מחשב כף יד

צפייה בגרסה מלאה : דיינזה משיקה בישראל את האפוד המתנפח החדש

אביעד אברהמי
26-12-2019, 17:53
מטרו משיקה בישראל את אפוד כרית האוויר החדש של דיינזה - ה-Smart Jacket; קל משקל, מאוורר, אוטונומי בעל אלגוריתם מתוחכם, וניתן ללבישה מעל או מתחת למעיל הרכיבה; הפרטים והמחירים - בפנים.

http://fullgaz.co.il/%d7%93%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%96%d7%94-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%a9%d7%a8%d7%90%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%a4%d7%95%d7%93-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a0%d7%a4%d7%97-%d7%94%d7%97/

http://fullgaz.co.il/wp-content/uploads/2019/12/Dainese-Smart-Jacket-005.jpg

kaz
26-12-2019, 18:41
www.ebay.com/itm/Dainese-Dair-Smart-Jacket-Black-Neon-Yellow-XL-Motorcycle-Airbag-Stand-Alone/372883042055

קידוזו
26-12-2019, 19:50
אני לא יודע כמה מוצר כזה באמת מגן סטטיסטית- במיוחד במפגשים עם כלי רכב אחרים.
לאנשים שמבקרים הרבה במסלול זה נראה לי חובה. אשמח אם מישהו ישתף תובנות בנושא.

לגבי פערי המחיר מול חו"ל:
פעם היו בישראל המון חנויות דיג. כמעט בכל עיר בגוש דן והשפלה היתה אחת.
ההכנסות התפלגו ממוצרים מתכלים-וקניות חוזרות (פתיונות, משקולות חוטים) וחלק קטן ממכירת ציוד (רולרים, חכות, פנסים, מעמדים וכו').
כיום בקושי נשארו חנויות דיג ורובם במצב כלכלי לא מזהיר בלשון המעטה.
את הציוד הקל הרוב קונים באינטרנט וגם הזקנים נעזרים בילדים ובנכדים. אלמלא היו מספקים פתיונות חיים כנראה שהיו קורסות מזמן.
אני לא יודע אם אפשר להאשים את חנויות הציוד לאופנועים בחזירות כי כל עסק שואף לשרוד ולשגשג ואני לא מכיר את העלויות אבל זה נראה קצת דומה.
יכול להיות שהיצרנים עושים שרירים וזה מוזר כי ישראל היא כבר לא שוק קטן וזניח- 9 מיליון עם כוח קניה אירופאי. לאלוהים הפתרונים.

alexsupreme
26-12-2019, 20:29
אני לגמרי בעד העתיד ללא מיגון קשיח. האם כרגע זה תחליף למגן גב או תוספת נחמדה?

moonshield
26-12-2019, 20:30
הווסט נראה מעולה, נותן מענה הולם לחסרונות של שאר הווסטים. לא מחייב מעילים תואמים (ובכך גם החלפת מעילים) כמו אצל אלפיינסטארס, עובד בטכנולוגיה דומה (הפעלה ממוחשבת ולא מכאנית) וניתן ללבישה מתחת למעיל קיים (כל מעיל). נראה כמו המועמד המוביל כרגע בתואר ''המתנפח הראשון שלי''. הכל בתנאי שמטרו יסכימו לתת שירות לווסט שנקנה בחו''ל.
לגבי המחיר, פשוט חזירות לשמה. מוצר שעולה סביב ה 700$ (2400 ₪) עולה בארץ 3883₪. אין מה לומר, metro being metro. קיזודו, אני לא מסכים איתך בעניין 'ההקלה' מנטלית בנושא, כי יש חנויות אחרות שמצליחות לתת מחירים הוגנים ולהישאר בסביבה מספיק זמן. אם לשפוט מניסיוני הדל ומניסיונם של אחרים מנוסים יותר, מטרו כנראה יתנו את השירות הגרוע ביותר בנושא, יגבו מחיר חזירי גם על בדיקה תקופתית וחידוש הווסט (במקרה ו...), וכתשובה לתקווה שלי מלמעלה, לא יכבדו מושג בסיסי של 'אחריות בינלאומית' ויטפלו רק במה שנקנה דרכם (שלא כמו אביזריון והווסט של אלפיינסטארס לדוגמא).
בקיצור, במחיר הגיוני יותר, כולל רווח נאה לחנות, הייתי קונה מחר.

ayalzo
26-12-2019, 22:04
לא מבין איך אפשר לרכוב עם זה בקיץ.
וכן קראתי שכתוב שזה מאוורר. זה לא.

mudale222
26-12-2019, 22:04
האמת שהפער במחירים בכלל לא כזה נורא. הכי זול באיביי זה 2300 + 200 משלוח = 2500.
תוסיף מינימום של מע"מ 18% (וזה מינימום) = 2950.
אם תקח בחשבון שבהתמקחות קלה כנראה המחיר ירד בכמה מאות יוצא שההבדל יהיה באזור ה500+-.
לא נורא בכלל. אפילו נחשב לתמחור טוב יחסית לארץ.

tree
26-12-2019, 22:28
למה אין הגנה על הכתפיים :(

Tamir159
26-12-2019, 22:29
האמת שהפער במחירים בכלל לא כזה נורא. הכי זול באיביי זה 2300 + 200 משלוח = 2500.
תוסיף מינימום של מע"מ 18% (וזה מינימום) = 2950.
אם תקח בחשבון שבהתמקחות קלה כנראה המחיר ירד בכמה מאות יוצא שההבדל יהיה באזור ה500+-.
לא נורא בכלל. אפילו נחשב לתמחור טוב יחסית לארץ.
החשבון שלך ממש לא מדוייק. מחיר חול שאתה מצטט כולל מע''מ מקומי בשיעור גבוה יותר מישראל. מע''מ לא מוסיפים פעמיים.
התמחור של 3900 שח לגמרי לא סביר ביחס למחיר חול.
אולי מטרו יעשו הנחה משמעותית ביום המכירות שהבטיחו מחר, אז יהיה כדאי לקנות כאן ולקבל שירות מקומי.

JohnnyDough
26-12-2019, 23:15
יש לי אפס נסיון מלקנות דברים אצל מטרו אבל מהנסיון שלי עם חנויות אחרות, המחירים הרשמיים כוללים מרכיב "ניפוח" של לפחות 30% שמיועד לצורך מתן הנחה אוטומאטית ללקוחות (כ15-20% לפחות).
אם זה המצב גם כאן אז המחיר יוצא "סביר" במונחים מקומיים (שזה אומר סתם יקר ב10-15% מהמקובל בעולם). ללא הנחה כזו, המחיר מופרך.

mudale222
27-12-2019, 00:31
החשבון שלך ממש לא מדוייק. מחיר חול שאתה מצטט כולל מע''מ מקומי בשיעור גבוה יותר מישראל. מע''מ לא מוסיפים פעמיים.
התמחור של 3900 שח לגמרי לא סביר ביחס למחיר חול.
אולי מטרו יעשו הנחה משמעותית ביום המכירות שהבטיחו מחר, אז יהיה כדאי לקנות כאן ולקבל שירות מקומי.

אין לי מושג אם יש להם מע"מ מקומי או לא, זה גם לא משנה.
האלטרנטיבה שלנו שהיא הזמנה מחו"ל תהיה מחויבת במע"מ כשזה יגיע לארץ והמחיר יהיה בארץ כולל מע"מ.

Tamir159
27-12-2019, 01:04
אין לי מושג אם יש להם מע"מ מקומי או לא, זה גם לא משנה.
האלטרנטיבה שלנו שהיא הזמנה מחו"ל תהיה מחויבת במע"מ כשזה יגיע לארץ והמחיר יהיה בארץ כולל מע"מ.
אתה צודק, בארץ מחוייב מעמ על המחיר כולל המשלוח (שיעור 17 אחוז).
אבל, ברגע שתזמין לארץ מאתר בחול, תראה שהמחיר מתעדכן ויורד ממנו המעמ המקומי, באירופה גבוה מישראל על פי רוב, תלוי במדינה.
ולכן לא מוסיפים פעמיים.

mudale222
27-12-2019, 03:10
מוכר וידוע, ההשוואה כאן מול איביי שם לא יורד מע"מ.
הנה באתר שכן מוריד מע"מ:
https://www.motocard.com/de/protektoren/dainese-smart_jacket_black_yellow_fluo_620.aspx
ולאחר ההורדה זה 2150 כולל משלוח.
על זה תוסיף את המע"מ והגעת ל2600.
ולכן אתה צודק. 1300 זה הבדל גדול מדי אפילו אם תהיה עוד הנחה של איזה 500 שקל בארץ.

שעיר בגב"ב
27-12-2019, 10:10
אני דווקא רואה את היחס והמחירים של מטרו באור חיובי.
ככה אין שום רגשי מצפון/אשמה כשבאים למדוד לפני הזמנה מחו"ל.
אני ממש נמנע מלעשות זאת כי נראה לי לא מוסרי, ובפעמים שאכן נכנסתי לחנויות כדי למדוד דאגתי לבקש רשות והבהרתי שאני לא מתכוון לקנות.
יש כאלה שאכן מסכימים ולפעמים אפילו עם חיוך.
ואז אני גם תמיד דואג לקנות משהו בסיסי שאני ממש צריך, כמו שמן כזה או אחר או משהו בסגנון כי זה לא מובן מאליו.

במקרה של מטרו זאת פשוט מצווה להתנהג כמוהם להחזיר להם באותו מטבע, להשתמש בהם ולנצל אותם.
יישר כוח ענק מטרו!
תמשיכו להיות כמו שאתם, אתם עושים מצווה ענקית.

כRובי
27-12-2019, 11:31
אני ממש נמנע מלעשות זאת כי נראה לי לא מוסרי, ובפעמים שאכן נכנסתי לחנויות כדי למדוד דאגתי לבקש רשות והבהרתי שאני לא מתכוון לקנות.
ואז אני גם תמיד דואג לקנות משהו בסיסי שאני ממש צריך, כמו שמן כזה או אחר או משהו בסגנון כי זה לא מובן מאליו.

במקרה של מטרו זאת פשוט מצווה להתנהג כמוהם להחזיר להם באותו מטבע, להשתמש בהם ולנצל אותם.
יישר כוח ענק מטרו!
תמשיכו להיות כמו שאתם, אתם עושים מצווה ענקית.

ובתואר ההודעה הצינית של 2019, הזוכה הוא.... :)

Dresdner
27-12-2019, 12:06

יישר כוח ענק מטרו!
תמשיכו להיות כמו שאתם, אתם עושים מצווה ענקית.ברמת המוסריות אפשר להסתכל על זה גם מכיוון אחר, הלכת מדדת והזמנת (ממקום אחר) את אותו המותג ככה שמבחינת דיינזה למשל לא משנה להם איפה קנית העיקר שזה מוצר שלהם.
אם תחשוב על זה הרבה פעמים אז גם שמן לא תקנה בחנות והמצפון נקי [emoji3]

שעיר בגב"ב
27-12-2019, 12:53
מבחינת המצפון התכוונתי לחנויות הוגנות שאינן קשורות למטרו.
בנוגע למטרו יש להם שלט בכניסה לסניף המרכזי,
"נא לא להיכנס עם אוכל, שתיה ומצפון"

וכרובי, אין ספק שמטרו הרוויחו את זה ביושר.:number1:

moonshield
27-12-2019, 16:02

יישר כוח ענק מטרו!
תמשיכו להיות כמו שאתם, אתם עושים מצווה ענקית.לנעוץ בראש כל תת פורום! ענק

שעיר בגב"ב
28-12-2019, 13:50
התחשק לי לעבור קצת על מחירי האביזרים באתר של מטרו.
ניתן למספרים לדבר.

כפפות dainese scout goretex
1035₪ במטרו,
מחיר באיביי כולל משלוח בסביבות ה550₪ כולל משלוח.

מעיל dainese sandstorm
3092₪ במטרו,
1500₪ כולל משלוח באיביי.

קסדת x- lite 803
מחיר במטרו 3566₪
מחיר באיביי כולל משלוח 1500₪.

וזה עוד לפני שדיברנו על שיטת הקרטל שלהם והתשת הלקוחות שמנסים לממש אחריות.

סניף תושיה תל אביב הוא הסניף הראשי נכון?

ees
29-12-2019, 17:12
אחרי שהדיון סטה לתימחור של מטרו, כל התמגנות מתנפחת היא דבר מבורך.
זה לא מה שיציל את החיים בתאונה קשה אבל בהחלט יישמור על הגוף העליון מפציעות קשות.

JohnnyDough
07-01-2020, 23:54
אני נמצא בתערוכת הces לצרכי עבודה ואחרי שראיתי כאן כמה אנשים עם בגדים של אלפיינסאטרס, איתרתי את הדוכן (הדי קטן שלהם) ומסתבר שהם משיקים וסט עצמאי מתחרה.
הרמתי אותו ובגזרת המשקל והסרבול, הוא לא באמת בר תחרות (את זה של דיינזה מדדתי כאן בחנות הרשמית שלהם לפני כמה ימים) אבל הוא עצמאי ונראה שנותן הגנה מלאה יותר מזה של דיינזה.

moonshield
08-01-2020, 00:30
אני נמצא בתערוכת הces לצרכי עבודה ואחרי שראיתי כאן כמה אנשים עם בגדים של אלפיינסאטרס, איתרתי את הדוכן (הדי קטן שלהם) ומסתבר שהם משיקים וסט עצמאי מתחרה.
הרמתי אותו ובגזרת המשקל והסרבול, הוא לא באמת בר תחרות (את זה של דיינזה מדדתי כאן בחנות הרשמית שלהם לפני כמה ימים) אבל הוא עצמאי ונראה שנותן הגנה מלאה יותר מזה של דיינזה.

