התחברות

צפייה בגרסה מלאה : התלבטות לגביי אופנוע שטח 125 רישוי צהוב

SamuraiJack
24-01-2020, 18:42
חולם כבר הרבה זמן על לעבור לאופנוע שטח, כרגע מוגבל לA2 רוכב על קטמ דיוק
חשבתי למכור את הדיוק ולקנות קטנוע זול בשביל הניידות ובמקביל לקנות אופנוע 125 2 פעימות או לחפש 125 4 פעימות מוגדל עם קיט ואז כנראה לא אצתרך לקנות קטנוע בנוסף כי אוכל להתנייד איתו בכיף
התקציב לא גדול ואני מעוניין לחסוך כמה שיותר - איזה אופנועים הכי יתאימו לי ? איזה אופנועים עדיף להמנע מהם מבחינת זמינות חלקים וכו' ? ואיך השנתון של הכלי יכול להשפיע פה ? כלים ישנים קורצים לי בגלל המחיר הנמוך יחסית. יש לי אפשרות לקנות ממכר אפריליה RX125 ישנה אבל מפחד להתקע עם הכלי בלי קונים אחרי המיצוי או בלי חלקים זמינים
מה הייתם עושים במצב שלי ? תודה לעזורים

SM26
24-01-2020, 19:11
תקציב לא גדול זה לא מספר.
מניח שמקומך הייתי מחפש בהתחלה איזה exc 125 עד שנתון 2008 בערך, עם שאיפה עד ל2011 נראה לי?
ואם לא, איזה גאס גאס מבציר 11-15?

לי עכשיו יש איטלקי ויש קושי מסויים במציאת חלקים.

רק אל תשכח שצריך לשים כסף בצד חמיגון שטח אמיתי, לא הייתי רוכב בלי מכנס ממוגן או מינימום מגיני ברכיים

Sent from my MI 6 using Tapatalk

ayalzo
24-01-2020, 19:15
לשלם שני ביטוחים נראה לי יקר.
כנ"ל לגבי להתנייד עם אופנוע אנדורו ביום יום.

SamuraiJack
24-01-2020, 23:12
תקציב לא גדול זה לא מספר.
מניח שמקומך הייתי מחפש בהתחלה איזה exc 125 עד שנתון 2008 בערך, עם שאיפה עד ל2011 נראה לי?
ואם לא, איזה גאס גאס מבציר 11-15?

לי עכשיו יש איטלקי ויש קושי מסויים במציאת חלקים.

רק אל תשכח שצריך לשים כסף בצד חמיגון שטח אמיתי, לא הייתי רוכב בלי מכנס ממוגן או מינימום מגיני ברכיים

Sent from my MI 6 using Tapatalk

איזה אינטרס יש לקנות קטמ ישן כשבאותו תקציב אפשר לקנות גאסגאס בשנתון יותר גבוהה בכמה שנים ? במילים אחרות מה הסיבה שקטמ יותר יקרים מגאסגאס או TM? זה עניין של אמינות וזמינות חלקים או נטו "מיתוג"?

SamuraiJack
24-01-2020, 23:14
לשלם שני ביטוחים נראה לי יקר.
כנ"ל לגבי להתנייד עם אופנוע אנדורו ביום יום.
התכנון הוא לעשות ביטוח רגיל לקטנוע וביטוח מצומצם או תאונות אישיות לאופנוע שטח

ayalzo
25-01-2020, 18:33
אתה ביררת כמה עולה ביטוח כזה? זה לא זול.

danielk
25-01-2020, 19:34
איזה אינטרס יש לקנות קטמ ישן כשבאותו תקציב אפשר לקנות גאסגאס בשנתון יותר גבוהה בכמה שנים ? במילים אחרות מה הסיבה שקטמ יותר יקרים מגאסגאס או TM? זה עניין של אמינות וזמינות חלקים או נטו "מיתוג"?

לפי התיאוריה שלך, KTM לא אמורה להתקיים.
לפי התיאוריה שלך, כולם צריכים לרכב על גאס גאס ולנהוג בדאצ'יה לחייג משיאומי ולגור בחריש.
לפי המצב בשטח, היא כבר קנתה את הוסקוורנה ולאחרונה גם את גאס גאס, טויוטות שולטות בטבלת המכירות, אייפונים זה להיט, וחריש זו עיר רפאים.

SamuraiJack
25-01-2020, 21:15
לפי התיאוריה שלך, KTM לא אמורה להתקיים.
לפי התיאוריה שלך, כולם צריכים לרכב על גאס גאס ולנהוג בדאצ'יה לחייג משיאומי ולגור בחריש.
לפי המצב בשטח, היא כבר קנתה את הוסקוורנה ולאחרונה גם את גאס גאס, טויוטות שולטות בטבלת המכירות, אייפונים זה להיט, וחריש זו עיר רפאים.

לא תאוריה, רק רוצה להבין למה בין החברות האלה יש כזה פער מחירים, ועל איזה חברה ללכת עם הקנייה

SamuraiJack
25-01-2020, 21:20
אם אלך על גאסגאס 125 שתי פעימות תהיה בעיה להביא חלקי חילוף?

idan300
26-01-2020, 10:04

אחי הכל עניין של העדפה ומציאות האישית שלך-פיננסית וטכנית!
לשאלתך, קטמ היום בארץ זה מותג! זה המציאות בארץ (ולא רק בארץ הקודש..)
הווה אומר יש שפע חלקים גם בסוכנות וגם באתרי אינטרנט גלובליים!
וכמו כל מוצר שיש לו ביקוש גדול או שוק חזק המחיר בהתאם!
הTM אופנוע מעולה מכל הבחינות ויש סוכנות עם חלפים זמינים, אבל באתרי אינטרנט פחות,
אבל השוק שלו פה בארץ לא חזק, ואני גם לא מבין למה כי מדובר באופנוע ברמה גבוהה ובמחירים טובים!
לגבי הגאס גאס לא כל כך יודע, תלוי באיזה אופנוע..ב4 פעימות שלהם לרוב זה מנוע של ימהה אז לא תהיה בעיית חלקים למנוע,
לגבי הדופי"ם לא מכיר..
הבחירה היא בידיים שלך אחי
ובהצלחה!

SM26
26-01-2020, 19:58
על KTM יש לי הרבה יותר ניסיון רכיבה אמיתי מאשר השאר

גאס גאס רכבתי אולי פעמיים סיבוב התרשמות קצר
TM, מעולם לא יצא לי להיות איתו בשטח

אז... נשים דקה בצד מיתוג או אמינות
כל הסיבה למה הזכרתי רק את גאס גאס וקטמ ולא TM זה נטו כי אני מעדיף לכתוב דברים ע"ב ניסיון אישי ולא על בסיס שמועות של חבר שדוד שלו פעם שמע על שכן שרכב על משהו

idan300
27-01-2020, 09:40
היי SM26,
הדברים שכתבתי הינם על בסיס ניסיון אישי
כבעליו של קטמ וכבעליו של TM
במקרה והתכוונת לתגובה שלי..:thumbsup: