צפייה בגרסה מלאה : המלצות למעיל חורף
newbalance
06-01-2020, 22:16
שלום לכולם,
החלטתי להזמין מאחד האתרים בחו"ל מעיל חורף
שמאפשר לפרק את שתי הביטנות ולמשוך איתו עוד כמה חודשים בשנה.
התקציב כ- 1500 שקל.
צורכי הרכיבה: קטנוע בנסיעות עירוניות + בינעירוניות בכל ימי השנה
בגוש דן + קצת פריפריה.
ממה שראיתי בכמה אתרים, יש מועמד רציני שעונה על זה:
https://www.revitsport.com/en/jacket-sand-3-43758.html#522
זו תהיה ההזמנה הראשונה שלי של ציוד רכיבה.
מעוניין בחוכמה שלכם, מי שיש לו Revit Sand 3 ויכול לספר מניסיונו על המעיל.
בנוסף, מי שמנוסה בהזמנות מאתרים באירופה, כמו FC-Moto,
אשמח לעצות איך להתנהל מולם גם כדי לא ליפול על עמלות וקנסות שונים בארץ
בעיקבות שילוח לא סטנדרטי,
וגם לגבי המידה הנכונה (האם טבלת המידות שלהם מספקת או כדאי לעלות במידה?).
Tamir159
06-01-2020, 22:29
לא יודע להמליץ על מעיל חורף. כן יודע לספר על הזמנה מ fc moto, שנעשתה לפני חודשיים. עדיין מטיילת במרתפי הדואר. שתי הזמנות למען הדיוק. אז תביא בחשבון שאולי לא יגיע לחורף הזה :). בהצלחה,
אכן בגלל העדיפות לאמזון בדואר ישראל משלוחים מ-fc-moto הגיעו אחרי חודשיים מיום ההזמנה. בהזמנה משם תצטרך לשלם מע"מ על סה"כ ההזמנה כולל משלוח.
לגבי המלצה, רוויט חברה איכותית. יש לי מעיל 4 עונות revit vapor. מחזיק חורף שלישי אבל מראה כבר סימני עייפות בתפרים. לא שימושי בקיץ ישראלי באליל. טוב בעיקר לחורף. שאר העונות רוכב עם מעיל קיץ וגם בחורף כשיבש. בבקרים הקרים שם בטנה דקה.
ממליץ בחום לבדוק מחירים באיי די מוטורספורט. לפעמים הבדל במחיר זניח לעומת המלאי המיידי.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
matanbar26
06-01-2020, 23:51
אתה באיחור חביבי.
ההזמנה תגיע לך באמצע פברואר+ (תבדוק אפשרות לשילוח מהיר ).
נכון, זה עדיין חורף אבל יש סיכוי לעיכוב משמעותי יותר (הדואר בקריסה בגלל חגי המכירות) ואז רכשת מעיל לחורף הבא.
Fc moto וmotoin שולחים דרך דואר ישראל אז לא תשלם עמלות שקר רק מע"מ ומכס.
אני לפני הרכישה הראשונה מדדתי את עצמי (היקף חזה, בטן, יד וכו') ופגעתי בול במידה, מומלץ ברכישות יקרות כאלו.
לא פגשתי עוד במעיל מתפרק שמתאים לקיץ הישראלי, בטח בגוש דן עם 1000% לחות.
מציע לשקול רכישת מעיל קיץ ייעודי (אופי הנסיעות שלנו זהה, קטנוע, עירוני+בין עירוני).
אני עם מעיל קיץ כל השנה, בגשם שם חלפס.
וכשקר, שם עוד בגד מתחת למעיל.
לפי דעתי עדיף לך מעיל קיץ.
mudale222
07-01-2020, 00:47
נראה מעיל טוב.
אין מעיל חורף שיהיה לך טוב בגוש דן שלא בחורף, כמו שענו לפני עדיף מאוד לקנות מעיל קיץ ייעודי ומעיל חורף בנפרד.
ההזמנה מfcmoto לקחה לי כמעט חודשיים ועכשיו עם העומס על הדואר אני מאמין שזה יהיה באיזור ה3 חודשים עד שיגיע אליך.
אם מעניין אותך יש לי מעיל חורף שהזמנתי מהם ולא במידה שלי, וישלח עליהם מחר או מחורתיים אם לא יימצא קונה בארץ:
http://fullgaz.co.il/forums/showthread.php/20917-%D7%9E%D7%A2%D7%99%D7%9C-%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%A3-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%91%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%A1%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A8%D7%9E%D7%94-%D7%92%D7%91%D7%95%D7%94%D7%94-%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%93-alpinestar-goretex
אם אתה מתכוון להזמין מחו"ל ולא לקנות בארץ, אז נראה לי במקומך כבר הייתי מזמין מעיל קיץ וכמה חודשים לפני החורף הבא מזמין מעיל חורף.
עכשיו אין כל כך טעם להזמין מחול זה יגיע באיזור מרץ-אפריל, ממש לקראת סוף סופו של החורף.
newbalance
07-01-2020, 22:19
תודה חברים על התגובות והעצות.