מאיזו בחינה הוא נותן יותר הגנה?
אם הוא יותר מסורבל וכבד, יהיה יותר סיכוי שלא יילבש.

JohnnyDough
08-01-2020, 01:37
הוסט של דיאנזה מגיע בלי מגן גב קשיח וגם בלי הגנות לכתפיים. לוסט החדש של אלפיינסטארס יש מגן קשיח "מעוצב" ולגבי הכתפיים אני לא בטוח אבל הוא היה נראה מאוד דומה לכרית הסטנדרטית שלהם (שיש לי ומכילה הגנות לכתפיים), רק עם אפשרות סגירה עצמאית (רוכסן + מפסק מעט משונה בחזית)

moonshield
08-01-2020, 12:03
הוסט של דיאנזה מגיע בלי מגן גב קשיח וגם בלי הגנות לכתפיים. לוסט החדש של אלפיינסטארס יש מגן קשיח "מעוצב" ולגבי הכתפיים אני לא בטוח אבל הוא היה נראה מאוד דומה לכרית הסטנדרטית שלהם (שיש לי ומכילה הגנות לכתפיים), רק עם אפשרות סגירה עצמאית (רוכסן + מפסק מעט משונה בחזית)תודה על המידע.
עד כמה שידוע לי המגן של דיינז כן מגן בכתפיים אך לא בעורף (צירפתי צילום מסך של התמונות של דיינז מהכתבה באתר). לגבי מיגון קשיח בגב, זה כנראה אחת הסיבות העיקריות לעליה במשקל ובפקטור הסירבול. בכל מקרה אני באופן אישי מעדיף שלא יהיה מיגון קשיח בגב מטעמי איוורור (אנחנו בכל נמצאים קרוב יותר לערב הסעודית מאשר לנורבגיה). את המיגון החצי קשיח אני אשאיר במעיל עצמו.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200108/1058e607de385b4a8e5cc488693a1261.jpg

Dresdner
08-01-2020, 14:41
תודה על המידע.
עד כמה שידוע לי המגן של דיינז כן מגן בכתפיים אך לא בעורף (צירפתי צילום מסך של התמונות של דיינז מהכתבה באתר). לגבי מיגון קשיח בגב, זה כנראה אחת הסיבות העיקריות לעליה במשקל ובפקטור הסירבול. בכל מקרה אני באופן אישי מעדיף שלא יהיה מיגון קשיח בגב מטעמי איוורור (אנחנו בכל נמצאים קרוב יותר לערב הסעודית מאשר לנורבגיה). את המיגון החצי קשיח אני אשאיר במעיל עצמו.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200108/1058e607de385b4a8e5cc488693a1261.jpg

דיינזה טוענים (קראתי באיזה מקום) שהמיגון צוואר סטייל הילייט עלול לסכן את המפרקת לכן לא עשו את זה, בבסה"כ אני נוטה להאמין להם כי אם רצו יכלו לעשות גם הגנה על הצוואר אבל בחרו שלו.

moonshield
08-01-2020, 16:20
לא יודע מה השיקולים של דיינז לגבי מיגון הצוואר, בכל מקרה המטרה העיקרית שלו היא לקבע את הצוואר והראש לאחר תאונה (לא עלינו). לדעתי המיגון שהאפוד שלהם מספק לכתפיים ולגב, בשילוב עם זה שהקסדה תופסת את הנפח שלה, יקבע את הצוואר בצורה מספקת עד שיגיעו כוחות ההצלה.
גם ככה כדילהגן על עריפת ראש כתוצאה ממפגש לא רצוי עם גדר ההפרדה, מיגון הצוואר של הילייט או היט אייר לא יעזור.

JohnnyDough
08-01-2020, 18:22
בוסטים של אלפיינסטארס יש כריות אויר בכתפיים ממש - לא רק הגנה סביב הצוואר/עצם בריח :
https://www.youtube.com/watch?v=FCt_VefIoQA
לגבי האיוורור והסרבול, אני לגמרי מסכים. הוסט של דיינזה מרגיש הרבה יותר נסבל על הגוף.