בגיטהאב של מתכנתים ישראלים אחרים שעובדים בפייתון כדי לראות מה הרמה, לכש/אם תרצה להיות monkey במשרה מלאה. קח בחשבון שעבודה ראשונה בפייתון, רגל בפתח, היא בד"כ QA אוטומציה.

NAOR2207
30-12-2019, 14:50
יש לי חבר שמחפש דוואופס מתחיל (לא ג'וניור מת, אלא איש עם ידע בתשתיות, תקשורת, סקריפטים והיכרות עם סביבות ענן שרוצה לעשות הסבה לדוואופס).
אם אתה באמת מחפש, שלך את הקו"ח שלך בפרטי.

תודה.
אני לא מוצא איך מצרפים מסמך במסרים.
אשמח לצורת התקשרות אחרת

KKatkov
30-12-2019, 16:23
תודה.
אני לא מוצא איך מצרפים מסמך במסרים.
אשמח לצורת התקשרות אחרת

קבלת ה"פ