שכחתי לציין, כבר יש לי ציוד רכיבה מלא שקניתי בחנויות בארץ.
העניין הוא שהמעיל שלי ארבע-עונות, כך שבחורף הוא בינוני בהגנה מקור
אבל בגלל שללא בטנות נשארים עם מעיל קיץ שרובו עשוי רשת, אני אהפוך אותו למעיל קיץ.
בהמעיל שאזמין מחו"ל, מתכנן להשתמש בעיקר בחורף ובוודאות לא בחודשי הקיץ.
Dada : ביקרתי ב-א.ד.מוטורספורט, אין להם במלאי את revit sand 3 אלא דגם ישן sand 2
ולא במידה שלי ולאחר מבצע יוצא יקר ב-40% מחו"ל.
Matanbar: אני בכלל לא ממהר, לכן יכול גם לבצע את ההזמנה בעוד כמה חודשים עבור החורף הבא,
ואולי בינתיים יתאפסו קצת בדואר ישראל.
Mudale: תודה על ההצעה, מעיל החורף שלך קטן עלי ב-2 מידות.
matanbar26
07-01-2020, 22:37
אם כבר מתכנן רכישה, מציע לך לשקול בחיוב שני מעילים (חורף וקיץ).
הפתרון של מעיל מתפרק הוא בינוני ויוצא מצב שקר (ולפעמים רטוב) בחורף וחם בקיץ.
newbalance
08-01-2020, 08:05
נראה לי שזה הפתרון הכי טוב.
תודה מתן.
moonshield
08-01-2020, 12:19
אם המעילצהרב עונתי שלך בנוי רובו מרשת, הוא יוכל לשמש יופי כמעיל קיץ ועונות מעבר (בשילוב הביטנות). לגבי מעיל חורף, מומלץ אחד ייעודי עם הגנה מוכחת (סוג של) מגשם ושכבת חימום פנימית טובה.
newbalance
08-01-2020, 17:25
זה הולך להיות או מה שאתה מציע
או מה שמתן הציע.
אזמין כנראה בסוף החורף, עבור העונה הבאה.
תודה!
newbalance
27-01-2020, 19:14
אתה באיחור חביבי.
ההזמנה תגיע לך באמצע פברואר+ (תבדוק אפשרות לשילוח מהיר ).
נכון, זה עדיין חורף אבל יש סיכוי לעיכוב משמעותי יותר (הדואר בקריסה בגלל חגי המכירות) ואז רכשת מעיל לחורף הבא.
Fc moto וmotoin שולחים דרך דואר ישראל אז לא תשלם עמלות שקר רק מע"מ ומכס.
אני לפני הרכישה הראשונה מדדתי את עצמי (היקף חזה, בטן, יד וכו') ופגעתי בול במידה, מומלץ ברכישות יקרות כאלו.
לא פגשתי עוד במעיל מתפרק שמתאים לקיץ הישראלי, בטח בגוש דן עם 1000% לחות.
מציע לשקול רכישת מעיל קיץ ייעודי (אופי הנסיעות שלנו זהה, קטנוע, עירוני+בין עירוני).
בדקתי היום באתרים FC-Moto וב- Moto-IN מה מחכה לי מבחינת אופן המשלוח.
מתברר ששניהם שולחים עכשיו לארץ רק ב- DHL
מה שהולך לנפח את העלות הסופית כאן - בנוסף למיסים גם עמלות שקר
של נציגות ה- DHL בישראל.
האם יש לכם המלצות לאתרים אחרים שכן שולחים בדואר רגיל ?
JohnnyDough
27-01-2020, 19:45
הDHL של FCMOTO וMOTOIN זה שילוח בינלאומי רגיל ולא שילוח אקספרס. אתה יכול להזמין מהם בשקט.
רק שמהנסיון המצומצם שלי, MOTOIN פחות אמינים מFCMOTO. קנה מהם רק אם ההפרש משמעותי.
matanbar26
27-01-2020, 21:37
DHL בגרמניה זה הדואר הגרמני.
Motoin שולחים שילוח מהיר דרך ups (אבל זה יקר בטירוף).
מהניסיון שלי עם motoin דווקא היה סבבה לגמרי (4-5 הזמנות שעברו חלק).
moonshield
27-01-2020, 21:55
יש לי ניסיון עם שתי החנויות,, ודווקא הניסיון עם מוטואין היה טוב יותר. בכמה הזמנות שעשיתי מוטואין עמדו בזמני המשלוח יותר טוב מפ.ס מוטו. יש לציין שכל ההזמנות שעשיתי דרכם נשלחו רק בתוך אירופה, ולא ניסיתי את מזלי עם dhl בארץ.
JohnnyDough
27-01-2020, 22:04
היו לי שתי הזמנות שהלכו חלק ואז היתה לי הזמנה שבאתר הופיעה כמשלוח תוך 5-7 ימים רק שהימים עברו, הם לא שלחו כלום וגם לא טרחו לעדכן אותי על עיכוב.
אחרי שבועיים פניתי אליהם והם הבטיחו לשלוח עד סוף אותו שבוע. כלום לא נשלח ושוב לא טרחו לעדכן אותי.
אחרי עוד שבוע וחצי פניתי שוב פעם ונאמר לי שזה ישלח באמצע השבוע שאחר כך. ביקשתי לבטל את ההזמנה ויום למחרת, באורח פלאי, הם שלחו חבילה (שעדיין לא הגיעה ואני מקווה שזה באמת מה שהזמנתי).
זו התנהלות שמזכירה מוכרים מסוימים בעליאקספרס. לא משהו שאני מצפה לקבל ממקום רציני.
בכל מקרה, המשלוח הרגיל שלהם (DHL) הוא משלוח בדואר חבילות רגיל.
newbalance
28-01-2020, 19:47
אוקיי, אז אני מבין שכל עוד אני בוחר באפשרויות ההזמנה באתר
את DHL - World , זה בעצם הדואר חבילות הרגיל בגרמניה שנמסר בישראל לדואר שלנו,
ואם בחרתי ב- DHL - Express זה דואר שליחים עד הבית שעולה יותר במשלוח וגם בשחרור בישראל.
אז השאלה שלי, באופציה ראשונה, איזה מיסים וכמה אחוזים מסכום העסקה מדובר ?
מצרף צילום מסך מאתר fc-moto:
JohnnyDough
29-01-2020, 00:01
למיטב ידיעתי, רק 17% מע"מ על מעילים ומוצרי לבוש אחרים.
אם אתה מנסה להביא כל מני חלקים לאופנוע אז צפה לכ50% תוספת.
matanbar26
29-01-2020, 00:32
17%.
שים לב שאם תעבור את ה500 דולר (לא כולל עלות משלוח, רק מוצרים) אז זה כבר מע"מ ומכס שזה 30%-33% (לא זוכר במדויק).
JohnnyDough
29-01-2020, 02:06
אני חושב שהמכס על הדברים האלה בוטל לפני שנה במסגרת איזה נטו קשקושים של כחלון ועד כמה שאני יודע, הקטע של לא לכלול את עלות המשלוח במיסוי נכון רק לחבילות בעלות של פחות מ75$ בהן אין בכלל מיסוי.
matanbar26
29-01-2020, 08:26
אני חושב שהמכס על הדברים האלה בוטל לפני שנה במסגרת איזה נטו קשקושים של כחלון ועד כמה שאני יודע, הקטע של לא לכלול את עלות המשלוח במיסוי נכון רק לחבילות בעלות של פחות מ75$ בהן אין בכלל מיסוי.
האמת שאין לי מושג לגבי המכס.
לגהי עלות משלוח, נכון ולא נכון.
ברגע שאתה עובר 75 דולר המע"מ מחושב על כל עלות החבילה+משלוח.
אבל לחישוב המדרגה הבאה (אם קיימת) מחשבים רק את עלות המוצרים.
כלומר חבילה שמורכבת מ470 דולר מוצרים ו35 דולר משלוח לא תחושב בעלות של 505 דולר (וכך לא תקפוץ למדרגת מיסוי הבאה).
אבל אם רכשת מוצרים ב505 דולר ועוד משלוח 35 דולר המיסוי יחושב על כל הסכום (קרי על 540 דולר).
JohnnyDough
29-01-2020, 19:58
שיחקתי קצת עם מחשבון המכס (בדוגמא הזו מדובר בקסדות אבל זה לא באמת משנה):
https://shaarolami-query.customs.mof.gov.il/CustomspilotWeb/he/PersonalImportTax/Home/Calc?id=310#
עלות המשלוח מתווספת לחישוב המיסים בכל סכום מעל 75$.
newbalance
29-01-2020, 22:09
תודה רבה חברים.
המחיר הסופי כולל מיגון גב, משלוח ומיסים מתקרב ל-2100 שח.
אני כבר נוטה לחפש מעיל חורף אחר (זול יותר)
או להמתין למבצעים אמיתיים בחנויות בארץ.
moonshield
29-01-2020, 22:18
תודה רבה חברים.
המחיר הסופי כולל מיגון גב, משלוח ומיסים מתקרב ל-2100 שח.
אני כבר נוטה לחפש מעיל חורף אחר (זול יותר)
או להמתין למבצעים אמיתיים בחנויות בארץ.או לבדוק אם יש מישהו שטס לאירופה בקרוב, ויהיה מוכן להביא לך את המעיל במזוודה.
מעיל רב שימושי לא עושה שום דבר כמו שצריך.
מהניסיון שלי, המעיל האחרון שקניתי הוא מגורטקס חיצוני, ככה שאין צורך בשכבה נוספת.
הוא מספיק חם, לא טרחתי להוסיף את השכבה הנוספת שנמכרת בנפרד.
יש לנו קיץ ארוך, ופיק של חורף.
אם אין לך כסף עכשיו, תמתין, וקנה משהו שתהיה מרוצה ממנו.
המערכת פועלת באמצעות vBulletin® ; גרסה 4.2.2 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות. תורגם על ידי WizCraft